رفتن به مطلب

سوال در مورد کابل اچ دی ام ای

اشتراک گذاری

Recommended Posts

آقا من اینترنتی  یه تی وی 4k خریدم فردا به دستم میرسه.

همراه با اون فروشنده  پیشنهاد داد که  یه کابل اچ دی ام ای هم برام لازمه منم گفتم باشه  اونم بفرستین.

گفت 3 نوع کابل موجود دارن

1- سونی چینی 25 تومن

2-سونی اصلی 50 تومن ورژن1.4 اندازه 2 متری

3-مانستر 70 تومن ورژن 1.4 اندازه 2.4 متری

منم گفتم کدوم بهتره؟گفت مانستر منم گفتم همونو بیار.

به نظر شما کدوم بهتر بود؟همون روبگیرم یا بگم منصرف شدم و یه مارک دیگه بگیرم؟

من کابل معمولی خونه داشتم ولی برای 4k کودوم کابل بهتره؟

لینک به دیدگاه

همونی که خریدید خوبه 

قیمتشم 70 تومن  مناسبه؟

تقلبیش تو بازار نیست؟

ویرایش شده توسط peto
لینک به دیدگاه

از بانه و مریوان خرید که نکردی ؟

چرا خرید کردم.

فقط نگین تلوزیون نیم سوز تحویل میدن....

لینک به دیدگاه

درود 

اگر تلویزیون های بانه موردداره لطفا اطلاع رسانی کنید 

لینک به دیدگاه

اقا مدلای ریفرش هم توشون هست؟

از کجا میشه  تشخیص داد؟

فردا بدستم میرسه می خوام مطمعن  شم تو پاچم نمیره. :(

لینک به دیدگاه

عزیز زیاد ناراحت نباشید.

انشالله صحیح و سالم بدستتون میرسه و فال بد نزنید. منظور میلاد جان احتمالا این بود که حضوری خریدن این جور قطعات بهتره.

دوستان زیادی از بانه تلویزیون و ... خرید داشتن که راضی بودن. من کسی که نا راضی باشه ندیدم.

کابلم ورژن 1.4 خوبه. مارکی که گرفتینم خوبه. ورژن بالاتر کابل هست و قیمت مناسبی هم دارن. شما خرید کردید و زیاد تفاوتی ندارن.

اما شاید بهتر بود قبل از خرید می پرسیدید. کابل گرون زیاد مزیت نیست. یکی از دوستان کابل 12 تومنی داره اونم خوب جواب میده حتی برای سه بعدی. اما کابل شما جز بهترین هاست.

لینک به دیدگاه

درود 

مگر کابل نسخه 2 hdmi در بازار است 

من خودم به شخصه رفتم بانه خرید کردم 2 تا nx720 تا الان مثل تراختور داره کار میکنه 

ولی کالا رو که میخری باید اول پشتشو نگاه کنی پیچ گوشتی و اچار نخورده باشه .مشخص میشه سر پیچ ها رو هم رنگ زده باشن باز یکبار باز کنند ببندند درز ایجاد میشه 

کل پورتهاشو تست کنی یو اس بی شو تست کنی یک فیلم با کیفیت بزاری رنگهاشو تست کنی ...

لینک به دیدگاه

عزیز زیاد ناراحت نباشید.

انشالله صحیح و سالم بدستتون میرسه و فال بد نزنید. منظور میلاد جان احتمالا این بود که حضوری خریدن این جور قطعات بهتره.

دوستان زیادی از بانه تلویزیون و ... خرید داشتن که راضی بودن. من کسی که نا راضی باشه ندیدم.

کابلم ورژن 1.4 خوبه. مارکی که گرفتینم خوبه. ورژن بالاتر کابل هست و قیمت مناسبی هم دارن. شما خرید کردید و زیاد تفاوتی ندارن.

اما شاید بهتر بود قبل از خرید می پرسیدید. کابل گرون زیاد مزیت نیست. یکی از دوستان کابل 12 تومنی داره اونم خوب جواب میده حتی برای سه بعدی. اما کابل شما جز بهترین هاست.

ممنون داداش.

دلم روشنه که هیچ مشکلی پیش نمیاد. @};-

لینک به دیدگاه

ممنون دوستان فردا ساعت 6 صبح رانندش میرسه خونمون.

تست میکنم نتیجشو اینجا میگم @};-

لینک به دیدگاه

تستش کردم.

کاملا سالم  بود و مشکلی نداشت.

فقط کنترل معمولی نداشت و فقط کنترل جادویی  داشت. 

