رفتن به مطلب

Palit،برندی متفرقه و ارزان قیمت یا خلاق و منحصر بفرد؟؟؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

کمپانی Palit Microsystems Ltd در سال 1988 تاسیس و یکی از اولین شرکای انویدیا در زمینه تولید کارت های گرافیک است.با اینکه این برند در ایران خیلی شناخته شده نیست اما محصولات باکیفیت و نوآورانه ای دارد،یکی از اولین برندهایی که برنامه اورکلاک و مونیتورینگ کارت گرافیک همراه با محصولات اش ارائه کرده همین برند است و برنامه Vtune زمانی به همراه کارت های این کمپانی عرضه شد که اغلب برای اورکلاک کارت ها به ویرایش بایوس نیاز بود.این ابزار اکنون کاملا دگرگون شده و تحت عنوان ThunderMaster عرضه شده است.کلیه خطوط تولید این کمپانی تحت استاندارد ISO 9001  و کلیه محصولات دارای تاییده WHQL می باشند.

s09zl08h8b4rpatn0f12.jpg

برای مشاهده لیست بیش از 450 جایزه و تندیس افتخار کلیک کنید،برخی از افتخارات این کمپانی،:

award.jpg

چه محصولات ارزان قیمت چه محصولات پرچمدار،زیبایی بخش جدایی ناپذیر Palit  است:

p02427_bigimage_492544f2561e53ae.jpg

p01895_bigimage_148050a5f4288ad82.jpg

p02210_bigimage_1291522d770f05c28.jpg

p02442_bigimage_145054b736eb74f78.jpg

آی سی های قدرت معروف DrMOS که در محصولات سرور استفاده می شوند را فقط میتوان در کارت گرافیک های این برند یافت

pcct_06.jpg

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

چه فایده اون ور آب  ارزونه  ولی  تا وارد بازار  ایران  میشه هم قیمت ASUS و MSI میشه

ویرایش شده توسط nasabam
لینک به دیدگاه

بالاخره جواب سئوال چی شد؟ 

برندی متفرقه و ارزان قیمت یا خلاق و منحصر بفرد؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

برند جالبی هست در نوع خودش... اما تو ایران جایگاه درستی نداره...   :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

من یکدفعه 2600PRO از این برند گرفتم نمیدونم چند سال ، 6 ماه نشد فنش خراب شد بردیم گارانتی تعویض کردن دوباره بعد از 2 ماه بازم فنش خراب شد دیگه بیخیال گارانتی شدیم

یه فن 8 روش نصب کردیم از اون موقع تا الان که دست خودمم نیست داره مثل ساعت کار میکنه

فکر میکنم در ایران تا حالا فرایند و شاب پشتیبانی میکردن این برند رو و الان هم که به این روز در ایران افتاده بخاطر گارانتی افتضاح فرایند هست که عمده محصولات این برند و گینوارد رو داره عرضه میکنه

البته الان به نظر یه شرکت دیگه داره پشتیبانی میکنه محصولاتش رو در ایران

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تا اونجا که اطلاع دارم Palit و Gainward هر دو متعلق به یک کمپانی هستن و در ایران بیشتر محصولات Gainward رو میشه دید و محصولاتی از این کمپانی که با برند Palit عرضه میشن دارای کیفیت بالاتری هستن. مثل داستان تویوتا و لکسوس  :)

لینک به دیدگاه

من چند سال پیش یه گرافیک 1 گیگ 8500 جیفورس داشتم از برند  پلیت.

دقیقا یادمه که اون موقع ها دوستم یه ایسوس 512 داشت  خیلی از پلیت من قوی تر بود.

کلا یه آشغال به تمام معتا بود.البته هیچ وقت خراب نشدولی ردش کردم  رفت.

