رفتن به مطلب

راهنمایی برای جمع کردن کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به اساتید و کاربران سایت لیون کامپیوتر

امیدوارم جای درستی موضوع ایجاد کرده باشم.

نیاز به راهنمایی شما بزرگوارن برای خرید یه سیستم دارم ،سیستمی که من نیاز دارم برای کار صدا برداری و اهنگسازی هست کاری به گیم و کارهای گرافکی ندارم حالا ممکنه گاهی اوقات برای رفع خستگی تایم کمی رو به گیم اختصاص بدم اما اصل کار من صدا هست و بیشتر از گرافیک به پردازش در رندر نیاز دارم.

برای خرید با این نوسانات قیمت و شباهتهای سخت افزارها دچار تردید و و سردرگمی شدم حدود 4 ماه هست که میخوام یه سیستم تهیه کنم اما حساسیت زیاد و پول محدودی دارم.

اول از همه بین مادربردها نمیدونم چیپست z87 با z97 چه تفاوتی داره که حد اقل 150 تا 200 تومن اختلاف قیمت در بعضی مدلها هست.؟

رم مورد نیاز من حداقل 8 گیگ هست البته بعدها که پول دستم اومد به 16 گیگ ارتقا باید بدم.

cpu هم قبلا i7 4770 یا 4790 میخواستم اما قیمتها خیلی بالا رفت پولم نمیرسه مجبور شدم به سری i5 مدل 4690 فکر کنم که فرکانس 3.5 گیگ هست و دارای 6 مگ کش.

هارد هم حداقل 1 گیگ

پاور هم هر جور شما صلاح بدونید انتخاب میکنم ولی خودم فکر میکنم 530 وات نیاز هست.

الان همینطور که میدونید قیمتها خیلی بالا رفته و اصلا هم عادلانه نیست میخوام راهنمایی بفرمایید مادربرد asus z97-k بردارم یا asus z87-k  چون حدود 200 تومن تفاوت قیمت دارن ایا برای کار من تا چند سال z87 جوابگو هست؟ بعدا دچار مشکل نمیشم؟

cpu که انتخاب کردم ایا چیز دیگه ای که بتونه مثل این کار انجام بده مدنظرتون هست پیشنهاد بدید که قیمتش کمتر باشه؟

خواهش میکنم راهنمایی کنید اطلاعات کمی در این زمینه دارم پیش هر فروشنده ایم میرم فقط میخواد اون چیزی که خودش داره بفروشه هیچ کس به فکر جیب مردم نیست.

لینک به دیدگاه

سلام به اساتید و کاربران سایت لیون کامپیوتر
امیدوارم جای درستی موضوع ایجاد کرده باشم.
نیاز به راهنمایی شما بزرگوارن برای خرید یه سیستم دارم ،سیستمی که من نیاز دارم برای کار صدا برداری و اهنگسازی هست کاری به گیم و کارهای گرافکی ندارم حالا ممکنه گاهی اوقات برای رفع خستگی تایم کمی رو به گیم اختصاص بدم اما اصل کار من صدا هست و بیشتر از گرافیک به پردازش در رندر نیاز دارم.

برای خرید با این نوسانات قیمت و شباهتهای سخت افزارها دچار تردید و و سردرگمی شدم حدود 4 ماه هست که میخوام یه سیستم تهیه کنم اما حساسیت زیاد و پول محدودی دارم.

اول از همه بین مادربردها نمیدونم چیپست z87 با z97 چه تفاوتی داره که حد اقل 150 تا 200 تومن اختلاف قیمت در بعضی مدلها هست.؟

رم مورد نیاز من حداقل 8 گیگ هست البته بعدها که پول دستم اومد به 16 گیگ ارتقا باید بدم.

cpu هم قبلا i7 4770 یا 4790 میخواستم اما قیمتها خیلی بالا رفت پولم نمیرسه مجبور شدم به سری i5 مدل 4690 فکر کنم که فرکانس 3.5 گیگ هست و دارای 6 مگ کش.
هارد هم حداقل 1 گیگ
پاور هم هر جور شما صلاح بدونید انتخاب میکنم ولی خودم فکر میکنم 530 وات نیاز هست.

الان همینطور که میدونید قیمتها خیلی بالا رفته و اصلا هم عادلانه نیست میخوام راهنمایی بفرمایید مادربرد asus z97-k بردارم یا asus z87-k  چون حدود 200 تومن تفاوت قیمت دارن ایا برای کار من تا چند سال z87 جوابگو هست؟ بعدا دچار مشکل نمیشم؟

cpu که انتخاب کردم ایا چیز دیگه ای که بتونه مثل این کار انجام بده مدنظرتون هست پیشنهاد بدید که قیمتش کمتر باشه؟

خواهش میکنم راهنمایی کنید اطلاعات کمی در این زمینه دارم پیش هر فروشنده ایم میرم فقط میخواد اون چیزی که خودش داره بفروشه هیچ کس به فکر جیب مردم نیست.

