رفتن به مطلب

مشکل در LED

Recommended Posts

سلام.یه تی وی LG اسمارت مدل 42LB5820 خریدیم.ولی بعضی از قابلیت هاشو نمیدونم چطوری استفاده کنم ازش.کسی اگه تجربه ای داره ممنون میشم کمک کنه.

مثلا تو مشخصاتش Wi-Fi Direct و Wi-Di داره.یعنی مثلا بشه از رو گوشی یا لپتاپ یا سیستم فایلها رو برای پخش به تی وی ارسال کرد.آیا اپ یا برنامه ای داره برای گوشی و کامپیوتر تا بشه از این قابلیتها استفاده کرد؟

یه NFC Tagهم داره.چه استفاده ای داره؟حالت برچسب مانند داره .باید بچسپونیم به تی وی؟(خودم گوشیم NFC نداره)

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

من مدل 55 lb 6700  دارم اگه خواستی درباره ی همه ی امکاناتش بهت توضیح میدم

لینک به دیدگاه

من مدل 55 lb 6700  دارم اگه خواستی درباره ی همه ی امکاناتش بهت توضیح میدم

سلام.خودم چند تا از امکاناتشو پیدا کردم.مثلا با گوشی با برنامه LG TV Remoteکنترل میشه.ماوس بیسیم هم وصل کردم بهش کار میکنه مثل PC

بیشتر میخواستم در مورد Wifi Share یا INTEL WIDI و قابلیت های دیگه ای که مربوط میشه به اشتراک گذاری فایلها از طریق گوشی یا لپتاپ یا PC بدونم

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

آیا میشه از طریق وایرلس تصویر PCرو انتقال داد به تی وی؟مثلا من سیستمم تو یه اتاق دیگه هستش و اگه بشه تصویر کلی سیستم رو بدون کابل HDMI از طریق وای فای انتقال داد به TV

آیا همچین چیزی امکان داره؟

ویرایش شده توسط Yosef Faraji
لینک به دیدگاه

سلام.خودم چند تا از امکاناتشو پیدا کردم.مثلا با گوشی با برنامه LG TV Remoteکنترل میشه.ماوس بیسیم هم وصل کردم بهش کار میکنه مثل PC

بیشتر میخواستم در مورد Wifi Share یا INTEL WIDI و قابلیت های دیگه ای که مربوط میشه به اشتراک گذاری فایلها از طریق گوشی یا لپتاپ یا PC بدونم

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

آیا میشه از طریق وایرلس تصویر PCرو انتقال داد به تی وی؟مثلا من سیستمم تو یه اتاق دیگه هستش و اگه بشه تصویر کلی سیستم رو بدون کابل HDMI از طریق وای فای انتقال داد به TV

آیا همچین چیزی امکان داره؟

سلام دوست عزیز اگه تلویزیون این قابلیت رو داشته باشه،شما میتونین از طریق مودم wifi و با نرم افزار اسمارت شیر ال جی هر فایلی رو از طریق وای فای به تلویزیون انتقال بدین واسه پخش

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز اگه تلویزیون این قابلیت رو داشته باشه،شما میتونین از طریق مودم wifi و با نرم افزار اسمارت شیر ال جی هر فایلی رو از طریق وای فای به تلویزیون انتقال بدین واسه پخش

سلام.بله همه ی این قابلیت ها رو داره.ولی روش استفاده ش چطوره؟

لینک به دیدگاه

شما باید اول نرم افزار اینتل وای دای رو دانلود کنی سپس بری به قسمت شیر پی سی رو انتخاب کنی و به روی گزینه اینه سازی تصویر کلیک کنی  و نرم افزار رو باز کن و جستجو را شروع کن ولی باید مودم با استاندارد n داشته باشی

لینک به دیدگاه

شما باید اول نرم افزار اینتل وای دای رو دانلود کنی سپس بری به قسمت شیر پی سی رو انتخاب کنی و به روی گزینه اینه سازی تصویر کلیک کنی  و نرم افزار رو باز کن و جستجو را شروع کن ولی باید مودم با استاندارد n داشته باشی

دقیقا چه کاربردی داره INTEL WIDI?

