رفتن به مطلب

فروش کولر حرفه ای و کمیاب PC COOLER

P.R.E.D.A.T.O.R
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

فروخته شد

سلام و ارادت

دوستان یه کولر حرفه ای موجود دارم از برند معروف PC COOLER................

رو همه پلتفرمها قابل نصبه اعم از AMD و 1155 ,.......

http://www.pccooler.cn/en

محصولاتش واقعا خاصه و تو ایران خیلی کم پیدا میشه ازش اینم از اونور برام سفارشی اوردن

کولر خیلی کم کارکرده و کاملا سالم و تمیز

10 عدد پایپ مسی داره !!!! و یه صفحه مخصوص هدایت هوا که تو بین شیارها جای میگیره و تو هیچ کولری ندیدم من ......... یه فن اورجینال از برند PC COOLER هم روش نصبه.........

یخچال به تمام معناست و دمای سی پی یو رو تحت هر شرایطی اور و .......... براحتی متعادل نگه میداره به لطف طراحی و 10 تا پایپی که داره

قیمت کاملا مقطوع 115 تومن !! کافیه مقایسه کنید تو بازار 115 تومن چی میدن !!
پست با خریدار

post-18040-0-59835100-1423818878_thumb.jpg

post-18040-0-01353200-1423818941_thumb.jpg

post-18040-0-06580400-1423819002_thumb.jpg

ویرایش شده توسط P.R.E.D.A.T.O.R
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

دوست عزیز با 125 تومان DeepCool Matrix 400 میشه خرید البته حرف شما درست هست با 115 همچین چیزی را نمیشه خرید

پایه چی داره به چه سوکتهایی میشه نصب کرد ؟ به 2011 میخوره ؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز با 125 تومان DeepCool Matrix 400 میشه خرید البته حرف شما درست هست با 115 همچین چیزی را نمیشه خرید

پایه چی داره به چه سوکتهایی میشه نصب کرد ؟ به 2011 میخوره ؟

اصلا مقایسه این دو خنده داره اون 8 تا پایپ داره این 10 تا هیکل و ابهت این رو نگاه اونو نگاه........ PC COOLER برند واقعا خاصی هست

عرض شود هرچی از اول داشته روشه فک کنم بخوره من رو 1155 خودم نصب کرده بودم.... رو پایش چند تا سوراخ متعدد وجود داره که برا سوکتهای مختلف تعبیه شده احتمال قوی مشکل نداره با برد شما

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اصلا مقایسه این دو خنده داره اون 8 تا پایپ داره این 10 تا هیکل و ابهت این رو نگاه اونو نگاه........ PC COOLER برند واقعا خاصی هست

عرض شود هرچی از اول داشته روشه فک کنم بخوره من رو 1155 خودم نصب کرده بودم.... رو پایش چند تا سوراخ متعدد وجود داره که برا سوکتهای مختلف تعبیه شده احتمال قوی مشکل نداره با برد شما

درود

لازم به ذکر هست یک مقدار توضیح بدم در مورد این کولر.

دوست من 5 تا هیت پایپ U شکل هست و نه 10 تا.

پایه 1156 داره و AM3 و 1366 که فکر کنم به 2011 نمیخوره.

در مورد کارایی این کولر باید بگم که بنده خودم کولر رو لپ کردم و با دو فن دمنده و مکنده و خمیر  NTH1 عملکردش کاملا با کولر D14 نوکتوا نزدیک هست ...

لینک به دیدگاه

تشکر از توضیحات......... عادت شده اینطور حساب میشه وگرنه اکثر کولرها پایپشون همون U هست و مثلا ماچو یا اونی که دوستمون اشاره کرد هم اگه U شکل حساب کنیم 4 تا پایپ دارن

کولری هم که شما معرفی کردید واقعا خفنه............. میدونستم کولرم قوی هست ولی نه در این حد :cool:

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام

روی am3 نصب میشه؟؟

نویزش چقدره؟

اهل کجایید؟

ویرایش شده توسط devil.swath
لینک به دیدگاه

دوست من لطفا جواب بده میخوام اطلاعاتش رو تو سایت بخونم و بدونم ارتفاعش چقدر هست که تو کیس من جا میشه یا نه...

لینک به دیدگاه

سلام

روی am3 نصب میشه؟؟

نویزش چقدره؟

اهل کجایید؟

والا رو am3 امتحان نکردم ولی یه پایه داره انواع جای پیچ روش تعبیه شده رو 1150 و 1155 تست شده ولی فک کنم بخوره نویز هم نرماله عین بقیه کولرهای حرفه ای

لینک به دیدگاه

اسمه مدلش چی هست؟؟؟

والا تو سایتش برید میبینید شما یه چیز مثل اینو در نظر بگیر

http://www.pccooler.cn/en/index.php/products/pc/cpu/171-s93d-%E7%BA%A2%E6%B5%B710%E5%A2%9E%E5%BC%BA%E7%89%88.html

که البته برا بنده خیلی خفنتره و 10 تا پایپ داره و صحفه جریان هوا و...... جا میشه ..... قشنگ طراحی شده... ارتفاعش از قسمتی که پایه رو سی پی یو میشینه تا بالاترین قسمتش 14 سانت عرضشم تقریبا  9.5 سانت با احتساب فنش

