رفتن به مطلب

مشکل در رندر کردن با cpu 8350!!

cris67
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان ..

من چون کار 3d هم انجام میدم و شنیده بودم برای رندر cpuamd بهتره amd خریداری کردم ، دیروز 3dmax  رو نصب کردم نسخه 2012 و نکته جالب این بود که  تو لودینگ نرم افزار خیلی طول میکشید بعد یه لحظه سیستم قفل میکرد بعد میرفت داخل مکس بعد من یه پلان برای تست گذاشتم رندر بشه با رزولوشن pal-d1 که میشه 576*720 جالب بود که خیلی طول میکشید رندر و واقعا تعجب اور بود چطور با هشت هسته انقدر طول میکشه ..برای تست با لپ تابم که cpu intl corei7 4700mq 2.40 up to 3.40 با رم 8 گیگ تست زدم و واقعا نتیجه برام جالب بود لپتاب تو تایم 7 دقیقه اون پلان رو رندر کرد و ولی کامپیوتر تازه 26 دقیقه طول کشید همون رو تا نصفه رندر کنه... رم سیستم هم 8 گیگ هست مشکل دما هم اصلا ندارم  و نسخه 3d,ax  ها جفتش 2012 64 بیت بود با نسخه 2013 هم تست کردم همین بود..الان مشکل از کجاست...چون با همین سی پی یو amd تو هیچ گیمی مشکل ندارم و تا حالا بجز در مکس هیچ مشکلی نداشته...خواهشا منو راهنمایی کنید...

ویرایش شده توسط cris67
لینک به دیدگاه

دوست عزیز نرم افزار تنظیمات خاصی نداره که از همه هسته های پردازنده استفاده کنه یا محدود به چند هسته باشه ؟

درسته اینتل پردازندهای خیلی قدرتمندی داره ولی AMD هم نباید با 8 هسته اینقدر ضعیف باشه

یه جایه کار مشکل داره

فرکانس رمها چقدی هست ؟ با CPU-Z همه این موارد را کنترل کن و ببین رمها در حالت Dual channel کار میکنن یا Single

مادربردی که استفاده میکنی چه مدلی هست ؟ بایوسش را به اخرین نسخه Update کن بعد دوباره تستش کن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام قربان . 

من همیشه برای رندرینگ از intel core i7 استفاده میکردم و برای تبدیل فرمتهای ویدیویی و نرم افزار های میکس و مونتاژ از سیستم AMD 

نمیدونم چرا AMD خریدید؟ 

دوستان با سابقه ی تری دی کار از ضعف AMD در رندر مکس و مایا آگاه هستند!

لینک به دیدگاه

سلام.

مشحصات کامل سیستم رو میفرمایید

مشخصات سیستم خودم:

cpu : amdfx 8350 4.ghz

ram:8gb 1333

vga :asus r9 270x 2gig

mainboard :msi 970a_g43

مشخصات سیستم لبتاپ :

cpu:intel corei7 2.40 up to 3.40 6mb catch

ram: 8gig ddr3 1333

vga :amd radeon 8570

لینک به دیدگاه

دوست عزیز نرم افزار تنظیمات خاصی نداره که از همه هسته های پردازنده استفاده کنه یا محدود به چند هسته باشه ؟

درسته اینتل پردازندهای خیلی قدرتمندی داره ولی AMD هم نباید با 8 هسته اینقدر ضعیف باشه

یه جایه کار مشکل داره

فرکانس رمها چقدی هست ؟ با CPU-Z همه این موارد را کنترل کن و ببین رمها در حالت Dual channel کار میکنن یا Single

مادربردی که استفاده میکنی چه مدلی هست ؟ بایوسش را به اخرین نسخه Update کن بعد دوباره تستش کن

singel channel  استفاده میکنه 1333 هم هست

لینک به دیدگاه

ممکن هست پاور سیستمتون ضعیف باشه و هنگام لود سنگین توان مناسبی به سی پی یو نده

لینک به دیدگاه

ممکن هست پاور سیستمتون ضعیف باشه و هنگام لود سنگین توان مناسبی به سی پی یو نده

Power: 700watt green

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بزرگترین موردی که سیستم شما در حال حاضر داره همین رم 1333 Single channel هست و شما با سیستمی که گفتید خیلی سرعتش بالا بود خیلی فرق داره

