رفتن به مطلب

انویدیا: مشخصات GTX 970 واقعی نیست!

Core_i6
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

perfCap reason  و gpuload رو فقط میخوام نگاه کنم 

سپاسگذارم 

چشم ولی فعلا امکانش برام نیست محبت کنید عصر یاداوری کنید تا حتما اطاعت امر کنم و تست ها رو براتون قرار بدم .

لینک به دیدگاه

• ارسال 98
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

4k  با چه تنظیماتی مشکل نداره؟ زیاد کم یا متوسط

اینطوری کلی گفتن که صحیح به نظر نمیرسه

خوبه گفتیم Ultra و 2XMSAA و تست هم گذاشتیم اگر نزاشته بودیم دیگه چی می شد. !!!

ویرایش شده توسط Mohammad Ghost
لینک به دیدگاه

چشم ولی فعلا امکانش برام نیست محبت کنید عصر یاداوری کنید تا حتما اطاعت امر کنم و تست ها رو براتون قرار بدم .

محبت میکنید 

سپاسگذارم 

ویرایش شده توسط Analyser
لینک به دیدگاه

دوست عزیز با سلام خدمتت

اول اینکه بگم چرا مخالف منفی دادنم - مثل شما که تا حالا 8 لایک داری - اگه قرار باشه 8 پست بدی که مخالف نظر من باشه و من منفی بدم شما بعد مدت کوتای اخراج میشد و طرفی وقتی شما منفی میگیرد قدرت حرف زدن رو از شما میگیرم و شما بخاطر ترس از منفی گرفتن و اخراج شد دیگه پست نمیدی یا اگه میدی حرف دلتو نمیزنی - بنده خدا شاهد و می تونید از دوستانی که ناظر به لایک ها و... هستن بپرسید تا حالا منفی ندادم چون برای نظر و حرف اون شخص احترام قائلم حتی اگه متعصب باشه و بی دلیل منفی بهم بده یا بخاطر هم خوانی با تفکرش منفی بده - بنده اعتقاد دارم وقتی ی پست بهش حتی منفی ندی یعنی حرفت برام خوشیاند نیست و این کافیه

و خدا شاهد دوست دارم هرکسی با نظر مخالفه بگه فلانی بخاطر این نه اینه با گوشه و کنایه حرف زدن یا با منفی دادن - خدا لعنتم کنه اگه بدم بیاد یا منفی به کسی بدم چون اعتقاد دارم همه حق حرف زدن دارن و کسی حق ندار حرف کسی رو با ترارزو خودش تراز کنه - وقتی ی پستی امتیاز نداره یعنی حرفت خریدار نداره نیاز به منفی دادن نیست

من توی یکی از پست های به اشتباهی به یکی از دوستان منفی داده بودم و اون دوست گلم که خدا شاهد دوستش دارم چون از هم خونمه بهم پیام داد چرا بهم منفی دادی و بسیار عصبانی بود و باورکنید اینقدر لایک داشت که منفی من توش گم بود - منم با تعجب گفتم من به شما منفی دادم؟محاله تا عکسشو برام فرستاد و با تمام غرورم ازش اوز خواهی کردم اما بازم میگم خدا وکیلی بی ترس میگم تا حالا به کسی منفی ندادم و اون مورد اشتباهی بود و بس و حالا این پست رو هم میخوانه بازم ازش اوز خواهی میکنم و بعدش خداوکیلی هرجا پست گذاشت بهش لایک دادم تا بدونه من هیچ مشکلی با هیچ کس ندارم و برای حرف تک تک دوستان احترام قائلم

با این تفاسیر که کردم کاشکی وقتی حرف میزنیم به اعمال خودمون نگاه کنیم و بعد دیگران ور توبیخ کنیم

دوستان واقعا ببخیشد زمانتون گرفتم

سلام از ماست

منفی = مثبت ! ایا مسئله این است؟! خیر!

دوست عزیز بنده خیلی وقته با موبایل میام نت و به خاطره همین نمیتونم منفی یا مثبت بدم یا حتی ببینم کی چند تا داره!

و اصلا اعتقادی به منفی و مثبت ندارم.

کامروا باشید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خب دوستان حالا که واقعا اصرار دارین حالتونو بگیرم (شوخی @};- ) میگم اینو بدونین... (میدونم بازم میاین می گین فن بازیه و فلانه  *dry# )

این که می بینن اون تست بتلفیلد هیچ چیزی رو نشون نمیده تو افت در اون رزولیشن بخاطر این هست که این بازی بیش از 3.5 مصرف نمی کنه و نیاز نداره... شما باید تو یک بازی که به رم بیش از 3.5 نیاز داره تست کنین و انجاست که خواهید دید کارت دچار افت فریم میشه ... 

