رفتن به مطلب

گرین گواهینامه 80 PLUS® Certified رو ندارد. در سایت جزو لیست که نبود

Recommended Posts

پاور های شرکت GREEN جزو لیست این گواهینامه نیستند 

مشاهده لیست شرکتهای دارای گواهینامه 

http://www.plugloadsolutions.com/80PlusPowerSupplies.aspx

80 Plus (trademarked 80 PLUS) is a voluntary certification program intended to promote efficient energy use in computer power supply units (PSUs). Launched in 2004 by Ecos Consulting, it certifies products that have more than 80% energy efficiency at 20%, 50% and 100% of rated load, and a power factor of 0.9 or greater at 100% load. That is, such PSUs will waste 20% or less electric energy as heat at the specified load levels, thus reducing electricity use and bills compared to less efficient PSUs. Sometimes, rebates are given for manufacturers who use 80 Plus-certified PSUs.
 تاییدیه 80Plus چیست؟  left.gif

این نشان تاییدیه ای از طرف موسسه EPRI - Electric Power Research Institute است که بیان گر راندمان بالای 80% پاورهای کامپیوتر می باشد و مطمئنا در  پاورهای مناسب  این نشان را مشاهده کرده اید. در این قسمت ابتدا مفهموم راندمان را توضیح داده و سپس در مورد 80Plus صحبت خواهیم کرد. 
نسبت میزان انرژی ورودی دستگاه به انرژی خروجی دستگاه برابر با راندمان آن دستگاه می باشد و هرچه این عدد به یک نزدیک تر باشد نشان می دهد که دستگاه با کمترین اتلاف انرژی کار می کند و هرچه از یک کمتر باشد یعنی اینکه اتلاف انرژی دستگاه بیشتر بوده و این انرژی تلف شده معمولا به شکل گرما یا انرژی الکترومغناطیسی می باشد . 
از این رو سازندگان پاور تصمیم گرفتند تا راندمان محصولات خود را بالا ببرند، به طوری که اکنون در معمولی ترین پاورهای ردمکس شاهد راندمان بالای 78 درصد می باشید. حال اگر راندمان پاوری به بالای 80 درصد برسد و توسط موسسه EPRI این مسئله تایید شود نشان 80Plus را دریافت خواهد کرد . 
نشان 80Plus که بیانگر راندمان بالای 80 درصد پاور است بدین معناست که پاور در شرایط اعمال بارهای متفاوت دارای حداقل 80% بازدهی است. یعنی وقتی شما 30درصد توان پاور را استفاده کنید با زمانی که 80 درصد توان آن را مورد بهره برداری قرار می دهید، راندمان بالای 80درصد می باشد و این یعنی کمترین اتلاف انرژی ممکن. 
وقتی پاوری به این مقدار بازدهی برسد به طور حتم نسبت به یک پاور با راندمان کمتر از نظر کیفیت مدار، طراحی و قطعات بکار برده شده در سطح بسیار بالایی قرار دارد و میتوان با اطمینان کامل از آن استفاده کرد . 

آشنایی با انواع نشان های 80Plus : 
از سال 2008 میلادی موسسه EPRI با افزایش استقبال تولید کنندگان به دریافت این نشان برای محصولات خود و رقابت برای بالاتر بردن راندمان محصول اقدام به دسته بندی نشان 80Plus نمود که در این قسمت با آنها آشنا می شویم:

80PLUS نرمال:
182_thum.jpeg
پاوری موفق به کسب این نشان می گردد که دارای شرایط زیر باشد: 
• راندمان در شرایط اعمال بار 20 درصد،بالاتر از 80درصد باشد . 
• راندمان پاور در شرایط اعمال بار 50 درصد ، بالاتر از 80 درصد باشد . 
• راندمان پاور در شرایط اعمال بار 100 درصد ، بالاتر از 80 درصد باشد . 
• ضریب توان در شرایط اعمال بار 100 درصد ، بیشتر از 9/0 باشد . 
تاکنون 91 محصول شرکت FSP تولید کننده پاورهای ردمکس موفق به کسب این نشان شده اند .

