رفتن به مطلب

مشکل در LED

Recommended Posts

منظور از انتقال تصویر یک نمونه از چیزهایی ایست که میتونه نشون بده و منظور از محتوا کل چیزهایی که شما میتونید از طریق کابل منتقل میکنید و قابل نمایش هستش مانند یک فایل پاورپوینت و ...

لینک به دیدگاه

منظور از انتقال تصویر یک نمونه از چیزهایی ایست که میتونه نشون بده و منظور از محتوا کل چیزهایی که شما میتونید از طریق کابل منتقل میکنید و قابل نمایش هستش مانند یک فایل پاورپوینت و ...

میشه رو سیستم بازی اجرا کرد و تصویرشو انتقال داد به تی وی تو اتاق دیگه و از اونجا بازی کرد؟ :)

من برای این کار میخوامش.یعنی به جای اینکه کیس رو ببرم کنار تی وی و با HDMIوصلش کنم با این روش وصل بشه.امکان داره؟

لینک به دیدگاه

والا من تا حالا برنامه ای ندیدم که چنین کاری بکنه. البته عقلانی هم نیست چون فیلمو که شما پخش میکنی برات مهم نیست که تاخیر دوثانیه ای داشته باشی فقط مهمه که لگ وسط فیلم نباشه ولی کدینگ روی وای فای خودش باعث تاخیر توی کار میشه که رو اعصاب یه گیمره :mad:  :mad:

لینک به دیدگاه

میشه رو سیستم بازی اجرا کرد و تصویرشو انتقال داد به تی وی تو اتاق دیگه و از اونجا بازی کرد؟ :)

من برای این کار میخوامش.یعنی به جای اینکه کیس رو ببرم کنار تی وی و با HDMIوصلش کنم با این روش وصل بشه.امکان داره؟

بستگی داره چه بازی هست و میزان تنظیمات گرافیکی در چه حدی است ^_^  ^_^

ویرایش شده توسط gtx 770ti
لینک به دیدگاه

بله ^_^

لینک به دیدگاه

سلام دوستان.من با همون روشی که فایلها رو از طریق MediaPlayerویندوز میشه فرستاد برای پخش ، بعضی فایلها که Bitrateبالایی دارن و با کیفیت هستن رو وقتی میفرستم برای پخش کیفیتش پایینه و وسط راه فکر کنم تبدیل میشه به یه فایل بی کیفیت تا بتونه بدون لگ پخش بشه.

فقط بگم که مودمم از طریق وایرلس به سیستم وصله(دانگل USBوایرلس به PCوصله و از طریق بیسیم به مودم وصله).اگه مودم رو با کابل LANوصل کنم به PC اون مشکل حل میشه؟

لینک به دیدگاه

بله چون ممکن است در راه با امواج دیگر تداخل پیدا کنه ^_^  ^_^  (*)  (*)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...