رفتن به مطلب

مشاوره خریده کیس 5 تومن.

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه بچه های لیونی.

بنده مبلغ 5 تومن برای بستن که کیس گیمینگ دارم . که نهایت 15 روز دیگه چک پاس میشه.

با تجروبه ای که از سخت افزار دارم این قطعات رو انتخاب کردم ، (دلایل انتخاب ها رو ذکر میکنم) ولی اگر شما مشکلی مشاهد کردید به بنده تذکر بدید یه دنیا از شما ممنون میشم.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مادربورد:MSI Z97 Gaming 5 با قیمت 650 هزار تومن.

2tj5uaq2g842m8paz5yk.jpg

1- داشتن گارانتی خوب نسبت به Asus و ASrock

2- توی یه مقاله یه بند خدایی این بورد رو با ASUS VII HERO مقایسه کرده بود در همه بنجمارک ها MSI نتیجه بهتری گرفته بود حدود 1 تا 2 %

3-ظاهر قرمز و مشکی (کلا تم کیس و قطعات قرار قرمز مشکی باشه)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پردازنده: I7 4970k با قیمت 1150 هزار تومن.(انگار دارم اسم سوکتش رو میگیم :D )

vf5cwgmajcq6axg7p1wk.jpg

فکر نکنم دلیل لازم باشه همه میشناسن این قاتل رو.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

رم: Kingston HyperX Fury 8GB 1600MHz CL10 با قیمت 270 هزار تومن.

81gzey9fpexo0y5wpatn.jpg

دلیل خاصی ندارم ، رم های Gskill رو هم دیدم  یه دو تیکه داشت با تایم 7 ولی 320 تومن بود دیگه گفتم فعلا همین خوبه. باز اگر شما نظر بدید ممنون میشم.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

گرافیک: GIGA GTX 970 G1 Gaming با قیمت 1640 هزار تومن.

jjf8nbn1z5uzhc1xyktr.png

1- اصلا طرف AMD نمیرم.

2- قیمت خوب نسبت به کارایی.

3-مدل گیگا G1 توی 970 ها از همه برتر بوده.(یکی از دوستان گل لیون مقاله مقایسه مدل های 970 رو گذاشت که گیگا بهترین بود)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

هارد: WD Blue 1TB با قیمت 200 هزار تومن.

7cnv3pkucpqgvbxc7v77.jpg

1- بهتر بودن WD نسبت به بقیه رقبا (تا اونجایی که من می دونم)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خنک کننده پردازنده: DeepCool Lucifer با قیمت 170 هزار تومن.

1dvrj2ioa9g87vaiobrj.jpg

1- DeepCool 120k که آبی هست هم مد نظر دارم ، اگر به نظر شما تفاوت چندانی ندارن همین بادی بد نیست. باز هم ریش و قیچی دست شما.

پاور: Corsair RM750 Gold با قیمت 500 هزار تومن.

gfys09kzvar5ueuz0695.jpg

1- 750 انتخاب کردم چون توی حساب گر گرین با 2 تا گرافیک + 4 تا USB و چنتا فن اضافه نهایت توان مورد نیاز رو زد 714 وات.

j06asqljs5s6t5m0uvmb.png

2- Evga Super Nova 750 و Enermax 730 Gold هم مد نظر دارم ولی از EVGA صرف نظر کردم چون گارانتیش 1 ساله شرکتی بود. و از Enermax هم نمی دونم Haswell ready رو پشتیبانی میکنه یا نه اصلا نمی دونم چه گارانتی داره یا راندمانش چطور هست.

3- یکی از دوستان گفت سری RM مشکل فن داره و فقط زمان لود به کار میکنه. باز اگر شما چیزی میدونین که باعث کمک به بنده میشه ممنون میشم بفرمایید.

4- شاید بگید میتونی به گرین بگیری قیمتش هم پایین تر هست ، ولی بنده میخوام از طرف منبع تغذیه خیالم راحت باشه تا یه وقت نزنه بقیه قطعات رو خراب کنه.