لینک به دیدگاه

مگه جعبه نداره برادر

مدلش رو از روی جعبه بخونيد بگيد

چون تو سایتش من گشتم همچين مدلی نبود

فقط حیدر امیرالمؤمنین است

لینک به دیدگاه

مگه جعبه نداره برادر

مدلش رو از روی جعبه بخونيد بگيد

چون تو سایتش من گشتم همچين مدلی نبود

نه والا نداره از دوبی اوردن برام همونه مدل دقیقشو نمیدونم همینی که تو لینک دادم هست دقیقا ولی 10 پایپه هست و سیاه شاید مدل special edition هست چون هم رنگش فرق داره هم صفحه جریان هوا داره اینا هیچکدوم ندارن رو چند جا هم مارکش برجسته هک شده ولی مدلش رو روش ننوشته حالا مهمه مدل؟ کولر غوله برا خودش رو دست نداره کافیه وصل کنی بعد انواع اقسام بلا رو رو سی پی یو بیار اور کن... واقعا دما رو فوق العاده متعادل نگه میداره ظاهرشم که حرف نداره

لینک به دیدگاه

مدلش مهمه چون باید دید رو am3 نصب میشه یا نه

بازم ممنون

لینک به دیدگاه

مدلش مهمه چون باید دید رو am3 نصب میشه یا نه

بازم ممنون

رو هر سوکتی تست کردم جواب داده جز AMD .. اونم بردش رو اتفاقا یکی دو روزه میخواد بیاد دستم تست میکنم میگم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر تمام پلیت ها و پیچ هاش باشه بله روی am3 به راحتی نصب میشه و خیلی هم عالی جواب میده !
8150 رو در فرکانس 4.8 گیگاهرتز و ولتاژ 1.32 زیر 60 نگه میداشت که عالیه ...

لینک به دیدگاه

اگر تمام پلیت ها و پیچ هاش باشه بله روی am3 به راحتی نصب میشه و خیلی هم عالی جواب میده !

8150 رو در فرکانس 4.8 گیگاهرتز و ولتاژ 1.32 زیر 60 نگه میداشت که عالیه ...

بله تست شد رو amd هم نصب میشه تشکر

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام :) شب شما بخیر.

عزیز، در پرشین یکبار با هم صحبت کردیم. اگر جای تخفیف داره من خریدارم.

برای +AMD AM3  میخوامش.

جعبه و متعلقات و همه ی پایه ها کامله؟

لینک به دیدگاه

من فن رو از این دوستمون خریدم کارایی فن خوبه و راضی ام فقط جان من بگید چجوری اینو روی amd نصب کردید؟

اگر نصب کردید چه مدلی بوده که با مال ما نمیشد؟؟؟

یه 2 ساعتنی پاش بودم خودم تونستم با یه روش نوین راش بندازم حالا اگر بعدا به f نریم....

در کل خرید خوبی بود..

rep+

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من فن رو از این دوستمون خریدم کارایی فن خوبه و راضی ام فقط جان من بگید چجوری اینو روی amd نصب کردید؟

اگر نصب کردید چه مدلی بوده که با مال ما نمیشد؟؟؟

یه 2 ساعتنی پاش بودم خودم تونستم با یه روش نوین راش بندازم حالا اگر بعدا به f نریم....

در کل خرید خوبی بود..

rep+

دو تا پایه کوچیک داره که روش نوشته +AM2 یا AM3 اون ها رو دقیقا به این جا پیچایی که توی این عکس مشخص هست ببندید :

19700112_213928.jpg

پیچش هم تو خود پکش هست.

بعدش 4 تا پیچ روی برد داری که به اون گیره پلاستیکی AMD وصل شده خیلی هم راحت باز میشه.

اونار و باز کن و گیره پلاستیکی سمت سوکت رو خارج کن ! ولی پشتی رو سرجاش نگهدار .

اون چها تا پیچ بلند که رو کولر بود رو از پشت و از داخل اون 4 تا سوراخی که پیچ هاش باز شده رد کن و خمیر بزن و کولر رو بذار و مهره های بلند رو رو کولر سوار کن...

لینک به دیدگاه

دو تا پایه کوچیک داره که روش نوشته +AM2 یا AM3 اون ها رو دقیقا به این جا پیچایی که توی این عکس مشخص هست ببندید :

19700112_213928.jpg

پیچش هم تو خود پکش هست.

بعدش 4 تا پیچ روی برد داری که به اون گیره پلاستیکی AMD وصل شده خیلی هم راحت باز میشه.

اونار و باز کن و گیره پلاستیکی سمت سوکت رو خارج کن ! ولی پشتی رو سرجاش نگهدار .

اون چها تا پیچ بلند که رو کولر بود رو از پشت و از داخل اون 4 تا سوراخی که پیچ هاش باز شده رد کن و خمیر بزن و کولر رو بذار و مهره های بلند رو رو کولر سوار کن...

اهان میگم من اون 2 تا پایه ی کوچیک که میگی نبود .....

ولی در کل کار که من کردم:

ww8x91fnejzklv1tbu7d.jpg

اگر یه تعداد مهره به ضخامت همون مهره هایی که رو فن هست پیدا کنم اون gap رو ردیفش می کنم. البته که الانم فکر نکنم مشکل باشه چون در نهایت نیرو به همون backplate وارد میشه...

در واقع اگر مهرو هارو اونجا بزارم اگرم پیچارو محکم هم سفت کنم دیگه فشارو رو سوکت نمیوفته چون با مهره ها صفحه تقریبا نیم mm بالای سوکت محکم میشه....

از سوراخ های اینتل استفاده کردم چون اصلا صفحه ای که به خود کولر وصل بود هیچ رقم جای سوراخاش با 4 تا سوراخ روی مین جور در نمیومد در صورتی که اون صفحه ی جدا یکم بزرگتر بود و میشد پیچش کرد به مین....

آخر کارم هم یه سری پیچ که روش یه فنر بود اضافه موند چون اصلا جای رو نداشتم که بزارمشون....

یه سوالی هم داشتم فن دوم رو شما چجوری نصب کردید مثل این پایه های لاستیکی که فن خود کولر بهش نصبه میشه تو بازار پیدا کرد؟

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...