80PLUS برنز:
183_thum.jpeg
• راندمان در شرایط اعمال بار 20 درصد،بالاتر از82درصد باشد . 
• راندمان پاور در شرایط اعمال بار 50 درصد ، بالاتر از 85 درصد باشد . 
• راندمان پاور در شرایط اعمال بار 100 درصد ، بالاتر از 82 درصد باشد . 
• تاکنون 215 محصول شرکت FSP تولید کننده پاورهای ردمکس موفق به کسب این نشان شده اند .

80PLUS سیلور:
213_thum.jpeg
• راندمان در شرایط اعمال بار 20 درصد،بالاتر از85درصد باشد . 
• راندمان پاور در شرایط اعمال بار 50 درصد ، بالاتر از 88 درصد باشد . 
• راندمان پاور در شرایط اعمال بار 100 درصد ، بالاتر از 85 درصد باشد . 
تاکنون 27 محصول شرکت FSP تولید کننده پاورهای ردمکس موفق به کسب این نشان شده اند .

80PLUS گلد:
59_thum.jpeg
• راندمان در شرایط اعمال بار 20 درصد،بالاتر از87درصد باشد . 
• راندمان پاور در شرایط اعمال بار 50 درصد ، بالاتر از 90 درصد باشد . 
• راندمان پاور در شرایط اعمال بار 100 درصد ، بالاتر از 87 درصد باشد . 
تاکنون 29 محصول شرکت FSP تولید کننده پاورهای ردمکس موفق به کسب این نشان شده اند .

80PLUS پلاتینیوم:
214_thum.jpeg
• راندمان در شرایط اعمال بار 20 درصد،بالاتر از90درصد باشد . 
• راندمان پاور در شرایط اعمال بار 50 درصد ، بالاتر از 92 درصد باشد . 
• راندمان پاور در شرایط اعمال بار 100 درصد ، بالاتر از 89 درصد باشد . 
تاکنون 7 محصول شرکت FSP تولید کننده پاورهای ردمکس موفق به کسب این نشان شده اند .

جهت بررسی تاییدیه 80PLUS پاور های ردمکس که توسط شرکت FSP Technology تولید می گردند می توانید به آدرس ذیل مراجه نمایید. علاوه بر این در این وب سایت می توان صحت 80PLUS سایر برند های موجود در بازار را بررسی نمایید.

منبع:http://www.sepidar.com/80plus-fa.html

لینک به دیدگاه

بزنم به تخته شاهکار کردی با این کشف

گرین فقط برنده و چون داخل ایرانه هیچ جای دیگه ای اسمی ازش برده نمیشه

مدل OEM رو باید سرچ کرد نه مدل خود گرین

بیزحمت اینو سرچ بزن تو همه مدلها تا سازندش دستت بیاد

rjjzrrhnhmmt6akc75iq.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیزم

مسئله جور دیگه ای هست که بهش دقت نکردین

گرین خودش دست به تولید پاور نمیزنه و در واقع برند هست و نه سازنده ی پاور و پاورهای گرین توسط تامین کنندگان دیگه ای ساخته میشن مثل "های پاور" و "CWT" و .... که در اون لیست هم حضور پر رنگ دارند

مثل کارت گرافیک های رفرنس که بوردشون ساخت nvidia و یا AMD هست که شرکتهایی مثل اسوس و یا گیگابایت فقط اسم خودشون رو بهش اضافه میکنند( مثلا روی کولرهاشون و چیز دیگه ای رو تغییر نمیدن) و سازنده ی اون مدل کارت گرافیک نیستند بلکه برند هستند

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

شما از کجا میدونید green پاورهاشو این شرکت میسازه؟

ساخت و نصب برچسپ زیاد مشکل نیست .