کیس: Green X4 با قیمت 300 هراز تومن.

8ot1ky07xzf6kbk6eno6.jpg

1- تا این جا بدون کیس درمیاد 4600 تومن. مونده 400 تومن ، 100 تومن هم برای بالا پایین شدن قیمت تا چند روز آینده در نظر بگیریم ، 300 تومن برای کیس ، اگر کیس با قیمت 300 تومن بهتر از این مدل میشناسین بنده سر تا پا گوشم.

مانیتور بنده 19 اینچ 16:9 با رزولیشن 1366 *768 هست.

اگر شد و پول موند 2 تا فن Courgar Vortex PWM 120mm و به تعداد جای فن فیلتر میگیرم.(نکته ای هم در این باز هست ذکر کنید)

uiqnlzin4dno0c6kxnnz.jpgod6rwosxuug8bnv0mbi1.jpg

در آینده هم بعد از فروش کیس فعلی یه رم 8 گیگ دیگه و یه SSD هم اضافه میشه. و بعد از فروش مانیتور فعلی یه مانیتور ASUS VX 238H FULLHD MS 1 هم اضافه میشه.

سیستم فعلی در هفته شاید فقط 6 ساعت یا 10 ساعت خاموش باشه و بقیه روز رو روشن هست و شب ها روی حالت بیکاری در حال دانلود هست.

این سیستم هم قرار همین طور باشه و میخوام در تنظیمات بایوس گذینه Haswell ready را روشن کنم تا در زمان بی کاری برق کم تری مصرف  بشه.

دوستان بنده میخوام برم بازار رضا و بازار مرکز کامپیوتر ایران در ولیعصر تهران و از اونجا قطعات رو خرید کنم ( لیون هم در همونجا هست و اگر قطعه ای پیدا نکردم یا قیمتش خوب نبود میام از لیون کامپیوتر خرید میکنم) اگر نکته ای در رابطه با خرید قطعه در بازار لازم هست که بدونم لطفا بگید که یه وقت کلا سرم نره.

باز هم اگر نکته ای هست ذکر کنید ممنون میشم.

تشکر .

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

دوست عزیز یا مانیتور را عوض کنید و ی مانیتور full hd بگیرین یا اصلا اینقد پول واسه گرافیک نزارین ...

gtx 970 واسه اون رزولوشن خیلی خیلی زیاده ... میتونین حدودا 2ماه دیگه صبر کنین که gtx 960 بیاد اونو تهیه کنین یا اینکه اگر با amd مشکل نداری ی 280x بگیر که DX12 هم ساپورت کنه و حدود 700 تومن پول واست بمونه که هم رمت رو همین الان 16 کنی و هم ssd رو همین حالا بگیری ...

نکته ی بعدی اینکه اگر رم با فرکانس 1600 ورمیدارین اصلا با چیپ z97 پولتونو هدر ندین برین ی h97 بگیرین که باز 200 تومن هم اینجا صرفه جویی کنین(برای اور کردن cpu هم شنیدم که نسخه جدید BIOS برای مادربورد H97 آزراک این امکان رو به شما میده که با h97 هم سی پی یو را اورکلاک کنین)

البته راه دیگر هم اینکه همین z97 را بگیرین ولی رم رو با فرکانس 2400 بگیرین (که البته پولش بیشتر میشه ...اگر اون 280x بجای 970 بگیری همه ی مشکلاتت با هم حل میشه)...

هارد هم seagate وردارین که از WD blue قیمتش 20 تومن کمتره ولی سرعتش بیشتر هستش ...

لینک به دیدگاه

یه نکته در مورد  

"3- یکی از دوستان گفت سری RM مشکل فن داره و فقط زمان لود به کار میکنه. باز اگر شما چیزی میدونین که باعث کمک به بنده میشه ممنون میشم بفرمایید."