تنها تفاوت سری 97 با 87 در ساپورت پردازنده های سری جدید هست که تنها با یک اپدیت بایوس در سری 87 این مشکل هم مرتفع میشه

ممنون میشم یک ماکس هزینه بدید تا عزیزان بهتر در انتخاب قطعات راهنمایی بکنن

لینک به دیدگاه

ممنون اقا فرشید 

پس تفاوت چندانی با هم ندارن طبق فرمایش شما با بایس کردن میشه بعدها اپدیتش کرد که اونم به کار من نمیاد فعلا. من از سیستم انقد استفاده میکنم تا کلا همه چیزش از رده خارج بشه بعد میرم سراغ یه سیستم جدید نه اینکه خیلی بروز باشم منظورم اینه که زیاد به فکر این نیستم که هر چند وقت یکبار سیستم اپدیت کنم.

قبلا میخواستم i7 بخرم اما قیمتا بدجور بالا رفته به همین دلیل الان بیشتر به i5 فکر میکنم مدل 4690 حالا اورکلاک بشه یا نشه برام فرقی نداره یعنی معمولی هم باشه مهم نیست.

حالا میخوام یه مادربردی بگیرم که این cpu رو بخوبی ساپرورت کنه بعدها هم اگر نیاز شد i7 هم ساپورت کنه که بتونم ارتقا بدم.

برای مادربرد تو فکر z97-k یا z87-k ایسوس بودم که قیمت z87 الان نزدیک 500 تومن شده خیلی هزینم میره بالا.

هزینه ای که برای سیستم در نظر گرفتم 1.5 تا 1.8 میلیون هست.

cup 4690 i5 الان حدود 750 قیمت داره چه مادربردی با توجه به توضیحات بالا بگیرم که بعد به مشکل بر نخورم و با باقی مونده پولم باقی قطعات مثل رم،پاور،هارد و کیس و.. بتونم بخرم.

چه سیستمی پیشنهاد میکنید؟

ممنون از لطفتون.

لینک به دیدگاه

برای مادربرد اگر سری 87 مد نظر هست پیشنهاد میشه به صورت دست دوم تهیه بشه چون قیمت اک برای این سری مادربرد ارزش هزینه کردن نداره

در غیر این صورت این سری از مادربرد پیشنهاد میشه

MSI Z97 Guard-Pro LGA1150 Z97 Mainboard

با قیمت 450

رم Kingston HyperX FURY 4GB  * 2

با قیمت حدود 280 تومن

کیس هم یک کیس معمولی حدودا 50 تومان هست و هارد هم مدل های مختلف یک ترا هست

پیشنهاد من

WD blue هست با قیمت در حدود 190

در مجموع به همراه پردازنده انتخابی شما حدود 1720 میشه

اما پیشنهاد من در کل این هست برای صرفه جویی در بودجه پردازنده و مادربرد و رم رو به صورت دست دوم تهیه کنید

در فروم یا فروم همسایه هم فکر کنم موجود باشه باندل های 1150 برای فروش

و در اخر پیشنهاد میشه هزینه صرفه جویی شده رو  یک کارت گرافیک تهیه کنید چون پردازنده تون i7 نیست و هم دارین از گرافیک مجتمع و هم پردازش استفاده میکنین ممکن هست جوابگوی نیازتون نباشه

لینک به دیدگاه

ممنون اقا فرشید

پس تفاوت چندانی با هم ندارن طبق فرمایش شما با بایس کردن میشه بعدها اپدیتش کرد که اونم به کار من نمیاد فعلا. من از سیستم انقد استفاده میکنم تا کلا همه چیزش از رده خارج بشه بعد میرم سراغ یه سیستم جدید نه اینکه خیلی بروز باشم منظورم اینه که زیاد به فکر این نیستم که هر چند وقت یکبار سیستم اپدیت کنم.

قبلا میخواستم i7 بخرم اما قیمتا بدجور بالا رفته به همین دلیل الان بیشتر به i5 فکر میکنم مدل 4690 حالا اورکلاک بشه یا نشه برام فرقی نداره یعنی معمولی هم باشه مهم نیست.

حالا میخوام یه مادربردی بگیرم که این cpu رو بخوبی ساپرورت کنه بعدها هم اگر نیاز شد i7 هم ساپورت کنه که بتونم ارتقا بدم.

برای مادربرد تو فکر z97-k یا z87-k ایسوس بودم که قیمت z87 الان نزدیک 500 تومن شده خیلی هزینم میره بالا.

هزینه ای که برای سیستم در نظر گرفتم 1.5 تا 1.8 میلیون هست.

cup 4690 i5 الان حدود 750 قیمت داره چه مادربردی با توجه به توضیحات بالا بگیرم که بعد به مشکل بر نخورم و با باقی مونده پولم باقی قطعات مثل رم،پاور،هارد و کیس و.. بتونم بخرم.

چه سیستمی پیشنهاد میکنید؟

ممنون از لطفتون.

من در مقابل کسایی که اینجان اطلاعاتم صفره ولی ب نظرم پی اورکلاک نیستی h97 بگیر

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...