رفتن به مطلب

کمک در مورد نرم افزار تبدیل کننده ی ویدیوهای 4K

peto
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

آقا Alt + J رو که میزنم یه صفحه آبی میاد چطو میشه عکس گرفت ازش؟

پرینت اسکرین هم که میزنم فقط تو محیط ویندوز جواب میده ولی موقع پخش فیلم نه...

اون فایل رو از  این لینک دانلود کردم

http://bia2download20.rozblog.com/post/811

لینک به دیدگاه

نه نوت ۳ هستش زیر پیام میزنه sm-n9005

Sent from my SM-N9005

عجب...

نمیدونستم نوت 3 با کیفیت 4k فیلم میگره :eek:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حق با شماست.

راستش من  نتم  محدود بود بخاطر همین دانلودش نکردم.

فک کردم همون برنامه هم  جواب میده ولی نداد.

چشم این برنامه ی که گفتینو  دانلود میکنم.

فقط  خودتون رو 4K تا حالا تستش کردین؟

بله خودم الان مدت خیلی زیادی هستش که دارم باهاش کار میکنم و تا حالا چند ترابایت فایل تصویری رو باهاش تبدیل کردم. هم از 4K به راحتی پشتیبانی میکنه و هم از کدک جدید H265 یا HEVC که میشه به وسیله اون حجم فایل های تصویری رو بدون کاهش کیفیتشون تقریبا نصف کرد! البته چون این کدک جدیدا عرضه شده پخشش در TV های فعلی پشتیبانی نمیشه.

بدون اغراق قویترین و کامل ترین برنامه تبدیل ویدئوی موجود هستش. البته برای استفاده ازتمام امکاناتش اولا باید نسخه Premium رو داشته باشید و ثانیا باید یه مقدار به تنظیمات پیشرفته این برنامه وارد باشید .

نسخه Premium رو از اینجا میتونید دانلود بکنید :

http://soft98.ir/multi-media/codec/109-mediacoder.html

لینک به دیدگاه

بله خودم الان مدت خیلی زیادی هستش که دارم باهاش کار میکنم و تا حالا چند ترابایت فایل تصویری رو باهاش تبدیل کردم. هم از 4K به راحتی پشتیبانی میکنه و هم از کدک جدید H265 یا HEVC که میشه به وسیله اون حجم فایل های تصویری رو بدون کاهش کیفیتشون تقریبا نصف کرد! البته چون این کدک جدیدا عرضه شده پخشش در TV های فعلی پشتیبانی نمیشه.

بدون اغراق قویترین و کامل ترین برنامه تبدیل ویدئوی موجود هستش. البته برای استفاده ازتمام امکاناتش اولا باید نسخه Premium رو داشته باشید و ثانیا باید یه مقدار به تنظیمات پیشرفته این برنامه وارد باشید .

خب اقا مشکل منم  همینه که  تی وی پخشش نمیکنه دیگه.

همین الانم  اون فایلایی که باهاشون مشکل دارمو با pc راحت باز میکنم مشکلم فقط با تی وی هست.

آپدیت جدید  تی وی رو دارم دانلود میکنم شاید با اون درست شه و بتونه فایلارو باز کنه.

لینک به دیدگاه

درود 

قرار نیست که تلویزیون از کلیه فرمتها و رزولوشنهای زیر شاخه 4k حمایت کنه 

شما میتونید یک htpc درست کنید که کم هزینه تر از خرید یک لپتاپ بروز گرون قیمت است و کلیه فرمتها رو ار اون طریق نگاه کنید 

مانند سیستم زیر 

cpu :4690

vga 750 

ram 4g 

و یک سیستم بی صدا درست کنید بزارید پایین تلویزیونتون و استفاده کنید البته شاید mini pc های قوی در بازار باشند 

میشه از media center های XBMC یا MEDIA PORTAL یا PLEX استفاده کنید که بهترینش XBMC است 

از هارد SSD هم برای بوت سریع سیستم استفاده کنید 

من خودم بدون مشکل شبکه های 4K رو میبینم با پلیر یا فیلمهای 4K رو با MPC-HC که از کلیه فرمتها پشتیبانی میکنه میبینم 

اونمم در حالت RENDER MADVR 

با همین سیستم تو امضاتون هم میشه ولی وضعیت کیس و صداشو نمیدونم 

میتونی یک کیس اسلیم بگیری و بهینه سازی رو روی همین سیستمت به عنوان مدیا سنتر پای تلویزیون استفاده کنید 

