رفتن به مطلب

کمک درمورد کارت گرافیک msi 970 gtx gaming

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه اساتید

بعد از راهنمایی دوستان و انتخاب کارت گرافیک 970gtx به خیابان ولیعصر مراجعه و قصد خرید giga 970 g1 به قیمت 1620 داشتم که شرکت محترمه آواژنگ با اینکه بارشون شنبه به تهران رسیده بود اما هنوز تا همین امروز اقدام به فروش نکردن که احتمالا به خاطر دلار باشه و با پرس و جو های فراوان در خیابان ولیعصر msi رو انتخاب کردم که کف قیمت خریدم 1770 تومن (جهت اطلاع دوستان عرض کردم)

اولین بار وقتی سوکت 6 پین pci-e  یکیش رو وصل کردم نوشت سوکت کارت به پاور رو نصب کن در حالی که یکی نصب بود و سردر نیاورم و بردم سیستم رو پیش خدماتی که اونم کیج تشریف داشتن و به گفته خودشون چون کابل pci گیر نمیاد! اومدن کابل sata آیدی پاور سی دی رایتر رو در آوردن که از سوکتش برق درست کنن که سوکت دستساز وقتی وصل شد به اونیکی جای کارت دودی بلند شد و سوکت ذوب شد و خدا رحم کرد قطعات دیگه به فنا نرفت و خودم رفتم کابل نایاب راحت گیر آوردم و بعد از وصلش سیستم بالا اومد  که طرف گفت یدونم sata باید بگیری واسه سی دی رایتر !!! که فردا باید دوباره برم دنبال اون سوکت :mad:

خلاصه الان گرافیک وصل هست و چراغ و لوگو msi روشن هست اما فن هاش کار نمیکنه که اینطور که فهمیدم کارت گرافیک خودشم کار نمیکنه و الان با گرافیک روی مادربورد وصل شدم!

ریختن سی دی  کارت  گرافیک رو فلش و وصل اون به کامپیوتر و نصب درایو ها اتفاقی نیفتاد و درایور کارت میگه میخواد به اینترنت وصل بشه که وصلم نمیشه

کارت گرافیک نسل جدید به چه صورت هست !؟ من آماتورم راهنمایی کنید لطفا ممنونم

ویرایش شده توسط redsatan_117
لینک به دیدگاه

داداش گل شما به هیچ وجه کارتو دست نزن . به تعمیرکار هم نده, راست بده گارانتی . حتی اگه از گارانتیم خارج شده باشه اگه قابل تعمیر باشه تعمیر میکنن و هزینشو میگیرن.

لینک به دیدگاه

سلام are u sure اينهايي كه ميگي خوب يا كاووس نيستتت.

لینک به دیدگاه

سلام اطمينان داري كه اينهايي كه ميگي خواب يا كاووس نيست خيلي عجيبه ها .

لینک به دیدگاه

یعنی چی؟!

یعنی شما با یه 6 پین میخواستی کارت رو راه بندازی؟

پاورت چند وات بود؟

لینک به دیدگاه

با سلام داداش کارت تو به احتمال 99٪ سوخته ببرش گارانتی 

لینک به دیدگاه

اخه ادم کارتی که 2تا جای 6پین یا8پین داره فقط یکیشو وصل میکنه [-X

لینک به دیدگاه

آقا من الان سیم مانیتورم به کارت وصله!!! تصویر دارم فن کار نمیکنه چجوری تصویر دارم!!!؟؟؟

الان دارم آخرین درایو رو از msi دانلود میکنم به حجم 302 مگ در حالی که درایو تو سی دی msi 90 مگ هست احتمال داره بعد نصب فن کار کنه!؟

11b8608de3n49c6idwvn_thumb.png

لینک به دیدگاه

پاور 585 وات گرین هست هم اینجا و هم موقع خرید پرسیدم گفتن میکشه!!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز جان اگر از کارت تصویر دارید خیلی شانس آوردید و سالمه. فنش هم تا دماش از 60 درجه بیشتر نشه کار نمیکنه. طراحیش به این شکله و مشکلی نداره.