مدل مودمم D-Link DSL-2730Uهست و به کامپیوترم دانگل USBوایرلس وصله و با اون وصل شدم به مودم نه از طریق کابل لن

الان این صفحه برنامه هست ولی قسمتی برای سرچ نداره و نمیدونم چطوری باید جفت بشه با تی وی

ndkjh6m76quxrute96y9.png

لینک به دیدگاه

از اینجا فکر کنم میتونین دانلود کنین

http://www.lg.com/us/support/smart-share

ممنون.تو ساعات رایگان شبانه دانلودش میکنم

لینک به دیدگاه

تو خود سایت ال جی هست داخل کاتالوگ هم توضیح کامل داده

^_^  ^_^  ^_^

لینک به دیدگاه

ممنون.تو ساعات رایگان شبانه دانلودش میکنم

نه اون برنامه رو دانلود نکنین حجم الکی میره داخل خود ویندوز 7 با قابلیت هوم گروپ یه گروه درست کنید و با کمی دس کاری پیدا کنید فعلا خداحافظ تا2 ساعت دیگه بای :cool:  :cool:

لینک به دیدگاه

نه اون برنامه رو دانلود نکنین حجم الکی میره داخل خود ویندوز 7 با قابلیت هوم گروپ یه گروه درست کنید و با کمی دس کاری پیدا کنید فعلا خداحافظ تا2 ساعت دیگه بای :cool:  :cool:

خیلی ممنون.هوم گروپ درست کردم حالا تو منوی INPUT تی وی سیستمو شناسایی میکنه.تونستم با Media Playerخود ویندوز فایل ها رو ارسال کنم برای پخش.روش شما چطوریه؟

قبل از هر چی میخواستم بدونم همچین قابلیتی اصلا وجود داره که تصویر کلی سیستم به تلویزیون انتقال پیدا کنه؟(یعنی مثل اینکه با کابل HDMIوصل باشه ولی از طریق وایرلس)

لینک به دیدگاه

بله هست ولی امتحان نکردم مگه پی سی  سال 2005 میزاره که :(  :(  :( ولی قابلیت اسمارت شیر که فایل ها رو تو تلویزین نشون میده برای من هم کار می کنه :cool:  :cool:  :cool:  :cool: ولی قابلیت اینه سازی تصویر من امتحان نکردم ^_^  ^_^  :)  :)  :)

ویرایش شده توسط gtx 770ti
لینک به دیدگاه

بله هست ولی امتحان نکردم مگه پی سی  سال 2005 میزاره که :(  :(  :( ولی قابلیت اسمارت شیر که فایل ها رو تو تلویزین نشون میده برای من هم کار می کنه :cool:  :cool:  :cool:  :cool: ولی قابلیت اینه سازی تصویر من امتحان نکردم ^_^  ^_^  :)  :)  :)

خیلی ممنون

دوستان کسی اگه در مورد INTEL WIDIمیدونه ممنون میشم راهنمایی کنه.دقیقا کارش چیه؟

لینک به دیدگاه

داخل اینترنت بگرد شاید پیدا کنی به من هم بگو باشه  (*)  (*)  ^_^  ^_^  ^_^

لینک به دیدگاه

داخل اینترنت بگرد شاید پیدا کنی به من هم بگو باشه  (*)  (*)  ^_^  ^_^  ^_^

چشم.همینجا اعلام میکنم

لینک به دیدگاه

پیدا کردی

کجایی *dry#  *dry#

چند وقت پیش intel widi رو دانلود کرده بودم.همونیه که تو صفحه قبل عکسشو گذاشتم.تو راهنمای خود تلویزیون یه چیزایی نوشته در مورد اینکه تصویر رو انتقال میده ولی دقیقا نمیدونم کارش چیه.یه فایل 250مگی هم دانلود کردم به اسم Intel.Wireless.Display.Software.4.2.29.Final که نصب نمیشه.چون نوشته  باید cpu ، کارت گرافیک و کارت وایرلس همشون از intel widi پشتیبانی کنن

b8s4ga5ktwkhl9w69gtz.png

خواستم از کسی راهنمایی بگیرم که خودش تجربه کار باهاش رو داشته باشه.وگرنه همون روز اول خودم تو اینترنت گشتم.

