رفتن به مطلب

پیشنهاد شما برای بهتر شدن بازارچه

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با درود خدمت دوستان لیونی

از اونجایی که بخش بازارچه فروم یکی از بخشهای بسیار مهم فروم هست

و اینکه از لحاظ کیفی و تنوع روز به روز در حال پیشرفت هست

واینکه این اواخر هم بهینه سازیهایی برا فروشندگان در نظر گرفته شده

خواستم این تاپیک رو بزنم تا ایدها و مشکلات خودمون رو بیان کنیم تا مدیران پیگیری کنن و باعث بهینه شدن این بخش باشن.

حالا تشخیص  درست بود یا نادرست بود تاپیک به عهد مدیران محترم ,و در صورت عدم نیاز تاپیک حذف بشه

ویرایش شده توسط mehrxad( مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

خوب اولین پیشنهاد یا مشورت رو هم خودم میدم

یکی از مشکلتی که من در بخش بازار چه دیدم اپ شدن چند باره یه تاپیک در روزه(خوب اینجا کسانی که قانونی تاپیک اپ میکنن حقشون پایمال میشه)

یکیشو هم که تو چشش من اومد و باش برخورد داشتم و اینکه به ایشون هم گوش زد کرده بودم و لی اهمیت ندادن من هم گزارش دادم(اگر اشباه بوده هم معذرت خواهی میکنم)

ایشون هم دلیل نسبتا منطقی داشتن(البت برای خودشون و تا حدودی هم برا من دلیل منطقی بود)

اینکه همه در روز تاپیک ها رو چندین بار اپ میکنن ایشون هم چندین بار اپ میکنن

خوب این یه معضل هست و دوستان بیان نظراتشون رو بدن مدیران ببینن چطور میشه این معضل رو برداشت و بخش فروشگاه رو بهینه کرد

ما نظراتمونومیدیم مدیران هم رسیدگی میکنن و بهترین کار ممکن رو انجام میدن(بهترین راه رسیدن به یک راه ایدال مشورت کردنه)

لینک به دیدگاه

درودی دوبار به همه دوستان

2 تا ایده دارم

اولی :اپ کردن ها یه جورایی هوشمند بشه(مثلا برای افراد وی ای پی ابزاری برا اپ اتو ماتیک به مدت محدود گذاشته بشه)برا جذب وی ای پی هم خوبه

حالا چرا اتوماتیک به مدت محدود؟!

اگه اتوماتیک باشه و محدودیت نداشته باشه طرف تاپیک رو رو اپ اتوماتیک میزاره و و امکان داره اصلا تاپیکو ول کنه و پیگیر نباشه ولی تاپیک هی اپ شه(خوب این خوب نیست)

ولی وقتی اتوماتیک به مدت محدود مثلا تا 2 یا 4 روز یا یکهفته باشه اگر طرف تمایل داشت و در فروم حضور داشت بعد از2یا4 روز یا یکهفته باز میزاره رو اتماتیک و باز این فرایند تکرار میشه (بعد از2یا4 روزیا یکهفته دیگه باز باید فعالش کنه)

جدا چیز جالبیه ها و فروشندها رو برا وی ای پی شدن بیشتر ترغیب میکنه (البت نمیدونم برنامه نویسی تحت وب این قابلیتو داره یا نه)

دومی:اپ رو خود زننده تایپ که زد دیگه با ارسالهای دیگران تایپ اپ نشه(چه برا وی ای پی ها چه غیر وی ایپی ها)

شاید یه نفر اپ بزنه و 20 نفر بخان سوال کنن خوب 20 بار اپ میشه و میاد بالا

ولی وقتی با ارسالهای درون تاپیک اپ نشه کمی اپ کردنها خوشگل تر و مجلسی تر میشه

خوشحال هم میشم دوستان نظراتشونو بگن و ایراداتشو بیان کنن @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درودی دوبار به همه دوستان

2 تا ایده دارم

اولی :اپ کردن ها یه جورایی هوشمند بشه(مثلا برای افراد وی ای پی ابزاری برا اپ اتو ماتیک به مدت محدود گذاشته بشه)برا جذب وی ای پی هم خوبه

حالا چرا اتوماتیک به مدت محدود؟!

اگه اتوماتیک باشه و محدودیت نداشته باشه طرف تاپیک رو رو اپ اتوماتیک میزاره و و امکان داره اصلا تاپیکو ول کنه و پیگیر نباشه ولی تاپیک هی اپ شه(خوب این خوب نیست)

ولی وقتی اتوماتیک به مدت محدود مثلا تا 2 یا 4 روز یا یکهفته باشه اگر طرف تمایل داشت و در فروم حضور داشت بعد از2یا4 روز یا یکهفته باز میزاره رو اتماتیک و باز این فرایند تکرار میشه (بعد از2یا4 روزیا یکهفته دیگه باز باید فعالش کنه)

جدا چیز جالبیه ها و فروشندها رو برا وی ای پی شدن بیشتر ترغیب میکنه (البت نمیدونم برنامه نویسی تحت وب این قابلیتو داره یا نه)

دومی:اپ رو خود زننده تایپ که زد دیگه با ارسالهای دیگران تایپ اپ نشه(چه برا وی ای پی ها چه غیر وی ایپی ها)

شاید یه نفر اپ بزنه و 20 نفر بخان سوال کنن خوب 20 بار اپ میشه و میاد بالا

ولی وقتی با ارسالهای درون تاپیک اپ نشه کمی اپ کردنها خوشگل تر و مجلسی تر میشه

خوشحال هم میشم دوستان نظراتشونو بگن و ایراداتشو بیان کنن @};-

درود

این صحبتتون رو تو تاپیک پیشنهاد شما برای بهتر شدن فروم می تونستید انجام بدین بالاخره بازارچه هم فسمتی از این فروم هست... ^_^

بیشتر بنظر من جهت آپ یک گزینه بزارن بیاره بالا تاپیکو نه اینکه پست بزاریم بنویسیم توش مثلا آپ، الان من پنج تا صفحه شکلک گذاشتم فقط، هیچ چیز خاصی هم تو این پنج صفحه نیست ...  :D

لینک به دیدگاه

درود

این صحبتتون رو تو تاپیک پیشنهاد شما برای بهتر شدن فروم می تونستید انجام بدین بالاخره بازارچه هم فسمتی از این فروم هست... ^_^

بیشتر بنظر من جهت آپ یک گزینه بزارن بیاره بالا تاپیکو نه اینکه پست بزاریم بنویسیم توش مثلا آپ، الان من پنج تا صفحه شکلک گذاشتم فقط، هیچ چیز خاصی هم تو این پنج صفحه نیست ...  :D

درود نیماخان دوست عزیز

اره بخشی از فروم بود

ولی الان هدفمند تر شده وحتی اپ شدنش جدا از تاپیکهای فروم شده

یه سری اپشنها هم بش اضافه شده

اعضای وی ای پی هم بیشتر برای انجمن فروش شکل گرفته این یعنی داره  انجمن فروش کلا به یه بخش مجزا و قوی تبدیل میشه

پس بد هم نیست یه سری اشکلاتش رفع بشه یا ایدهایی درش داده بشه

لینک به دیدگاه

من هم تقریبا همچین چیزی میخام البت کمی هم خاص تر که توضیح دادم(ار برا منم شده 6 تا 7 تا صفح اپ که شاید پستاش(پرسش و پاسخ هاش) به انداز 7 تا 8 تا ارسال بشه

که اونم اصلا گم میشه تو اپ شدنها

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...