رفتن به مطلب

فروش ناب ترین قطعات با قیمتی عالی و کارکردی در حد چند ساعت + HiGE End ترین قطعات

Recommended Posts

• کاربر ویژه

دوست عزیز چون فروشنده تعیین میکنه که جنسشو به کی بفروشه مشکلی نیست و لی میشود یه مقدار .......

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز چون فروشنده تعیین میکنه که جنسشو به کی بفروشه مشکلی نیست و لی میشود یه مقدار .......

من از ایشون عذر خواهی کردم داداش گلم و فقط و فقط میتونم بگم معذرت !!! 

کییس رو من تقدیمتان میکنم اگر میخاین 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه این کیس فروش نرفت من هستم

دوست عزیز چشم در حال حاضر که دوستان سر این موضوع دعوا میکنن و شرمنده شدیم . 

لینک به دیدگاه

انقدر از من عذر خواهی نکنید منم خجالت  میکشم شما گفتید این دوستتون کیس رو هم میخاد لطفا کیس رو به ایشون بدید و این ست واتر کولینگ رو به من بدید.من رعایت احوال شما رو هم کردم چون گفتید پول لازمید ندید میگیریم.فقط دیکه نه نگید

لینک به دیدگاه

والا حقیقتا همون ساعتی که توی پرشین تولز پست گذاشتم(حدود ساعت 12 و نیم) با احسان جان تلفنی حرف زدیم، ایشون گفتند که واتر کولر خریدش قطعی نیست. من به ایشون گفتم خریدارم و بلا فاصله واریز کردم. خرید بنده رزرو نبود و قطعی بود، بعد از واریز هم به احسان گفتم که بعد از ظهر به اینترنت دسترسی ندارم و شما بنویسید که فروش رفته، ایشون هم به نشانه فروش متن تاپیک رو کمرنگ کردند. منم تا از سر کار برگشتم پست گذاشت. من کلا از ساعت یک تا 6 و نیم آنلاین نبودم. صحتشم با ادمین این سایت و هم پرشین تولز میتونید چک کنید.

ویرایش شده توسط Alireza999
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

انقدر از من عذر خواهی نکنید منم خجالت  میکشم شما گفتید این دوستتون کیس رو هم میخاد لطفا کیس رو به ایشون بدید و این ست واتر کولینگ رو به من بدید.من رعایت احوال شما رو هم کردم چون گفتید پول لازمید ندید میگیریم.فقط دیکه نه نگید

ایشون که واتر رو خریدن خریدار کیس نیستند و خریدار کیس یکی دیگه هست . 

اگر این دوست عزیزمون علیرضا جان راضی بشن من مشکلی ندارم تقدیم شما میکنم . 

لینک به دیدگاه

والا حقیقتا همون ساعتی که توی پرشین تولز پست گذاشتم(حدود ساعت 12 و نیم) با احسان جان تلفنی حرف زدیم، ایشون گفتند که واتر کولر خریدش قطعی نیست. من به ایشون گفتم خریدارم و بلا فاصله واریز کردم. خرید بنده رزرو نبود و قطعی بود، بعد از واریز هم به احسان گفتم که بعد از ظهر به اینترنت دسترسی ندارم و شما بنویسید که فروش رفته، ایشون هم به نشانه فروش متن تاپیک رو کمرنگ کردند. منم تا از سر کار برگشتم پست گذاشت. من کلا از ساعت یک تا 6 و نیم آنلاین نبودم. صحتشم با ادمین این سایت و هم پرشین تولز میتونید چک کنید.

اگر قرار باشه اینجوری خرید کنم منم شماره حساب اقای اشوری و اقا  بهزادو دارم ولی قرار نمیشه هر کسی بخواد بدون هماهنگی واعلام توی تاپیک خرید و فروش کنه  و چون پول واریز کرده جنسو بدون توجه به بقیه افراد تحویل بگیره . اینجوری که حق بقیه ضایع میشه.  بازم همه چیز به نفع منه چون پست من ساعت 10:53 دقیقه بوده.من اصلا قصد ایجاد مشکلو ندارم ولی اینجوری دارم از دو طرف ضرر میکنم.من میگم چون اقا احیسان پول لازمه کیسو امشب بفروشه و پول شما رو پس بده که مشکلی هم برای خودش پیش نیاد

لینک به دیدگاه

تیامات توسط بنده خریداری شد!

الحمدالله که ورشکست شدی احسان جان انشالله که دیگه طرف سیستم نری :)

ویرایش شده توسط Persian-Masoud
لینک به دیدگاه

اگر قرار باشه اینجوری خرید کنم منم شماره حساب اقای اشوری و اقا  بهزادو دارم ولی قرار نمیشه هر کسی بخواد بدون هماهنگی واعلام توی تاپیک خرید و فروش کنه  و چون پول واریز کرده جنسو بدون توجه به بقیه افراد تحویل بگیره . اینجوری که حق بقیه ضایع میشه.  بازم همه چیز به نفع منه چون پست من ساعت 10:53 دقیقه بوده.من اصلا قصد ایجاد مشکلو ندارم ولی اینجوری دارم از دو طرف ضرر میکنم.من میگم چون اقا احیسان پول لازمه کیسو امشب بفروشه و پول شما رو پس بده که مشکلی هم برای خودش پیش نیاد

احسان الان اینترنت نداره.من باش تلفنی چند دقیقه پیش صحبت کردم، هیچکدوممون هم حوصله درسر نداریم.اگر شما خریدار واقعی هستید و امشب میتونید پول کیس و واترکولرو واریز کنید که برای شما. اگر شما واریز نکردید پس طبیعتا برای من.

ویرایش شده توسط Alireza999
لینک به دیدگاه

احسان الان اینترنت نداره.من باش تلفنی چند دقیقه پیش صحبت کردم، هیچکدوممون هم حوصله درسر نداریم.اگر شما خریدار واقعی هستید و امشب میتونید پول کیس و واترکولرو واریز کنید که برای شما. اگر شما واریز نکردید پس طبیعتا برای من.

ایشون که الان انلاینن بنده هم به ایشون گفتم خریدم100% هستش.فقط پول توی حسابیه الان که دسترسی اینترنتی بهش ندارم و فردا پول هر دوتاشو واریز میکنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مسعود جان تایید میشه :D 

دوست عزیز کیس 1 تومن و کولر 950 تومان هر دوش میشه 1950 + پول پست واریز کنید تا براتون ارسال کنم . 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ایشون که الان انلاینن بنده هم به ایشون گفتم خریدم100% هستش.فقط پول توی حسابیه الان که دسترسی اینترنتی بهش ندارم و فردا پول هر دوتاشو واریز میکنم

دوست عزیز مسئله ای نیست . 

شمارتونو برای من پی ام کنید 

الان انلاین شدم . 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مسعود؟؟

دوست عزیزم شما مسئلتون حل شد اقا مسعود عزیز هدست خریدن . 

شما واتر و کیس برای شما فوری . 

لطفا از طریق خصوصی پیگیری کنید . 

--------------------------------------------------

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عذر میخوام مبارکشون باشه

لطفا شماره تماستونو پی ام کنید .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام اقا احسان عزیز کیبورد هنوز موجوده؟

سلام شرمنده شما هستم متاسفانه کیبرد فروش رفته . :)  :(

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...