اون Dual channel بوده و اگر هم single بوده فرکانس رمش 1600 بوده شما برای این سیستمی که داری حداقل باید Dual channel 1600 استفاده کنی نه single اون هم با فرکانس 1333

میشه لطفا با همون CPU-Z وضعیت رم لپ تاپ را هم چک کنی و بگی ؟

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

دوست عزیز بزرگترین موردی که سیستم شما در حال حاضر داره همین رم 1333 Single channel هست و شما با سیستمی که گفتید خیلی سرعتش بالا بود خیلی فرق داره

اون Dual channel بوده و اگر هم single بوده فرکانس رمش 1600 بوده شما برای این سیستمی که داری حداقل باید Dual channel 1600 استفاده کنی نه single اون هم با فرکانس 1333

میشه لطفا با همون CPU-Z وضعیت رم لپ تاپ را هم چک کنی و بگی ؟

لبتاپ متاسفانه الان در دسترسم نیست و لی من روی سیستم از دوتا رم 4 گیگ 1333 استفاده میکنم که یکی کینگ استون هستش و اون یکی dynet

لینک به دیدگاه

دوستان من الان داشتم نگاه میکردم اسلات های رم من رنگشون با هم فرق داره دوتا ابی هست و دوتا مشکی الان یکی از رم های من تو اسلات مشکیه و یکی ابی..تو نت سرچ زدم متوجه شدم روی مادربورد اسلات مخصوص با رنگ مخص شده برای دوال چنل کردن رم ها الان من باید رم ها رو تو کدوم اسلات قرار بدم..؟

لینک به دیدگاه

دوستان من الان داشتم نگاه میکردم اسلات های رم من رنگشون با هم فرق داره دوتا ابی هست و دوتا مشکی الان یکی از رم های من تو اسلات مشکیه و یکی ابی..تو نت سرچ زدم متوجه شدم روی مادربورد اسلات مخصوص با رنگ مخص شده برای دوال چنل کردن رم ها الان من باید رم ها رو تو کدوم اسلات قرار بدم..؟

درود باید تو اسلات همرنگ جا بزنید برای دوال

لینک به دیدگاه

8350 سی پی یو قوی هست و برتر از 4700 

نسخه های پایینتر درایور ارو تست کن

منظورم ابتدایی ترین هاست نه اخرین نسخه ها 

ویرایش شده توسط Analyser
لینک به دیدگاه

8350 سی پی یو قوی هست و برتر از 4700 

نسخه های پایینتر درایور ارو تست کن

منظورم ابتدایی ترین هاست نه اخرین نسخه ها 

الان دوست عزیز توی عکس دقت کنید که از cpu-z گرفتم فرکانس در حال کار رم رو زده 666.6 mhz این الان داستانش چیه؟...الان رم ها رو تغییر دادم در حالت دوال چنل رمهام قرار گرفت تو برنامه cpu-z dual نشون داد ولی اون dram frequency همون 666.6 مونده...

ویرایش شده توسط cris67
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بایوس مادربرد رو حتما اپدیت کنید زیرا احتمال اینکه میکرو کد های سی پی یو توسط بایوس فعلی مادربرد شناسایی نشه وجود داره

دوم اینکه برای سی پی یو های amd سعی کنید رمهایی بالاتر از فرکانس 1866 استفاده کنید چون فرکانس استاندارد تعریف شده برای سری fx 1866 هست و هر چی فرکانس بالاتر بره کارایی بهبود پیدا میکنه

سی پی یو های amd دارای درایور هستند که اگر داخل سی دی همراه مادربرد رو چک کنید میبینید هست و باید نصب بشه

لینک به دیدگاه

درود

بایوس مادربرد رو حتما اپدیت کنید زیرا احتمال اینکه میکرو کد های سی پی یو توسط بایوس فعلی مادربرد شناسایی نشه وجود داره

دوم اینکه برای سی پی یو های amd سعی کنید رمهایی بالاتر از فرکانس 1866 استفاده کنید چون فرکانس استاندارد تعریف شده برای سری fx 1866 هست و هر چی فرکانس بالاتر بره کارایی بهبود پیدا میکنه

سی پی یو های amd دارای درایور هستند که اگر داخل سی دی همراه مادربرد رو چک کنید میبینید هست و باید نصب بشه

سلام دوست عزیز....