از لحاظ کیفیت  3 بعدی با تلوزیون 42 اینچ 3 بعدی  پدرم اینا که مقایسش کردم  هیچ برتری ای بهس نداشت.

تلوزیون پدرم اینا واسه 3 سال پیشه.

البته کیفیت فیلمای 3 بعدی که باهاش تست گرفتم فول اچ دی بود و 4k نبود.شاید به خاطر همین کیفیتش فرق نداشت

لینک به دیدگاه

سلام .هيچ مشكلي نداره. وقتي ما براي خونمون چندين سال پيش رفتيم جمهوري نماينده panasonic اصلي گفت اقا اگه ارزونتر ميخواهي دارم مدل بانه,تفلكي اسمش بد رفته وگرنه مشكلي نداره.

كابل هم هر چي با كيفيت تر بهتر ، اميد وارم كسي نگه جنس كابل مهم نيست چون نقش حياتي داره.

لینک به دیدگاه

سلام .هيچ مشكلي نداره. وقتي ما براي خونمون چندين سال پيش رفتيم جمهوري نماينده panasonic اصلي گفت اقا اگه ارزونتر ميخواهي دارم مدل بانه,تفلكي اسمش بد رفته وگرنه مشكلي نداره.

كابل هم هر چي با كيفيت تر بهتر ، اميد وارم كسي نگه جنس كابل مهم نيست چون نقش حياتي داره.

کابلش راحت دوبرابر کابل اچ دی ام ای قبلی بود که خریدم.

البته کیفیتش فعلا تو رزولوشن فول اچ دی و حالت 2 بعدی که فرقی نداره با کابل  قبلیم.

لینک به دیدگاه

مبارکه.

کنترل بعضی تی وی ها یکی دارن هوشمند.بعضی هاشم دوتا یه معمولی و یه هوشمند.بسته به منطقه ی عرضه ی جنس میتونه محتویات داخل بسته تغییر کنه مثلا به جا دوتا کنترل فقط یکی بذارن.

یا مثلا محتویات بیشتر مثل کابل اچ دی ام ای اینا زیاد مهم نیست.

اینی که میگی از لحاظ کیفی 3دی در حد تی وی پدرتون هستش رو قبول ندارم فعلا که شما کامل تست نزدین خدا میدونه چقدر تنظیمات برا کیفیت و عمق 3 دی داره بسته به محتوای تمایشی هم فرق میکنه.شک نکن بهترینه.

در کل لذتش رو ببر

ممنونم.

راستش تلوزیون پدرم اینا هم ال جی هست و کیفیت سه بعدیشم از سامسونگ با  تکنولوژی اکتیو هم که مقایسه کردم بهتر بود.

من نمیدون م چرا میگن اکتیو  عمق بیشتری داره؟

خلاصه اینکه  گفتم کیفیتش از اون مدل که پدر اینا دارن بهتر نیست منظورم  این نبود که کیفیتش پایینه هر دو مدل کیفیتشون  خوب بود.

البته اینم بگم که تلوزیون رو رو مبل گذاشتیم و تست کردیم.

کمی هم  کج بود و حتی کاورشو  کامل در نیاوردم.شاید اگه صاف رو میز میذاشتیم بهتر میشد کیفیتش.

فعلا نمی خوام ازش استفاده کنم ایشاله تا یک ماهه دیگه بعد  عروسی می خوام  ازش استفاده کنم.

در مورد کنترل تو  دفترچش نوشته بود که همه ی مدل ها کنترل ندارن(بستگی به کشورش داره)

جالب اینجاست که  دفترچه ی راهنماش حتی فارسی هم داشت.

:)

لینک به دیدگاه

آقا یه نویز گیر هم  واسه کابل  تو  جعبه ی  تی وی بود.

اون نویز گیر رو باید به کابل  اچ دی ام ای وصل کنم؟یا مخصوص کابل شبکه (کابل لن)  هست؟

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز من کرمانشاه هستم همیشه بانه میرم گوشی وتلویزیون وکولر میارم جنسهای اصل وتمیزی دارن تلویزیون ها هم همگی اصلی واکبند هستند خیالتون راحت :x  @};-  :) 

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز من کرمانشاه هستم همیشه بانه میرم گوشی وتلویزیون وکولر میارم جنسهای اصل وتمیزی دارن تلویزیون ها هم همگی اصلی واکبند هستند خیالتون راحت :x  @};-  :) 

آقا یه سوال

یکی از آشناهام  میگفت قیمت تلوزیون تو بانه  خیلی خوبه ولی  یخچال نه.

