رفتن به مطلب

رطوبت کولر دست ساز

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام     من یه کولمن رو سوراخ کردم و یه فن روش نصب کردم و میخوام اونو بذارم بغل کیس که هوای خنک رو مستقیم بده داخل حالا میخواستم ببینم رطوبت ایجاد شده برای قطعات خطرناک هست یا نه و یه سوال دیگه اینکه برق فن رو با سیم usb  یه دسته بازی به شارژر موبایل وصل کردم ایا این کار خطری نداره           این عکس شبیهش هست از تو اینترنت پیدا کردم

post-15504-0-57431800-1423624390_thumb.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برادر من این چه کاریه آخه ، من جراْت ندارم لیوان آب رو از شعاع پنج متری کیس نزدیکتر ببرم ، اونوقت شما کلمن رو گزاشتی کنار کیس که خنک بشه؟

دقیقا قصدتون از این کار چی هست؟میخواید چیکار بکنید؟

لینک به دیدگاه

دوست من یک دفعه واتر کولر بخر خلاص

این کارای خطر ناک چیه رطوبت باعث اتصال کوتاه میشه و اتصال کوتاه = مرگ قطعه مبتلا

لینک به دیدگاه

خخخخخخخخخخخخخخخخ

اخطار اخطار به اخر عمر سیستم نزدیک میشوید :D

لینک به دیدگاه

جدا از خطرات و دردسرهایی که داره (تعویض آب کلمن و ...)

این کولر کارایی خاصی نداره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

اقا بزارید کارش رو بکنه شاید در حال وقوع اختراع جدیدی در تاریخ باشیم :D

یکی میگفت درب کیسش باز بوده بچه کوچیک خونشون میاد پاش رو میزار رو کارت گرافیک و میخواد از کیس بالا بره میزنه گرافیک و مادربورد رو داغون میکنه

حالا شما 

تا حالا شده زیر سیگار رو زمین رو بشوتی :D فکر کن یکی حواسش نباشه کلمن رو بشوته به طرف کیس      چه شود

ادم یاد لحظه پرتاب اب داخل سطل بروی ماشین برای شستشو می افته  تنها فرقش اینه که داخل کلمن کف وجود نداره =))

اگه در حد تست و تجربه هست اشکال نداره ولی توصیه نمیشه استفاده روزمره ازش داشته باشی

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

رطوبت تا وقتی تبدیل به قطره آب نشه هیچ ایرادی نداره .اما به قول دوستان این کولر اصلا کارایی نداره

لینک به دیدگاه

رطوبت تا وقتی تبدیل به قطره آب نشه هیچ ایرادی نداره .اما به قول دوستان این کولر اصلا کارایی نداره

چرا ایراد نداره باعث میشه قطعات زودتر اکسید بشن مخصوصا آهن.درسته توی قطعات کامپیوتر کمه ولی تأثیرداره

ویرایش شده توسط leader
لینک به دیدگاه

منبع

http://aftab.cc/article/1214

این رطوبت ایجاد نمیکنه فقط تبادل گرماست. ولی کارایی نداره برای کیس.

لینک به دیدگاه

ممنون از جواب هایی که دادید و از اینکه موجبات خنده وشادیتان را در این گرد و خاک وحشتناک دزفول فراهم اوردم خوشحالم @};-  @};-  @};-  

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یعنی دزفول اینقدر الان گرمه ؟ :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چرا ایراد نداره باعث میشه قطعات زودتر اکسید بشن مخصوصا آهن.درسته توی قطعات کامپیوتر کمه ولی تأثیرداره

تو کامپیوتر چیزی برای اکسید شدن با رطوبت هوا نداریم (حداقل تو کوتاه مدت حالا شاید 5سال کارکنه شاید کم کم با غبار و .....اسید بسازه و اکسید کنه )

لینک به دیدگاه

یعنی دزفول اینقدر الان گرمه ؟ :D

الان با گرد و خاک شدید 30 درجه و از دو هفته دیگه 40 رو رد میکنه :(

لینک به دیدگاه

من این تاپیکو قبلا ندیده بودم. آخه پسر خوب جنس کلمن و فلاسک چای اینطوریه که بدنه تقریبا عایق است و انتقال حرارت از بدنه صفر است واین باعث میشه که مایع داخل کلمن و فلاسک برای مدتی سرد و گرم بمونند. پس سیستم خنک کننده شما کاربردی نیست. 

تنها راهی که این کلمنو میتونی استفاده کنی اینه که یک سیستم open loop داشته باشی و برای انتقال گرمای بیشتر رادیاتشو بذاری تو آب یخ کلمن.

لینک به دیدگاه

کیس کدوم یک از بچه های فروم رو به چلنج اب یخ دعوت کردی؟؟؟

:D دمت گرم

واقعا که استعداد نزد ایرانیان است و بس

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...