البته به نسبت مارکای تو اون زمان  خیلی ارزون بود.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تا اونجا که اطلاع دارم Palit و Gainward هر دو متعلق به یک کمپانی هستن و در ایران بیشتر محصولات Gainward رو میشه دید و محصولاتی از این کمپانی که با برند Palit عرضه میشن دارای کیفیت بالاتری هستن. مثل داستان تویوتا و لکسوس  :)

درود بر استاد بهمن عزیز،ممنون یادم رفت اشاره کنم Palit برند Gainward رو خریده

بالاخره جواب سئوال چی شد؟ 

جوابی در کار نیست خودتون تصمیم بگیرید

به نظرم چیز جالبی نمیتونه باشه ...

:|

با سلام

من یکدفعه 2600PRO از این برند گرفتم نمیدونم چند سال ، 6 ماه نشد فنش خراب شد بردیم گارانتی تعویض کردن دوباره بعد از 2 ماه بازم فنش خراب شد دیگه بیخیال گارانتی شدیم

یه فن 8 روش نصب کردیم از اون موقع تا الان که دست خودمم نیست داره مثل ساعت کار میکنه

فکر میکنم در ایران تا حالا فرایند و شاب پشتیبانی میکردن این برند رو و الان هم که به این روز در ایران افتاده بخاطر گارانتی افتضاح فرایند هست که عمده محصولات این برند و گینوارد رو داره عرضه میکنه

البته الان به نظر یه شرکت دیگه داره پشتیبانی میکنه محصولاتش رو در ایران

درود دوست عزیزم

خودم سال 2009 کارت 8800 پلیت رو داشتم عالی بود،برای یکی از دوستان هم GT9500 گرفتیم هنوزم داره استفاده میکنه(برای خرید رفتیم کرمانشاه)

a775palit_8800gt.jpg

اصلا نمیتونم باش ارتباط برقرار کنم :wacko:

درود

دلیل اش اینه که در امریکا عرضه نمیشه و به همین دلیل سایت های مطرح بهش نپرداختن(البته منظورم این نیست در حدEVGA ASUS Giga...باشه)

من چند سال پیش یه گرافیک 1 گیگ 8500 جیفورس داشتم از برند  پلیت.

دقیقا یادمه که اون موقع ها دوستم یه ایسوس 512 داشت  خیلی از پلیت من قوی تر بود.

کلا یه آشغال به تمام معتا بود.البته هیچ وقت خراب نشدولی ردش کردم  رفت.

البته به نسبت مارکای تو اون زمان  خیلی ارزون بود.

سلام

این قضیه رو نمیدون و اینطورم فکر نمیکنم اما محصولات فعلی این برند خیلی با گذشته (در مقایسه با رقبا) فرق دارن،یعنی خیلی فناوری هاشون نزدیک به هم شده دلیل اش هم استفاده از فناوری شرکت های ثانویه است.

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

تا مدت ها فکر میکردم برندِ فوق متفرقه ست ! ولی الان این فکرم و پس میگیرم !!  :D

لینک به دیدگاه

به نظرم نمیشه بهش متفرقه گفت ، Review تعدادی کارت از این برند در سایت Guru3d هست!

که عملکرد قابل قبولی داشتند!

ویرایش شده توسط AJOR
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من همون اوایل که کارتهای سری ۴۰۰ انویدیا امده بود تو بازار

من ۴۶۰ palit رو گرفتم

دلیل خرید هم بخاطر این بود یک سری کارت رو تست کرده بودن که اون نمونه از palit بهترین کارایی رو نشون داده بود

وقتیی کارت رو گرفتم واقعا کیفیت بالایی داشت فن کم صدایی داشت

و به صورت خیلی عالی اور میشد

لینک به دیدگاه

من تر جیح میدم اتز برند معتبر تهیه کنم یکبار یک کارت 9800 CLUB گرفتم برای 7 پشتم بس بود 

اول EVGA بعدش هم ASUS -GIGA-MSI  

توی کارتهای AMD هم فقط sapphire

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...