رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید RAM A Data XPG

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز من 16 گیگ رم میخوام بخرم باس 1600 مارک A Data میخوام بگیرم برند معتبری هست؟؟؟؟بعد از سری XPG چه نسخه ایش خوبه ؟؟؟؟؟XPG V2 و یا XPG V3??? مرسی ممنونم :)  :)  :)  :x  @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

پیشنهاد میشه سری رم های G.skill رو بخری چون به لحاظ جنس و قابلیت اور و کیفیت و تایمینگ و سازگاری و ... خیلی بهترن.

لینک به دیدگاه

پیشنهاد میشه سری رم های G.skill رو بخری چون به لحاظ جنس و قابلیت اور و کیفیت و تایمینگ و سازگاری و ... خیلی بهترن.

سلام باس 1600 میخوام که نداره جی اسکیل شما لینک فروش دارید بدید خرید کنم باس 1600 مرسی :)

لینک به دیدگاه

در مورد فرکانس رم ها این شکلی نیستن که اگه نوشته فرکانسش 2400 هستش حتما تو 2400 میاد بلکه منظورش اینه که تا 2400 هم خیلی روون و استیبل با دمای امن لود میشه.

حالا هرچی فرکانسو پایین بیاری از اون طرف میتونی تایمینگ ها رو پایین بیاری تا به سرعت مطلوب تری برسی.

ببین دادا 100% سری XPG ای دیتا هم کیفیت خوبی دارن ولی تو باید ببینی بودجت چه مقداره و چی بدرده کارت میخوره ولی من بین بین برند هایی که استفاده کردم (KingMax, Apacer,GSkill,KingStone) به نظرم بهترینشون همون GSkill بوده چون یکسری مشکلات رو نداشت و یه سری مزایا هم داشت.

لینک به دیدگاه

در مورد فرکانس رم ها این شکلی نیستن که اگه نوشته فرکانسش 2400 هستش حتما تو 2400 میاد بلکه منظورش اینه که تا 2400 هم خیلی روون و استیبل با دمای امن لود میشه.

حالا هرچی فرکانسو پایین بیاری از اون طرف میتونی تایمینگ ها رو پایین بیاری تا به سرعت مطلوب تری برسی.

ببین دادا 100% سری XPG ای دیتا هم کیفیت خوبی دارن ولی تو باید ببینی بودجت چه مقداره و چی بدرده کارت میخوره ولی من بین بین برند هایی که استفاده کردم (KingMax, Apacer,GSkill,KingStone) به نظرم بهترینشون همون GSkill بوده چون یکسری مشکلات رو نداشت و یه سری مزایا هم داشت.

اوکی والا برای گیم میخوام وکارهای روزمره بدون اورکلاک همین نظرم رو XPG هست 600 تومن میتونم هزینه کنم برای 16 گیگ

لینک به دیدگاه

اگه 600 میخوای هزینه کنی 2133,,,,2400 G.Skill و اگر کمتر میخوای هزینه کنی HyperX Fury 1866

لینک به دیدگاه

مدل مادربردتون چیه؟

اگه رم با فرکانس 2400 ساپورت نمیکنه بهتره خرج الکی نکنی همون 1600 بگیر

در ضمن ساپورت هم بکنه باز 1600 بگیر چون با توجه به اینکه کاربردتون گیم هست فرکانس 2400 بدرتون نمیخوره

لینک به دیدگاه

دوست عزیز نمیدونم چه فکری میکنی ولی وقتی قیمتها فرق چندانی باهم ندارن پس بهتر هست که در قبال پولی که پرداخت میکنه بهترین را بخره و اگر مادربردش 1600 بیشتر پشتیبانی نکنه رمها در همون فرکانس 1600 کار میکنن و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد

در اینده هم اگر سیستم را ارتقا بده نیازی به فروش و خرید مجدد رم نیست

لینک به دیدگاه

ممنونم از همه دوستان از بین این دو مدل کدوم رو پیشنهاد میدین دوستان؟؟؟؟ رم زرد رنگ XPG V2 هست و رنگ مشکی XPG V3 هست کدوم بهتره مرسی.

5.jpg

6.jpg

لینک به دیدگاه

سلام اگه میتونی و را داره فرکانس بالاتر بگیر مثلا 2133  و برندشم توی G.Skill شک نکن چون یکی از بهترین رمهاست

لینک به دیدگاه

اگه اسرار داری ADATA بخری XPG V3

اوکی مرسی V3 برتری خاصی داره نسبت به V2 اگر اره اون چیه مرسی

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز .....

من xpg v2 دارم باس 1600 . خیلی خیلی عالین . شک نکن

szvqxrqknzd7q9x1mnlb.jpg

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز .....

من xpg v2 دارم باس 1600 . خیلی خیلی عالین . شک نکن

szvqxrqknzd7q9x1mnlb.jpg

سلام ممنونم دوست عزیز مرسی @};-  :x

لینک به دیدگاه

هیتسینگش بهتر هست پس خنکتر هست طراحیش زیباتر از نسخه 2 هست فقط همین

لینک به دیدگاه

هیتسینگش بهتر هست پس خنکتر هست طراحیش زیباتر از نسخه 2 هست فقط همین

ممنونم مرسی @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

16 گیگ رم ADATA V3 از دی جی کالا سفارش دادم به قیمت 600 هزار تومان منتظرم به دستم برسه ممنونم از راهنمایی دوستان

img_9894.jpg

ویرایش شده توسط Ali~G1
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...