و طبق نوشته خود جنابعالی این power با این برند فقط در ایران توزیع میشه؟

در این کشور که سازمان استاندارد درستی نداره و نظارت بین المللی هم وجود نداره 

نمیشه اعتمادی به سفارش دهنده ای داشت که محصولات یک شرکت چینی رو تهیه میکنه 

ویرایش شده توسط Analyser
لینک به دیدگاه

میتونید دو پاور از دو برند ولی مدل مرجع یکسان رو باز کنین و قطعات توش رو با هم مقایسه کنید

در ضمن روی برد هم اسم شرکت مرجع حک شده وجود داره

لینک به دیدگاه

اینم مدرک خوبی میتونه باشه

http://www.highpower-tech.com/Global/buy.php?#20101001154651

ویرایش شده توسط poorya_2
لینک به دیدگاه

نه عزیز شما اشتباه میکنی

پاور قطعه ای نیست که بشه براحتی تولیدش کرد و هرگونه تغییری تو قطعات و کیفیت اون اعمال بشه کاملا قابل شناسایی هست.

اگه تو سایت های سازنده پاورهای گرین دقت کنین میبینین که دقیقا همون پاور ها فقط با آرم گرین هست . مثل کیس های حرفه ای که داره همش واسه تولید کنندگان دیگس و به سفارش گرین و با مارک گرین ساخته میشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

من فکر کردم چی شده... بعد دیدم چیزی نیست انگار سوء تفاهم بوده رفع شده...  :D

ویرایش شده توسط Nima Mazrouie
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از اینجا میدونم که پارتنرهای رسمی هستند و شخصا" بوردهای پاورها رو مشاهده , بررسی و مقایسه کردم با بورد پاور برند های دیگه ای که سازنده ی اصلیشون یکی بوده

و گرین هم نیومده برچسب اون کمپانی رو و بزنه که خودشو بچسبونه به اون کمپانی  که میگید برپسب تقلبی اون کمپانیه اصلی رو راحت میشه ساخت... حتی اون اطلاعات روی پاور رو هم خود شرکت سازنده میزنه

به عنوان مثال بعضی پاورهای کورسیر دقیقا همون بوردی رو سفارش دادن از اون شرکت که گرین هم همون رو سفارش داده... مثل 750 گلد کورسیر که یکی دو مدل هست در مقابل 750 OC با برند گرین که جوری که بررسی کردم بورد یکسان و کامپوننتهای یکسان و استانداردهای یکسان دارند

روش دیگه ای که بفهمید یک پاور واقعا 80 پلاس داره یا خیر اینه که بوسیله ی دستگاههای مخصوص روی پاور لود سنگین بندازیم و در شرایط لود 50 درصد و 100 درصد میزان ورودی به خروجی رو بررسی کنیم و اگه میزان کارایی بیشتر از 80 باشه یعنی اینکه اون پاور 80 پلاس داره که تجربه استفاده از این دستگاه رو روی 3-4 مدل مختلف پاور گرین داشتم.. روشهای عملی دیگری هم وجود داره که تقریبی هستند اما برای درک مطلب کافیه و در این قضیه  کمی هم باید از هوش و فکر برای استنتاج کمک گرفت به عنوان مثال: همین که شما پاور 750 واتی دارید و سیستمی روش میبندید که مصرفش 700 واته و مشکلی ندارید یعنی اینکه با راحتی و بدون مشکلِ افت ولتاژ دارید ازحداکثر درصد توان اسمیه پاورتون استفاده میکنید..(کاملا علمی و درست نیست اما میتوه یه معیار برای درک مفهومش باشه)

درسته که نظارت بین المللی وجود نداره اونقدرها اما این کمپانی های سازنده برای اسمشون ارزش قائل هستند و اگه خطایی ببینن صد در صد دیگه گرین رو به عنوان پارنترشون نگه نمیدارن (دیگه اینقدر هم هرکی هرکی نیست)

من شخصا" علاقه خاصی به برند گرین ندارم و برند انرمکس و انتک رو قبول دارم اما اعتقاد دارم نادیده گرفتن حقایق در بحث مقایسه واقعا بی انصافیه

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همه صحبتهای دوستان و توضیحات درسته ولی ...

