رفتن به مطلب

کمک برای ست کردن ولتاژ 4790k.

ATER
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دیروز داشتم توی نت چرخ میزدم متوجه شدم توی امضا دوستا اکثرا ولتاژ سی پی یو هاشون در فرکانس 4.4 روی 1.1 تا 1.6 هست ولی برای من روی 1.231 !!!!!! بند هم با کمک چند تن از افراد با تجروبه در اورکلاک رفتم دنبال پیدا کردن ولتاژ استیبل سی پی یو .  تا ولتاژ 1.100 روی 4.4  استیبل میشد ولی یکی از بچه ها گفت به خاطر تغیر دما و مسائل دیگه بهتر بگذاری روی 1.125 تا در آینده با مشکل بلو اسکرین مواجه نشی بند هم همین کا رو کردم الا کل تنظیمات بایوس سی پی یو به این صورت هست.

CPU Ratio= 44

CPU Ratio Mode= Dynamic Mode

EIST= Enabled

Enhanced Turbo= Off

CPU Core Voltage= 1.125v

CPU Ring Voltage= 1.050V

و سیستم همه تست های سی پی یو از جمله XTU ،CINEBENCH  و wPrime رو پاس کرد با حدااکثر دمای 62 درجه . 

بایوس بورد به آخرین ورژن (1.8)آبدیت شده.

فقط یه مشکل هست وقتی که فرکانس روی 800 mhz هست (حالت بی کاری) باز هم ولتاژ روی 1.125 باقی میمونه !!  یعنی هم در حالت فول لود 4.4   ولتاژ روی 1.125 هست هم در حالت بی کاری البته در حالت بی کاری دما بین 27 تا 31 هست. 

این به سی پی یو  آسیبی نمیزنه؟

یکی گفت ولتاژ کاهش پیدا میکنه فقط نماش داده نمیشه . یکی دیگه گفت باید توی تنظیمات CPU Ring/Core/GT Voltage Mode گذینه adaptive انتخاب کنی تا زمانی که فرکانس کاهش پیدا میکنه ولتاژ هم کاهش پیدا کنه ، این کار رو هم کردم ولی تنظیمات ولتاژ برگشت به حالت اولیه :|  .  

یکی دیگه گفت باید بگذاری روی Adaptive+offset و مقدار مورد نظر رو کم کنی  من همه دقیقا درست کم کردم و توی Cpuz میزد ولتاژ روی 1.125 هست و زمان بی کاری به 0.601 کاهش پیدا میکرد و تست ها رو پاس میکرد ولی بعد از 10 دیقه بول اسکرین میداد .

دوستا به خدا گیج شدم از صبج پای سیستم هستم قاطی کردم  :crying: .  یکی کمک کنه لطفا

این هم عکس از تغیرات ، بایوس   و CPU-Z

a567changed.png

b0e4up.png

b0e4down.png

3e0fshot.png

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

سلام

شما به چه شکل ولتاژ دادی تو بایوس؟

Fiexed یا Offset ؟؟

من احتمال میدم Fiexed داده باشی درسته؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز 

خب شما چرا فرکانس رو برای همیشه روی 4400 ست نمیکنید که در حالت بیکار هم روی همان 4400 باشه هیچ مشکلی هم بوجود نمیاد اگر تونسته 4400 رو بلا اون ولتاژی که شما گفتید تست XTU پاس کنه پس مشکلی نیست و راحت میتونید برای 7.24 استفاده کنید من پیشنهاد میدم برای همیشه روی همان 4.4 استفاده کنید . 

------------------------------------------

البته تلاش کنید با کمترین ولتاژ فرکانس 4.4 رو بتونید XTU پاس کنید . 