این که فن کار نمیکنه به خاطر  Zero RPM Fan Mode هست

post-10418-0-51816600-1419024717_thumb.png

نه به خاطر مشکل

گرمایه تولید شده توسط پاور در لود حدود 40 درصد به حدی کمه که نیاز به فن نداره

این خودش دلیل بر خوب بودن پاور هست

در ضمن وقتی شب دانلود میکنی این آیتم دقیقا به کارت میاد

صدای کمتر=زندگی بهتر

ویرایش شده توسط xboyiut
لینک به دیدگاه

دوست عزیز یا مانیتور را عوض کنید و ی مانیتور full hd بگیرین یا اصلا اینقد پول واسه گرافیک نزارین ...

gtx 970 واسه اون رزولوشن خیلی خیلی زیاده ... میتونین حدودا 2ماه دیگه صبر کنین که gtx 960 بیاد اونو تهیه کنین یا اینکه اگر با amd مشکل نداری ی 280x بگیر که DX12 هم ساپورت کنه و حدود 700 تومن پول واست بمونه که هم رمت رو همین الان 16 کنی و هم ssd رو همین حالا بگیری ...

نکته ی بعدی اینکه اگر رم با فرکانس 1600 ورمیدارین اصلا با چیپ z97 پولتونو هدر ندین برین ی h97 بگیرین که باز 200 تومن هم اینجا صرفه جویی کنین(برای اور کردن cpu هم شنیدم که نسخه جدید BIOS برای مادربورد H97 آزراک این امکان رو به شما میده که با h97 هم سی پی یو را اورکلاک کنین)

البته راه دیگر هم اینکه همین z97 را بگیرین ولی رم رو با فرکانس 2400 بگیرین (که البته پولش بیشتر میشه ...اگر اون 280x بجای 970 بگیری همه ی مشکلاتت با هم حل میشه)...

هارد هم seagate وردارین که از WD blue قیمتش 20 تومن کمتره ولی سرعتش بیشتر هستش ...

بله بله.

یادم رفت این رو بگم که این کیس فعلی رو بعد از خرید سیستم جدید میفروشم و چند وقت بعد یه پولی روش میگذارم و مانیتور ASUS VX238H LED  که هم Fullhd هست و MS 1 داره رو میخرم و اونجا هست که گرافیک 970 به کار میاد.

قیمت رم 1866 با 1600 فرقی نمی کرد ولی احتمالا برای این که بکنمش 16 گیگ یه Corasir یا Gskill با فرکانس 2133 بگیرم و فن رم هم بخرم باهاش.

مرسی از نظرتون.

یه نکته در مورد  

"3- یکی از دوستان گفت سری RM مشکل فن داره و فقط زمان لود به کار میکنه. باز اگر شما چیزی میدونین که باعث کمک به بنده میشه ممنون میشم بفرمایید."

این که فن کار نمیکنه به خاطر  Zero RPM Fan Mode هست

attachicon.gif RM750-FAN-NOISE.png

نه به خاطر مشکل

گرمایه تولید شده توسط پاور در لود حدود 40 درصد به حدی کمه که نیاز به فن نداره

این خودش دلیل بر خوب بودن پاور هست

در ضمن وقتی شب دانلود میکنی این آیتم دقیقا به کارت میاد

صدای کمتر=زندگی بهتر

با این گفته شما پاور کاملا تایید میشه(خودم هم از Corsair بیشتر از بقیه خوشم میاد) تشکر برای نظرتون

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

کجا قیمت کردی گرافیک رو 1640 تومن؟

سیستم 5 میلیونی چرا SSD نداره؟

واسه گیمینگه سیستم ات؟ پس به i7 نیازی نداری. یه i5 4460 زیادش هم هست.

ویرایش شده توسط Core_i6
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام . 

سیستم زیر رو بهتون پیشنهاد میکنم .  

