رفتن به مطلب

حضور روح سفید در فروشگاه لیون کامپیوتر!!!!

Recommended Posts

• کاربر ویژه
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
لینک به دیدگاه

قیمت های  980 ها جالبه:

asus strix

560 دلار

2630 تومان

gigabyte g1

620 دلار

2690 تومان

Galax HOF

680 دلار

2580 تومان

گالاکس سری HOF خیلی گرونه اونور آب ولی در ایران تبدیل شده به یکی از ارزانترین 980 ها !

جالبه یکی از قدرتمندترین 980 ها با فرکانسی نزدیک به 1450 ! جزو ارزانترین هاست در ایران ( نسبت به رقبا ) !

ای کاش لیون 970 گالاکس رو هم بیاره سری exoc .

ویرایش شده توسط Core_i6
لینک به دیدگاه

خدایی من هنوز تو شکم  :eek:

بابا این چه وضعیه...

دیگه شورشو در اوردن...

خو جناب حسینی یه ARES III هم  وارد کن دیگه (*)

من تا حالا تو هیچ فروشگاه خارجی به جز یه فروشگاه انگلیسی این کارت رو ندیدم واسه فروش بزارن اون وقت اومده تو لیون ... :eek:

اقای حسینی خودتون ازش استفاده کنید وصلش کنید رو سیستم خودتون والا دیگه از این بهتر گیرتون نمیادهاااااااااا من گفتم  :clapping:  :clapping:  :clapping:

استاد کریمی ما هر چی میگشیم از دست شماست هااااااااا  =))  =))

با این تالار مشاهیرتون  :Peace Sign:  :Peace Sign:  :Not Worthy:  :Not Worthy:

الان ادرنالین خون من رو 20 میلیاده  :blush:

منم روح سفید میخوام  :crying:  :crying:  :crying:  :crying:  :crying:

لینک به دیدگاه

قیمت های  980 ها جالبه:

asus strix

560 دلار

2630 تومان

gigabyte g1

620 دلار

2690 تومان

Galax HOF

680 دلار

2580 تومان

گالاکس سری HOF خیلی گرونه اونور آب ولی در ایران تبدیل شده به یکی از ارزانترین 980 ها !

جالبه یکی از قدرتمندترین 980 ها با فرکانسی نزدیک به 1450 ! جزو ارزانترین هاست در ایران ( نسبت به رقبا ) !

ای کاش لیون 970 گالاکس رو هم بیاره سری exoc .

عزیر برادر تو ایران  قیمت هارو رو برند میزارن گالاکس اسمش رو زبون ها نیست وگرنه این کارت حداقل 3000000 قیمت داشت 

لینک به دیدگاه

کارته خیلی خوشگلی هم هست لامصب

ویرایش شده توسط mohamad2015
لینک به دیدگاه

البته پارامتر قیمت که دوستان کارشناسی فرمودند به خیلی از مسائل  مانند زمانه وارد کردن محصول اینکه تو گرونی دلار بوده یا تو کاهش قیمته دلار  ویا شرکت هایه گارنتی کننده  وبقیه پارامتر ها بستگی داره اگه دلار افزایش پیدا کنه  قیمته کارت هم تغییر میکنه  متاصفانه همون طور که تو سایت زدند  قیمت ها لحضه ای   که تو سایت هایه خارجی تا اتمامه بار  به این شکل نیست  چون اقتصاده  ما متزلزله

لینک به دیدگاه

گالاکس قبلا هم  که اسمش گالاکسی بود کارت هاش ارزون تر بود معمولا. منتظرم 970 هاش بیان.

گارانتیش کدوم شرکته؟

980 ها واقعا ارزش خرید ندارن در ایران. چون دو تا زوتاک 970 میشه 2700 تومن که کاملا نابود میکنه 980 رو و قیمتش هم خیلی نزدیکه.

980 HOF در خارج هم ارزش خرید نداره. قیمتش خیلی نزدیکه به 2 تا 970.

http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_970_SLI/1.html

perfrel_3840.gif

ویرایش شده توسط Core_i6
لینک به دیدگاه

البته پارامتر قیمت که دوستان کارشناسی فرمودند به خیلی از مسائل مانند زمانه وارد کردن محصول اینکه تو گرونی دلار بوده یا تو کاهش قیمته دلار ویا شرکت هایه گارنتی کننده وبقیه پارامتر ها بستگی داره اگه دلار افزایش پیدا کنه قیمته کارت هم تغییر میکنه متاصفانه همون طور که تو سایت زدند قیمت ها لحضه ای که تو سایت هایه خارجی تا اتمامه بار به این شکل نیست چون اقتصاده ما متزلزله

این واردکننده های نامرد کار رو از این حرفا گذراندن امشب برای اوازنگ پیغام گذاشتم که چرا هدست صد دلاری شما با razer tiamat 7.1 دویست دلاری قیمتش برابری میکنه.اینا هرچه تیغشون ببره از مردم ما میکنن.از آقا خبات معذرت میخوام ولی صبر و تحمل هم حدی داره

ویرایش شده توسط leader
لینک به دیدگاه

یکم دیر نیست برا این ؟

وقتی تایتان ایکس داره میاد .....

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یکم دیر نیست برا این ؟

وقتی تایتان ایکس داره میاد .....

سلام علی جان عزیز. 

تایتان X اصولا برای افرادی که گیم بنظرم بازی میکنند نخواهد بود چون قیمتی بالای 1000$ خواهد داشت و بیشتر برای کسایی که رندر و ... انجام میدهند کارایی خواهد داشت چون در حال حاضر با 1000$ راحت میشود دو تا 980 رو خرید و Sli کرد و در 4K هم راحت فریم های مطلوبی گرفت فکر میکنم هزینه کردن برای tiTan X بیهوده خواهد بود

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

نمیدونم به این تاپیک مربوط میشه یا نه

در به در دنبال کولینگ های تاپ مثل corsair ام اما هیچ کجا هیچ اثری ازشون نیست

اقایانی که دستی تو کار دارن لطفا به جای حساب کتاب قیمت دلار پشیزی هم فکر جیب مصرف کننده باشن

اخه چقدر سود ؟؟؟

بریز تو بازار جنست رو گیر کیا افتادیم به خدا

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...