رفتن به مطلب

چیپ های SK hynix یا Samsung

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان همان طور که از عنوان تایپیک مشخصه میخواستم بدونم  این چیپ های که در گرافیک های سری 900 بکار رفته (تو 4 برند معروف دیدم  همشون از چیپ سامسونگ استفاده کردن)  فقط منحصر به برند خاصی  یا نه اینکه الان بعضی از دوستان میبینم میگن تو 970 G1  گیگا میگن چیپش سامسونگ یا هاینیکس  دقیقا اینا فرقشون چیه چه تاثیری تو کارت داره  و کدام بهتره؟  

post-14806-0-24744000-1421552767_thumb.jpg

post-14806-0-62510900-1421552992_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

Hynix پایداری بالاتر توی اورکلاک داره و بهتر ميتونه به فرکانسهای بالاتر برسه

لینک به دیدگاه

تا جایی که من اور بلدم و از بزرگ تر ها شنیدم همیشه می گن hynix بیش تر اور می شه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

البته اینکه میگن چیپ کارت سامسونگ هست یا هاینکس منظورشان چیپ مموری های کارت هست ( البته در یک کارت گرافیک چیپ های متعددی هست )

و اما فرق چیپ مموری های گرافیک در میزان اور پذیری آنها هست که اصولا سامسونگها مقدار بهتری اور میشوند و البته در بعضی موارد هم و بعضی کارتها به یک میزان اوذر میشوند .

این مقوله تا حدی بر میگرده به میزان ولتاژ تعریف شده برای مموری ها در بایوس گرافیک و از آنچا که مموری های سامسونگ ولت خور بهتری دارند اصولا بهتر هم اور میشوند .

ولی در کل و برای استفاده معمولی هیچ فرقی با هم نمیکنند .

لینک به دیدگاه

تا جایی که من اور بلدم و از بزرگ تر ها شنیدم همیشه می گن hynix بیش تر اور می شه

پس چرا شرکت های بزرگی مثل  Evga  asus و .. از چیپ سامسونگ استفاده کردن تو کارتاشون

لینک به دیدگاه

سلام 

البته اینکه میگن چیپ کارت سامسونگ هست یا هاینکس منظورشان چیپ مموری های کارت هست ( البته در یک کارت گرافیک چیپ های متعددی هست )

و اما فرق چیپ مموری های گرافیک در میزان اور پذیری آنها هست که اصولا سامسونگها مقدار بهتری اور میشوند و البته در بعضی موارد هم و بعضی کارتها به یک میزان اوذر میشوند .

این مقوله تا حدی بر میگرده به میزان ولتاژ تعریف شده برای مموری ها در بایوس گرافیک و از آنچا که مموری های سامسونگ ولت خور بهتری دارند اصولا بهتر هم اور میشوند .

ولی در کل و برای استفاده معمولی هیچ فرقی با هم نمیکنند .

منم یه جورایی فکر میکنم چیپ سامسونگ بهتر باشه چون چیپ هاینیکس جدا از به کار بردن تو گرافیک تو بعضی از رم ها  که ازش استفاده میکنند هم مشکل  اور داره و سازگار نیست با هر مادربردی و تو خرید هم کمتر اینارو میخرن نسبت به بقیه 

لینک به دیدگاه

واسه کاربری عادی عمرا اگه تفاوت ایجاد کنه.

همه که مثل اقا بهزاد اور نمی کنن.

:D

خداییش میگم واسه ما ها که فقط گیم میزنیم زیاد هم هست.

^_^

اینو موافقم  با شما ولی اخه الان تو فروش کارت 970 g1 طرف میگه  چیپش هاینیکس دیگه 

حتما تاثیر داره این مطلب عنوان میکنن  برام سوال شده؟

ویرایش شده توسط W/!\NTED
لینک به دیدگاه

دوستان لطفا با ذکر دلیل در مورد این مطلب توضیح بدن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام . 

خب ربرای یه اورکلاکر حرفه ای صد در صد چیپ مهم خواهد بود اما برای کاربری که تمام وقت به گیم مشغوله و یه اورکلاک در حد مبتدی انجام میده هیچ فرقی نخواهد کرد اما اصولا و طبق چیزی که من تست کردم 100% چیپ های سامسونگ بهتر از هاینیکس هست و بهتر در اورکلاک ظاهر میشود . 

