رفتن به مطلب

کمک در مورد نرم افزار تبدیل کننده ی ویدیوهای 4K

peto
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

اگه 4k هست پس چرا نتونسه اجراش کنه!!! :-?

جاش هر ورژنی باشه به این صورته :سمت راست بالا-profile-video steam

نمیدونم.

10 تا  کلیپ دانلود کردم.

همرو اجرا کرد جز 2 تا رو.

یکیش 2 بعدی بود.

یکی دیگشم 4K معمولی.

کلا از وقتی تی وی رو گرفتم نتونستم باهاش 4K سه بعدی اگاه کنم.

کلا تو نت هم نتونستم پیدا کنم.

1 مورد پیدا کردم که اونم باز نشد.

امیدوارم بتونم با این برنامه تبدیلش کنم تا شاید باز شه.

لینک به دیدگاه

نه عزیز من فول اچ دی دان میکردم باز رزولوشن خروجی هم فول اچ دی میگرفتم ولی با بیت ریت بسیاربالا!

همین کاری که شما گفتین  رو انجام  دادم.همه تنظیمات رو بالاترین حد گذاشتم 

حجم کلی فایل 200 مگ  افزایش پیدا کرد.

تی وی الان تو دسترس نیست.

بعدا تست میکنم ببینم  اجراش میکنه یا نه.

لینک به دیدگاه

درود 

اگر میخوای 4k واقعی ببینی باید از یک کارت DVB که توانایی دریافت مدلاسیون S2 رو داره استفاده کنید 

کارت 

قیمت برخی از کارتها 

SKYSTAR HD EXPRESS   400TOMAN 

TBS 6922 SE 450toman 

tbs 5922 se  450 toman 

حتما باید از گرافیک NVIDIA 750 به بالا استفاده بفرمایید و از کد پک STARDVB  3.5  به بالا 

در روی ایران با صفحه 100 میتونی 2 شبکه 

TURKSAT 4K UHD در 42 درجه و HOTBIRD 4K رو بگیری و با صفحه  3.20 میتونی ASTRA 4K رو بگیری 

نمونه تصویر 

k7vrjem2heqgyz1k2x3v.jpg

لینک به دیدگاه

درود 

اگر میخوای 4k واقعی ببینی باید از یک کارت DVB که توانایی دریافت مدلاسیون S2 رو داره استفاده کنید 

کارت 

قیمت برخی از کارتها 

SKYSTAR HD EXPRESS   400TOMAN 

TBS 6922 SE 450toman 

tbs 5922 se  450 toman 

حتما باید از گرافیک NVIDIA 750 به بالا استفاده بفرمایید و از کد پک STARDVB  3.5  به بالا 

در روی ایران با صفحه 100 میتونی 2 شبکه 

TURKSAT 4K UHD در 42 درجه و HOTBIRD 4K رو بگیری و با صفحه  3.20 میتونی ASTRA 4K رو بگیری 

نمونه تصویر 

k7vrjem2heqgyz1k2x3v.jpg

این کارت به pc وصل میشه یا tv?

من گرافیکم 7970 هست جواب  نمیده؟

لینک به دیدگاه

total video converter

هر فایلی رو تبدیل میکنه

هر فایلی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

attachicon.gifuntitled.JPG

با قرمز مشخص کردم-توجه داشته باشین که حجم فایل به مقدار قابل توجهی افزایش پیدا میکنه-من خودم فیلمهای 3D Full HD 1.5گیگی رو با بیت ریت 15000 تبدیل میکردم نزدیک 30 گیگ میشد ولی کیفیتش واقعا عالی بود به هنگم تماشا =P~

وقتی بیت ریت فایل مبدا شما کمه فکر میکنید با تبدیل همون فایل به بیت ریت بالا کیفیتش افزایش پیدا میکنه؟؟؟؟ کار شما مثل اسکن کردن یه عکس 3 در 4 و چاپش در سایز پوستره! کیفیتش هیچ فرقی نمیکنه فقط حجمش بیخودی بالا میره.

لینک به دیدگاه

وقتی بیت ریت فایل مبدا شما کمه فکر میکنید با تبدیل همون فایل به بیت ریت بالا کیفیتش افزایش پیدا میکنه؟؟؟؟ کار شما مثل اسکن کردن یه عکس 3 در 4 و چاپش در سایز پوستره! کیفیتش هیچ فرقی نمیکنه فقط حجمش بیخودی بالا میره.

