رفتن به مطلب

^^^فروش کارت ASUS 560 gtx ^^^

saeed110
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام
قصد فروش این کارت رو دارم . کارت تمیز هست.
قصدم از فروش ، خرید کارت سری 900 انودیا هست .
بنده ملارد هستم و کرج می تونم حضورا کارت رو تحویل بدم.

کارت فروخته شده است.

به اولین نفر به قیمت فوری سریعا فروخته خواهد شد و 24 ساعت بعد از اولین پیشنهاد قیمت نسبت به قیمت پایه کارت به بالاترین پیشنهاد فروخته خواهد شد.
هزینه ارسال بر عهده خریدار می باشد.
در صورت خرید از طریق واسطه لیون هزینه واسطه گری نیز بر عهده خریدار می باشد.

post-15516-0-09954100-1420659620_thumb.jpg post-15516-0-30826900-1420659518_thumb.jpg post-15516-0-13042300-1420659754_thumb.png

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قیمت پایه 300

فروش فوری 330

گام افزایش 10 تومن

سلام 

به قیمت پایه خریدارم .

فقط یک سوال اینکه دمای محیط چند بوده برای گرفتن این تست ؟

چون تنظیمات اکستریم نیست ولی دمای به 75 رسیده  :)

ویرایش شده توسط Behzad Tak
لینک به دیدگاه

سلام 

به قیمت پایه خریدارم .

فقط یک سوال اینکه دمای محیط چند بوده برای گرفتن این تست ؟

چون تنظیمات اکستریم نیست ولی دمای به 75 رسیده  :)

بهزاد جان پایه برای شما . دمای محیط 25 درجه. منظور شما از تنظیمات اکستریم متوجه نشدم راهنمایی کنید با تنظیمات اکستریم براتون بنچمارک بگیرم. اما اگه نگاه کنید GPU برای مدت 5 دقیقه زیر حداکثر لود ممکن قرار داره . دمای حداکثر کارت 75 درجه هست و با هر تنظیماتی شما بگید باز دما فکر کنم همین باشه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهزاد جان پایه برای شما . دمای محیط 25 درجه. منظور شما از تنظیمات اکستریم متوجه نشدم راهنمایی کنید با تنظیمات اکستریم براتون بنچمارک بگیرم. اما اگه نگاه کنید GPU برای مدت 5 دقیقه زیر حداکثر لود ممکن قرار داره . دمای حداکثر کارت 75 درجه هست و با هر تنظیماتی شما بگید باز دما فکر کنم همین باشه .

دمای 25 مناسب هست . :)

تنظیمات اکستریم شامل بالاترین تنظیمات میشه .

- تیک fullscreen زده شود .

- رزولوشن 1920x1080

- تنظیمات antu -alising روی 8xMSAA

مدت زمان تست هم حداقل 10 دقیقه 

لینک به دیدگاه

دمای 25 مناسب هست . :)

تنظیمات اکستریم شامل بالاترین تنظیمات میشه .

- تیک fullscreen زده شود .

- رزولوشن 1920x1080

- تنظیمات antu -alising روی 8xMSAA

مدت زمان تست هم حداقل 10 دقیقه 

چشم در اسرع وقت تست رو قرار می دم . تا 24 ساعت دیگه پیشنهاد بالاتری نبود کارت تقدیم شما میشه.

لینک به دیدگاه

برادر یه توصیه تنظیمات رو روی 8xنزار برای کارت خوب نیست فشار زیادی بهش وارد میکنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چشم در اسرع وقت تست رو قرار می دم . تا 24 ساعت دیگه پیشنهاد بالاتری نبود کارت تقدیم شما میشه.

سعید جان نیازی نیست .

من فقط برای اینکه پرسیدید تنظیمات اکستریم به چه صورت هست توضیح دادم .

برادر یه توصیه تنظیمات رو روی 8xنزار برای کارت خوب نیست فشار زیادی بهش وارد میکنه

اصولا شما کارت رو چه جوری تو لود 100% میبرید ؟

خیلی از گیم ها هست که فشاری که بر روی کارت می آورد 2 برابر این تنظیمات اکستریم هست .

اگر قرار باشد کارتی با این تنظیمات اکستریم و بعد از 10 دقیقه به مشکل بر بخورد حتما ایراد دارد .

البته اگر کارت ایراد داشته باشد احتمال این هست که زیر این تست از بین بره ولی اگر کارت سالم باشد هیچ مشکلی پیش نمیاد   :)

ویرایش شده توسط Behzad Tak
لینک به دیدگاه

من قبلا یه کارت به فنا دادم این فورمارک برنامه سنگینیه خیلی بیشتر از بازی به کارت فشار میاره

لینک به دیدگاه

سلام۰مدت کارکرد و پاوری که لازم داره چند وات باید باشه? تبدیل mini hdmi به hdmi اش هم همراشه یا خیر? ممنون

لینک به دیدگاه

عزیز گارانتی نداره و کارکردش کم هست از عکساشم مشخصه. کاش از پشت کارت عکس می گرفتم تا متوجه نوعیش می شدید. کرد خاک پشتش نشسته. باز اگه خواستید از هر جای کارت که بگید عکس می گیرم.