مگه کرسیر  دیپ کول  EVGA و ... برندها که در لیست 80 پلاس هستن خودشون OEM پاور هستن؟ خیر

خب علت اینکه گرین جزء اونها نیست چه چیزی میتونه باشه ؟ جواب شماره 1- اصلاً سایت درست درمونی نیست و اهمیتی نداره چون نظارت دقیقی بر اون وجود نداره. جواب شماره 2- کشور عزیزمون مورد تحریم هست و نمیتونه این گواهینامه ها رو بگیره

خب با این وضعیت چجوری باید اطمینان کرد ؟ پاسخی وجود نداره، همین که پاور خراب تون رو میبرید گارانتی و یکعدد ریفربشد بهتون تحویل میدن کافی هست

(مگه سایر برند های مطرح کاری غیر از این انجام میدن؟ جواب دقیقی وجود نداره)

نتیجه گیری : چیزی که بلند هست دیوار حاشا

این تاپیک تمام سوالات و جواب هاش در این جملات بالا خلاصه میشه

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

از اینجا میدونم که پارتنرهای رسمی هستند و شخصا" بوردهای پاورها رو مشاهده , بررسی و مقایسه کردم با بورد پاور برند های دیگه ای که سازنده ی اصلیشون یکی بوده

و گرین هم نیومده برچسب اون کمپانی رو و بزنه که خودشو بچسبونه به اون کمپانی  که میگید برپسب تقلبی اون کمپانیه اصلی رو راحت میشه ساخت... حتی اون اطلاعات روی پاور رو هم خود شرکت سازنده میزنه

به عنوان مثال بعضی پاورهای کورسیر دقیقا همون بوردی رو سفارش دادن از اون شرکت که گرین هم همون رو سفارش داده... مثل 750 گلد کورسیر که یکی دو مدل هست در مقابل 750 OC با برند گرین که جوری که بررسی کردم بورد یکسان و کامپوننتهای یکسان و استانداردهای یکسان دارند

روش دیگه ای که بفهمید یک پاور واقعا 80 پلاس داره یا خیر اینه که بوسیله ی دستگاههای مخصوص روی پاور لود سنگین بندازیم و در شرایط لود 50 درصد و 100 درصد میزان ورودی به خروجی رو بررسی کنیم و اگه میزان کارایی بیشتر از 80 باشه یعنی اینکه اون پاور 80 پلاس داره که تجربه استفاده از این دستگاه رو روی 3-4 مدل مختلف پاور گرین داشتم.. روشهای عملی دیگری هم وجود داره که تقریبی هستند اما برای درک مطلب کافیه و در این قضیه  کمی هم باید از هوش و فکر برای استنتاج کمک گرفت به عنوان مثال: همین که شما پاور 750 واتی دارید و سیستمی روش میبندید که مصرفش 700 واته و مشکلی ندارید یعنی اینکه با راحتی و بدون مشکلِ افت ولتاژ دارید از 93 درصد توان اسمیه پاورتون استفاده میکنید..(کاملا علمی و درست نیست اما میتوه یه معیار برای درک مفهومش باشه)

درسته که نظارت بین المللی وجود نداره اونقدرها اما این کمپانی های سازنده برای اسمشون ارزش قائل هستند و اگه خطایی ببینن صد در صد دیگه گرین رو به عنوان پارنترشون نگه نمیدارن (دیگه اینقدر هم هرکی هرکی نیست)

من شخصا" علاقه خاصی به برند گرین ندارم و برند انرمکس و انتک رو قبول دارم اما اعتقاد دارم نادیده گرفتن حقایق در بحث مقایسه واقعا غیc'( (

درود 

شب خوش 

فرجام گرامی  ولی در سایت گواهینامه برند کورسیر اورده شده در لیست 

ویرایش شده توسط Analyser
لینک به دیدگاه

همه صحبتهای دوستان و توضیحات درسته ولی ...

مگه کرسیر  دیپ کول  EVGA و ... برندها که در لیست 80 پلاس هستن خودشون OEM پاور هستن؟ خیر

خب علت اینکه گرین جزء اونها نیست چه چیزی میتونه باشه ؟ جواب شماره 1- اصلاً سایت درست درمونی نیست و اهمیتی نداره چون نظارت دقیقی بر اون وجود نداره. جواب شماره 2- کشور عزیزمون مورد تحریم هست و نمیتونه این گواهینامه ها رو بگیره

خب با این وضعیت چجوری باید اطمینان کرد ؟ پاسخی وجود نداره، همین که پاور خراب تون رو میبرید گارانتی و یکعدد ریفربشد بهتون تحویل میدن کافی هست

