رفتن به مطلب

راهنمایی برای جمع کردن سیستم pc

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به اساتید و کاربران سایت لیون کامپیوتر

امیدوارم جای درستی موضوع ایجاد کرده باشم.

نیاز به راهنمایی شما بزرگوارن برای خرید یه سیستم دارم ،سیستمی که من نیاز دارم برای کار صدا برداری و اهنگسازی هست کاری به گیم و کارهای گرافکی ندارم حالا ممکنه گاهی اوقات برای رفع خستگی تایم کمی رو به گیم اختصاص بدم اما اصل کار من صدا هست و بیشتر از گرافیک به پردازش در رندر نیاز دارم.

برای خرید با این نوسانات قیمت و شباهتهای سخت افزارها دچار تردید و و سردرگمی شدم حدود 4 ماه هست که میخوام یه سیستم تهیه کنم اما حساسیت زیاد و پول محدودی دارم.

اول از همه بین مادربردها نمیدونم چیپست z87 با z97 چه تفاوتی داره که حد اقل 150 تا 200 تومن اختلاف قیمت در بعضی مدلها هست.؟

رم مورد نیاز من حداقل 8 گیگ هست البته بعدها که پول دستم اومد به 16 گیگ ارتقا باید بدم.

cpu هم قبلا i7 4770 یا 4790 میخواستم اما قیمتها خیلی بالا رفت پولم نمیرسه مجبور شدم به سری i5 مدل 4690 فکر کنم که فرکانس 3.5 گیگ هست و دارای 6 مگ کش.

هارد هم حداقل 1 گیگ

پاور هم هر جور شما صلاح بدونید انتخاب میکنم ولی خودم فکر میکنم 530 وات نیاز هست.

الان همینطور که میدونید قیمتها خیلی بالا رفته و اصلا هم عادلانه نیست میخوام راهنمایی بفرمایید مادربرد asus z97-k بردارم یا asus z87-k  چون حدود 200 تومن تفاوت قیمت دارن ایا برای کار من تا چند سال z87 جوابگو هست؟ بعدا دچار مشکل نمیشم؟

cpu که انتخاب کردم ایا چیز دیگه ای که بتونه مثل این کار انجام بده مدنظرتون هست پیشنهاد بدید که قیمتش کمتر باشه؟

خواهش میکنم راهنمایی کنید اطلاعات کمی در این زمینه دارم پیش هر فروشنده ایم میرم فقط میخواد اون چیزی که خودش داره بفروشه هیچ کس به فکر جیب مردم نیست.

لینک به دیدگاه

سلام.

1.دوست عزیز شما باید اول بودجه تون رو بگین دوستان بر اساس اون شما را راهنمایی کنن.

2.اگه میخوای سی پی یو اور کلاک کنی یا رم فرکانس بالای 1600 بگیری مادربرد سری z97 بگیر در غیر اینصورت h97 بگیر.اینم در نظر داشته باش اورکلاک کردن به این سادگیا نیست تازه باید یه فن سی پی یو خوب ویه پاور قوی بگیری..

سیستم پیشنهادی من:

مادربرد_____ Asus H97 Pro Gaming این مادربرد کارت صدای قدرتمندی داره .قیمت 500 تا515

سی پی یو ____INtel i5 4690 قیمت فعلا که هیج جا موجود نیست اگر هم باشه به علت کمبود 780 تا 800

رم____ G.skill 1600 Cl7 قیمت 320 تا 330

گرافیک ____ بهت توصیه میکنم یکی دو ماه با اینتل اچ دی سر کن تا R9 380x بیاد .قیمت فعلا مشخص نیست.

پاور ____ 750 وات تا 800 برای این گرافیک در نظر داشته باش .مارک  green-antec-corsair خوبن.

کیس____  خوش قیمت ترین x1 basic

هارد___western خوبه.190

در اخر بعد ها مینونی یه ssd بگیری برای درایو ویندوز در کل این سیستم بدون ssd لذتی نداره.