MSI Z97 Gaming 5: 650,000

Intel Core i7-4790K: 1,160,000

GSkill TridentX 2×4GB=8GB DDR3 2400MHz CL10: 360,000

Gigabyte GTX 970 G1 Gaming OC WF 3X 4GB: 1,640,000

Plextor M6 Pro 128GB: 360,000

Seagate Barracuda 1TB: 190,000

70,000 :Asus 24X DRW-24D3ST

Noctua NH-U12S: 240,000

Corsir Vs650W : 225,000

Green X1 Basic Gaming: 150,000

-----------------------------------------------------------------------------

ToTal : 5045

لینک به دیدگاه

سلام

شما که اینقدر میخوای هزینخ کنی،یه مین ddr4 ساپورت بگیری فکر کنم راحت تر باشی،چون هم به روزه و هم قوی...

موفق باشی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

شما که اینقدر میخوای هزینخ کنی،یه مین ddr4 ساپورت بگیری فکر کنم راحت تر باشی،چون هم به روزه و هم قوی...

موفق باشی

سلام خدمت شما . 

اول اینکه ایشون برای گیم میخوان و کارشون رندر نیست که برن سوکت 2011-3 بگیرن . 

دوم اینکه تنها رم 2011-3 حدود 2 میلیون در میاد و فقط به کستایی که بودجه ی بالای 10 میلیون دارند سوکت 2011-3 پیشنهاد میشه . 

ایشون باید قبل هر چیزی روی گرافیک تمرکز کنن به جای اینکه روی DDr4 تمرکز کنند که اصلا برای ایشون مناسب نیست و نخواهد بود . 

لینک به دیدگاه

کجا قیمت کردی گرافیک رو 1640 تومن؟

سیستم 5 میلیونی چرا SSD نداره؟

واسه گیمینگه سیستم ات؟ پس به i7 نیازی نداری. یه i5 4460 زیادش هم هست.

اگه خلاف مقررات انجمن نیست بگید لینک بدم.

در آینده SSD اضافه میشه.

i7 رو برای کار با برنامه های مایا افتر افکت و یک سری رندر های کوچیک لازم دارم.

سلام . 

سیستم زیر رو بهتون پیشنهاد میکنم .  

MSI Z97 Gaming 5: 650,000

Intel Core i7-4790K: 1,160,000

GSkill TridentX 2×4GB=8GB DDR3 2400MHz CL10: 360,000

Gigabyte GTX 970 G1 Gaming OC WF 3X 4GB: 1,640,000

Plextor M6 Pro 128GB: 360,000

Seagate Barracuda 1TB: 190,000

70,000 :Asus 24X DRW-24D3ST

Noctua NH-U12S: 240,000

Corsir Vs650W : 225,000

Green X1 Basic Gaming: 150,000

-----------------------------------------------------------------------------

ToTal : 5045

دیویدی رایتر دارم همین چند وقت پیش هم گرفتم.

پاور رو بالا گفتم چون در آینده میخوام SLI کنم.

فن هم این که میگید خوبه حتی میتونم دوتا فن مشکی به جای فن های خودش بگذارم تا توی کیس به رنگ بندی بیاد.

SSD شنیدم یه سری امده به اسم M2 داخل کیس نصب میشه بهتر هم هست اگه بشه یه 256 از اون بگیرم.(باز اگه میشه شما یه توضیح در این باره بدید)

کیس رو میخوام برای تهویه هوا چون 24 ساعت روشن هست گفتم یه چی برم بگیرم که از نظر گردش هوا نزدیک به یه Full tower باشه.

اما این رم رو میگیرم یه پولی روی همین که دارم میگذارم این روی میگیرم که هم فرکانس بالا تری داره هم برند بهتری هست.

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان قیمت کارت 970 گیگابایت G1 پایین اومده چون شرکت اواژنگ بار جدیدش رسیده و وارد کشور شده از همین رو قیمتش پایین اومده . 

دیویدی رایتر دارم همین چند وقت پیش هم گرفتم.

پاور رو بالا گفتم چون در آینده میخوام SLI کنم.