بله برندهایی که نام بردید همشون در لیست صادر کننده گواهینامه هستند 

لینک به دیدگاه

بعضی از مدلای پاور های گرین ساخت شرکت معروف High Power هست

ویرایش شده توسط BlackSound
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با قسمت های اولیه کامنتتون موافقم اما :

ممنون میشم بفرمایید که من چه دلیلی دارم برای حاشا کردن و چه سودی به بنده و دوستان دیگه میرسه! خیلی عذر میخوام که با این لحن صحبت میکنم اما نوع نوشته شما و تعمیم حاشا کردن به جوابهای این تاپیک همین نوع پاسخ رو میطلبه

اگر جواب منطقی داشتید درسته اما اگه نداشتید در واقع حرفتون بسیار زشته و دارید به دیگران تهمت میزنید ! اگر هم منطورتون این نباشه انتخاب کلماتتون درست نیست

من نیازی ندارم در همه موضوعات بخوام بپرم وسط که بخوام بگم من زیاد سرم میشه و تیریپ استاد بازی و علم و دانشِ بالا و این حرفا ! اگر هم میخواستم مثبت جمع کنم راههای بهتری برای این کار هست! و فقط برای کمک کردن به دیگران سعی میکنم کامنت بذارم و اینکه "حاشا کردن" نسبت داده بشه به پاسخهای من کمال بی انصافیه!

شما شاید ندونید اما بعضیا در جریان هستند بیشترین مشکل رو با گرین خود من داشتم در طی این مدت که مشکل شما در مقابلش هیچی نبوده و هیچ دلیلی ندارم که از کمپانی که ازش دل خوشی ندارم دفاع کنم

(درحال ویرایش.. قسمتی از متن پاک شد)

حتی این اظهار نظرتون هم اشتباه بود :

خب با این وضعیت چجوری باید اطمینان کرد ؟ پاسخی وجود نداره، همین که پاور خراب تون رو میبرید گارانتی و یکعدد ریفربشد بهتون تحویل میدن کافی هست

من راجع به 80 پلاس حرف زدم و ایشون سوال رو با توجه به متن من پرسیدن پس راجع به 80 پلاس پرسیدن که چجوری باید اطمینان کنند! آیا شما دیدید که نوشته بودن با این شرایط چطوری به گارانتیه گرین اطمینان کنند؟؟؟؟؟

وقتی یک محصولی 2 ویژگیه مثبت و یک ویژگیه منفی در بخش مارکتینگ و گارانتی داشته باشه آیا منطقیه که اون ضعف رو همه جا مطرح کنیم نشون بدیم تا کیفیت خود محصول رو هم بد نشون بدیم؟ اگر اینجا راجع به گارانتی بود اره حرف شما درست اما راجع به 80 پلاس بود و حرف شما کاملا بی ربط!

برای مثال دوستان :

یک رستوران 1. کیفیت غذاری عالی 2.سرویس عالی داره    اما فقط دکوراسیونش افتضاحه در حد نظم تیمیه تیم ملی    ایا اگه از ما راجع به کیفیت غذا سوال بشه میتونم همش اشاره کنیم به قضیه دکوراسیون تا همشو بد نشون بدیم؟ خیر! اگه فقط از ما پرسیدن دکوراسیون چطور بود باید بگیم که افتضاح بود! چون ربطی به خود غذا نداره

این چه استدلالیه آخه! اصلا ممکنه یه شرکت بگه آقا من گارانتیمو میخوام تعظیل کنم و به هیچکسی خدمات ندم! ایا معنیش اینه که کیفیت قطعاتش پایینه و یه شرکت معتبر براش نساخته؟ واقعا ربطی میبینین؟

یا اصلا یه برند توی ایران گارانتی نداره! ایا لزوما یعنی اینکه کیفیتش پایینه؟

در مورد گارانتی هم حرف خاصی ندارم چون مربوط به اینجا نست اما بطور خلاصه و کاملا برادرانه :