ولی موقع مشاهده فیلم تغییر قابل لمسی احساس میکرد آدم (*)

لینک به دیدگاه

این کارت به pc وصل میشه یا tv?

من گرافیکم 7970 هست جواب  نمیده؟

کارت dvb دو نوع هست 

pci ex 1  معمولا روی مین بورد زیاد است 

usb 

بله کارت  گرافیک شما به اندازه کافی قوی هست و نسخه hdmi بروز هست 

اگر با لب تاپ میخواهید استفاده کنید کارت TBS 5922 SE پیشنهاد میشه 

اگر با دسکتاپ میخواهید استفاده کنید کارتهای زیر پیشنهاد میشه 

SKYSTAR HD EXPRESS  

تصاویر

O2N4ED.jpgrLpzEm.jpg27qzjA.jpgdjDgJZ.jpgRyNzvG.jpg6RbLZ3.jpg

TBS 6922 SE 

TBS 6983 DUAL TUNNER 

لینک به دیدگاه

کارت dvb دو نوع هست 

pci ex 1  معمولا روی مین بورد زیاد است 

usb 

بله کارت  گرافیک شما به اندازه کافی قوی هست و نسخه hdmi بروز هست 

اگر با لب تاپ میخواهید استفاده کنید کارت TBS 5922 SE پیشنهاد میشه 

اگر با دسکتاپ میخواهید استفاده کنید کارتهای زیر پیشنهاد میشه 

SKYSTAR HD EXPRESS  

تصاویر

O2N4ED.jpgrLpzEm.jpg27qzjA.jpgdjDgJZ.jpgRyNzvG.jpg6RbLZ3.jpg

TBS 6922 SE 

TBS 6983 DUAL TUNNER 

@};-

لینک به دیدگاه

من فایلارو تبدیل کردم.

تبدیل کردنه یه فایل 5 دیقه ای 3 ساعت  طول کشید :wacko:

همه تنظیمات رو هم آخر گذاشتم وحجم فایل  هم 1 گیگ زیاد تر شد ولی باز هم تی وی نتونست اجراش کنه *dry#

من موندم چطو همه ی فایلای mp4 رو اجرا میکنه ولی این یکی دو مورد رو نه.

بعد از تبدیل هم اجرا نمیشن *dry#

باید تک تک فرمت های موجود که 4k هست رو تست کنم شاید یکسشو اجرا کرد.بد بختیش اینجاست  که حداقل 3 ساعت طول میکشه :crying:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من فایلارو تبدیل کردم.

تبدیل کردنه یه فایل 5 دیقه ای 3 ساعت  طول کشید :wacko:

همه تنظیمات رو هم آخر گذاشتم وحجم فایل  هم 1 گیگ زیاد تر شد ولی باز هم تی وی نتونست اجراش کنه *dry#

من موندم چطو همه ی فایلای mp4 رو اجرا میکنه ولی این یکی دو مورد رو نه.

بعد از تبدیل هم اجرا نمیشن *dry#

باید تک تک فرمت های موجود که 4k هست رو تست کنم شاید یکسشو اجرا کرد.بد بختیش اینجاست  که حداقل 3 ساعت طول میکشه :crying:

شما متاسفانه به حرف دوستانی که با تجربه هستن گوش نمیدید و مطالب نادرست و غیر منطقی بعضی از دوستان رو قبول میکنید.

من بهترین نرم افزار تبدیل ویدئو رو بهتون معرفی کردم ( که قابلیت استفاده از GPU برای تبدیل رو هم داره و سرعت تبدیلش بیش از 10 برابر از CPU بیشتره) و همچنین گفتم که تبدیل یک فایل به فایلی که بیت ریت بالاتری داره فقط و فقط حجمش رو افزایش میده و به هیچ عنوان تاثیری در کیفیتش نداره.

به راحتی میتونید فایل 4K خودتون رو با استفاده از MediaCoder تبدیل بکنید.

لینک به دیدگاه

شما متاسفانه به حرف دوستانی که با تجربه هستن گوش نمیدید و مطالب نادرست و غیر منطقی بعضی از دوستان رو قبول میکنید.

من بهترین نرم افزار تبدیل ویدئو رو بهتون معرفی کردم ( که قابلیت استفاده از GPU برای تبدیل رو هم داره و سرعت تبدیلش بیش از 10 برابر از CPU بیشتره) و همچنین گفتم که تبدیل یک فایل به فایلی که بیت ریت بالاتری داره فقط و فقط حجمش رو افزایش میده و به هیچ عنوان تاثیری در کیفیتش نداره.