نمی خواستم بیش از این بحث کنم اما گفتم بگم شاید باز یعده ای از گمراهی در بیان... ختم کلام

ویرایش شده توسط Nima Mazrouie
لینک به دیدگاه

دوستانی که 970 دارند تصمیم گرفتم در یک عمل انسان دوستانه 970 ازشون تحویل بگیرم و 770 خودم تحویلشون بدم مشخصاتش دقیقا همون چیزیی 

هست که انویدیا گفته هست تعداد در خواست بالا بود بازم 770 میتونم جور کنم باتشکر  :D

لینک به دیدگاه

خب دوستان حالا که واقعا اسرار دارین حالتونو بگیرم (شوخی @};- ) میگم اینو بدونین... (میدونم بازم میاین می گین فن بازیه و فلانه  *dry# )

این که می بینن اون تست بتلفیلد هیچ چیزی رو نشون نمیده تو افت در اون رزولیشن بخاطر این هست که این بازی بیش از 3.5 مصرف نمی کنه و نیاز نداره... شما باید تو یک بازی که به رم بیش از 3.5 نیاز داره تست کنین و انجاست که خواهید دید کارت دچار افت فریم میشه ... 

نمی خواستم بیش از این بحث کنم اما گفتم بگم شاید باز یعده ای از گمراهی در بیان... ختم کلام

دوست خوب و بزرگوارم تو اون شات مشخص هست داره از 3800 مگ رم استفاده میکنه !!!! اونوقت شما میگید بیشتر از 3.5 استفاده نمیکنه ؟ میشه بیشتر توضیح بدید شاید من نکته ایی رو از قلم انداختم !

ممنون میشم  @};-

ویرایش شده توسط Monk
لینک به دیدگاه

خب دوستان حالا که واقعا اسرار دارین حالتونو بگیرم (شوخی @};- ) میگم اینو بدونین... (میدونم بازم میاین می گین فن بازیه و فلانه  *dry# )

من نمی دونم شما یا خودتون رو به خواب زدین یا مارو گیر آووردین !!! بابا خوبه تست گذاشم و دیدید 3800 مگابایت معادل 3.8GB مموری Usage داشت. دیگه بهتر از این !؟؟!؟!؟ می خواید از بازی Crysis 3 که همه می دونن بیش از 3.5 گیگ استفاده می کنه تست بزارم ؟! 

5b39532f5848a8dc4842df167b6cba0ea282c13e

این Crysis 3 روی 4K همونطور که می بینید اختلاف 8 تا 10 فریم هست که کاملا عادیه و اگر به اختلاف مثلا کارت GTX 770 و GTX 780 روی نسل قبل هم در تست مشابه نگاه کنید همین نتیجه رو خواهید دید.

دیگه واضح تر از این ؟

به خدا این یک چیز ساده است. تا این حد فن بازی ندیده بودم چشم هامون روی حقایق ببنیدم و حرف خودمون رو مدام تکرار کنیم.

اگر بازی خاصی مد نظر تون هست که مطمئن هستید بیش از 3.5 گیگ مصرف می کنه و به Crysis 3 اعتقاد ندارید بگید بگردم براتون بیارم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست خوب و بزرگوارم تو اون شات مشخص هست داره از 3800 مگ رم استفاده میکنه !!!! اونوقت شما میگید بیشتر از 3.5 استفاده نمیکنه ؟ میشه بیشتر توضیح بدید شاید من نکته ایی رو از قلم انداختم !

ممنون میشم  @};-

من کدومو باور کنم ؟؟؟

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=38427&hl=

در این تاپیک کاملا توضیح داده و بررسی کرده که این 3.5+.5 چه افتی ایجاد میکنه...

لینک به دیدگاه

من کدومو باور کنم ؟؟؟

والا بخدا بزرگوار این تستی بود که دقیقا بعد از خوندن ماجرا انجام دادم ! میخواید آدرس بدم تشریف بیارید هم در خدمتتون باشم هم تست رو از نزدیک ببینید .

اینم شات از GPU-Z برای دوست خوبمون که درخواست داده بودن :

8mp0p2fj57ij26klhmtg_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

صرف نظر از قضیه اعتماد سازی انویدیا 

کارت 970 کارت قدری هست و خوش قیمت  کافیه فقط به تصویر زیر کمی نگاه کنید 

500x1000px-LL-ce35f7a9_4.PNG

لینک به دیدگاه

من کدومو باور کنم ؟؟؟

اون افت 1 تا 3 درصدی که در اون تایپک عنوان شده و همون جا هم اگر کامل بخونید باز عنوان شده این افت به خاطر تفاوت GTX 980 با GTX 970 هست نه چیز دیگه و در حقیقت مشکلی وجود نداره.

لابد انتظار شما از انویدیا اینه که کارت 980 با قیمیت 530 دلار رو با کارت 970 با قیمت 330 دلار یکی کنه.