لینک به دیدگاه

خوب خدا رو شکر کارت سالمه . اما اگه کوچکترین مشکلی داشت حتما ببر گارانتی . پیش خدماتی یا تعمیر کار نبری که کارتت از گارانتی در میاد

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهتره بعد ازنصب درایور ، با یه بازی سنگین یا تستی مثل 3Dmark ببریدش زیر فشار تا هم از سالم بودنش مطمئن بشید و هم ببینید که فنش کار خواهد کرد. چون در حالت بیکاری طراحیش به این شکله که فنش کار نمیکنه.

ویرایش شده توسط Bahman
لینک به دیدگاه

الان سیستم شما با گرافیک مجتمع سی پی یو بالا اومده!

کارت به احتمال زیاد نیم سوز یا سوخته . تنها کاری که میتونی بکنی اینه که ببری گارانتی. بهشون نگو با یه 6pin  کارت رو وصل کردی بلکه برات عوض کنن در غیر این صورت بده بهشون ببینن قابل تعمیر هست یا نه.

لینک به دیدگاه

البته دوستان وسيله اي از برق كم كه نميسوزه ، اگه يكيش وصل نشه بوق ميزنه و تصوير نميده.ولي اون اتصالي شايد به كارت صدمه زده باشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اولین بار وقتی سوکت 6 پین pci-e  یکیش رو وصل کردم نوشت سوکت کارت به پاور رو نصب کن در حالی که یکی نصب بود و سردر نیاورم و بردم سیستم رو پیش خدماتی که اونم کیج تشریف داشتن

در ضمن این کار شما واقعا عجیب بوده! به نظر شما کارتی که 2 تا کانکتور پاور داره با وصل بودن فقط یکیشون باید کار میکرد؟؟؟ یه توصیه مهم تر هم دارم که سیستم رو به هیچ وجه پیش هر بی سوادی که یه مغازه خدمات کامپیوتری باز کرده نبرید! بلکه اول تحقیق بکنید و وقتی مطمئن شدید طرفوارده و سواد این کار رو داره ازش کمک بخواهید. مخصوصا سیستمی که فقط قیمت کارت گرافیکش از گرونترین سیستمی که اون به اصطلاح خدماتی ای که شما میگید تو عمرش دیده بوده بیشتره!! اونوقت شما به اون شخص که این بلا رو سر شما آورد هیچی نگفتی؟

ویرایش شده توسط Bahman
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

الان سیستم شما با گرافیک مجتمع سی پی یو بالا اومده!

کارت به احتمال زیاد نیم سوز یا سوخته . تنها کاری که میتونی بکنی اینه که ببری گارانتی. بهشون نگو با یه 6pin  کارت رو وصل کردی بلکه برات عوض کنن در غیر این صورت بده بهشون ببینن قابل تعمیر هست یا نه.

پویا جان به نظر شما اگر کارت مشکل داره تصویر iGPU از طریق کارت گرافیک به مانیتور منتقل میشه؟؟ چون گفتن که کابل مانیتور به کارت وصله.

لینک به دیدگاه

پویا جان به نظر شما اگر کارت مشکل داره تصویر iGPU از طریق کارت گرافیک به مانیتور منتقل میشه؟؟ چون گفتن که کابل مانیتور به کارت وصله.

اخه تو عکسی که دادن از cpu z  رو نگاه کنید چی نوشته.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به خاطراینه که درایور Nvidia نصب نیست و کارت رو به عنوان Basic Display Adapter شناخته. وقتی کابل مانیتور به خود کارت وصل باشه و تصویر بده مشخصه که خود کارت داره تصویر میده و نه گرافیک داخلی CPU

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

i2piezi3yy60y0mtftdj_thumb.png

تا وقتی درایورش رو نصب نکنید مشخصات کارت رو درست نمایش نخواهد داد. همین که تصویر داره نشون میده که به احتمال زیاد سالمه. ولی بعد از نصب درایور و تست زیر فشاریک بازی یا تست سنگین میتونید مطمئن بشید که کاملا سالمه یا نه.

لینک به دیدگاه

اون نوشته به خاطر اینه که درایور کارت نصب نشده و ویندوز با درایور پیش فرض خودش داره کار میکنه 

استارتر محترم باید درایور کارت رو نصب کنند

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...