ویرایش شده توسط EHSAN BAHAVAR
لینک به دیدگاه

سلام

شما به چه شکل ولتاژ دادی تو بایوس؟

Fiexed یا Offset ؟؟

من احتمال میدم Fiexed داده باشی درسته؟

توی عکس مشخصه گذینه ای به اسم CPU Core Voltage بود که روی حالت Auto بود من هم گذاشتم روی 1.125.  البته  Adaptive+offset هم تنظیم کردم و گذاشتم روی منفی 0.106 تا از روی 1.231 به1.125 برسه که در حالت بی کاری ولتاژ میرفت روی 0.601  که باعث بلو اسکرین میشد.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز 

خب شما چرا فرکانس رو برای همیشه روی 4400 ست نمیکنید که در حالت بیکار هم روی همان 4400 باشه هیچ مشکلی هم بوجود نمیاد اگر تونسته 4400 رو بلا اون ولتاژی که شما گفتید تست XTU پاس کنه پس مشکلی نیست و راحت میتونید برای 7.24 استفاده کنید من پیشنهاد میدم برای همیشه روی همان 4.4 استفاده کنید . 

------------------------------------------

البته تلاش کنید با کمترین ولتاژ فرکانس 4.4 رو بتونید XTU پاس کنید . 

این جوری باشه که همیشه دما بالا میمونه :|      

معنی کلمه 24.7 یعنی چی؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این جوری باشه که همیشه دما بالا میمونه :|      

معنی کلمه 24.7 یعنی چی؟

خیر دوست عزیز دما بالا نمیره من خودم یا هر اورکلاکر دیگری که بصورت کاملا اصولی اورکلاک میکنن همینطوری که بهتون گفتم تنظیم میکنند و هیچ مشکلی هم نداره شک نکنید . 

یعنی 7 روز هفته 24 ساعت کار کنه که شما که گیمر هستید فکر نکنم 7 روز هفته 24 ساعت کار کنید 

داخل ویندوز هیچ وقت مثل تست XTU نیست و فوقش دمای شما بین 30 الی 37 خواهد بود . 

XTU یکی از سنگینترین تستاست که هیچ برنامه ای بازی ها و هیچ چیزی بیشتر از اون هسته های سیپیو رو زیر فشار نمیبره !

پس اگر توی اون دما 62 شد شک نکنید داخل ویندوز ، وب گردی و... دما از 35 الی 38 بالاتر نخواهد رف .

ویرایش شده توسط EHSAN BAHAVAR
لینک به دیدگاه

خیر دوست عزیز دما بالا نمیره من خودم یا هر اورکلاکر دیگری که بصورت کاملا اصولی اورکلاک میکنن همینطوری که بهتون گفتم تنظیم میکنند و هیچ مشکلی هم نداره شک نکنید . 

یعنی 7 روز هفته 24 ساعت کار کنه که شما که گیمر هستید فکر نکنم 7 روز هفته 24 ساعت کار کنید 

نه بند از ساعت 4 بعد از ظهر تا 10 شب در حال بازی هستم و از 10 شب تا 4 بعد از ظهر فردا سیستم در حالت بی کاری داره دانلود میکنه.

چند دیقه پیش با ایت که دما از قبل کم تر بود (قبلا دما 62 بود الان 58 هست) توی تست XTU بلو اسکرین داد با این که با همین ولتاژ ها 4 ساعت پیش با دما 62  3 بار تست گرفتم بلو اسکرین نداد !!   البته الان که بلو اسکرین داد چندا صفحه کروم + مای کامپیوتر باز بود.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نه بند از ساعت 4 بعد از ظهر تا 10 شب در حال بازی هستم و از 10 شب تا 4 بعد از ظهر فردا سیستم در حالت بی کاری داره دانلود میکنه.

چند دیقه پیش با ایت که دما از قبل کم تر بود (قبلا دما 62 بود الان 58 هست) توی تست XTU بلو اسکرین داد با این که با همین ولتاژ ها 4 ساعت پیش با دما 62  3 بار تست گرفتم بلو اسکرین نداد !!   البته الان که بلو اسکرین داد چندا صفحه کروم + مای کامپیوتر باز بود.

دوست عزیز بنده قبلا و در فروم همسایه هم خدمتتون عرض کردم که سی پی یو های هاسول به گرمنا حساس هستند و الگر دما 4 الی 5 درجه بالا بره ممکنه دیگه با اون ولتااژ تست پاشس نکنه و در دمای پایین هم همینطوره اگر دما چند درجه پایین بیاد ولتاژ پایینتر تست پاس میکنه هاستول کلا هیمنطوریه !!!