لینک به دیدگاه

والا بخدا بزرگوار این تستی بود که دقیقا بعد از خوندن ماجرا انجام دادم ! میخواید آدرس بدم تشریف بیارید هم در خدمتتون باشم هم تست رو از نزدیک ببینید .

درود سپاسگذارم 

واقعا حرفه ای هست 

این ولتاژ هسته ایا در حالت نرماله ؟

لینک به دیدگاه

درود سپاسگذارم 

واقعا حرفه ای هست 

خواهش میکنم .

نه این بعد Alt+tab هست عزیز ولتاژ در لود کامل رو براتون قرار میدم .

ویرایش شده توسط Monk
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تمام دوستان زحمت کشیدن و توضیح دادن ممنون.  

البته دوستان این کارتای سری 900 راحت مموری بالای 2000 و الی 2080 رو تستا رو پاس میکنه و راحت تا 1600 بدون هیچ ولتاژی بوست میکنه . 

لینک به دیدگاه

خوش به حال کسایی که 980 خريدن

الان حس و حال كسايي كه 970 دارن ديدنيه

لینک به دیدگاه

پست های تاپیک رو می خونید یا فقط در جهت SPAM دادن اقدام می کنید ؟!

لینک به دیدگاه

درود سپاسگذارم 

واقعا حرفه ای هست 

الحمدالله این شد بحث علمی و دوستانه

منم غروب بعد خدمتم براتون عکس میزارم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همه ی دوستانی که چه 980 و چه 970 دارن و تونستن بخرن و پولشو داشتن مبارکشون باشه دوست عزیز هیچ حس و حالی ندارن عزیزم همه دارن با کارتای 970 حال میکنن و از قدرتش لذت میبرن  .

لینک به دیدگاه

همه ی دوستانی که چه 980 و چه 970 دارن و تونستن بخرن و پولشو داشتن مبارکشون باشه دوست عزیز هیچ حس و حالی ندارن عزیزم همه دارن با کارتای 970 حال میکنن و از قدرتش لذت میبرن  .

:laughing:

واقعا پاسخ اون پست رو از این بهتر نمیشد داد . @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

:laughing:

واقعا پاسخ اون پست رو از این بهتر نمیشد داد . @};-

:D  :D  شرمنده ی دوستان و احسان جان من امتیازی مثبتم متاسفانه تمام شده انشالله درفرصت های بعدی حتما به دوستان امتیاز مثبت خواهم داد که زحمت کشیدن توی این تایپک  . :x

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اون افت 1 تا 3 درصدی که در اون تایپک عنوان شده و همون جا هم اگر کامل بخونید باز عنوان شده این افت به خاطر تفاوت GTX 980 با GTX 970 هست نه چیز دیگه و در حقیقت مشکلی وجود نداره.

لابد انتظار شما از انویدیا اینه که کارت 980 با قیمیت 530 دلار رو با کارت 970 با قیمت 330 دلار یکی کنه.

دوست عزیز این یک حقیقت هست که اون 0.5 گیگ اگر مثل اون 3.5 گیگ دیگه عمل میکرد کارایی بیشتری را شاهد بودیم ... و اگه شما با همچین موضوعی مشکل نداری من واقعا نمی دونم چی بگم و چطوری بگم...  ^_^

لینک به دیدگاه

:D  :D  شرمنده ی دوستان و احسان جان من امتیازی مثبتم متاسفانه تمام شده انشالله درفرصت های بعدی حتما به دوستان امتیاز مثبت خواهم داد که زحمت کشیدن توی این تایپک  . :x

همین داشتن دوستی مثل شما بزرگترین امتیاز مثبت در زندگی هست احسان جان  @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همین داشتن دوستی مثل شما بزرگترین امتیاز مثبت در زندگی هست احسان جان  @};-

این نظر لطف شماست احسان جان و منم بسیار خوشحالم که در کنار شما دوست و استاد گرامی هستم و دیگر دوستان و اساتید . 

کارتای جدیدتم مبارکت باشه احسان جان گلم  . :x  :x  @};-

لینک به دیدگاه

پست های تاپیک رو می خونید یا فقط در جهت SPAM دادن اقدام می کنید ؟!

من شما رو نميدونم دوست عزيز

ولي به شخصه اگه كارتي خريده باشم (970) كه مشخصات كارت با اون چيزي كه روي كارتنشه يا حتي چيزايي كه در موردش از اينور اونور جمع كردم يا خوندم نباشه

جدا از برند و برد سازنده به شدت زده ميشم ،

همينجوري داريم كالا ها رو ١٠ برابر قيمت ميخريم ، اين مسخره بازي هاي شركت سازنده هم روش !!!!!

نظر بنده بود ،

شما رو نميدونم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...