رفتن به مطلب

گارانتی ویستا

AliRage
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

به معنای واقعی کلمه تعویض توی کارشون نیست 750 تومن مادربورد رو گرفتن و امروز که بعد مدتی میگم حداقل یه تاریخ بهم بگین طرف زده به داد و بی داد انگار مال باباشو خوردم.

منم الآن موندم باید کجا پیگیری کنم. اگر میخواستن تعویض کنن حداکثر توی یک هفته انجام میشد اما انگار نه انگار! بعد چند ماهم طرف میگه توی انبار موجود نداریم باز چند ماه دیگم وایسا!!!

اگه لطف کنین نحوه شکایت از ویستا پخش رو بگین که کجا باید برم و چکار باید بکنم ممنون میشم.

ویرایش شده توسط AliRage
لینک به دیدگاه

میدونم که کلا یکی هم باید به همون مرجع قانونی نظارت کنه ولی درکل یه تعزیراتی چیزی نیست که بشه یه شکایتی کرد؟ من با بقیش مشکلی ندارم توی انتظامی آشنا زیاد دارم تا آخرش میرم تا در دکون اینارو تخته کنم.

ویرایش شده توسط AliRage
لینک به دیدگاه

استاد الآن کار از این حرفا گذشته. حالا من که کلی پاپیچ اینا میشم امروز که اونجا بودم یه بنده خدا اومده بود برای هارد 2 ترابایتیش بعد از 3 ماه میگن توی انبار موجود نیست برو تا بعد عید. منم بهش گفتم آقا 2 ترا ندارن شما 2 تا 1 ترا بگیر یا اصلا 4 تا 500 بگیر بعد طرف میگه نه ما فقط همون 2 ترا رو هروقت داشته باشیم میدیم.

وقتی یه هارد 2 ترا رو به دروغ میگن توی کل انبارمون نداریم دیگه میان مادربورد z97 Ranger منو بگن موجود داریم؟

درسته من الآن کارم گیره ایناست ولی اهمیت این موضوع برام الآن بیشتر از خود مادربورده.

ویرایش شده توسط AliRage
لینک به دیدگاه

درود

داداش شدیم 2 نفر ظاهرا

منم یه مادر برد دادم  قرار شد تعویض کنن  2 هفته هست زنه هی با عشوه میگه شرمندتونم هنوز نرسیده !

والا دنبالش هستم شکایت کنم  اگه به نتیجه ای رسیدم  خبرت میکنم 

شما هم راهی پیدا کردی رو منم حساب کن  یه دست صدا نداره  با هم باشیم  باید یه فکری به حال ما بکنن

لینک به دیدگاه

من سر همین گارانتی وبستا و سازگار که 2 ماه پیش همه گفتن حروم خور هستن اصلا سمت خرید محصولات asus نرفتم فقط موندم مانیتور ایسوس رو چطور با گارانتی شرکتی پیدا کنم!

از این ویستا و سازگار بد تر پیدا نمیشه هیچ جوره. 

لینک به دیدگاه

درود

داداش شدیم 2 نفر ظاهرا

منم یه مادر برد دادم  قرار شد تعویض کنن  2 هفته هست زنه هی با عشوه میگه شرمندتونم هنوز نرسیده !

والا دنبالش هستم شکایت کنم  اگه به نتیجه ای رسیدم  خبرت میکنم 

شما هم راهی پیدا کردی رو منم حساب کن  یه دست صدا نداره  با هم باشیم  باید یه فکری به حال ما بکنن

سلام

آقا ببین اینا فقط به اسم گارانتی 3 تا دفتر توی مشهد و شیراز و تهران باز کردن که قطعه رو به اسم گارانتی دار بفروشن وگرنه اصلا گارانتی اصول کارش این نیست. آواژنگ من هروقت مشکلی داشتم محال بوده از 2 ساعت تعویض قطعه بیشتر طول بکشه. اینا این دفاتر رو باز کردن که بتونن جنسشون رو به مغازه ها بفروشن وگرنه کسی جنس بدون گارانتی نمیخره.

امروزم به هر دری زدم هیچ جایی پیدا نکردم که بشه شکایت اینا رو کرد. حالا امروز عصر یا فردا میرم کلانتری ببینم دقیقا چکار باید کرد. هرچند که اونا هم 99 درصد میگن به ما مربوط نیست.

شمام اگر فهمیدی کجا باید شکایت کرد (شکایتی که پیگیری بشه) به مام خبر بده. ممنون.

@ATER, کار درست رو شما کردی منم قبلش اگر میدونستم اوضاع ویستا اینطوره ایسوس خرید نمیکردم. ما جماعت هم بدشانس اگر از گیگا میگرفتیم خراب نمیشد حالا چون ایسوس مال ویستاس 750 تومن مادربورد ما یک هفته هم کار نکرد.

به حساب خودش قبض داده. خب قبضی که شما هیچوقت قطعمو بهم نمیدین به چه درد میخوره؟ :/

لینک به دیدگاه

جالب شدددد  :-?

بنده هم یه مادربورد ASUS با گارانتی همین ویستا خریدم ، اوردم خونه وصل کردم دیدم روشن نمیشه ، خلاصه فرستادم گارانتی بعد از 3 ماه مادربورد جدید بهم دادن ، بهانشون این بود که توی انبار نداریم باید پارت جدید قطعاتی که سفارش دادیم برسه ، در صورتی که توی بازار پر بود از این مادربورد

خلاصه اینکه کوتاه نیاید و همین طور بهشون فشار بیارید ، حق گرفتنی است دادنی نیست 

لینک به دیدگاه

:-w

عطا جون برای حرف دوستانه یا گارانتی!!!!

خو عصبی هستن ، بزار یکم فش بدن راحت بشن. دارم رو مخ چندتا تاجر کار میکنم بیان قطعات بدون گارانتی وارد کن و ملت رو از شر گارانتی خلاص کنن. تا اگر خراب شد طرف خودش یه خاک به سرش بگیره!

چون اطلاعاتشون تو این زمینه کمه زیاد راه نمیان تا بریم دنبال سایر مراحلش.

یه چندتا ایفون لاک ۵ اس قراره بفرستن. ببینم چطوره ارسال از اون ور. اگر بشه بفرستن کویت یا دبی بقیش حله. :-)

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...