رفتن به مطلب

کمک - نحوه روشن کردن سیستم با کیبورد USB در Asus H97 Plus

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان. به قسمت APM رفتم گزینه ای برای کیبورد وجود نداره اما گزینه هایی برای PCI و RTC و RING داره که نمیدونم چی ان. لطفا کمک کنین دوستان

لینک به دیدگاه

درود

در همان قسمت AMP هست نوشته Power on by ps/2 keboard البته امتحان نکردم که واسه usb هم کار می کنه یا نه

Pci برای روشن کردن از طریق Lan هستش یا همان کارت شبکه

ring که از اسمش مشخص هست

RTC هم بهش زمان را میدین تا در فلان ساعت روشن بشه

لینک به دیدگاه

درود

در همان قسمت AMP هست نوشته Power on by ps/2 keboard البته امتحان نکردم که واسه usb هم کار می کنه یا نه

Pci برای روشن کردن از طریق Lan هستش یا همان کارت شبکه

ring که از اسمش مشخص هست

RTC هم بهش زمان را میدین تا در فلان ساعت روشن بشه

تشکر. داخل راهنمای مادربرد نوشته شده که بایستی چنین قسمتی هم باشه (sp/2 keyboard) منتها برای من چنین چیزی نداره!!! بایوس هم به آخرین نسخه اپدیت شده. حدس زدم شاید بخاطر این باشه که کیبورد ps بهش وصل نیست. در هر صورت تمام کیبورد های جدید که سالهاست usb ان! تعجب میکنم از ایسوز. حالا جز این راه دیگه ای نداره؟ یا راهی نداره اون گزینه رو به جوری برگردونم تو لیست؟

بابت RING هم متوجه نشدم شرمنده :D تو راهنما هم توضیحی براش نداده بود

لینک به دیدگاه

RING برای زمانیه که شما یکعدد FAX/MODEM بگذارید روی سیستم که بعد از زنگ خوردن خط تلفن شما که متصل به اون MODEM هست، سیستم روشن بشه.

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز سریع قضاوت نکن اگر در قسمت APM گزینه اول Deep S4 را Enable کنید هم می تونید با کلیک ماوس و یا صفحه کلید و PS/2 سیستم را روشن کنید در عکس زیر کادر بالا راست عملکرد این گزینه را به انگلیسی توضیح داده.

post-14960-0-25462400-1420973986_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز سریع قضاوت نکن اگر در قسمت APM گزینه اول Deep S4 را Enable کنید هم می تونید با کلیک ماوس و یا صفحه کلید و PS/2 سیستم را روشن کنید در عکس زیر کادر بالا راست عملکرد این گزینه را به انگلیسی توضیح داده.

attachicon.gif150111140146.jpg

توضیحات انگلیسی نوشته شده که کاملا مغایرت داره با حرف شما :\

ویرایش شده توسط hemen47
لینک به دیدگاه

بایوس مین بورد بنده تم اش فرق داره با مال شما (توضیحاتی برای گزینه ها نمیاره و رنگ و.. فرق داره) اما بقیه ی گزینه ها و چینش و ... اش کاملا مشابه عکسیه که گذاشتین. پس این گزینه ی ps2 کجا رفته؟؟

لینک به دیدگاه

ویرایش

ویرایش شده توسط esi-esi
لینک به دیدگاه

توضیحات انگلیسی نوشته شده که کاملا مغایرت داره با حرف شما :\

دوست عزیز عذرخواهی میکنم گفته شما درسته ، فقط چون سریع نگاه کرده بودم به کلمه Except اصلا توجه نکرده بودم

ویرایش شده توسط esi-esi
لینک به دیدگاه

درود

یک احتمال وجود دارد . با آپدیت bios این گزینه غیرفعال شده است ( البته اگر آپدیت کرده باشید)

بند VII hero دارم و در bios این گزینه وجود ندارد. البته در ابتدای امر بنده bios را آپدیت کرده بودم و به این قسمت مراجعه نکردم

این احتمال بیشتر به یقین تبدیل میشود چون اگر این گزینه از ابتدا نبوده است چرا در manual وجود دارد!

دوم اینکه در یکی از فروم های خارجی یک کاربر اذعان داشته است که با آپدیت bios این گزینه  از bois حذف شده است.

جواب سوال شما را باید یکی از کاربرانی که این مدل را دارند و هنوز آپدیت bios را انجام نداده اند بدهند.

موفق باشید

ویرایش شده توسط ApocalypseNow
لینک به دیدگاه

............................................. :clapping:  :clapping:  :clapping:  :clapping:  :clapping:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...