ببینیم اصلا چیز به دردبخوری هست یا نه

لینک به دیدگاه

سلام

كنولوژي WiDi شركت اينتل اینترفیسی است كه مي تواند تصاوير موجود در نوت‌بوك يا هر وسيله قابل حمل ديگري را بدون استفاده از سيم يا رابط با كيفيت بسيار عالي به تلويزيون هاي صفحه بزرگ، پروژكتورها يا مانيتورها منتقل كند. اين تكنولوژي نه تنها قادر است محتواي ذخيره شده را به اشتراك بگذارد بلكه مي تواند آن را بر روي تلويزيون ها ، پروژكتورها و مانيتورهاي سه بعدي منتقل كرده و هر طيفي از محتواي آنلاين نظير ويدئوهاي موجود در يوتيوب و يا تصاوير تلويزيوني موجود در وب سايت هاي مختلف كه از طريق نوت بوك ها و يا ساير تجهيزات قابل حمل، در دسترس هستند را به نمايش بگذارد. تكنولوژي اينتل همچون اینترفیس های استاندارد با سيم مثلHDMI  و USB ، براي انتقال محتوا بين وسايل قابل حمل و مثلا يك تلويزيون هوشمند سه بعدي، نيازي به اينترنت بي سيم يا WiFi ندارد بلكه مي تواند ارتباط مستقيمي بين تراشه WiFi اين تجهيزات با نمايشگرهاي سه بعدي ايجاد كند. مزيت ديگر تكنولوژي WiDi اين است كه به اشتراك گذاري محتوا توسط آن مانع از انجام ساير فعاليت‌‌هاي كاربر نمي شود بدين صورت كه او مي تواند همزمان با انتقال محتوا به تلويزيون هوشمند، مانيتور و يا پروژكتور، ساير كارهاي خود را بر روي نوت بوك يا كامپيوتر انجام بدهد.

لینک به دیدگاه

بنده 47LM67100 با یک مودم tplink 8980 زمانی که روی 2.4gh میفرستم توی پخش فیلم یکم لگ داره ولی با 5gh شما میتونی full hd  بدون لگ استریم کنید.برای پخش نیازی به home group ندارید.میتونید از برنامه ی nero home media essential استفاده کنید که به مراتب راحت تره.در ضمن برای این کار شما فقط به این نیاز داری که تلویزیونو از طریق wifi به خود مودم وصل کنید

ویرایش شده توسط leader
لینک به دیدگاه

سلام

كنولوژي WiDi شركت اينتل اینترفیسی است كه مي تواند تصاوير موجود در نوت‌بوك يا هر وسيله قابل حمل ديگري را بدون استفاده از سيم يا رابط با كيفيت بسيار عالي به تلويزيون هاي صفحه بزرگ، پروژكتورها يا مانيتورها منتقل كند. اين تكنولوژي نه تنها قادر است محتواي ذخيره شده را به اشتراك بگذارد بلكه مي تواند آن را بر روي تلويزيون ها ، پروژكتورها و مانيتورهاي سه بعدي منتقل كرده و هر طيفي از محتواي آنلاين نظير ويدئوهاي موجود در يوتيوب و يا تصاوير تلويزيوني موجود در وب سايت هاي مختلف كه از طريق نوت بوك ها و يا ساير تجهيزات قابل حمل، در دسترس هستند را به نمايش بگذارد. تكنولوژي اينتل همچون اینترفیس های استاندارد با سيم مثلHDMI  و USB ، براي انتقال محتوا بين وسايل قابل حمل و مثلا يك تلويزيون هوشمند سه بعدي، نيازي به اينترنت بي سيم يا WiFi ندارد بلكه مي تواند ارتباط مستقيمي بين تراشه WiFi اين تجهيزات با نمايشگرهاي سه بعدي ايجاد كند. مزيت ديگر تكنولوژي WiDi اين است كه به اشتراك گذاري محتوا توسط آن مانع از انجام ساير فعاليت‌‌هاي كاربر نمي شود بدين صورت كه او مي تواند همزمان با انتقال محتوا به تلويزيون هوشمند، مانيتور و يا پروژكتور، ساير كارهاي خود را بر روي نوت بوك يا كامپيوتر انجام بدهد.

سلام.خیلی ممنون.خود راهنمای تی وی هم این اطلاعات رو نوشته.ولی من آخرش نفهمیدم تصویر رو کلا منتقل میکنه مثل یه کابل HDMI یا فایلها رو منتقل میکنه.آخه اون خط آخر نوشته انتقال محتوا

بنده 47LM67100 با یک مودم tplink 8980 زمانی که روی 2.4gh میفرستم توی پخش فیلم یکم لگ داره ولی با 5gh شما میتونی full hd  بدون لگ استریم کنید.برای پخش نیازی به home group ندارید.میتونید از برنامه ی nero home media essential استفاده کنید که به مراتب راحت تره.در ضمن برای این کار شما فقط به این نیاز داری که تلویزیونو از طریق wifi به خود مودم وصل کنید

ممنون.اون مشکل حل شد و حالا فایلها رو میتونم بفرستم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...