من بهتون گفتم اگر میخاین سیستمتون 24.7 باشه تست XTU رو باید پاس کنه اینکه شما چند بار تست گرفتین خب دما بالا رفته و ان استیبل شده پس بزارید روی 1.13 که اگر حتیس دما به 70 هم برسه مشکلی پیش نیاد . 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بنده قبلا و در فروم همسایه هم خدمتتون عرض کردم که سی پی یو های هاسول به گرمنا حساس هستند و الگر دما 4 الی 5 درجه بالا بره ممکنه دیگه با اون ولتااژ تست پاشس نکنه و در دمای پایین هم همینطوره اگر دما چند درجه پایین بیاد ولتاژ پایینتر تست پاس میکنه هاستول کلا هیمنطوریه !!!

من بهتون گفتم اگر میخاین سیستمتون 24.7 باشه تست XTU رو باید پاس کنه اینکه شما چند بار تست گرفتین خب دما بالا رفته و ان استیبل شده پس بزارید روی 1.13 که اگر حتیس دما به 70 هم برسه مشکلی پیش نیاد . 

امکان داره دلیل بلو اسکرین تغیر ولتاژ ring از 1.200 (دیفالت) به 1.050 (دستی) باشه؟

لینک به دیدگاه

ببینید تجربه ای که بنده دارم حالت fixed چون افت ولتاز کمتر داره بلو اسکرین کمتر میشه چون حالت ایدل هم همونطوری میمونه

ولی offset همراه افت ولتاژ هست استیبل کردن سیستم کار اسونی نیست خیلی هم سخت نیست فقط حوصله میخواد

برای تست  هم ساعتای طولانی نیاز دارید تا بالاخره به نتیجه برسید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

امکان داره دلیل بلو اسکرین تغیر ولتاژ ring از 1.200 (دیفالت) به 1.050 (دستی) باشه؟

اون چند باری که تست رو پاس کرده روی حالت دیفالت بوده؟

لینک به دیدگاه

اون چند باری که تست رو پاس کرده روی حالت دیفالت بوده؟

خیر روی همین Vcore 1.125  و Vring 1.050 بود .

به خدا از صبح تا حالا دارم کلنجار میرم ، کم کم دارم پشیمون میشم  تا برم بگذارمش روی دیفالت. :(

لینک به دیدگاه

ببینید تجربه ای که بنده دارم حالت fixed چون افت ولتاز کمتر داره بلو اسکرین کمتر میشه چون حالت ایدل هم همونطوری میمونه

ولی offset همراه افت ولتاژ هست استیبل کردن سیستم کار اسونی نیست خیلی هم سخت نیست فقط حوصله میخواد

برای تست  هم ساعتای طولانی نیاز دارید تا بالاخره به نتیجه برسید

چی رو باید روی Fixed گذاشت؟

لینک به دیدگاه

ولتاژ CPU قبلا میذاشتی رو fixed که موقعی سی پی یو حالت بیکاری داری ولتاژ حالت لود هست

موقعی با offset ولت میدی ایدیل CPU ولتاژش پایین میاد منظور من این بود

لینک به دیدگاه

درود عزیز

نکته اول، خوب شما که میخوای گیم بزنی بزار روی حالت توربو

خودش میره روی 4500 ست میشه معمولا

چرا انقدر کلنجار الکی میری عزیز؟

در غیر این صورت، احسان جان پاسخ شما رو دادن

با کمترین ولتاژی که XTU رو مثلا پاس میکنه ست کنید، هیچ مشکلی هم پیش نمیاد!

این که ولتاژ تغییر نمیکنه، دلیلش اینه که روی حالت دستی قرار داره

زمانی تغییر میکنه که روی AUTO باشه

اگر هم میخوای بره روی idle قرار بگیره، بهترین کار همون توربو هست

در غیر این صورت، هر دفعه باید خودتون این تنظیمات رو انجام بدین

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...