به راحتی میتونید فایل 4K خودتون رو با استفاده از MediaCoder تبدیل بکنید.

حق با شماست.

راستش من  نتم  محدود بود بخاطر همین دانلودش نکردم.

فک کردم همون برنامه هم  جواب میده ولی نداد.

چشم این برنامه ی که گفتینو  دانلود میکنم.

فقط  خودتون رو 4K تا حالا تستش کردین؟

لینک به دیدگاه

حق با شماست.

راستش من  نتم  محدود بود بخاطر همین دانلودش نکردم.

فک کردم همون برنامه هم  جواب میده ولی نداد.

چشم این برنامه ی که گفتینو  دانلود میکنم.

فقط  خودتون رو 4K تا حالا تستش کردین؟

سلام عزیز

راستش بنده اومدم ی حالی به شما بدم :D ،یه کلیپ فوق العاده زیبا و دیدنی سه بعدی 4K داشتم براتون تو اکسپرس لیچ آپلود میکردم که یهو تا 82% آپلود شد و یهو ارور داد و قطع شد متاسفانه *dry# 

واقعا عالـــــی بود،حیف شد ~x( 

ضمنا یه توضیحی در مورد 4k خدمتتون جهت اطلاع عرض کنم؛کدک اصلی و بکار گرفته شده در 4k Ultra HD در واقع h.265 یا همون "HEVC" هست که در سال 2013 به عنوان جانشین کدک h.264 توسط برنامه نویسان ویدیویی معرفی شده.فرق اصلی بین کدک h.264 و h.265 همانند قبل در فشردگی تصویر،فرم ریت بالا و PSNR این کدک ها و برتری نسبی h.265 به h.264 هستش با این تفاوت حجم ویدیوهای اینکد شده توسط h.265 تقریبا نصف کدک h.264 و با کیفیتی بالاتر ارائه شده است.اگه اشتباه نکنم اولین فیلمی که توسط h.265 معرفی شد،Skyfall بود.

تمامی نرم افزارهایی که تو سایت هایی نظیر سافت 98 و سافت گذر وجود هیچکدومشون توانایی واقعی تبدیل ویدیو به 4k و Ultra HD رو نداره.

رزولوشن اصلی Ultar HD در واقع 2160* 4096 

و رزولوشن 4K Ultra HD در واقع 2160*3840 (2160p) که تنها فرقش با Ultra HD در تعداد و تراکم پیکسل ها افقی میباشد(کمتر از UH)/این رزولوشن رو 4 برابر Full HD نیز در تبلیغات ازش نام میبرند.

ولی در کل هر دوی این رزولوشن ها رو 4K خطاب میکنند.البته رزولوشن های دیگه ای هم هستند که به این نام خطاب میشوند.

لینک به دیدگاه

سلام عزیز

راستش بنده اومدم ی حالی به شما بدم :D ،یه کلیپ فوق العاده زیبا و دیدنی سه بعدی 4K داشتم براتون تو اکسپرس لیچ آپلود میکردم که یهو تا 82% آپلود شد و یهو ارور داد و قطع شد متاسفانه *dry# 

ضمنا یه توضیحی در مورد 4k خدمتتون جهت اطلاع عرض کنم؛کدک اصلی و بکار گرفته شده در 4k Ultra HD در واقع h.265 یا همون "HEVC" هست که در سال 2013 به عنوان جانشین کدک h.264 توسط برنامه نویسان ویدیویی معرفی شده.فرق اصلی بین کدک h.264 و h.265 همانند قبل در فشردگی تصویر،فرم ریت بالا و PSNR این کدک ها و برتری نسبی h.265 به h.264 هستش با این تفاوت حجم ویدیوهای اینکد شده توسط h.265 تقریبا نصف کدک h.264 و با کیفیتی بالاتر ارائه شده است.اگه اشتباه نکنم اولین فیلمی که توسط h.265 معرفی شد،Skyfall بود.

تمامی نرم افزارهایی که تو سایت هایی نظیر سافت 98 و سافت گذر وجود هیچکدومشون توانایی واقعی تبدیل ویدیو به 4k و Ultra HD رو نداره.

رزولوشن اصلی Ultar HD در واقع 2160* 4096 

و رزولوشن 4K Ultra HD در واقع 2160*3840 (2160p) که تنها فرقش با Ultra HD در تعداد و تراکم پیکسل ها افقی میباشد(کمتر از UH)/این رزولوشن رو 4 برابر Full HD نیز در تبلیغات ازش نام میبرند.

