رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید پاور 1000 وات

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

میخوام یه پاور بالای رنج 1000 وات بخرم ولی از بین چند گزینه نتونستم انتخاب کنم . خواهش میکنم در انتخاب بهترین گزینه راهنماییم کنین .

صدای پایین فن پاور ، کابل کشی ماژولار ، کیفیت ساخت مطلوب ، حرارت پایین تولید شده توسط پاور (حرارت داخل پاور که فن خارج میکنه) و ... معیارهای اصلی انتخاب من هستن قیمت اهمیت زیادی نداره .

از بین گزینه های زیر کدوم یکی با معیارهای انتخاب من تطابق بیشتری داره ؟ خواهش میکنم کمکم کنین . دو مدل اول چون جدید هستن لینک اصلی سازندشونو برای برسی بهتر قرار میدم .

OCZ Z SERIES 1000W

Enermax MODU87+ 1100W

Corsair HX-1000w

Green GP-1000b-Gold

Cooler Master Silent Pro M 1000W

لینک مربوط به پاور OCZ Z SERIES 1000W :

http://www.ocztechno...s_1000w_modular

لینک مربوط به پاور Enermax MODU87+ 900W :

http://www.enermax.c...1&lv1=25&no=101

لینک به دیدگاه

دوست عزیز سلام@};-

در ابتدا خوش آمدگویی من رو یذیرا باشید(هر چند دیر)

دوست عزیز پاور باید بر مبنای سیستم مورد نظرتون سنجیده بشه.! اگر قطعاتتون رو ذکر کنید بهتر میشه نظر داد.در مورد اینکه کدام مدل از پاورهای مذکور بهتر هستن بستگی به شرایط کاری کاربر هست.به نظر من اگر قطعاتتون تو.ان مصرفی بالایی ندارند خرج اضافی نکنید و Green 885W تهیه کنید.@};-

با سپاس فراوان

لینک به دیدگاه

منم با نظر جناب Maximus عزیز موافقم.

و ممکنه اصلا پاور با این توان به کارتون نیاد.

ولی طبق تجربه ی ناچیز شخصی و اطلاعات ناچیزم تقریبی از نظر قدرت اینجوری میچینمشون:

1-Enermax MODU87+ 1100W

2-Cooler Master Silent Pro M 1000W

3-Green GP-1000b-Gold

4-Corsair HX-1000w

5-OCZ Z SERIES 1000W

6-Enermax MODU87+ 900W

البته گزینه های 2 و3 خیلی به هم نزدیکند و میشه حتی جاشون رو هم عوض کرد.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز سلام@};-

در ابتدا خوش آمدگویی من رو یذیرا باشید(هر چند دیر)

دوست عزیز پاور باید بر مبنای سیستم مورد نظرتون سنجیده بشه.! اگر قطعاتتون رو ذکر کنید بهتر میشه نظر داد.در مورد اینکه کدام مدل از پاورهای مذکور بهتر هستن بستگی به شرایط کاری کاربر هست.به نظر من اگر قطعاتتون تو.ان مصرفی بالایی ندارند خرج اضافی نکنید و Green 885W تهیه کنید.@};-

با سپاس فراوان

سلام

خیلی ممنون از راهنماییتون

سیستمی که در حال حاظر دارم یه پاور 780 وات گرین روش هست که این پاور مشکل پیدا کرده و از انجایی که گارانتیش تموم شده باید عوض بشه . دلیل انتخاب پاور با این توان اینه که میخوام یه انتخاب اینده نگرانه داشته باشم .

انشاالله چند ماه دیگه یه سیستم جدید میگیرم که اون طوری که حساب کردم پاور زیر 1000 وات جوابگوی سیستم جدید نیست .

اگه مثل اون دوستمون که پاورها رو به ترتیب اولویت تقسیم بندی کردن این کارو بکنین خیلی ممنون میشم البته با توجه با اون معیارهای انتخابی که در ابتدا عرض کردم .

باز هم از راهنماییتون تشکر میکنم .

لینک به دیدگاه

انشاالله چند ماه دیگه یه سیستم جدید میگیرم که اون طوری که حساب کردم پاور زیر 1000 وات جوابگوی سیستم جدید نیست .

دوست خوب من ببینید پاورهای مختلف با توجه به تقسیم بندی هایی که در ریل 12V خود دارند برای بعضی کارها مناسبتر هستند.ولی با توجه به اینکه شما عرض کردید مصرف سیستم جدیدتون چیزی در حدود 1000W خواهد بود و من حدس میزنم قصد استفاده از Multi GPU رو دارید پیشنهاد میکنم Green 1235W تهیه کنید(البته اگه حدسم درست باشه).

اگه مثل اون دوستمون که پاورها رو به ترتیب اولویت تقسیم بندی کردن این کارو بکنین خیلی ممنون میشم البته با توجه با اون معیارهای انتخابی که در ابتدا عرض کردم.

این کار خیلی سخته و به کاربردهای کاربر خیلی مربوطه و امکان اینکه نظر من خطای زیادی داشته باشه خیلی زیاده در ثانی با توجه به معیارهای شما خیلی سخت تر هم میشه.ولی به نظر من با توجه به معیارهای خودتون به Review های گرفته شده در مورد دما و نویز ایجاد شده ی پاورهای مذکور میتونید نتیجه گیری بهتری داشته باشید.@};-

ویرایش شده توسط Maximus
لینک به دیدگاه

دوست خوب من ببینید پاورهای مختلف با توجه به تقسیم بندی هایی که در ریل 12V خود دارند برای بعضی کارها مناسبتر هستند.ولی با توجه به اینکه شما عرض کردید مصرف سیستم جدیدتون چیزی در حدود 1000W خواهد بود و من حدس میزنم قصد استفاده از Multi GPU رو دارید پیشنهاد میکنم Green 1235W تهیه کنید(البته اگه حدسم درست باشه).

سلام

Green 1235w طولش 22 سانته به غیر از این دوتا فن داره زیاد ازش خوشم نمیاد طرحش نسبت به پاورای جدید خیلی قدیمی straight%20face.gif

لینک به دیدگاه

سلام

اگه اطلاع داشته باشین پاورهای سری EPS گرین دو مدل GP-1030B و GP-1235B نسبت به سایر پاورهای هم رده طول بیشتری داشتن که خیلی ها به خاطر این ویژگی ازشون ایراد میگرفتن و شرکت گرین در سری پاورهای جدیدش به این مسئله توجه کرده و پاورهارو کوتاه تر طراحی میکنه مثل GP-1000B GOLD ؛ پاورهای جدید همه کوتاه هستن و به صورت استاندارد برای کیس های جدید طراحی میشن شاید Enermax Revolutin 85+ 1050 W بگیرم.

به نظرتون این مسئله طول پاور مهم نیست و اینکه فن این پاور بر عکس بعضی از پاورهای هم رده در سطح بالایی پاور قرار داره نه زیر پاور ؟ به توجه به این مسئله اگه من این پاورو روی کیسم ببندم قسمت بالاییش که فن روشه به سقف کیس میچسبه و از آنجایی که کیس من در قسمت بالا نه فیلتر هوا داره و نه فنی که هوا رو خارج کنه به درد من نمیخوره ؟ درسته ؟

Enermax%20revolution85%20plus%20.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...