به آخرین نسخه آپدیتش کردم  و درایور amd  هم از سایت خود مادربرد اخرین نسخه اش رو گرفتم و نصب کردم الان بعد از دوال شدن رمها اون قفل کردن سیستم در لودینگ مکس از بین رفت ..جالبه که تو گیم هیچ مشکلی نداشتم و شانسی بعد از تست زدن با مکس این مشکل رو دیدم یعنی کلا رم هام تو این موت سینگ چنل بود :D

لینک به دیدگاه

الان دوست عزیز توی عکس دقت کنید که از cpu-z گرفتم فرکانس در حال کار رم رو زده 666.6 mhz این الان داستانش چیه؟...الان رم ها رو تغییر دادم در حالت دوال چنل رمهام قرار گرفت تو برنامه cpu-z dual نشون داد ولی اون dram frequency همون 666.6 مونده...

اون رو باید دو برابرش کنید ، اون درست کار میکنه!

چون از دو مارک مختلف استفاده احتمال داره از اون باشه!

تایمینگ رم ها رو چک کنید ، حتما باید برابر باشن!

usx44s0uta6jk1j72zdm.jpg

البته  اگر با Vray رندر میگیرید ، GPU Base هست!

لینک به دیدگاه

اون رو باید دو برابرش کنید ، اون درست کار میکنه!

چون از دو مارک مختلف استفاده احتمال داره از اون باشه!

تایمینگ رم ها رو چک کنید ، حتما باید برابر باشن!

usx44s0uta6jk1j72zdm.jpg

البته  اگر با Vray رندر میگیرید ، GPU Base هست!

نه رندر با منتال ری هست ..الان باز با اینکه رم ها دوال هست تایم رندر شد 40 دقیقه یعنی 33 دقیقه اختلاف داره با لبتاپ :(

لینک به دیدگاه

اینم عکس از مخصات درج شده روی رم ها تا دوستان بتونن بهتر راهنمایی کنن...

WP_20150205_004.jpg

WP_20150205_007.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بحث رم و اینکه اینتل بهتره یا نه بکنار اما مادربردتون اصلا در حد این پردازنده نیست و براتون مشکل ساز میشه.

لینک به دیدگاه

شما Dynet رو بیرون بیارید فقط با اون یکی تست بگیرید ببینید وضعیتش تغییر پیدا میکنه یا خیر!

وضعیت دمای پردازنده رو کنترل کردید؟

لینک به دیدگاه

درود 

بنظرم اگر اسرار داری با منتال ری کار کنی بهتره بفکر یک سیستم درست بر پایه اینتل 

x79 یا x99 باشی 

گوگل هم کنی تا دلت بخواد مقایسه کردن بین سری fx با سری i7 extreme که مسلما 

مشخصه که سری سی پی یو های سری i7 برای رندری مانند منتال خیلی قویتر عمل میکنه 

کلی هم گله و شکایت از عملکرد همین سی پی یو شما در مقایسه با پردازنده اینتل هست 

توی مازستا هم میتونی مشکلت رو مطرح کنی احتمالا اونا جواب تخصصی تر بهت میدن 

لینک به دیدگاه

شما Dynet رو بیرون بیارید فقط با اون یکی تست بگیرید ببینید وضعیتش تغییر پیدا میکنه یا خیر!

وضعیت دمای پردازنده رو کنترل کردید؟

دما در حالت 100%لود 53 درجه میرسه چون کولر درست درمون واسش گرفتم.... چشم تست میزنم ولی من یادمه با fx 4100 با رم 6 گیگ همچین داستانی نداشتم این تایم رندر خیلی بالا هستش ...فقط دوستان یه نکته رو یادم رفت بگم اینکه ویندوز تست شده برای لپتاب ویندوز 8 64 بیت بوئد و برای سیستم ویندوز 7 64 بیت

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...