ولی در کل هر دوی این رزولوشن ها رو 4K خطاب میکنند.البته رزولوشن های دیگه ای هم هستند که به این نام خطاب میشوند.

آقا بخدا ثواب داره یبار دیگه شما سعی کن :crying:  @};-

پس با این اوصاف کلا تبدیل نکنم فایلا رو بهتره؟

شما خودت مدل تی وی تون چی هست؟

سایت نمیشناسین که فایلای 3 بعدی  4K داشته باشه؟

از وقتی تی وی رو خریدم هنوز نتونستم یه سه بعدی اولترا اچ دی روش تسن کنم.تو کفش موندم.

سگ تو تو این شانسی که من دارم چرا ارور داد آخه :mad:

لینک به دیدگاه

آقا بخدا ثواب داره یبار دیگه شما سعی کن :crying:  @};-

سایت نمیشناسین که فایلای 3 بعدی  4K داشته باشه؟

از وقتی تی وی رو خریدم هنوز نتونستم یه سه بعدی اولترا اچ دی روش تسن کنم.تو کفش موندم.

چشم حتما مجددا آپلود میکنم و انشاا... تا فردا لینکشو بهتون میدم. 

پیشنهاد میکنم اصلا و ابدا هیچ فایلی رو بنا به دلابل مختلف کانورت نکنید و اصلی ترین دلیلش هم اینه که Cues ویدیو از حالت دیفالت در میاد و عملا سورس افکت ها و کد کپچرها از کار میفته |-) 

اینکدرهایی که میبینید فایل ها رو از سورسش با کیفیت بالا ریپ میکنن داستانشون کاملا متفاوته،چونکه نرم افزارهای این شرکت ها نظیر گانول یا shaanig از ادیتور و ریپولیشن های فوق سری استفاده میکنن تا حدی که

اسمشون هم تو هیچ کجای دنیا فاش نشده/

بنده TV 4K ندارم ولی فیلم هاشو چرا دارم ;) 

تعداد سایت هایی که ویدیو های 4K برا دانلود داشته باشن بسیار نادر و ضمن حجم بسیار بالا،همشون هم به دلار خیلی علاقه دارن و اکانت های پریمیوم با قیمت های بالا ارائه میدن و تازه لینک غیر مستقیم...  

لینک به دیدگاه

سلام عزیز

راستش بنده اومدم ی حالی به شما بدم :D ،یه کلیپ فوق العاده زیبا و دیدنی سه بعدی 4K داشتم براتون تو اکسپرس لیچ آپلود میکردم که یهو تا 82% آپلود شد و یهو ارور داد و قطع شد متاسفانه *dry#

رزولوشن اصلی Ultar HD در واقع 2160* 4096

و رزولوشن 4K Ultra HD در واقع 2160*3840 (2160p) که تنها فرقش با Ultra HD در تعداد و تراکم پیکسل ها افقی میباشد(کمتر از UH)/این رزولوشن رو 4 برابر Full HD نیز در تبلیغات ازش نام میبرند.

آقا بخدا ثواب داره یبار دیگه شما سعی کن :crying: @};-

سایت نمیشناسین که فایلای 3 بعدی 4K داشته باشه؟

4K VIDEOS:

http://www.youtube.com/playlist?list=PLD33E5618740295DF

فیلم هاش واقعا عالیه کیفیتاشون خارق العادس .

Sent from my SM-N9005

لینک به دیدگاه

چشم حتما مجددا آپلود میکنم و انشاا... تا فردا لینکشو بهتون میدم. 

پیشنهاد میکنم اصلا و ابدا هیچ فایلی رو بنا به دلابل مختلف کانورت نکنید و اصلی ترین دلیلش هم اینه که Cues ویدیو از حالت دیفالت در میاد و عملا سورس افکت ها و کد کپچرها از کار میفته |-) 

اینکدرهایی که میبینید فایل ها رو از سورسش با کیفیت بالا ریپ میکنن داستانشون کاملا متفاوته،چونکه نرم افزارهای این شرکت ها نظیر گانول یا shaanig از ادیتور و ریپولیشن های فوق سری استفاده میکنن تا حدی که

اسمشون هم تو هیچ کجای دنیا فاش نشده/

بنده TV 4K ندارم ولی فیلم هاشو چرا دارم ;) 

تعداد سایت هایی که ویدیو های 4K برا دانلود داشته باشن بسیار نادر و ضمن حجم بسیار بالا،همشون هم به دلار خیلی علاقه دارن و اکانت های پریمیوم با قیمت های بالا ارائه میدن و تازه لینک غیر مستقیم...  

