رفتن به مطلب

آپدیت درایوهای MSI GTX 750 TI (سوال مهم)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت کاربران عزیز سایت لیون

بچه ها یک سوال کارت بنده اینه MSI GTX 750 TI خوب موقع نصب دوتا نرم افزار توش بود که نصب کردم به اسم های:

GAMING APP و MSI Afterburner

وقتی رفتم تو سایت MSI دیدم آپدیت ها و نخسه های جدید واسه این نرم افزارها داده:

http://www.msi.com/support/vga/N750Ti-TF-2GD5OC.html#down-utility&Win8.1%2064

حالا به نظر شما آپدیت کنم یا بزارم نخسه قدیمی که از تو DVD کارت بوده نصب کردم و بمونه؟یا نخسه جدید را دانلود کنم و رو همون ها نصب کنم؟و مشکلی ایجاد نمی کنه

ممنون میشم یک راهنمایی بکنید

موفق باشین :x @};-

لینک به دیدگاه

ممنون بچه ها فقط خداییش یکی سواله جوابمو بدهید من دیگه رفع زحمت کنم و برم :D

ممنون از همگی :x

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون بچه ها فقط خداییش یکی سواله جوابمو بدهید من دیگه رفع زحمت کنم و برم :D

ممنون از همگی :x

درود

عزیز همیشه باید آخرین نسخه برنامه ها و درایور ها رو استفاده کنی(مگه اینکه مشکل خاصی تشخیص داده بشه)پس هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه و از نسخه جدیدتر استفاده کن

معمولا برنامه های جدید جایگزین قبلی  میشن اما برای اطمینان از طریق کنترل پنل خود ویندوز نسخه قدیمی رو حذف کن.

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

درود

عزیز همیشه باید آخرین نسخه برنامه ها و درایور ها رو استفاده کنی(مگه اینکه مشکل خاصی تشخیص داده بشه)پس هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه و از نسخه جدیدتر استفاده کن

معمولا برنامه های جدید جایگزین قبلی  میشن اما برای اطمینان از طریق کنترل پنل خود ویندوز نسخه قدیمی رو حذف کن.

سلام و شبتون بخیر آقای کریمی عزیز

می خواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد تو کارایی گرافیک؟چون یکی از بچه ها گفت بزار نخسه های قدیمی اش باشه و بهش دست نزن آیا اون اشتباه می کرده؟و برعکس این باید باشه

و راستی داخل سایت یک نرم افزار دیگر هم است به اسم Quick Guide کارایی این چیست دقیقا آیا لازمه؟

با تشکر از شما

موفق باشی :x

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام و شبتون بخیر آقای کریمی عزیز

می خواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد تو کارایی گرافیک؟چون یکی از بچه ها گفت بزار نخسه های قدیمی اش باشه و بهش دست نزن آیا اون اشتباه می کرده؟و برعکس این باید باشه

با تشکر از شما

موفق باشی :x

سلام عزیز وقت شما هم بخیر

خیرم "مشکل" ایجاد نمیکنه،این مسئله قدیمی هم اشتباهه مگه اینکه نسخه جدید ایرادی داشته باشه و اینطور نیست نسخه توی دیسک خود محصول سازگاری بالاتری داشته باشه،فقط باید ازنسخه پایدار یا stable استفاده کنی و نه beta یا آزمایشی.

نسخه های جدید هم قابلیت ها و بهبود های جدید دارن هم رفع اشکالات.به صورت کلی همیشه جدیدترین نسخه برنامه ها بهتر و برتر هستن.

@};-

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

سلام عزیز وقت شما هم بخیر

خیرم "مشکل" ایجاد نمیکنه،این مسئله قدیمی هم اشتباهه مگه اینکه نسخه جدید ایرادی داشته باشه و اینطور نیست نسخه توی دیسک خود محصولا سازگاری بالاتری داشته باشه،فقط باید ازنسخه پایدار یا stable استفاده کنی و نه beta یا آزمایشی.

نسخه های جدید هم قابلیت ها و بهبود های جدید دارن هم رفع اشکالات.به صورت کلی همیشه جدیدترین نسخه برنامه ها بهتر و برتر هستن.

@};-

با تشکر از شما آقای کریمی پس نخسه های قدیمی رو پاک و جدیدها را نصب می کنم :)

و راستی داخل سایت یک نرم افزار دیگر هم است به اسم Quick Guide کارایی این چیست دقیقا آیا لازمه؟

با تشکر از شما

موفق باشی :x @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...