آقا گارانتی فلان شرکت بده! اوکی ! اما همین که خیلی کمپانی ها توی این شرایط ممکنه جنس تعمیری هم بهتون بدن بهتر از یه سری شرکتهای دیگست که کلا بهتون ناسزا هم نمیگن چه برسه به تعویض قطعه اون هم بارها برای قطعات بالای 1-2 ! ظاهرا" براتون پیش نیومده که اون پاور براتون در حد سونامی فاجعه آمیز شده! اینقدر با مشتریهای جنس های کامپیوتر مواجه شدم که با گارانتیاشون مشکل دارن که اصلا گفتن نداره که چندتا قطعه 2-3 تومنی رو بدون اینکه مشکل ظاهری داشته باشن گارانتی ردشون کرده! ایا اگه گارانتی فلان برند درجه 1 جهانی بد عمل کنه یعنی کیفیت جنسش دروغینه؟

واقعا توی این شرایط کنونی ایده آل گرایی جواب میده ؟نمیگم سرمونو بندازیم پایین تو سری بخوریم! نمیگم درسته اما توی این شرایط  مملکت همینم غنیمته!

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود 

شب خوش 

استاد فرجام  ولی در سایت گواهینامه برند کورسیر اورده شده در لیست 

ممنون میشم کلمه استاد حذف بشه

دلیل وجودش کورسیر رو هم دوستمون نوشتن در قسمت اول کامنتشون (همون دوستمون که بنده رو متهم به حاشا کردن میکنن) گذشته از اون موارد هم شرکت هایی هم هستن که بعضی پاورهاشون رو خودشون تولید میکنن و بعضیاشون رو هم سفارش میدن به کمپانی های دیگه

در حال حاضر خیلی از برند های به نام در زمینه پاور که در زمینه های دیگه هم کار میکنن پاور ها رو به جاهای دیگه سفارش میدن(اینطوری هزینه تحقیق و ساخت رو کاهش میدن) و روی تولیدات دیگه بیشتر تایم و سرمایه میذارن

در مورد جنس چینی هم باید عرض کنم که زیر بوردها و گرافیک های asus و Gigabyte و خیلی از برندهای دیگه نوشته made in کجا؟

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

با سلام به همه

چند سال پیش من هم به این محصولات شرکت گرین مشکوک شدم و پس از چندی سرچ متوجه شدم تقریبا قسمت عمده محصولاتشان از این و آن هستش

مثلا مدل این کیس : COUGAR Challenger

و یا AeroCool

و یا Halcones

Cougar

دیدم گرین چیزی از خودش نداره و فکر میکنم قضیه پاور هم همینطوره

میشه نتیجه گرفت چون حمل و نقل کیس و پاور بین کشورها سخته، میان خط تولید را در کشور مقصد میسازن به علت اینکه تکنولوژی آنچنان پیچیده ای نمی طلبه.

حتی محصولات بالا هم شاید برندهایی مثل گرین هستند که از خودشون چیزی ندارند

هر چی که هست شرکت مادر اینها اصل کاریه و امکارن داره گرین هم برنده مناقصه پادو شدن شرکت مادر باشه که فعلا مجهول هستش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون میشم کلمه استاد حذف بشه

دلیل وجودش کورسیر رو هم دوستمون نوشتن در قسمت اول کامنتشون (همون دوستمون که بنده رو متهم به حاشا کردن میکنن) گذشته از اون موارد هم شرکت هایی هم هستن که بعضی پاورهاشون رو خودشون تولید میکنن و بعضیاشون رو هم سفارش میدن به کمپانی های دیگه

در حال حاضر خیلی از برند های به نام در زمینه پاور که در زمینه های دیگه هم کار میکنن پاور ها رو به جاهای دیگه سفارش میدن(اینطوری هزینه تحقیق و ساخت رو کاهش میدن) و روی تولیدات دیگه بیشتر تایم و سرمایه میذارن

ای وای بر من

من اینجا و در این پست کاملاً توهین به سایر کاربران و کسانی که دارن در این بحث شرکت میکنند رو تکذیب میکنم

آقا فرجام گرامی (*)  چرا حاشیه سازی میکنید ، قصد توهین و اصلاً این حرفها نیستش دوست گرامی، مقداری واقعیت هست و لاغیر اون هم فقط و فقط در مورد برند گرین @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