لینک به دیدگاه

سعید جان نیازی نیست .

من فقط برای اینکه پرسیدید تنظیمات اکستریم به چه صورت هست توضیح دادم .

اصولا شما کارت رو چه جوری تو لود 100% میبرید ؟

خیلی از گیم ها هست که فشاری که بر روی کارت می آورد 2 برابر این تنظیمات اکستریم هست .

اگر قرار باشد کارتی با این تنظیمات اکستریم و بعد از 10 دقیقه به مشکل بر بخورد حتما ایراد دارد .

البته اگر کارت ایراد داشته باشد احتمال این هست که زیر این تست از بین بره ولی اگر کارت سالم باشد هیچ مشکلی پیش نمیاد   :)

بهزاد جان شما کاربر حرفه ای هستید و کاربر عادی نیستید پس یک درجه هم برای شما مهمه برای اینکه مدیون شما نشم دمای محیط رو 20 بگیرید . چون دما سنج پیشم نیست . دمای آسایش انسان بین 20 تا 25 درجه هست و من احساس سرما نمی کنم دما رو کف دمای آسایش انسان حساب کن که خدای نکرده مدیون شما نشم. بهزاد جان 10 دقیقه بنچمارک گرفتم دمای حداکثر شد 73 که احتمالا دمای محیط یه 2 تا 3 درجه ای از بنچمارک اولم پایین تر بوده . اما این فورمارک طوریه با هر تنظیمی GPU رو به حداکثر لود میرسونه و فکر نکنم به اون صورت دمای MAX به تنظیمات ربط داشته باشه. فقط تنظیمات روی فریم و امتیاز نهایی تاثیر میزاره فکر کنم. @};-  ضمنا در تایید حرفای آقا بهزاد کارتی که قرار باشه زیر 10 دقیقه بنچمارک کم بیاره حتما مشکل داره :) ضمنا از دمای Idle سی پی یو بنده خودتون یه حدسی از دمای محیط بزنید. گرچه علمی و دقیق نیست. دیگه تمام تلاشم رو کردم قبل خرید تمام اطلاعاتی که شما لازم دارید در اختیارتون بذارم.

FurMark 2015-01-07 13-12-45-95.bmp     post-15516-0-50378200-1420666930_thumb.png

لینک به دیدگاه

310با هزینه ارسال

عزیز هزینه ارسال 15 تا 20 تومن هستش که بر عهده شما هست. اگه شما منظورتون 310 تومن فقط پول کارت هست و پول پست که 15 تا 20 تومن هستش هم خودتون می دید. پیشنهادتون لحاظ میشه وگرنه پیشنهاد پایه آقا بهزاد بر پیشنهاد شما اولویت داره.

ضمنا دوستان هزینه ارسال بر عهده خریدار هست شما فقط باید پیشنهاد خودتون نسب به خرید کارت رو در تاپیک بدید . پیشنهاد مبنی بر هزینه ارسال باشما و غیره لحاظ نخواهد شد.

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

آقا شما امکان ارسال تیباکس رو دارید؟

لینک به دیدگاه

آقا شما امکان ارسال تیباکس رو دارید؟

نه تپاکس از خونمون خیلی فاصله داره @};- . اما هزینه پست 15 تا 20 تومن هستش @};-  فکر نکنم تیپاکس خیلی ارزون تر بیوفته.

لینک به دیدگاه

تیباکس حداکثر برای این کارت ده تومن میفته.
320 برای من ...اگر بتونین مترو کرج تحویل بدین...چون از ورامین میام بگیرم.
اکی بود..همین فردا ظهر ..صبح..غروب..اصن شب :D

لینک به دیدگاه

تیباکس حداکثر برای این کارت ده تومن میفته.

320 برای من ...اگر بتونین مترو کرج تحویل بدین...چون از ورامین میام بگیرم.

اکی بود..همین فردا ظهر ..صبح..غروب..اصن شب :D

عزیز 320 تا اینجا برای شما مشکل نداره فردا حضورا می تونم بیام مترو کرج اونجا کارت رو تحویل بدم. اگه تا ظهر فردا پیشنهاد بالاتری نبود کارت برای شما .

لینک به دیدگاه

نه تپاکس از خونمون خیلی فاصله داره @};- . اما هزینه پست 15 تا 20 تومن هستش @};-  فکر نکنم تیپاکس خیلی ارزون تر بیوفته.

بستگی به مسافت داره

اگه بسته بندی رو خودت انجام بدی حدود 10 الی 12 تومن میشه

لینک به دیدگاه

کارت رو بنده خریدم ..با تشکر از آقا سعید

لینک به دیدگاه

کارت رو بنده خریدم ..با تشکر از آقا سعید

تایید میشه مبارک باشه

لینک به دیدگاه

لطفا تا فردا که تست کارت تکمیل نشده مدیریت محترم تایپیک رو نبندن

لینک به دیدگاه

تایید میشه . ایشون تا فردا عصر مهلت تست دارن.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تایید میشه مبارک باشه

سلام

اعلام بشه در همینجا و به صورت پ.خ برام اطلاع بدین @};-

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...