آخه یه فایل 1.2 گیگی دانلود کردم نمیدونم چرا تی وی بازش نمیکنه؟

پسوندشم mp4 بود.همین  باعث شد به فکر تبدیل افتادم.

البته  چندین فایل 4K دیگه هم تست کردم که همرو باز کرد.که البته هیچ کدوم 3 بعدی نبودن.

تو لپتاپ که  اون  فایلو بازش میکنم باز میشه.با اینکه لپ تاپم نمیکشه و تصویر گیر میکنه ولی مشخصه کیفیتش خیلی عالیه.

تازه لپتاپ من  رزولوشنش اچ دی هست.تو رزولوشن اولترا اچ دی چی میشه کیفیتش  خدا میدونه.

اون فایلی هم که مشکل داره 3 بعدی بود.به خاطر همین خیلی دلم می خواست  درستش کنم.

ممنون خدا خیرت بده @};-

لینک به دیدگاه

4K VIDEOS:

Sent from my SM-N9005

آخ آخ چقد فایل :crying:

من با شیلتر شکنی که دارم و همین طور سرعت داغونم یک قرن طول میکشه  تا دانلودشون کنم.

کسی رو نمشناسین این فایلا رو دانلود کرده باشه من ازش بخرم؟

لینک به دیدگاه

آخه یه فایل 1.2 گیگی دانلود کردم نمیدونم چرا تی وی بازش نمیکنه؟

پسوندشم mp4 بود.همین  باعث شد به فکر تبدیل افتادم.

البته  چندین فایل 4K دیگه هم تست کردم که همرو باز کرد.که البته هیچ کدوم 3 بعدی نبودن.

تو لپتاپ که  اون  فایلو بازش میکنم باز میشه.با اینکه لپ تاپم نمیکشه و تصویر گیر میکنه ولی مشخصه کیفیتش خیلی عالیه.

تازه لپتاپ من  رزولوشنش اچ دی هست.تو رزولوشن اولترا اچ دی چی میشه کیفیتش  خدا میدونه.

اون فایلی هم که مشکل داره 3 بعدی بود.به خاطر همین خیلی دلم می خواست  درستش کنم.

ممنون خدا خیرت بده @};-

میتونین مدل دقیق TV و یه شات از همین فیلمی که میگین TV باز نمیکنه رو برا بنده بزارین؟؟؟!!! البته میخوام این فیلمو تو لپتاپ با KMPlayer بازکنید و Alt + J رو همون فیلم بزنین و ازش شات بگیرین اینجا بزارین .

لینک به دیدگاه

4K VIDEOS:

Sent from my SM-N9005

آخ آخ چقد فایل :crying:

من با شیلتر شکنی که دارم و همین طور سرعت داغونم یک قرن طول میکشه تا دانلودشون کنم.

کسی رو نمشناسین این فایلا رو دانلود کرده باشه من ازش بخرم؟

خودم دارم B)

سعی میکنم برات اپلود کنم . فعلا که کامپیوتر ندارم . زیاد عجله نکن .

Sent from my SM-N9005

لینک به دیدگاه

من گوشیم 4k میگیره هر ۵ دقیقه میشه ۱.۵ گیگ :mellow:

Sent from my SM-N9005

ویرایش شده توسط mehdi_z
لینک به دیدگاه

میتونین مدل دقیق TV و یه شات از همین فیلمی که میگین TV باز نمیکنه رو برا بنده بزارین؟؟؟!!! البته میخوام این فیلمو تو لپتاپ با KMPlayer بازکنید و Alt + J رو همون فیلم بزنین و ازش شات بگیرین اینجا بزارین .

مدل تی وی ال جی ub830 هست.

اسم اون فایل هم September Forest Walk 4K هست.

از اونجایی که  شاید تنها فایل 3 بعدی باشه که تو سایتای ایزانی هست(با رزولوشن الترا اچ دی)فک کنم تو گوگل هم بزنین راحت پیدا بشه.چون خودم تو 3 تا  سایت دیدم  بود.

الان  عکسشو میذارم.

لینک به دیدگاه

خودم دارم B)

Sent from my SM-N9005

ممنون. @};-

گوشیتون اچ تی سی هست؟

لینک به دیدگاه

خودم دارم B)

Sent from my SM-N9005

ممنون. @};-

گوشیتون اچ تی سی هست؟

نه نوت ۳ هستش زیر پیام میزنه sm-n9005

Sent from my SM-N9005

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...