رفتن به مطلب

براورد قیمت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام وقت بخیر

دوستان بنده قصد فروش یک عدد EVGA 970 ACX 2.0 FTW دارم،البته فعلا قصدم بر آورد قیمته تا اگه مناسب باشه عنوان تاپیک عوض بشه و بفروشم

کارت بصورت آک از آمازون خریداری شده

قیمت های مد نظرتون لطف کنید.

1421664518221.jpg

لینک به دیدگاه

عزیز قیمت آکش حدودا تو بازار ایران چنده ؟ که البته با گارانتی هستش ...

لینک به دیدگاه

تو بازار ایران نیست متاسفانه من که هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم،مشابه این کارت G1 گیگا هست 1600 که ضعیف تر از این کارته

لینک به دیدگاه

تو بازار ایران نیست متاسفانه من که هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم،مشابه این کارت G1 گیگا هست 1600 که ضعیف تر از این کارته

قیمت مد نظرتون چنده شما ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

جسارتاً این کارت از این سری هست؟

http://www.eteknix.com/evga-gtx-970-feature-manufacturing-defect/

لینک به دیدگاه

دوست گرامی evga کارت بدی نیست ولی بهتر از کارتهایی مثل asus و giga هم نیست و با وجود  کارت g1 گیگابایت به قیمت 1.600 خرید این کارت منطقی تر هست مخصوصا که کارت شما گارانتی هم هم نداره یا حداقل تو ایران نداره

به نظر بنده قیمتی حدود 1.520 تا 1.550 برای این کارت مناسب هست

لینک به دیدگاه

Part Number را بگو که مدل دقیقش معلوم بشه من هم یه 770 داشتم که از امریکا خریداری شده بود کارتهای خیلی خوبی هستن و همینکه از چین وارد نشده خودش خیلی حرفه

سری FTW هم هست ولی خوب تک هست دیگه کسی بخواد SLI کنه به مشکل میخوره از نظر من 1450 تا 1500 قیمت مناسبی هست تجربه میگه از قیمت داخلی باید 150 تا 200 پایینتر بفروشی که بخرن

باید ارزش داشته باشه برای کسی که میخواد جنس را بدون گارانتی بخره چون بعد از خرید هر مشکلی براش پیش بیاد پولش میره رو هوا باز خودت میدونی اخر هم خودت باید قیمت بزاری رو جنست

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...