رفتن به مطلب

[بازی آنلاین] World Of Tanks

poorya_2
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

lxm1d5kqu2ft2lykn8jf.jpg

درود

مدتی بود میخواستم این بازی World Of Tanks رو به شما معرفی کنم. ولی خب حوصله نداشتم ولی امروز دیگه کامل و تقریبا بدون نقص میخوام این کارو انجام بدم.

سبک بازی : اکشن ، نقش آفرینی ، مولتی پلیر

توسعه دهنده : Wargaming

تاریخ انتشار : August 2010

موتوربازی : Bigworld

پلتفرم : ویندوز ، ایکس باکس ، اندروید ، ios

بازی World of Tanks یکی از محبوب ترین بازی های آنلاین رایگان هست و هزاران کاربر همزمان در تمامی سرور های این بازی را انجام می دهند.  این بازی توسط شرکت بلاروسی Wargaming ساخته و توسعه داده شده ،  سبک این بازی MMORPG بوده و این بازی کاملا رایگان یا به اصطلاح (F2P (Free To Play هست و هیچ محدودیتی برای بازیکن از نظر مالی بوجود نمیاره

اکثر تانک ها متعلق به جنگ جهانی دوم هستن (از اوایل تا اواسط قرن بیستم) و از نظر گیم پلی و گرافیک این بازی بسیار خوش ساخت و عالی هست ، بالای 200 نوع تانک از ملیت های مختلف : آمریکا ، انگلستان ، آلمان ، فرانسه ، جماهیر شوروی (روسیه) - چین ، ژاپن در این بازی وجود داره (لیست کامل تانک ها

حداقل سیستم مورد نیاز :

سیستم عامل : Windows XP / Vista / 7 / 8

سی پی یو : 2.2GHz supporting SSE2 - پیشنهادی : Intel Core i5-3330

رم :1.5GB for Windows XP, 2GB for Windows Vista & 7 - پیشنهادی : 4GB

کارت گرافیک : GeForce 6800 / ATI X1800 with 256 MB RAM - پیشنهادی : GeForce GTX660 (2GB) / Radeon HD 7850 2GB

سازگار با DirectX9.0c

فضای مورد نیاز برای نصب : 16GB - پیشنهادی : 30GB

سرعت اینترنت : 256Kbps - پیشنهادی : 1024Kbps یا بیشتر

جوایز دریافت شده :

The first prize for the "Best Online Client Game", KRI 2010

"Best New Concept" award on E3 2010

"Best Free MMORPG" according to the MMORPG Center's 2010 Player's Choice Awards

"Most Anticipated Free MMORPG" according to the MMORPG Center’s 2010 Player’s Choice Awards

"Most Anticipated MMO in 2010" according to the MMOSITE's Reader's Choice Awards 2010

"Favorite Strategy MMO in 2010" according to the MMOSITE's Reader's Choice Awards 2010

Guinness World Record: Most Players Online Simultaneously on One MOG Server

"Gold Award" from Gamers Daily News

"Best Game" KRI 2011

"Audience Award" KRI 2011

Best Game that Needed the Award Award from Gamepro on E3 2011

Rising Star Award for E3 2011 from mmorpg.com

Best Use of Online Develop Award 2012

"Best MMO" in the Golden Joystick Awards 2012

"Best Online Game" in the Golden Joystick Awards 2013

Best Action Download MMO 2012 and Best Classic Download MMO 2013 in the MMO of the Year awards

s7cythmdvy09m0j8qzj8_thumb.jpgmfep2luuxklp6mb75him_thumb.jpg8i6rur02ox8by6o0q6cl_thumb.jpg9utylvp5z1biivump5b2_thumb.jpgmq1wopxgxi8sxq6yydze_thumb.jpg

منابع :