فن هم این که میگید خوبه حتی میتونم دوتا فن مشکی به جای فن های خودش بگذارم تا توی کیس به رنگ بندی بیاد.

SSD شنیدم یه سری امده به اسم M2 داخل کیس نصب میشه بهتر هم هست اگه بشه یه 256 از اون بگیرم.(باز اگه میشه شما یه توضیح در این باره بدید)

کیس رو میخوام برای تهویه هوا چون 24 ساعت روشن هست گفتم یه چی برم بگیرم که از نظر گردش هوا نزدیک به یه Full tower باشه.

اما این رم رو میگیرم یه پولی روی همین که دارم میگذارم این روی میگیرم که هم فرکانس بالا تری داره هم برند بهتری هست.

خب باید خدمتتون عرض کنم که اگر قصد Sli کردن دارید که بنده ننمیدونستم پاورهمونکه خودتون انتخاب کردید بگیرید سری Rm بسیار خوبه و اکثرا دوستان بنده دارند و راضین ازش . 

M2 باید مادربرد ازش پشتیبانی کنه که خب رید ورایت بالاتری داره ولی قیمتشس خب به مراتب بالاتره اما من همان SSD رو ترجیح میدم چون قیمتاش داره کم کم خوب میشه .  

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من کاری ندارم سیستم را برای چه کاری میخوای راهنمایی میکنم تا نسبت به پولی که میخوای خرج کنی بهترین را بخری

مادربردهای MSI خوب هستن ولی فقط سری MPower و XPower بقیه زیاد خوب نیستن در حد متوسط هستن

در مورد گرافیک انتخاب خوبی کردی

رمها را فرکانس بالاتر بخری بهتر هست قیمتها زیاد فرق ندارن و تو فکر لنگه به لنگه کردن رمها نباش رمها را یکجا از یک مدل و یک برند بخر تا در اینده مشکلی پیش نیاد

خنک کننده ابی DeepCool با Lucifer فقط چند هزار تومان فرق داره پس ابی را بخر

CPU هم که اخرین مدل را انتخاب کردی حرفی نمیمونه

کیس هم پانگو را بخر از برند DeepCool

SSD هم در نظر بگیر

پاور را از دوستان بخر کارکرده تمیز پیدا میشه با وات بالاتر و قیمت پایینتر

هارد را هم انتخابت خوبه و بهترین هست

لینک به دیدگاه

مادربردهای MSI خوب هستن ولی فقط سری MPower و XPower بقیه زیاد خوب نیستن در حد متوسط هستن

من توی همین هم یه مشکلی دارم. میخواستم ASrock Z97X Killer gaming بگیرم دیدم گارانتی سازگار هست بیخیال شدم چون دیگه از هرکی پرسیدم میشه سارگار میپیچونه.باز فکرم افتاد طرف GIGA ولی هیچ شناختی ندارم.

اگه شما پیش نهادی دارید بنده در خدمتم

لینک به دیدگاه

Gigabyte خیلی بهتر از MSI هست و به قول اواژنگ و امار جهانی کمترین برگشت برای گارانتی را در برندها داره

تو چه رنج قیمتی میخوای ؟

لینک به دیدگاه

Gigabyte خیلی بهتر از MSI هست و به قول اواژنگ و امار جهانی کمترین برگشت برای گارانتی را در برندها داره

تو چه رنج قیمتی میخوای ؟

با این پولی که من دارم یا Gigabyte GA-Z97X-SLI میتونم بگیرم یا Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3 البته این رو در نظر داشته باشید قرار گرافیک دوم هم در آینده اضافه بشه.

