رفتن به مطلب

کم کردن صدای سیستم AMD

rahmanshahi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان و اساتید محترم.

من یه کیسی دارم که ازش برای دانلود های 24ساعته استفاده میکنم و داعما روشنه.

مشکل من اینه که این سیستم که توش فقط دوتا فن که شامل فن پاور و CPU هست به اندازه این یکی کیسم که توش 12تا فن داره که هیچ ، 10برابر اون صدا داره و دقیقا صدای جارو برقی میده.

فن روی CPU با 6هزار دور میچرخه و حتی عوضش هم کردم اما این یکی هم چون مال amd بود فرقی نکرد و همون جوری بود.

حالا از عزیزان درخواست دارم من رو کمک کنن تا کمی صدای این رو کم کنم.

z4erkn9udips819jin6d_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

سلام

از یه کولر که فن بزرگتر داره استفاده کن

لینک به دیدگاه

دوست من یک فن سایلنت Deep Cool  برای سی پی یو تهیه کن که مخصوص کل سوکت های AMD تو اینترنت پره . قیمتشون هم از 20 تا 40 تومنه و بسیار مناسبهانقدر کیفیت فن همراه پردازنده های AMD پایینه شما با فن چینی هم تعویض کنید حداقلش اینه که از فن اورجینالش بهتره :D

یک پاور گرین سری EU هم تهیه کن و با پاور تعویض کن اونموقع صدای راه رفتن مورچه رو میشنوی :D

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

برو تو بايوس سرعت فن رو رو حالت اتوماتيک بزار

مين خودم تو قصمت

hw/monitor

بعد يه گذينه به نام speed fan داره بعد چنتا لول داره من از لول 9 اوردمش لول 5 سرعت فن از 3750 رسيد به 2450 و صداش خيلي کم شد بعد تو حالت لود که دماش بيشتر ميشد, سرعت فن هم بيشتر ميشد و دماش که کم ميشد دوباره سرعت کم ميشد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

از یه کولر که فن بزرگتر داره استفاده کن

دوست من یک فن سایلنت Deep Cool  برای سی پی یو تهیه کن که مخصوص کل سوکت های AMD تو اینترنت پره . قیمتشون هم از 20 تا 40 تومنه و بسیار مناسبهانقدر کیفیت فن همراه پردازنده های AMD پایینه شما با فن چینی هم تعویض کنید حداقلش اینه که از فن اورجینالش بهتره :D

یک پاور گرین سری EU هم تهیه کن و با پاور تعویض کن اونموقع صدای راه رفتن مورچه رو میشنوی :D

برو تو بايوس سرعت فن رو رو حالت اتوماتيک بزارمين خودم تو قصمتhw/monitorبعد يه گذينه به نام speed fan داره بعد چنتا لول داره من از لول 9 اوردمش لول 5 سرعت فن از 3750 رسيد به 2450 و صداش خيلي کم شد بعد تو حالت لود که دماش بيشتر ميشد, سرعت فن هم بيشتر ميشد و دماش که کم ميشد دوباره سرعت کم ميشد

با تشکر از راهنمایی ها و کمک های دوستان.

اما عزیزان این رو هم در نظر بگیرین که من این کیس رو 120تومن کلا خریدم و ارزش خرید کولر و پاور جدید رو نداره و اصلا از طرفی اینقدر سوکتش قدیمی هست که هت سینک با پیچ روی بورد بسته میشه و خود CPU هم آنبورد هست!!!

از طرفی توی بایوس هم اصلا امکاناتی نداره تا بخوام تغییرات در سرعت فن اعمال کنم.

لینک به دیدگاه

سیستم رو بزار تو انباری کابل کشی کن به مانیتور که تو اتاق داری

لینک به دیدگاه

درود

اگر ابزار لحیم کاری دارین

بهترین راه با کمترین خرج (در حد 2 هزار تومن) یه مقاومت 56 اهم 1.5 واتی رو بین سیم مثب فن کار بزاری تا 30٪ از شدت جریان کم کنه

دور فن هم به همون نسبت کم میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اگر ابزار لحیم کاری دارین

بهترین راه با کمترین خرج (در حد 2 هزار تومن) یه مقاومت 56 اهم 1.5 واتی رو بین سیم مثب فن کار بزاری تا 30٪ از شدت جریان کم کنه

دور فن هم به همون نسبت کم میشه

نظرتون چیه از دیمر استفاده کنم؟
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

مهرداد جان فن روی هیت سینک رو باز کن و یه فن 8 سانت معمولی بگیر با پیچ یا چسب 123 بچسبون به هیت سینک. من همین کار رو واسه سیستم دانلودم کردم

لینک به دیدگاه

همونطور که دوستان گفتن یه فن کم صدارو با چسب روی هیت سینک بچسبون و ترجیحا به سیم قرمز پاور مستقیما وصل کن

ویرایش شده توسط ramink14
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

مهرداد جان فن روی هیت سینک رو باز کن و یه فن 8 سانت معمولی بگیر با پیچ یا چسب 123 بچسبون به هیت سینک. من همین کار رو واسه سیستم دانلودم کردم

همونطور که دوستان گفتن یه فن کم صدارو با چسب روی هیت سینک بچسبون و ترجیحا به سیم قرمز پاور مستقیما وصل کن

ممنون از دو بزرگوار.

این هم فکر خوبیه ، فقط این هت سینک فن 6سانتی روش میخوره ، چطور هشت سانتی رو بچسبونم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون از دو بزرگوار.

این هم فکر خوبیه ، فقط این هت سینک فن 6سانتی روش میخوره ، چطور هشت سانتی رو بچسبونم؟

مهرداد جان یه سمت فن 3 یا 4 نگهدارنده داره که توی عکس مشخص کردم. شما اون قسمت هارو اگر با چسب به هیت سینک بچسبونی کافی هستش. چسب 123 استفاده کن محکم میچسبونش

post-14710-0-83679000-1419338751_thumb.jpg

یه کار دیگه هم که میتونی بکنی. اگر بین زیر هیت سینک و مادر بورد فاصله ای در حد 2.3 میل هستش. میتونی فن رو با 2 تا بست کمری فیکس کنی روی هیت سینک.جوری که بست رو از زیر هیت سینک رد کنی و روی فن ببندی

ویرایش شده توسط Sir MehDi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با تشکر از تمامی دوستان که من رو راهنمایی کردن و به نتیجه هم رسیدم.

من با قرار دادن یک دیمر یر راه فن و مادربورد ، در واقع وسط سیم فن تونستم دور فن رو دستی کنترل کنم که واقعا عالی شد ، جالب اینجاست که دمای CPU با نصف دور فن هم فرقی نمیکنه و همونجوری هست که فن با تمام سرعت کار کنه.

نتیجه کار هم شد به این شکل:

post-10820-0-76529700-1419344028_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...