دوستان این مطالب با زحمت زیاد و چندین ساعت وقت در اختیار شما گذاشته شده ، و اکثرا تجربه شخصی بنده وگاهی ترجمه شده هست لطفا توی ذکر منبع حتما اسم بنده رو ذکر کنید ، در غیر این صورت بنده هیچ رضایتی ندارم 

wiki.wargaming.net

worldoftanks.eu

wikipedia.org

gameemag.ir

bazicenter.com

ویرایش شده توسط poorya_2
لینک به دیدگاه

• ارسال 64
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

خب میرسیم به دانلود بازی که ابتدا باید ثبت نام کنید > http://worldoftanks.eu

این بازی سرور های مختلفی برای قاره ها و کشورهای مختلف اختصاص داده : North American ، European ، Asian ، Russian ، Republic of Korea ، Chinese  که برای اکثر ما ایرانی ها سرور اروپا (EU) بهترین وضعیت رو داره ، لگ کمتر ، تایم اوت کمتر و پینگ پایین تر 

دومین مرحله دانلود  بازی هست - قبلا خود Wargaming نسخه Full Client بازی رو در اختیار بازیکن ها قرار میداد که دیگه نیازی نبود با لانچر دانلود کنیم ولی الان فقط لانچر رو قرار داده که باید حتما با اون دانلود کرد ولی خب ما یه روشی هست که میشه با IDM هم دانلود کرد

اول از همه بازی رو دانلود کنید و نصب کنید > لینک 

*قبل از همه چیز یاداوری کنم که که ایمن ترین راه ، دانلود از طریق خود لانچر هست

آخرین ورژن 9.15

بعد از تمام شدن مراحل نصب باید دکمه Play توی لانچر نمایان بشه روی اون کلیک کنید بازی اجرا میشه

صفحه لاگین باید همون یوزرنیم و پسوردی که توی ثبت نام وارد کردید همینجا هم وارد کنید 

با دنیای تانک ها خوش امدید :D

مراحل اموزش اولیه رو حتما انجام بدید تا یکم قلق کار دستتون بیاد بعدا در مورد کدوم لاین از تانک ها و کدوم ملیت رو انتخاب کنید بعدا بحث میکنیم

منبع :

تمام مطالب توسط بنده نوشته شده ، در صورت کپی برداری لطفا توی ذکر منبع حتما اسم بنده رو ذکر کنید

ویرایش شده توسط poorya_2
لینک به دیدگاه

تفکیک تانک ها به این شکل هست :

تانک های سبک (Light Tanks) jh3udh7xt8twrz5dk0sv.png

تانک های لایت یا سبک اکثرا ابعاد کوچکی دارن ، قدرت مانور بالایی دارن ، نسبت به بقیه تانک های دیگه سریعتر هستن و دشمن شماره یک تانک های SPG هستن، و توی بازی نقش اسکات یا پیشاهنگ رو دارن ، رنج 

دید این تانک ها زیاده و به راحتی میتونن تانک های دشمن رو اسپات یا شناسایی کنن ، این تانک ها زره بسیار ضعیفی دارن و گلوله اکثر تانک توی زره این نوع تانک به راحتی نفوذ میکنه 

تانک های متوسط (Medium Tanks) vmn91rhhyhu1h79jt1hy.png

این نوع تانک ها چند منظوره هستن و بالانس ترین نوع تانک توی بازی هست و نقش های مختلفی رو باهاش میشه بازی کرد ، از نظر اندازه ، قدرت شلیک ، قدرت مانور و سطح زره از تانک های Light بالاتر هستن

قدرت مانور خوبی دارن ، و گزینه خوبی برای ساپورت تانک های سنگین هستن

تانک های سنگین (Heavy Tanks) j2utgx6qdlyomrvujfgq.png

این نوع تانک ها بسیار بزرگ و سنگین هستن ، اسلحه پر قدرتی دارن  ، بهترین و مقاوم ترین زره رو توی تانک ها ، تانک های سنگین دارن ، و گزینه خوبی برای پشتیبانی و شکستن خط دشمن هستن از ویژگی های 

خوبش که بگذریم میرسیم به نکته منفی که اولین نکته منفی در مورد این تانک ها سرعت پایین اونهاست که بعضی وقت ها آزار دهنده میشه 

