رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید سیستم کامل تا سقف 1.5 میلیون(با مانیتور)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان،

یه بنده خدایی از من خواسته یه سیستم کامل تا سقف 1.5 میلیون براش معرفی کنم ولی چون خودم وقت ندارم و توی کارم وسواس دارم توی این یکی دو روز نمیتونم سیستمی بهش معرفی کنم (نیاز به تحقیق و مقایسه داره خودتون میدونید دیگه!)

دیگه گفتیم اینجا دوستان کارشون همینه درخواست بدیم، باز چند تا پیرهن بیشتر پاره کردن :)

ببینید ایشون معلم هستند و طبیعتا به صورت یک حرفه ای از سیستم استفاده نمیکنن لذا این مورد رو در نظر داشته باشید. تا بین پردازنده اینتل و amd و یا رم با باس 1333 و 1600 وسواس نداشته باشید :)

ترجیحا دو تا سیستم کامل همراه با مانیتور تا سقف 1.5 و 2 میلیون به صورت مجزا معرفی کنید تا طرف خودش بر اساس بودجه یک مورد رو انتخاب کنه.

کیس و مانیتور هم ظاهر خوبی داشته باشه.

راستی نظرتون در مورد سیستم خودم چیه البته خیلی وقت پیش گرفتم و طبیعتا قطعات قدیمی است ولی واقعا چیزیه که هنوز هم دارم باهاش برنامه نویسی میکنم و برای نرم افزارهایی مثل فتوشاپ و ویژوال استودیو راضی کننده است، قیمت فعلی این سیستم الان چقدر در می آد؟ (به نظرتون خوب نیست همینو بهش معرفی کنم؟)

CPU:                             AMD Phenom II X4 955 Black Edition 3.2 GH 
Motherboard:              ASUS M4A89GTD-PRO/USB3 
(Memory:                       4GB (2*2g DDR3 Apacer 
Graphics:                     Zotac NVIDIA  GeForce GT 220 - 1GB DDR3 SDRAM 
HARD:                          Segate 1TB Sata2 
DVD-R/W:                    SONY DVD RW DRU-830A 
Mouse/Keyboard:       A4Tech 
Case:                            Green Magnum 2 
Speaker:                      NEC 480w 
Monitor:                        LG Flatron W2052s (19") - LCD 

ممنون میشم سریع جواب بدید، خیلی فوریه.

ویرایش شده توسط programmer1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان،

یه بنده خدایی از من خواسته یه سیستم کامل تا سقف 1.5 میلیون براش معرفی کنم ولی چون خودم وقت ندارم و توی کارم وسواس دارم توی این یکی دو روز نمیتونم سیستمی بهش معرفی کنم (نیاز به تحقیق و مقایسه داره خودتون میدونید دیگه!)

دیگه گفتیم اینجا دوستان کارشون همینه درخواست بدیم، باز چند تا پیرهن بیشتر پاره کردن :)

ببینید ایشون معلم هستند و طبیعتا به صورت یک حرفه ای از سیستم استفاده نمیکنن لذا این مورد رو در نظر داشته باشید. تا بین پردازنده اینتل و amd و یا رم با باس 1333 و 1600 وسواس نداشته باشید :)

ترجیحا دو تا سیستم کامل همراه با مانیتور تا سقف 1.5 و 2 میلیون به صورت مجزا معرفی کنید تا طرف خودش بر اساس بودجه یک مورد رو انتخاب کنه.

کیس و مانیتور هم ظاهر خوبی داشته باشه.

راستی نظرتون در مورد سیستم خودم چیه البته خیلی وقت پیش گرفتم و طبیعتا قطعات قدیمی است ولی واقعا چیزیه که هنوز هم دارم باهاش برنامه نویسی میکنم و برای نرم افزارهایی مثل فتوشاپ و ویژوال استودیو راضی کننده است، قیمت فعلی این سیستم الان چقدر در می آد؟ (به نظرتون خوب نیست همینو بهش معرفی کنم؟)

ممنون میشم سریع جواب بدید، خیلی فوریه.

این واسه 1.5 تومن با این بودجه نمیشه کارت گرافیک بست و باید از گرافیک آنبرد استفاده کنید

راجب بودجه 2 تومنی هم در پست  بعدی توضیح میدم

post-18285-0-37163200-1423814768_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

post-18285-0-68085500-1423815040_thumb.jpg

سیستم بالایی از سی پی یو قویتری استفاده شده واسه برنامه های سنگین و استفاده روزمره مناسبه و گرافیک gtx 650 که تو این رنج بهترین هستش

سیستم پایینی همون مشخصات سیستم پست اول هستش و فقط گرافیک gtx 750 ti بهش اضافه شده و مناسب واسه بازی هستش

انتاخب سیستمها بستگی به نوع کاربریتون داره

post-18285-0-80447800-1423815178_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

سیستم پیشنهادی جناب StarKiller با این بودجه واقعا مناسبه اما تا حالا بار ها و بار ها ذکر کردم از پاور های corsair استفاده کنید،خصوصا توی کیس هایی که درب شفاف دارن،پاور کورسیر علاوه بر اینکه کیفیت بهتری نسبت به گرین داره ظاهرش اصلا و اصلا قابل مقایسه با گرین نیست،رنگ پاور گرین توی کیسی که بدنه مشکی داره واقعا کار رو خراب میکنه و تو ذوق میزنه،چندین مورد هم دیدم

تو این مورد vs 450 از corsair پیشنهاد میشه

لینک به دیدگاه

بسیار ممنونم.

دکمه تشکر رو پیدا نکردم، برای امتیاز هم مجوز نداشتم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بسیار ممنونم.

دکمه تشکر رو پیدا نکردم، برای امتیاز هم مجوز نداشتم.

خواهش میکنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...