حالا حودتون بهتر میدونید Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3 بهتر هست یا MSI Z97 Gaming 5  ؟ راهنمایی کنید ممنون میشم

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3 را بخر
اگر هم پولت میرسه این مدل را بخر
http://lioncomputer.ir/product/4417/GIGABYTE+Z97X-UD5H-BK+LGA1150+Z97+Mainboard/#prettyPhoto%5Bgallery1%5D/5/
صدای مادربردهای Gigabyte از بقیه برندها بهتر هست این را هم در نظر داشته باش

این پاور را بخر خیلی خیلی خوب هست فروشنده هم یکی از دوستان خوب سایت و انجمن هست
http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=36801

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

ببخشید جسارتا میتونم دلیل انتخاب این مادربورد رو بدونم؟!

لینک به دیدگاه

کیفیت خیلی خوبی که داره قیمتش نسبت به کیفیت و کارایی و قابلیتهای بالا

شما میخوای دلیلش را فقط بدونی یا از نظر شما این مادربرد خوبی نیست و میخوای ایراد بگیری از این محصول ؟

اگر میخوای بگی ASUS بهتر هست باید بگم من قبلا GIGABYTE داشتم و در حال حاضر ASUS دارم و همین حالا اگر کسی GIGABYTE همرده مادربرد من را داشته باشه باهاش تعویض میکنم

چیزی که در مادربردهای gigabyte نظر مشتری را به خودش جلب میکنه کیفیتش هست و چیزی هم که مشتریها را ازار میده بایوس کندش هست در بعضی از مدلهاش

لینک به دیدگاه

کیفیت خیلی خوبی که داره قیمتش نسبت به کیفیت و کارایی و قابلیتهای بالا

شما میخوای دلیلش را فقط بدونی یا از نظر شما این مادربرد خوبی نیست و میخوای ایراد بگیری از این محصول ؟

اگر میخوای بگی ASUS بهتر هست باید بگم من قبلا GIGABYTE داشتم و در حال حاضر ASUS دارم و همین حالا اگر کسی GIGABYTE همرده مادربرد من را داشته باشه باهاش تعویض میکنم

چیزی که در مادربردهای gigabyte نظر مشتری را به خودش جلب میکنه کیفیتش هست و چیزی هم که مشتریها را ازار میده بایوس کندش هست در بعضی از مدلهاش

منکر کیفیت خوبش نیستم ، قضیه اینکه هر چیزی رو برای کاری ساختن!

این مادربورد پایداری فوق العاده ای داره اما یک سیستم گیم قرار 168 ساعت زیر فشار باشه؟!

به نظرتون بهتر نیست مادربوردی که پیشنهاد میدیم با توجه به نیاز کاربر باشه؟

به نظر بنده Giga Gaming 3 یا MSI Gaming 5 به اندازه کافی کیفیتشون خوب هست ، نیازی به اون برد نیست!

درسته اون مادربورد خیلی قدرتمنده اما وقتی خریدار از قابلیت های برد استفاده نکنه اسراف نیست به نظر شما؟

با تشکر! @};-

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

کارت شما خوبه ولی EVGA خدایی یه چیز دیگه است این مدل پیشنهاد میشه

EVGA GTX 970 ACX 2.0 FTW

1.680.000

لینک به دیدگاه

تو مادربورد سمت msi نرو هرچی به جز msi خرابی زیاد داره این مارک گارانتی مارانتی هم ولش یا asus یا evga یا asrock

cpu خوبه دست نزن حتی واسه گیمینگم بخوای نباس i5 برداری که بعدا واسه گرافیک گلوگاه میشه 

رم خوبه مازول 8 گیگ بهتر از دو تا 4 گیگه یه بار یه مهندس کامپیوتر واسم ثابت کرد که یه 8 بهتر از دو تا 4 هس یادم رفته چطوری ثابت کرد ولی به هر حال اهل فن بود  ^_^

بعدا یه 8 دیگه میذاری روش تکمیل میشه 

گرافیکم خوبه اگرچه evga بهتره ولی خب این برند تو مقایسه ها بهتر بوده 

پاور زیاد نمی دونم ولی اگه بخوای بعدا sli کنی 750 کمه صرف نظر از این که برند corsair تو این زمینه چقد خوبه اطلاعی ندارم و چقد ازین 750 واقعیه ! ولی واسه دو تا کارت حداقل 1000 باشه بهتره اگه sli نمخوای که هیچی

