رفتن به مطلب

مشاوره براي خريد موس حرفه اي

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام دوستان تصميم به خريد موس حرفه اي دارم  تا 400 هم مي تونم هزينه كنم . اما  يك مسئله اي كه ذهنمو مشغول كرده اينه كه تا 400 ارزش داره واقعا واسه يك موس هزينه كنم !   موس رو هم واسه گيم  و  وب گردي  مي خوام .دوستان چون كيس رو هم مي خوام اين برند رو انتخاب كنم 

Corsair Graphite Series™ 760T Full-Tower  به  نظرتون  موس Corsair باشه يا برند ديگه ؟

دوستاني كه موس حرفه اي داشتن و برند هارو بهتر مي شناسن بگن Corsair بهتره يا Razer؟

دوستان قيمت گرفتم مدل ها رو  مدل Raptor M40 Gaming Mouse   Corsair

270 قيمت دادند .

اين مدل Razer DeathAdder Chroma Gaming Mouse توي ليون 260 قيمت خورده .

اين مدل  Corsair Vengeance® M65 FPS Laser Gaming Mouse 

390 قيمت  .و asus gx 1000 390

ASUS Echelon Laser Gaming Mouse

330 قيمت 

cooler master cm storem 400

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

والا  من یه موس  گیمینگ ساده 50  تومنی گرفتم  که به دسته کشوره دوست و همسایه  ساخته شده و تا 2000 dpi  جواب میده هیچ مشکلی هم نداره البته من گیمره حرفه ای نیستم ولی دلیله اینکه بعضی ها  500  تومن برا موس هزینه میکنند نمیدونم چیه البته اینم باید خاطر نشان کرد که ارزش پوله ملی ما چون خیلی  ناسزاست  این وضع پیش اومده والا اون موس 500 تومنی در اصل 160 تومنه :)

لینک به دیدگاه

درود

لاجیتک G400s + پد G240

و اگه محصول لوکس تر می خواید DA ریزر چه 2013 و چه کروما هر دو انتخاب خوبی ان + پد Goliathus اسپید ترجیحاً. بیشتر از این چندان تفاوتی ایجاد نمیکنه. رقیبش هم میشه گفت G502s لاجیتک هست. ریزر از همه لحاظ تکمیه ولی طبق تجربه دوستان، عمر چندانی نمیکنه و زود خراب میشه و مخصوصاً به ضربه حساسه و ... در مقابل لاجیتک به قدری عمر میکنه که ازش حسته بشید. البته همیشه استثنا هم وجود داره، ریزری که 10 سال عمر کنه و یا لاجیتکی که 2 ماهه خراب شه ! ولی در کل لاجیتک خرابی کمتری داره .

لینک به دیدگاه

درود

لاجیتک G400s + پد G240

و اگه محصول لوکس تر می خواید DA ریزر چه 2013 و چه کروما هر دو انتخاب خوبی ان + پد Goliathus اسپید ترجیحاً. بیشتر از این چندان تفاوتی ایجاد نمیکنه. رقیبش هم میشه گفت G502s لاجیتک هست. ریزر از همه لحاظ تکمیه ولی طبق تجربه دوستان، عمر چندانی نمیکنه و زود خراب میشه و مخصوصاً به ضربه حساسه و ... در مقابل لاجیتک به قدری عمر میکنه که ازش حسته بشید. البته همیشه استثنا هم وجود داره، ریزری که 10 سال عمر کنه و یا لاجیتکی که 2 ماهه خراب شه ! ولی در کل لاجیتک خرابی کمتری داره .

