رفتن به مطلب

ارور صفحه آبی

mehdi_1
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دیشب ویندوز 8.1 رو از سایت سافت98 دانلود کردم (Microsoft Windows 8.1 ProWMC + Enterprise January 2015 x86/x64)
البته من نسخه enterprise 64 bit رو نصب کردم
امروز تمام تنظیمات و برنامه های دلخواه رو روش نصب کردم.
بعد از اتمام کار، متوجه شدم هر از گاهی (خصوصآ در حین دانلود)، ارور صفحه آبی دریافت می کنم
البته دانلودم هم از سایت سافت 98 هست
متن ارور، اون طور که یادداشت برداشتم رو در پایین مینویسم

system thread exception note handle (note io.sys)
c:windows\minidump\020215-12546-01.dmp
c:users\mehdi\appdata\local\temp\wer-21312-o.sysdata.xml

با این حساب مشکل از چی میتونه باشه؟؟

لینک به دیدگاه

فکر کنم یکی از سخت افزارها که به احتمال زیاد LAN باشه مشکل داره با Windows قبلی اگر مشکلی نداشتی پس مشکل یا از Windows جدید هست یا اینکه درایور LAN با نسخه جدید Windows سازگاری کامل نداره یا حتی خود چیپست مادربرد درایورش مورد داره

چکشون کن و اخرین نسخه را از سایتهای مربوط بگیر و نصب کن

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

فکر کنم یکی از سخت افزارها که به احتمال زیاد LAN باشه مشکل داره با Windows قبلی اگر مشکلی نداشتی پس پشکل یا از Windows جدید هست یا اینکه درایور LAN با نسخه جدید Windows سازگاری کامل نداره یا حتی خود چیپست مادربرد درایورش مورد داره

چکشون کن و اخرین نسخه را از سایتهای مربوط بگیر و نصب کن

والا راستش آخرین درایور مادربردم که فقط ویندوز 7 رو ساپورت می کنه. برای ویندوز 8 به بالا ناچارم از درایور های خود ویندوز استفاده کنم

اما با نسخه های قبلی از ویندوز 8 و 8.1 این مشکل رو نداشتم

البته اخیرآ فقط یک کارت وایرلس به سیستمم اضافه کردم. نمیدونم یعنی ممکنه بخاطر اون باشه؟؟

لینک به دیدگاه

همون هست کارتی که اضافه کردی چون error مربوط به بخش ورودی و خروجی هست مخصوصا اگر قبل از نصب ویندوز این کارت را نصب کردی یه بار دیگه ویندوز را نصب کن ولی کارت را در بیار موقع نصب ویندوز

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

داداش رو مین برد مودم دیال آپ که وصل نیست؟

اگه بستی تو قسمت device manege, unistal کن و کلا مودمم خارج کن، این کارت وایرلسم که بستین احتمال داره با سیستمتون سازگاری نداشته باشه

ویرایش شده توسط shadmehr007
لینک به دیدگاه

نه مودم دایل آپ ندارم. آخه از کارت وایرلسم فقط برای شبکه وایرلس خونگی ازش استفاده می کنم.و درایور جدیدش هم قابل نصب بر روی ویندوز 8.1 هست

ولی برای دانلود از اینترنت از پورت لن آنبرد استفاده می کنم. ضمن اینکه ویندوز قبلیم هم 8.1 بود. و همین کارت وایرلسم با اون ویندوز مشکلی نداشت.

فقط این ویندوز آخرین بروزرسانیهارو بهمراه داره

ویرایش شده توسط mehdi_1
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

مشکل از نرم افزار netsupport school بود

و با حذف این نرم افزار مشکل حل شد

مرسی از همه دوستان

لینک به دیدگاه

خدا را شکر دوست عزیز @};-  :clapping:

من هم این چند روزه مشکل BlueScreen داشتم که زود مشکل را پیدا و حلش کردم مشکل من هم نرم افزاری بود ولی خوب پیدا کردنش برام اسان بود چون خودم مشکل را بوجود اورده بودم :-j :-B

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...