نمونه های دست ساز مدیا سنتر رو میتونی توی پرتال VDR پیدا کنی یا از روی REEL MEDIA نگاه کنی 

post-18090-0-54985200-1420022808_thumb.jpg

post-18090-0-04165100-1420022818_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Analyser
لینک به دیدگاه

این گرافیک میتونه برای HTPC جهت مشاهده رزولوشن 4K مناسب باشه 

بی صدا و کم مصرف  و قابلیت شتابدهی سخت افزاری تصاویر و حمایت از رزولوشن Resolution:4096x2160

http://www.asus.com/Graphics_Cards/GTX750DCSL2GD5/

RlG7gXYzu55Ayilt_setting_fff_1_90_end_50

mfb3niIsN1gFi6hu_setting_fff_1_90_end_50

لینک به دیدگاه

اگه بخوام یه سیستم  فقط برای اجرای 4K بگیرم خب میرم یه بلوری پلیر میگرم که جدید باشه.فک کنم خیلی ارزون تر هم در بیاد.

بعدشم تی وی من 90% فایلای 4K رو اجرا میکنه فقط با بعضی فایلا به مشکل بر خوردم. :)

لینک به دیدگاه

اگه بخوام یه سیستم  فقط برای اجرای 4K بگیرم خب میرم یه بلوری پلیر میگرم که جدید باشه.فک کنم خیلی ارزون تر هم در بیاد.

بعدشم تی وی من 90% فایلای 4K رو اجرا میکنه فقط با بعضی فایلا به مشکل بر خوردم. :)

بلو ری بگیری یا هر مدیا سنتر دیگه ای که توی بازار هست محدودیت پخش داره و همه فرمت ها رو حمایت نمیکنه 

من تا حالا همچین چیزی ندیدم و در ضمن من تا حالا دستگاه پخشی رو ندیدم رندر MADVR رو اجرا کنه روی 1080 چه برسه به 4K 

پول بالای بلو ری دادن از بین بردن سرمایه هست 

لینک به دیدگاه

میشه یک مدل بلو ری با حمایت فرمت 4K معرفی کنید که در بازار باشه 

سپاس 

بلو ری با رزولوشن 4K و ساپورت ; H265 ?

ویرایش شده توسط Analyser
لینک به دیدگاه

سلام بهمن جان عزیز

خوبین شما؟؟

راستش بنده با این نرم افزار چندین بار کار کردم و از همه نظر خیلی عالیه،اما و امـــــا  ^_^ نمیشه اسمشو گذاشت قویترین...کامل شاید باشه ولی قویترین نه...به هیچ عنوان نمیتونه قویترین باشه....

قویترین و به اصطلاح غول ترین نرم افزارها باید دارای سرعت بالایی برای رندر باشند که این نرم افزار از این قائله مستثناست...اگه دوست داشتی اون نرم افزارو بهت معرفی میکنم که ببینی چجوری در یه چشم بهم زدن اینو قورتش میده  |-)  

لینک به دیدگاه

سپاس 

من خودمم اطلاع ندارم @};-

لینک به دیدگاه

سپاس 

http://sonyeshop.ir/?product=bdp-s790

عالی-کامل- اما گران :D

لینک به دیدگاه

روی چه رزولوشنی از 4k پشتیبانی میکنه

از چه فرمت هایی پشتیبانی میکنه 

ورودی usb چند تا داره و نسخه چند است 

قابلیت نصب هارد داره ؟

همه این پلیرها نقص دارند و کامل نیبستند .صرف به نوشتن حمایت از 4k تموم که نمیشه 

لینک به دیدگاه

باز از خرید یه سیستم  جدید بهتره :)

لینک به دیدگاه

قابلیت نصب هارد داره ؟

ها اگه  نقص نداشته باشه بهتر از خرید سیستم  هست اگه این همه  نقص داشته باشه  نه همون سیستم بهتره :D

لینک به دیدگاه

قابلیت نصب هارد داره ؟

بله-هارد اینا میخوره برای اطلاعات دقیق تب *اطلاعات دقیقشئ*نگا بنداز

لینک به دیدگاه

بله-هارد اینا میخوره برای اطلاعات دقیق تب *اطلاعات دقیقشئ*نگا بنداز

نگاه کردم ولی در مورد رزولوشنی که در 4k حمایت میشه بهمراه کدک های پشتیبانی شده چیزی ندیدم 

همچنین در مورد پورت usb هم چیزی ندیدم .در کل بنظر من وقتی میشه یک سیستم پایه 1150 رو برای 

مدیا سنتر با 1500 جمع کرد خرید همچین چیزایی اشتباه است 

لینک به دیدگاه

نگاه کردم ولی در مورد رزولوشنی که در 4k حمایت میشه بهمراه کدک های پشتیبانی شده چیزی ندیدم 

همچنین در مورد پورت usb هم چیزی ندیدم .در کل بنظر من وقتی میشه یک سیستم پایه 1150 رو برای 

مدیا سنتر با 1500 جمع کرد خرید همچین چیزایی اشتباه است 

صد البته-من صرفا جهت اطلاع دادم لینکو

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خب اقا مشکل منم  همینه که  تی وی پخشش نمیکنه دیگه.