با سلام به همه

چند سال پیش من هم به این محصولات شرکت گرین مشکوک شدم و پس از چندی سرچ متوجه شدم تقریبا قسمت عمده محصولاتشان از این و آن هستش

مثلا مدل این کیس : COUGAR Challenger

و یا AeroCool

و یا Halcones

Cougar

دیدم گرین چیزی از خودش نداره و فکر میکنم قضیه پاور هم همینطوره

میشه نتیجه گرفت چون حمل و نقل کیس و پاور بین کشورها سخته، میان خط تولید را در کشور مقصد میسازن به علت اینکه تکنولوژی آنچنان پیچیده ای نمی طلبه.

حتی محصولات بالا هم شاید برندهایی مثل گرین هستند که از خودشون چیزی ندارند

هر چی که هست شرکت مادر اینها اصل کاریه و امکارن داره گرین هم برنده مناقصه پادو شدن شرکت مادر باشه که فعلا مجهول هستش

قضیه ناراحت کننده این هست که این شرکت درباره معرفی خودش نوشته تولید کننده در صورتی که این کذب است و این شرکت فقط یک شرکت واردات کالا از چین هست 

در قسمتی در پایین معرفی هم نوشته همکاری با شرکتهای تولید سخت افزار داره .معنی همکاری در تولید  با معنی وارد کننده و سفارش دهنده فرق میکنه 

متاسفانه این موضوع اکثر صنایع کشور هست به اسم تولید وام میگیرند و خودشونو دانش بنیان معرفی میکنند ولی فقط سفارش دهنده محض از چین هستند 

ویرایش شده توسط Analyser
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من به شخصه یه سوال دارم 

دلیل ایجاد این تایپیک چی بود 

خراب کردن برند 

یا رسیدن به جواب یه سوال 

شما از گریین خوشتون نمیاد دلیل نمیشه اتهام دروغ هم بهش بچسبونید 

نهایت اینه که گریین نمیخرید 

این همه پاور تو این بازار داره فروخته میشه به اسم ASUS TSCO  و یه اسم های مزخرف که قدرت پاور هاش در حد پاور های تولید 4 5 سال پیش چین هم نیست (که فقط با برچسب  ASUS  فروخته میشه به مشتری بدبخت و طرف هم خیال میکنه پاور عالی خریده )

شما اگر واقعا میخاین زیره سوال ببرین جایی رو این پاور ها هست نه گریین 

لینک به دیدگاه

سلام

این دو تا را با هم مقایسه کنید : گرین gp430a-he و برند Cougar چقدر شبیه هم هستن فکر کنم دوقلو جدا از هم (یکی ایران و دیگری خارج از ایران) و لیست کامل محصولات cougar را در سایتش مرور کنین غریب به اتفاق محصولات شبیه محصولات گرین هستند حتی کیس ها و پاورها در طبقه بندی محصولات هم دارای یک نظام هستند!

آیا این اتفاقی است یا طراحان هر دو شرکت کاملا تصادفی و یا به صورت خدادای دارای نقاط مشترک هستند ؟ :-? :-? :-?

لینک به دیدگاه

سلام

این دو تا را با هم مقایسه کنید : گرین gp430a-he و برند Cougar چقدر شبیه هم هستن فکر کنم دوقلو جدا از هم (یکی ایران و دیگری خارج از ایران) و لیست کامل محصولات cougar را در سایتش مرور کنین غریب به اتفاق محصولات شبیه محصولات گرین هستند حتی کیس ها و پاورها در طبقه بندی محصولات هم دارای یک نظام هستند!

آیا این اتفاقی است یا طراحان هر دو شرکت کاملا تصادفی و یا به صورت خدادای دارای نقاط مشترک هستند ؟ :-? :-? :-?

تو یه ساعت نتونستیم حالی کنیم برند چیه تولید کننده چیه سفارش دهنده چیه و ....