دوست عزيز نظرتون در مورد برند Corsair چيه ؟ از نظر كيفيت وخرابي ؟

لینک به دیدگاه

سلام

در خرید این موس شک نکن

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=35657

لینک به دیدگاه

بله موسهای Corsair خوب هستند از نظر کیفیت
این DeathAdder Chroma هم خوبه
و یا Steelseries سری Sensi

ویرایش شده توسط pKasra
لینک به دیدگاه

من قبلا هم گفتم انتخاب برند سلیقه ای هست Razer - Logitech - Steelseries - Corsair - Madcatz و.. همه اینها عالی هستن 

مدل های خوب رو دوستان معرفی کردن ، من دیگه چیزی نمیگم به جز اینکه

شما اگه گیمر حرفه ای نیستی خرید موس های گرون قیمت واست توجیهی نداره و خرج اضافست مگه اینکه پولدار باشی و مهم نباشه

ولی خب نظر شخصی من اینه که اگه کیس Corsair میخری موس و کیبورد هم Corsair بخر ست شدن قطعات یه حس خوبی میده (حداقل واسه من که این طور بوده)

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من 3 تا موس دارم 2 تا حرفه ای و یک عدد معمولی با DPI های مختلف

حرفه ای ها از برند Logitech و معمولی از برند خوب و با کیفیت Havit

میدونی از همه بهتر کدوم مدل هست ؟ .............Havit راحتی که این موس داره موسهای Logitech ندارن ولی من به دکمه های قابل برنامه ریزی کردن موس و کیبرد عادت کردم و مجبور شدم کیبرد و موسی را که فروخته بودم برم دوباره بخرم

موس خوب میخوای ASUS بخر بهترین موسها را داره با DPI های بالا مثلا 8200 ولی این را هم بگم بالاتر از 1800 عمرا بتونی کار کنی بخر تا بدونی چی میگم

باز هم میگم ASUS بخر

لینک به دیدگاه

دوست عزيز نظرتون در مورد برند Corsair چيه ؟ از نظر كيفيت وخرابي ؟

کیفیت ساخت بالا و عمر خوبی دارن، قیمتشون (اونور اب البته) به نسبت مناسبه و از طرفی مشکلات نرم افزاری و فریمور ی کمتری داره ...

بخوای ست جمع کنی تو ایران دردسره، تقیباً هیچیش نیست، هدست ! و یا قیمت هاش خیلی بالایی دارن مثل کیبوردش. در مقابل ریزر و لاجیتک تقریباً همه چیشون هست، قیمتشون هم مناسب تره.

پیشنهاد میکنم کیس همون کورسایر بگیری ولی ست لوازم جانبی رو ریزر بگیر البته اگه می خوای خیلی خرج کنی ! موس da chroma حدود 260 اومن + 70 پد + 350 تومن کیبورد (که البته همین مدل کیبورد بللایت دارش 500 تومنه !) و هدست هم حالا سلیقه ایی ریزر زیاد مدل داره !

لاجیتک ست موسش رو ترجیح میدم، ولی خب کیبورد مکانیکالش زیاد قیافه جالبی نداره ! همون موس 502 و پد 240 یا 440 که میشه 400 تومن و هدست هم خب مدل زیاد داره مثل g350 یا g430 .

ولی شخصاً ترجیح میدم هر قطعه رو از یه برند و بهترینش رو انتخاب کنم و زیاد رو ست حساس نباشم مخصوصاً که شما هم گیمر حرفه ایی نیستد به اون صورت. مثلاً هدست 100 سایبریا استیل سریس که کیفیتش رو من تو هیچ جنسی ندیدم ! یا کیبورد 100% مدل K70 با سوئیچ های قرمز کورسیایر که متاسفانه ایرن نیست و موس هم Da ریزر + پد ریزر ...

ویرایش شده توسط vandelin
لینک به دیدگاه

سلام

من راجع به برند کورسیر تو موس و کیبورد خیلی نشنیدم ولی خودم موس و کیبورد وایرلس لاجیتک mk710 گرفتم 270 تومن  تا حالا هم راضی بودم

البته من تو گیم تاثیری بین وایرلس و سیم دار ندیدم ولی کلا رو میز خلوت شد :)

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان متخصص خیلی خوب راهنمایتون کردن.

فقط این رو بگم بسته به استفاده خرید کنید.

موس های رده بالا با این معمولیا زمین تا اسمون فرق دارن!!!! فقط باید به دستتون بشینه. اگر حساس باشید باید باهاش کار کنی و ببینی خوشت میاد یا اگر مثل من باشی که هیچ! :-) اینکه میگن فلان و .. مال دوستانی هست که واقعا خیلی حساس هستن و خیلی هم براشون مهم هست. تفاوت ها معمولا فاحش نیست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...