کیسم خوبه همونو بردار نه پایین تر نه گرون تر 

دیگه سلامتی  @};-

ویرایش شده توسط Jang Yi Jin
لینک به دیدگاه

سلام 

دوست عزیز تنها مشکل مهمی که من می بینم پاور هست

اگر Green گفته 714 وات نیاز داری 2 چیز را باید بدونی

پاور ها بعد از 1 سال حدود 20 درصد 

و بعد از استفاده بیش از 1 سال حدود 30 درصد از قدرتشون را از دست میدن !

یعنی اگر می خوای سیستم را بیش از 1 سال استفاده کنی باید 714*30% بیشتر بگیری که میشه 928 ! یعنی یه پاور می خوای که حداقل 928 وات بتونه بده.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

تو مادربورد سمت msi نرو هرچی به جز msi خرابی زیاد داره این مارک گارانتی مارانتی هم ولش یا asus یا evga یا asrock

cpu خوبه دست نزن حتی واسه گیمینگم بخوای نباس i5 برداری که بعدا واسه گرافیک گلوگاه میشه 

رم خوبه مازول 8 گیگ بهتر از دو تا 4 گیگه یه بار یه مهندس کامپیوتر واسم ثابت کرد که یه 8 بهتر از دو تا 4 هس یادم رفته چطوری ثابت کرد ولی به هر حال اهل فن بود  ^_^

بعدا یه 8 دیگه میذاری روش تکمیل میشه 

گرافیکم خوبه اگرچه evga بهتره ولی خب این برند تو مقایسه ها بهتر بوده 

پاور زیاد نمی دونم ولی اگه بخوای بعدا sli کنی 750 کمه صرف نظر از این که برند corsair تو این زمینه چقد خوبه اطلاعی ندارم و چقد ازین 750 واقعیه ! ولی واسه دو تا کارت حداقل 1000 باشه بهتره اگه sli نمخوای که هیچی

کیسم خوبه همونو بردار نه پایین تر نه گرون تر 

دیگه سلامتی  @};-

سلام

اون مهندس کامپیوتر رو معرفی میکنید؟

کاملا واضح هستش که دو تا رم 4 گیگ به صورت دو کاناله با پهنای باند دو برابر نسبت به یک رم 8 گیگ کار میکنه

کاهش شدید فریم در بازی ها و افزایش زمان رندر تصاویر و افزایش زمان زیپ و آن زیپ کردن و افزایش زمان کانورت تصاویر و ... از مزیت های استفاده از یک رم 8 به جایه دو تا 4 هست

حالا چطور یه رم 8 گیگ بهتره ؟

لینک به دیدگاه

سلام 

یعنی اگر می خوای سیستم را بیش از 1 سال استفاده کنی باید 714*30% بیشتر بگیری که میشه 928 ! یعنی یه پاور می خوای که حداقل 928 وات بتونه بده.

موفق باشید.

سلام

شما هم میشه مقاله ای چیزی دلیلی نمونه ای  از کاهش 30 درصدی توان پاور ها بعد از یه سال بدین؟

لینک به دیدگاه

سلام 

موفق باشید.

شما از این حرف اطمینان کامل دارید؟ من چنتا مقاله درباره پاور و منع تغذه خوندم ولی هیچ کدوم حتی یه اشاره کوچک هم به این مورد نکرده بودند!  عجیبه ! 

لینک به دیدگاه

دوستان اگر کسی در خرید توی بازار های کامپیوتر ولیعصر تهران تجربه داره لطفه به اشتراک بگذاره تا بنده یه وقت سرم کلاه نره .

لطفا ذکر کنید زمان خرید قطعه چه چیز هایی باید مورد برسی قرار بگیره ، خودم فقط این دو رو یدونم ، می دونم اول قیمت 2- گارانتی 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...