تانک های نابودگر (Tank Destroyers) flyzr76ybmn5knajwksb.png

این تانک ها قدرتمندترین اسلحه رو توی بازی دارن ، گلوله اونها تقریبا قابلیت نفوذ به هر نوع زره در بازی رو داره ، رنج دید خوبی هم دارن ، زره این تانک ها تقریبا بهتر از تانک های سبک و مدیوم هست ، و به خاطر 

سرعت پایین و مهمتر از همه برجک ثابتی (به جز یه تعداد از تانک های امریکایی و انگلیسی) که دارن معمولا کمین میکنن و پشتیبانی تانک های دیگه رو توی بازی به عهده دارن ، و به خاطر همین به راحتی میتونن 

دشمن رو غافل گیر کنن و ضربه اول رو بزنن 

توپخانه (SPGs) [معادل فارسی بهتری واسش نتونستم پیدا کنم  :D] a2gb96li1ngkbdc5zi6j.png

این تانک ها رو توی بازی با اسم Arty شناخته میشن  ، این تانک ها نقششون توی بازی با بقیه تانک ها کاملا متفاوت هست و همونطور که گفتم نقش توپخانه رو دارن و اکثرشون تمام نقشه رو میتونن پوشش بدن

این تانک ها غیرمستقیم درگیر میشن و نقش ساپورت کردن تیم رو به عهده دارن ، این دسته تانک ها اسلحه بسیار پرقدرتی دارن و اگه درست و بادقت نشانه گیری کنید میتونید به اکثر تانک ها خسارت بالایی وارد کنید ، 

حتی میتونید تا چند تانک رو همزمان با یک گلوله نابود کنید که شرایط و مهارتی خاصی رو میخواد و کار هر کسی نیست

دقت این تانک ها پایین هست و مهارت فردی رو طلب میکنه ، سرعت بارگزاری گلوله توی این تانک ها پایین هست و حوصله و صبر میخواد ، اگه ندارید طرف این تانک نرید ، این تانک ها اسیب پذیرترین نوع تانک 

هستن و اکثرا تو درگیری مستقیم راحت نابود میشن ، برای همین توی بازی اگه دیدید دشمن داره طرف این تانک میره حتما ازش دفاع کنید طفلکی گناه داره  :D

تانک ها توی بازی از لول یا تایر 1 تا 10 دسته بندی شدن ، برای رسیدن به تانک های بالاتر و یا ارتقا تانک فعلی باید پول و XP دست بیارید که برای بدست اوردن این دو مورد راه هایی زیادی هست که من چند نمونه رو مثال میزنم :

پیروزی 

اولین پیروزی در روز

کشتن دشمن 

آسیب زدن به خدمه یا تجهیزات تانک

شناسایی یک تانک دشمن برای اولین بار 

آسیب زدن به تانکی که تا بحال در نبرد شناسایی نشده باشد 

آسیب زدن به تانکی که خودتون شناسایی کردید 

آسیب وارد کردن شما به دشمنی که دوستانتان لایت کرده باشند

آسیب وارد کردن دوستانتان به تانکی که شما لایت کرده باشید

نبرد در فاصله کم 

تصرف کردن پایگاه دشمن 

دفاع کردن از پایگاه خود 

زنده ماندن در نبرد 

پیروزی در مسابقات گروهی ( Tank Company ) و مسابقات کلنی ( Clan Wars ) 

فعال کردن اکانت ویژه پریمیوم

خرید گلد

و......

ویرایش شده توسط poorya_2
لینک به دیدگاه

معرفی گاراژ و قسمت های مختلف اون :

lug2c601c5owxkwkgc3a_thumb.jpg

ویرایش شده توسط poorya_2
لینک به دیدگاه

کسی از این بازی خوشش نیومد  :( ؟

ویرایش شده توسط poorya_2
لینک به دیدگاه

تانک تی 80 90 تو این بازی هست?

