رفتن به مطلب

نوار ال ئی دی مادربورد maximus vi hero

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

قبلا که سیستم رو خاموش میکردم نوار ال ئی دی که دور کارت صدا کشیده شده خاموش میشد ولی الان با خاموش کردن سیستم هم اون نوار روشنه آیا مشکلی پیش اومده و راه حل درست شدنش چیه؟

در ضمن من وقتی سیستم رو خاموش میکنم کلید برق پشت پاورم رو هم میزنم این میتونه باعث به وجود اومدن مشکل بشه یا تاثیری نداره؟

ممنون میشم جواب بدید

لینک به دیدگاه

جواب نمیدید؟

ما شا ا... همه اساتید هم انلاینن :clapping:  :clapping:  :clapping:

لینک به دیدگاه

سلام برای جواب گرفتن صبور باشید و حق آپ دادن در هر دوازده ساعت هستش. من maximus vii دارم سیستمو که خاموش میکنم اون نوار روشن میمونه البته دکمه پشت پاورو نباید هر بار بایستم خاموش کنید چون هم به پاور هم به سیستم فشار میاد

لینک به دیدگاه

سلام برای جواب گرفتن صبور باشید و حق آپ دادن در هر دوازده ساعت هستش. من maximus vii دارم سیستمو که خاموش میکنم اون نوار روشن میمونه البته دکمه پشت پاورو نباید هر بار باسیستم خاموش کنید چون هم به پاور هم به سیستم فشار میاد

لینک به دیدگاه

دوست عزیز تنظیماتش را در بایوس انجام بده که خاموش نشه یا تنظیم کن که بعد از خاموش شدن روشن نشه خود بایوس طوری طعریف شده که خاموش نشه

لینک به دیدگاه

دکمه پشت پاور را هم خاموش نکن و وقتی هم از پشت پاور خاموش میکنی بعد از اینکه در حالت اماده قرار میدی که سیستم را روشن کنی 30 ثانیع تا 40 ثانیه صبر کن بعد دکمه روشن کردن کیس را فشار بده

لینک به دیدگاه

دکمه پشت پاور را هم خاموش نکن و وقتی هم از پشت پاور خاموش میکنی بعد از اینکه در حالت اماده قرار میدی که سیستم را روشن کنی 30 ثانیع تا 40 ثانیه صبر کن بعد دکمه روشن کردن کیس را فشار بده

دوست عزیز علت مکثی که گفتین به خاطر پر شدن خازن ها بود ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...