رفتن به مطلب

سوال مهم در مورد SSD

Astrix
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من بعدا قصد خرید SSD دارم و طبق اطلاعاتی که در مورد کارکرد SSD بدست آوردم توی ویندوز با دستور دیلیت اتوماتیک Trim انجام میشه بنابراین بلوک های حافظه آزاد میشن ولی یه چیزی که خیلی ذهنمو مشغول کرده به فرض میخوایم ویندوز عوض کنیم و توی محیط بوت و نصب ویندوز فرمت میکنیم اولا این فرمت از نوع QUICK هست؟ چون اگه فول باشه قاعدتا برای اس اس دی خوب نیست و دوما اینکه فرمت هم که بشه اینجا TRIM انجام نمیشه در نتیجه اطلاعات بلوک های قبلی آزاد نمیشه و این یعنی اعت کارایی SSD با هر بار تعویض ویندوز نمیدونم آیا این چیزایی که گفتم درسته یا نه. اگه با نرم افزار اکرونیس بکاپ از ویندوز بگیریم و برگردونیم بهتره یا فرمت برای نصب ویندوز جدید؟ توی اینترنت خوندم یه عده ای گفتن باید قبل از فرمت Secure Erase کرد.

ممنون میشم خلاصه به راهنمایی جامع بکنید از این سرگردونی در بیام مرسی

لینک به دیدگاه

سلام داداش گلم

SSD ها دو دسته هست یکی TRIM آنها فعاله یکی غیر فعاله

نکته: باید تو بایوست ارتباط SSD تو از IDE به AHCI   تغییر بدی که اتوماتیکوار فعال بشه

اونای که فعاله مثال SSD خودم که از سری سامونگه نیاز نیست تو ویندوز فعال کنی و عینن مثل ی هارد رفتار میکنه و این کارو به صورت اتوماتیک انجام میگیره و پیشنهاد میکنم برای پاتیشن و فرمت از نرم افزار Acronis استفاده کنی

پس حتما تو مشخصات SSD که می خوای بخری توجه کن - فرمت کردن و پاک کردن تو SSD مثل HDD هیچ فرقی نداره

بهتره که از ویندوز 8.1 استفاده کنی چرا که این ویندوز برای قطعات جدید بهینه شده

ویرایش شده توسط Abolfazl-like
لینک به دیدگاه

سلام

ویندوز 8.1 خودش تشخیص میده ssd هست و کلا دستور دیفراگمنت برای ssd نداره و لازم نیست چیزی رو عوض کنید.

لینک به دیدگاه

بسیار عالی و ممنون از مقاله ی مفیدت

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...