اگه با دقت پست رو خونده باشید ، عرض کردم تانک های این بازی متعلق به جنگ جهانی دوم هستن

تانک مورد نظر شما تو این بازی نیست اون متعلق به سال 1976 هست ولی یه مدل T80 دیگه توی این بازی هست متعلق به سال 1942  >> http://wot-shot.com/images/T-80_skin_1.jpg

ویرایش شده توسط poorya_2
لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

اپدیت 9.7 هم قراره ریلیز بشه ، اگه کسی قصد بازی کردن داره بهتره صبر کنه تا این اپدیت بیاد و بعد دانلود کنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود پوریا خان ، متشکر از مطلب و آموزش خوبت :x

بازی خیلی خوبیه ، ولی یک مشکلی که هست توی بازی فقط تانک هستش و این یکمقدار غیر واقعی کرده بازی رو ، البته میدونم که کلا این بازی ساخته شده که جنگ تانک ها باشه ولی خوب به واقعیت نزدیک نیست . :-?

ویرایش شده توسط Mahyar_Curious
لینک به دیدگاه

حجمش چقدره؟؟

به اینترنت ما فقیر فقزا میخوره؟؟

بیرون دارن؟؟

بیست سوالیه؟ :D

لینک به دیدگاه

درود پوریا خان ، متشکر از مطلب و آموزش خوبت  :x

بازی خیلی خوبیه ، ولی یک مشکلی که هست توی بازی فقط تانک هستش و این یکمقدار غیر واقعی کرده بازی رو ، البته میدونم که کلا این بازی ساخته شده که جنگ تانک ها باشه ولی خوب به واقعیت نزدیک نیست .  :-?

درود
ممنون داداش

خب داداش نمیشه اینو یه ایراد حساب کرد بیشتر به سلیقه شخصی ادم برمیگرده
مثلا بازی هایی مثل BattleField یا COD یا Need for Speed یا CS یا ... خیلی از بازی های دیگه مثل همین بازی توی ژانر و زمینه  و خط داستانی خودشون مانور میدن و هوادار های خودشون هم دارن

از نظر واقعیت هم شما هر تانکی رو توی این بازی سرچ کنید میبینید با نمونه واقعی خودش 99% شباهت داره حتی توی جزئیات ! حتی نقشه هایی که توی این بازی ساخته شدن با نمونه واقعی خودشون شباهت زیادی دارن 

اون چیزی که شما میخوای فکر کنم فقط GTA بتونه شما رو ارضا کنه  :D

حجمش چقدره؟؟

به اینترنت ما فقیر فقزا میخوره؟؟

بیرون دارن؟؟

بیست سوالیه؟ :D

حجمش واسه دانلود حدود 8.5GB هست (نسخه 0.9.6)

اره داداش اگه مشخصات رو خونده باشی نوشتم با نت زغالی ما هم راحت میشه بازی کرد :D  بیشتر پینگ پایین و نداشتن تایم اوت توی بازی ملاک هست

بیرون فکر نکنم داشته باشن ، ولی بستگی به شهرتون داره شاید اگه خوب بگردی بتونی پیدا کنی - در کل به نظرم حجمی نداره من سرعت دانلودم حدود 220Kbps هست و توی 3 شب تونستم دانلودش کنم 

هر سوالی باشه در خدمتم  :)  :D 

لینک به دیدگاه

درود
ممنون داداش

خب داداش نمیشه اینو یه ایراد حساب کرد بیشتر به سلیقه شخصی ادم برمیگرده
مثلا بازی هایی مثل BattleField یا COD یا Need for Speed یا CS یا ... خیلی از بازی های دیگه مثل همین بازی توی ژانر و زمینه  و خط داستانی خودشون مانور میدن و هوادار های خودشون هم دارن

از نظر واقعیت هم شما هر تانکی رو توی این بازی سرچ کنید میبینید با نمونه واقعی خودش 99% شباهت داره حتی توی جزئیات ! حتی نقشه هایی که توی این بازی ساخته شدن با نمونه واقعی خودشون شباهت زیادی دارن 