لینک به دیدگاه

سلام . 

خب ربرای یه اورکلاکر حرفه ای صد در صد چیپ مهم خواهد بود اما برای کاربری که تمام وقت به گیم مشغوله و یه اورکلاک در حد مبتدی انجام میده هیچ فرقی نخواهد کرد اما اصولا و طبق چیزی که من تست کردم 100% چیپ های سامسونگ بهتر از هاینیکس هست و بهتر در اورکلاک ظاهر میشود . 

دوست عزیز نوع چیپ تو asic  quality که از کارت میگرن  تاثیر داره؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز نوع چیپ تو asic  quality که از کارت میگرن  تاثیر داره؟

ASIC ربطی به چیپ نداره شاید اسیک یه کارت هاینیکس از یه کارت سامسونگ بیشتر هم باشه . 

لینک به دیدگاه

من این موضوع رو تو سایت techpowerup  هم مطرح کردم اکثر کاربرا  گفتند تو اور کردن کارت بیشتر تاثیر خودش رو نشون میده و اینکه چیپ های سامسونگ برتری بیشتری داره نسبت به هاینیکس  

ولی نمیدونم چرا الان گیگا تو کارت های 970 خودش داره از چیپ های هاینیکس استفاده می کنه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من این موضوع رو تو سایت techpowerup  هم مطرح کردم اکثر کاربرا  گفتند تو اور کردن کارت بیشتر تاثیر خودش رو نشون میده و اینکه چیپ های سامسونگ برتری بیشتری داره نسبت به هاینیکس  

ولی نمیدونم چرا الان گیگا تو کارت های 970 خودش داره از چیپ های هاینیکس استفاده می کنه؟

سلام دوست عزیز.  

خب تمام ورژن های 1 کارت های سری 900 گیگابایت از چیپ سامسونگ استفاده کردند چه 980 و چه 970 اما کم کم با ورود و عرضه ی ورژن 1.1 کارتها دارن چیپ ها به سمت 1.1 پیش میرن که همشون هاینیکس هستن و فکر نمیکنم دیگه بتونید ورژن1 اسن کارتها رو پیدا کنید مگر اینکه تو انبارفروشگاهی  مونده باشه .

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.  

خب تمام ورژن های 1 کارت های سری 900 گیگابایت از چیپ سامسونگ استفاده کردند چه 980 و چه 970 اما کم کم با ورود و عرضه ی ورژن 1.1 کارتها دارن چیپ ها به سمت 1.1 پیش میرن که همشون هاینیکس هستن و فکر نمیکنم دیگه بتونید ورژن1 اسن کارتها رو پیدا کنید مگر اینکه تو انبارفروشگاهی  مونده باشه .

درود  

دوست عزیز  الان  ورژن جدید بهتره یعنی؟

منم از این کارت 970 g1   گیگا خودم دارم که ورژن 1.1 و ماله 19 سمپتامبر  ولی الان من دیدم سری جدید  کارت های 970  texture fillret 111.5 و  bandwidth  220  کردن  که ماله بنده به ترتیب  122.5 و 224.4   و چیپش هم سامسونگ  به نظر میاد یه خورده چیپ هاینیکس مقدار کارایش تو این موارد گفته شده تاثیر گذاشته  

لینک به دیدگاه

به نظر منم هاینیکس چیپش عالیتره راستی شاید اینجا جاش نباشه اینو میپرسم چرا رم هایی که به اسم کینگستون با چیپ هاینیکس فروخته میشه قیمتش کمتره تو ایران!!!

لینک به دیدگاه

به نظر منم هاینیکس چیپش عالیتره راستی شاید اینجا جاش نباشه اینو میپرسم چرا رم هایی که به اسم کینگستون با چیپ هاینیکس فروخته میشه قیمتش کمتره تو ایران!!!

دوست عزیز بنده هم در مورد اینکه رم هایی که چیپش هاینیکس  اشاره کردم  وعلتش هم به خاطر خرابی بالا و  مچ نشدن با بیشتر مادربرد ها و بوت نکردن سیستم  و معمولا هم رم های کینگستون با این چیپ تقلبی هستن که به قیمت کمتر فروخته میشه اینارو خودم دیدم دارم میگم

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...