رفتن به مطلب

فروش کارت گرافیک MSI 3870 X2

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان سایت

یک عدد کارت گرافیک MSI 3870 X2 موجود است گارانتی نداره فاقد کارتن و لوازم جانبی هست اما بدون مشکل و سالم هست در مدت دوهفته ای که رویه سیستمم بوده در محیطهای مختلف و همچنین بازیهای جدیدی که وارد بازار شدن مثل Metro 2033 و ... تست زدم با وجود اینکه مانیتورم فول اچ دی بود در اجرای بازیها در مد (های) مشکلی نداشتم علت فروشمم بخاطر بدهی است البته دوستانی که مایل به خرید هستند زودتر اعلام کنند چون باید طبق قرارم بدهیم رو به موقع پرداختش کنم قیمت پایه 95000 تومان و هزینه پست هم بعهده خریدار.

post-5123-127176299106_thumb.jpg

post-5123-127176302979_thumb.jpg

post-5123-127176305895_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

سلام

256 بیت هست و 1GB DDR3 برقشم یه 8پین و یه 6پین هست

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما کدام شهر تشریف دارید؟

دمای این کارت در ویندوز و بازی چند هست؟

اورکلاکش کردید؟

می تونم بپرسم علت نبود کارتن و مطعلقاتش چی هست؟ و اینکه کلا از اول گارانتی نداشت؟

فقط 2 هفته استفاده شده؟

یعنی اینکه داریور و تبدیل dvi به hdmi و تبدیل برق 6 و 8 پین نداره؟

ببخشید که زیاد سوال پرسیدم.

لینک به دیدگاه

سلام

256 بیت هست و 1GB DDR3 برقشم یه 8پین و یه 6پین هست

دوست عزیز شما کدام شهر تشریف دارید؟

دمای این کارت در ویندوز و بازی چند هست؟

اورکلاکش کردید

ویرایش شده توسط doostane
لینک به دیدگاه

سلام

ببخشید من بعد از اینکه جواب شمارو دادم کاری پیش اومد مجبور شدم برم اونو انجام بدم من همدان هستم قضیه از این قرار که نزدیک عید یکی از دوستان که سخت افزار فروشی داره میاد تهران واسه انجام کارهاش بطور اتفاقی میفهمه که طرف تهرونی میخواد یک سری کارت گرافیک رو چون آخر سال بوده بفروش که دیگه جنسی رو دستشون نمونه یه تویه پارتش یه 280 بود یه 8800Ultra که اینو دوستم ازش برداشت یه 4870 ام اس آی که اول اینو برداشتم ولی برخلاف قدرت خوبش حرارت و صدای وحشتناکی داشت پسش دادم دوتا هم 3870 X2 داشت که یکیشو با شرط تست 10 روزه ازش برداشتم همه اینایی که گفتم فقط خود کارت بودن ولا غیر :) من پاورم مشکلی از این بایت نداره چون دوتا شش پین داره ویه 8پین من تبدیل 6پینشو دارم ولی تا حالا تبدیل 8پین ندیدم :) کارت کاملا سالم هست از این بابت مطمئن باشید در ضمن شما اینوهم در نظر داشته باشید که کارت زیر 100تومن هست اونم فقط بخاطر شرایطی که واسم پیش اومده.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...