همین الانم  اون فایلایی که باهاشون مشکل دارمو با pc راحت باز میکنم مشکلم فقط با تی وی هست.

آپدیت جدید  تی وی رو دارم دانلود میکنم شاید با اون درست شه و بتونه فایلارو باز کنه.

خوب شما مجبور نیستی حتما از کدک H265 استفاده بکنی. میتونی همون فایل رو با کدک H264 تبدیل بکنی که همه TV ها هم ساپورتش میکنن. اصل مشکل شما هم اینجاست که فایلی که دانلود کردی H265 هستش و TV به همون دلیل پخشش نمیکنه. با این برنامه میتونی به راحتی تبدیل به H264 بکنی

لینک به دیدگاه

خوب شما مجبور نیستی حتما از کدک H265 استفاده بکنی. میتونی همون فایل رو با کدک H264 تبدیل بکنی که همه TV ها هم ساپورتش میکنن. اصل مشکل شما هم اینجاست که فایلی که دانلود کردی H265 هستش و TV به همون دلیل پخشش نمیکنه. با این برنامه میتونی به راحتی تبدیل به H264 بکنی

با کدک 264  هم  که تبدیل میکنم اجرا نمیشه....

لینک به دیدگاه

یه چیز جدید فهمیدم.

اون فایل هایی که تی وی نتونست باز کنه پسوند ماتروسکا داشتن.

Matroska File .mkv

مشکل هر چی هست  از همینه.

فقط نمیدونم  چرا بعد تبدیل باز هم  اجرا نمیشن این فایلا...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با کدک 264  هم  که تبدیل میکنم اجرا نمیشه....

میشه یه عکس از تنظیماتت بذاری؟ حتما یه جای کاررو اشتباه انجام میدی

لینک به دیدگاه

یه چیز جدید فهمیدم.

اون فایل هایی که تی وی نتونست باز کنه پسوند ماتروسکا داشتن.

Matroska File .mkv

مشکل هر چی هست  از همینه.

فقط نمیدونم  چرا بعد تبدیل باز هم  اجرا نمیشن این فایلا...

سلام

برند و مدل تلویزیونت چیه ؟

اکثر تلویزیون های موجود در بازار با فایل های MKV مشکلاتی دارند مثلا پخش زیرنویس فارسی به صورت درستی انجام نمیشه که اکثر مشکلات با آپدیت حل میشه ، نسخه Firmware تلویزیونت ببین چیه ؟ بعد داخل سایتش چک کن ببین نسخه جدیدتر هست یا نه ؟ اگر بود آپدیتش کن احتمالا مشکل حل بشه / یا حق

لینک به دیدگاه

میشه یه عکس از تنظیماتت بذاری؟ حتما یه جای کاررو اشتباه انجام میدی

با برنامه Xilisoft Video Converter Ultimate که تبدیل کردم باز نکرد.

با برنامه ی MediaCoder x64 که شما معرفی کردین که  کلا  همون  اول قبل  تبدیل ارور میده.وارد سایت برنامه میشه :mad:

لینک به دیدگاه

سلام

برند و مدل تلویزیونت چیه ؟

اکثر تلویزیون های موجود در بازار با فایل های MKV مشکلاتی دارند مثلا پخش زیرنویس فارسی به صورت درستی انجام نمیشه که اکثر مشکلات با آپدیت حل میشه ، نسخه Firmware تلویزیونت ببین چیه ؟ بعد داخل سایتش چک کن ببین نسخه جدیدتر هست یا نه ؟ اگر بود آپدیتش کن احتمالا مشکل حل بشه / یا حق

مدلش ال جی UB830 49 هست.

نسخه  فریم ور رو کجا مینویسه؟

نمیدونم چنده

ولی دارم فایل آپدیتشو از سایت ال جی میگیرم.

حجم آپدیتش نمی دونم  چرا اینقد زیاده؟؟؟

5 تا پارت 90 مگی هست....

موندم  بعد دانلود چجوری باید آپدیت کرد.

باید ریخت  تو فلاش و  با  تیوی روی  فایلا رو  اجرا کرد؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...