رفتن به مطلب

مشکل با پاور

AliSh45
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان

بنده یک سیستم قدیمی دارم که پاورش رو هم حدود 1 ساله نو کردم.

ولی الان بدون اینکه سیستم قبلا آسیب دیده باشه یا عملکرد غیر عادی داشته باشه پاور جدید روشن نمیشه.

از روی سوکت 24-pin هم امتحان کردم ( سیم سبز رو به یکی از سیاه ها وصل کردم)

ولی بازم روشن نمیشه.

انگار زورش نمیرسه یه لحظه کوتاه فنش زور میزنه حرکت کنه دوباره همه چی قطع میشه.

لینک به دیدگاه

درود

اشتباه نکنم یه مداراز پاور ایراد داره و باید چند تا خازن تعویض بشه

مدل پاور چیه؟

این ایرادات زیاد پیش میاد

لینک به دیدگاه

درود

اشتباه نکنم یه مداراز پاور ایراد داره و باید چند تا خازن تعویض بشه

مدل پاور چیه؟

این ایرادات زیاد پیش میاد

روش نوشته asus ولی ایسوس تا اونجا که من میدونم کلا پاور نمیزنه.

علاوه بر این نوشته made in iran

نمیشه یه کاری کرد که سریع تر درست شه؟؟

حتما باید ببرم تعمیر؟

لینک به دیدگاه

پس همون! چارتا از خازناش باد کرده و از طرفی خازنهای این پاورها بیکیفیت به تمام معنا هستن و زود باد میکنن

کسی رو آشنا دارین که تعمیرکار باشه کمتر از نیم ساعت کار داره و قیمت خود خازناش 2000 تومن هم نمیشه

ولی باید دقیقا همون خازن ها رو جایگزین کنه

لینک به دیدگاه

پس همون! چارتا از خازناش باد کرده و از طرفی خازنهای این پاورها بیکیفیت به تمام معنا هستن و زود باد میکنن

کسی رو آشنا دارین که تعمیرکار باشه کمتر از نیم ساعت کار داره و قیمت خود خازناش 2000 تومن هم نمیشه

آخه مشکلی نداشت تازه خریده بودمش :-?

البته شهر مام از لحاظ کامپیوتر و این حرفا خیلی در فقر به سر میبره :D

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=36617&page=2#entry443812

لینک به دیدگاه

خودم میتونم تعویض کنم؟ :wacko:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز از روش وصل کردن سیم سبز به سیاه چه زمانی استفاده میکنید.؟؟

اگر دیگر کابل ها به مادربورد و یا کارت و یا هر جای دیگه وصل هستن ، اول همه رو جدا کنید و بعد از این روش برای روشن کردن پاور استفاده کنید تا مطمعا بشین که مشکل از پاور هست نه بقیه قطعات.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز از روش وصل کردن سیم سبز به سیاه چه زمانی استفاده میکنید.؟؟

اگر دیگر کابل ها به مادربورد و یا کارت و یا هر جای دیگه وصل هستن ، اول همه رو جدا کنید و بعد از این روش برای روشن کردن پاور استفاده کنید تا مطمعا بشین که مشکل از پاور هست نه بقیه قطعات.

کلا پاور خودش تنها بود وصلش کردم به برق

(تو کیس نبود)

ویرایش شده توسط AliSh45
لینک به دیدگاه

پاور رو بدون سيستم روشن کن با همون روش

بعد اهم سنج ولتاژ شو چک کن بلدى که؟ يکي از چهار پين هاى برقشو بگير دستتو يکي از سيم هاى اهم سنجو بزن تو اوني که سياه رنگه و دوميو اوني که زرد رنگه

بايد ولتاژ حدود 12 باشه

اگه نبود يا يه دفعه زياد شد و سپس اروم اروم کم شد از خازن هست.

پاور قبلي من گرين بود و يکي از خازن هاش باد کرده بود عوض کردم , و واسه اطمينان هر دو خازن بزرگ تو پاور رو (همونا که از همه بزرگ ترن و معمولا دوتان)

و ديدم پاور روشن شد (البته دو سه ماه بعد فروختمش ) نميدونم الان سوخته يا زده سوزونده :D چون هر دفه يه جاش خراب ميشد :(

البته ميتونيد از اقاى شعباني هم سوال کنين.

لینک به دیدگاه

پاور رو بدون سيستم روشن کن با همون روش

بعد اهم سنج ولتاژ شو چک کن بلدى که؟ يکي از چهار پين هاى برقشو بگير دستتو يکي از سيم هاى اهم سنجو بزن تو اوني که سياه رنگه و دوميو اوني که زرد رنگه

بايد ولتاژ حدود 12 باشه

اگه نبود يا يه دفعه زياد شد و سپس اروم اروم کم شد از خازن هست.

پاور قبلي من گرين بود و يکي از خازن هاش باد کرده بود عوض کردم , و واسه اطمينان هر دو خازن بزرگ تو پاور رو (همونا که از همه بزرگ ترن و معمولا دوتان)

و ديدم پاور روشن شد (البته دو سه ماه بعد فروختمش ) نميدونم الان سوخته يا زده سوزونده :D چون هر دفه يه جاش خراب ميشد :(

البته ميتونيد از اقاى شعباني هم سوال کنين.

پاور که کلا روشن نمیشه...

منظورت اینه که همزمان در حالی که دارم پاور رو روشن میکنم ولتاژ رو اندازه بگیرمم؟

لینک به دیدگاه

شما

اول سيم هاى ولت سنح رو وصل کن به پاور و بعد پاور رو روشن کن

با اين اوصاف اصلا به 12 هم فکر نکنم برسه چون تا مياد برسه دوباره صفر ميشه

اگه امکان داره پاور رو باز کن و ببين خازن باد کرده داره يا نه و اگه داشت از رو عدداش که يکيش ضرفىت خازن به ميکروفاراد و ديگرى فکر کنم بر حسب ولت باشه تهيه کن و عوضش کن , اون دوتا بزرگ ها رو هم واسه اطمينان عوظ کن

فقط زماني که پاور روشنه دستتو به هدسيمک پاور نزديک نکن , يه بار دستم خورد بهش چسبيدم به پاور , بعد بلندم کرد دو دور تابم دادو زدم زمين (اولين بارم بود که برق گرفتتم)

شوخي کردم :D

اما دستتو بهش نزن

قيمت خازن ها نهايت 5000 ميشه و اگه دوس دارى يه پاور در همي حد کار کرده حدود 10-15 بخر خودتو راحت کن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من احتمال زیاد می دم یکی از 2تا آی سی سوخته یا نیم سوز شده تو این پاورهای بیخودی این اشکال زیاد پیش میاد

لینک به دیدگاه

ببين ببرش يه تعميرگاه و بگو با تستر پاور تستش کنن, فکر کنم هزينه تست قطعه 2000 باشه. خازن هم اگه عوض کني ممکنه درست نشه ممکنه از يه قصمت ديگه باشه. اگه نظر منو ميخواى ارزش تعمير نداره

الان همچين پاور هاى معمولي رو همون طور که گفتمپ10-15 ميفروشن.

اگه ميتوني يه پاور ديگه بخر.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...