لینک به دیدگاه

ممنونم از شما 

من اصلا نمیدونم اورکلاک کردن به چه دردی میخوره و اینکه اصلا به کار من میاد یا نه از بسکه توی فومای مختلف روش مانور میدن کاربرای اماتوری مثل من دچار سردرگمی میشن اگر بدونم واقعا به درد من نمیخوره و اگر هم بخوره خیلی دشوار باشه و پیچیدگی داشته باشه که کار من نباشه کلا منصرف میشم از اورکلاک.

در مورد مادربرد هم واقعا نمیدونم چه تفاوت عمده و ضروری بین h97 و z97 هست اگر اطلاعات دقیق تری داشته باشم با توجه به نیازم انتخاب میکنم که هزینه اضافی نکنم.

و اینکه گرافیک انبورد جوابگو هست ایا ؟یا اینکه گرافیک انبورد از cpu و ram میکشه و باعث کاهش سرعت سیستم میشه؟

هزینه هم بین 1.5 تا 1.8 در نظر دارم اما ظاهرا قیمتها به 2 میلیون میرسه.

البته یه جا به هم معرفی کردن که قیمت مادربرد asus h97 plus حدود 430 هست که نمیدونم این مادربرد به در میخوره یا نه؟مادربرد asus h97 pro هم 460 قیمت دادن البته بازم نمیدونم چی انتخاب کنم چون تفاوتهاشونو نمیدونم.

من اماتورم در این زمینه خواهش میکنم برام واضح توضیح بدین ممنون میشم به تمام موارد جواب بدید و راهنمایی کنید.

لینک به دیدگاه

دوست عزیزم

قطعاتی که معمولا دچار سردرگمی فرد میشن

مادربرده_گرافیک_cpu

شما که کارتون over این جور چیزا نیست بهتر به هیچ عنوان دبال سری z مادر بردها نرین چون پولتون رو هیچ کردین!!

تفاوت عمده بین سری 90 با 80 مادر بردها تو ساپورت کردن CPU های نسل پنجم هست (broadwell)هست که سری ۸۰ فاقد این مزیت هستند!

پس چون نسل جدید بزودی میخواد بیاد باید دنبال سری ۹۰ باشی که به نظر بنده واسه کار شما h97 MSI PC mate دوره بر ۳۲۰ تومنه

CPU رو هم دست نگه دار واسه خریدن چون داره نسل پنجم میاد!!

رم هم سعی کن ارزان ترین شو تو بازار انتخاب کنی چون اصلا بکارت نمیاد!

گرافیک هم اگه زیاد تو کار بازی نیستی و فقط تفننی گیم میزنی فعلا بهترین گزینه Gtx 750ti از برند گالاکسی مناسبه!که قیمتش دوره بر ۴۹۰ تومنه!

بقیه قطعات هم بستگی به سلیقه و بودجت خودت میتونی انتخاب کنی !

لینک به دیدگاه

سلام دوستان شاید اینجا جاش نباشه که بگم ولی نمیدونم چرا احساس میکنم با ورود directX 12 شرکت AMD تو هر زمینه ای که بگی بهترین میشه.مثلا cpu 8350 اش با 8 هسته با ورود directX 12 فکر کنم core i7 4790k رو تو بازی له کنه

لینک به دیدگاه

سلام دوستان شاید اینجا جاش نباشه که بگم ولی نمیدونم چرا احساس میکنم با ورود directX 12 شرکت AMD تو هر زمینه ای که بگی بهترین میشه.مثلا cpu 8350 اش با 8 هسته با ورود directX 12 فکر کنم core i7 4790k رو تو بازی له کنه

درسته گرافیک خودم amdهستس ولی برا استفاده از محصولات amd هم باید به  نیروگاه برق وصل باشی هم بس دماشون کمه! باید تو قطب جنوب زندگی کنی لامصبا واسه خودشون یه پا بخارین :D

ولی از حق نگذریم بحث قیمت به کارایی نسبت  به رقبا خوبن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...