من ، شما ، فرجام یا همه دوستان زبونمون مو دربیاره کسی که نمیخواد درک کنه خط OEM  و برند رو زیر سوال میبره

لینک به دیدگاه

من به شخصه یه سوال دارم 

دلیل ایجاد این تایپیک چی بود 

خراب کردن برند 

یا رسیدن به جواب یه سوال 

شما از گریین خوشتون نمیاد دلیل نمیشه اتهام دروغ هم بهش بچسبونید 

نهایت اینه که گریین نمیخرید 

این همه پاور تو این بازار داره فروخته میشه به اسم ASUS TSCO  و یه اسم های مزخرف که قدرت پاور هاش در حد پاور های تولید 4 5 سال پیش چین هم نیست (که فقط با برچسب  ASUS  فروخته میشه به مشتری بدبخت و طرف هم خیال میکنه پاور عالی خریده )

شما اگر واقعا میخاین زیره سوال ببرین جایی رو این پاور ها هست نه گریین 

گرامی  برندی که خودشو تولید کننده ملی مینامه و از  کلمه تولید کننده ملی برای خودش خرج میکنه 

با مدلهایی که متفرقه است و مشخص نیست که چه کسی  تولید و یا واردش میکنه متفاوت است 

شایسته است این شرکت بجای نام تولید کننده از نام شرکت بازگارانتی واردات محصولات چینی استفاده کند 

چون خیلی از کاربرا نمیدونن این محصولات تولید شرکت چینی است اتفاقاً شما دقت کنین میبینین که برچسب لیان لی رو کالا هست ( برخی هاشون ) و نیروی ایرانی در تولیدش دخالتی نداره 

یعنی اینکه خودروسازهای ما کلاً تولید کننه هستن نه !!!!!

آفرین به استدلال شما

با اوضاع فعلی  برندهایی corsair evga enermax  دارای نظارت بیشتری در امر کیفیت هستند و تفاوتی با 

محصولات گرین که اسم تولید داخل رو یدک میکشه ندارن 

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

تو یه ساعت نتونستیم حالی کنیم برند چیه تولید کننده چیه سفارش دهنده چیه و ....

من ، شما ، فرجام یا همه دوستان زبونمون مو دربیاره کسی که نمیخواد درک کنه خط OEM  و برند رو زیر سوال میبره

اولا ادبیات درست استفاده کنید بنده به اندازه کافی درک دارم از عنوان برند

و توضیحات طرح سوال رو در پست قبل دادم .برندی وجود نداره این شرکت 

فقط وارد کننده محصولات سایر شرکتها با برچسپ خودش است 

ویرایش شده توسط Analyser
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

باز یکی گیر داد به این برندهای داخلی ؟؟ !!! و همه شدن تاریخدان ؟؟؟؟؟

عزیز دلم ؛ بله با شما هستم که تاپیک رو ایجاد کردین !!!

1- خیلی مشتاق برا این هستین که گرین چیه و از کجا اومده و چیکاره هست و .... تشریف ببرین دفتر مرکزی گرین و هرچی سوال و شبه در موردش دارین بپرسین

2- من و امثال من هم چیز بیشتری در این مورد نمیدونیم و نمی تونیم در مورد کسی - شرکتی - برندی تصمیم بگیریم و رو صندلی محاکمه بکشیمش

3- ببینم شما خط تولید گرین رو دیدین ؟؟؟ شما اسناد و مدارک ثبتی شرکت رو دیدین ؟؟؟ اصلاً مشاهده کردین شما که تو صنایع چی ثبت شده و وام برداشتن ؟؟؟ یا خدااااااااااااااااااااااا   بابا بس کنین این طرز فکرها رو . ماها داریم فقط خودمون رو از بین میبریم .

آقا مشکل داری با گرین ؟؟ جنست خرابه ؟؟؟ جوابی ندادن بهت ؟؟؟؟ لطفاً پ.خ کنین برام

تاپیک به دلایلی بسته میشه

و هرموقع هم مسولین شرکت گرین صلاح در ارسال جوابیه داشته باشن ، فعال خواهد شد

راستی شما که این همه قدرت و استدلال و پیگیری دارین لطفاً سراغ این خودرو سازها برین که جون مردم رو تو جاده ها کردن بازیچه نه شرکتهایی که به مردم خدمت میکنن !!!

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...