این درسته؟

منظورم اینه  ارزش داره  یخچال و ماکروویو و ماشین لباسشویی رو هم از  بانه  بگیرم؟

اینکارو تایید میکنین؟

لینک به دیدگاه

نصابه که تی وی رو واسم آورده بود میگفت اینا با اینکه  قاچاق هستن  جنس پنلشون ممکنه از نمایندگی های مجاز تو ایرانم  بهتر باشه.

اینا اصلی تره :D

یکی  از دوستان تو نت بهم میففت اصلا  جنسای بانه ای ثابل اعتماد نیست...

یکی از فامیلام  گرقت فلان شد....

خلاصه کاشف به عمل اومد خودش تو سام سرویس کار میکنه :D

یعنی همونجا که بازار بانه  رو کاملا به صورت یه رغیب واسه خودش میبینه...

لینک به دیدگاه

آقا یه سوال

یکی از آشناهام  میگفت قیمت تلوزیون تو بانه  خیلی خوبه ولی  یخچال نه.

این درسته؟

منظورم اینه  ارزش داره  یخچال و ماکروویو و ماشین لباسشویی رو هم از  بانه  بگیرم؟

اینکارو تایید میکنین؟

دوست عزیز قیمت قاشق وچنگال و فر و یخچال و پتو و گوشی و اینا با ظرف وظروف هرکدوم نسبت به قیمت فرق میکنن مثلا یخچال تهران 2 میلیون و 900 هست کرمانشاه میدن 2700 و بانه کردستان میدن 2500 تا 2550 کولر وتلویزیون هم 200 الی 250 بسته به نوع ومدل تفاوت قیمت داره گوشی هم 100 تومنی اختلاف قیمت داره بله ارزش داره همگی اکبنده و جنسهای خوب من خودم کلی خرید میکنم مشکلیم ندارم داداش گلم  :x

لینک به دیدگاه

ال جی یکی از معدود شکرت هایی هستش که هنوز زبان فارسی و ایرانی  رو ادم به حساب میاره.

:{

بر خلاف اکثر شرکت های نسبتا محترم که کاتالوگ رو جدا و تو کشور دیگه براش میزنن بگذریم.

در محتویات بسته  هم که عرض کردم من خودم تی وی سونی خریدم که تو بسته بندیش یه انتن بود من کل نت رو زیر رو کردم هتی شکل انتن رو هم پیدا نکردم کلا ریجن های مختلف محتویات مختلف داره.میتونه خیلی چیزا باشه ولی مهم نیست.

اصل خود تی وی و پنلش که خدا رو شکر الجی فقط خودش میزنه.و مشترک نیست.

@};-

@};-

لینک به دیدگاه

دوست عزیز قیمت قاشق وچنگال و فر و یخچال و پتو و گوشی و اینا با ظرف وظروف هرکدوم نسبت به قیمت فرق میکنن مثلا یخچال تهران 2 میلیون و 900 هست کرمانشاه میدن 2700 و بانه کردستان میدن 2500 تا 2550 کولر وتلویزیون هم 200 الی 250 بسته به نوع ومدل تفاوت قیمت داره گوشی هم 100 تومنی اختلاف قیمت داره بله ارزش داره همگی اکبنده و جنسهای خوب من خودم کلی خرید میکنم مشکلیم ندارم داداش گلم  :x

واسه تلوزیون 49 اینچ 200 تومن کرایه ماشین دادم.

واسه  یخچال فک کنم 500 تومن بشه :wacko:

فک کنم اگه یه ساید بای ساید بگیرم 1 تومن  اختلاف  قیمت داشته باشه بنابراین  میارزه از بانه  خرید کنم.

فقط بدیش اینه که  یخچالو نمیشه  مثله  تلوزیون همون لحظه امتحان کرد البته اینم مهم نیست  چون تا 18 ماه  گارانتی میکنن.

ممنون @};-

لینک به دیدگاه

واسه تلوزیون 49 اینچ 200 تومن کرایه ماشین دادم.

واسه  یخچال فک کنم 500 تومن بشه :wacko:

فک کنم اگه یه ساید بای ساید بگیرم 1 تومن  اختلاف  قیمت داشته باشه بنابراین  میارزه از بانه  خرید کنم.

فقط بدیش اینه که  یخچالو نمیشه  مثله  تلوزیون همون لحظه امتحان کرد البته اینم مهم نیست  چون تا 18 ماه  گارانتی میکنن.

ممنون @};-

قربان شما داداش موفق باشی عزیزم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...