اون چیزی که شما میخوای فکر کنم فقط GTA بتونه شما رو ارضا کنه  :D

حجمش واسه دانلود حدود 8.5GB هست (نسخه 0.9.6)

اره داداش اگه مشخصات رو خونده باشی نوشتم با نت زغالی ما هم راحت میشه بازی کرد :D  بیشتر پینگ پایین و نداشتن تایم اوت توی بازی ملاک هست

بیرون فکر نکنم داشته باشن ، ولی بستگی به شهرتون داره شاید اگه خوب بگردی بتونی پیدا کنی - در کل به نظرم حجمی نداره من سرعت دانلودم حدود 220Kbps هست و توی 3 شب تونستم دانلودش کنم 

هر سوالی باشه در خدمتم  :)  :D 

نتم موقع بازی خوبه 512 مبین نت با پینگ بین 50 تا 100.

ولی دانلود  :(

لینک به دیدگاه

نتم موقع بازی خوبه 512 مبین نت با پینگ بین 50 تا 100.

ولی دانلود  :(

واسه تست پینگ از این آی پی ها استفاده کن >>> 92.223.1.122 یا 92.223.20.171

فکر نکنم پینگت تو این بازی زیر 150 باشه

لینک به دیدگاه

واسه تست پینگ از این آی پی ها استفاده کن >>> 92.223.1.122 یا 92.223.20.171

فکر نکنم پینگت تو این بازی زیر 150 باشه

بین 700 تا 1000  :wacko:

باید یه adsl بگیرم

لینک به دیدگاه

بین 700 تا 1000  :wacko:

باید یه adsl بگیرم

من موقعی که پینگم زیاد میشه از این سرویس کاهش پینگ استفاده میکنم ، تاثیر داره ، هم پینگ و هم تایم اوت رو کم میکنه

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

دوستان تو آپدیت 9.7 قراره چند تا تانک جدید اضافه بشه 

rlnjnuwy8e5kdg0pn9gz.jpgfujshmizsmer6mf7z2az.jpgamx_30b_2.jpgamx30_prototype_2.jpgrenault_g1r_1.jpgsarl42_1.jpgsomua_s35_1.jpgrenault_r35_1.jpgfcm36_1.jpg

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام.مرسی از مطلبت.من که خیلی دوستش دارم.ولی وقت نمیکنم واسه دانلودش.حتما توی لیستم قرارش میدم تا ایشالاه یه روزی بتونم بازیش کنم.

لینک به دیدگاه

*** نسخه فول کلاینت ورژن 9.7 به پست اول تاپیک اضافه شد ***

سلام.مرسی از مطلبت.من که خیلی دوستش دارم.ولی وقت نمیکنم واسه دانلودش.حتما توی لیستم قرارش میدم تا ایشالاه یه روزی بتونم بازیش کنم.

درود

خواهش میکنم

عزیز من با سرعت 200Kbps  شبی میتونم حدود 4 گیگ دانلود کنم ، حالا شما اگه اگه شبی 2 گیگ هم بزاری دانلود بشه ، بعد از 5 روز کامل دانلود میشه و میتونی از بازی لذت ببری ، حجم این نسخه حدود 10GB هست 

لینک به دیدگاه

بازی خیلی خوبی باید باشه... آنلاین بودنش حجم زیادی از اینترنت رو میکشه دوست من؟

ممنون از توضیح های خوبت...

:x :x :x

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

درود

نه عزیز ، این جز بازی هایی هست کم مصرف میکنه که خودمم تعجب میکنم چرا اینقدر کم از حجم کم میکنه ، مثلا من بعد از 1.5 الی 2 ساعت بازی حدود 50MB از حجمم کم میشه 

ولی یه بازی مثل CS GO با 1 ساعت بازی حدود 200MB  حجم کم میکنه 

از این نظر هم خیالت راحت 

ویرایش شده توسط poorya_2
لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...