رفتن به مطلب

زیباترین کارت گرافیک به نظر شما کدومه؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

یک سوال ؟

من هیچ طراحی خاصی توی ظاهر Lightning نمیبینم ؟

EVGA KINGPIN زیباست

HOF زیباست 

ARAS که حرف نداره ولی MSI Lightning چیز خاصی نداره 

لینک به دیدگاه

یک سوال ؟

من هیچ طراحی خاصی توی ظاهر Lightning نمیبینم ؟

EVGA KINGPIN زیباست

HOF زیباست

ARAS که حرف نداره ولی MSI Lightning چیز خاصی نداره

اتفاقا من بیشتر از همه از طراحیش خوشم میاد، ظاهر ساده ای داره اما از نضر بصری جلوه خیلی زیبایی داره! ترکیب مشکی با رگه های زرد واقعا عالی هست

بعد از ترکیب مشکی و قرمز که خیلی عام شده از نظر من بهترین ترکیب همین زرد و مشکی هست

ویرایش شده توسط Captain-Zakhar
لینک به دیدگاه

کارت های گرافیکی زیبا از نظر بنده اول 690

w39x_05140658-photo-nvidia-geforce-gtx-6

دوم هیولایی به اسم 7990 Devil 13 که فکر میکنم بزرگترین کارت گرافیک دنیا باشه (این مورد رو اگر روزی کسی داشت بهم اطلاع بده حتما  @};- )

arsx_powercolor_devil_13_hd7990_01.jpg

اما یکی از کارت های خاصی که خیلی از طراحیش خوشم میاد سری فانتوم گینوارد هست....شاید خیلی ها اصلا نپسندن و حتی براشون زشت هم باشه...ولی ابهت خاصی داره برای من

c50s_gainward_geforce_gtx_970_phantom_01

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام بر استارتر عزیزو دوستان گلم.

گرافیک بسیار زیبایی را تهیه میکنیم و با عشق فراوان ظاهرش رو برانداز میکنیم. بعد از اسمبل شدن چندین حالت پیش می آید:

۱. اگر کیس مان ویندو ساید نداشته باشد که کلا هیچی از کارت نمیبینیم.

۲. اگر کیس مان ویندو ساید داشته باشد و داخلش واضح نباشد (شفاف نبودن ویندو ساید یا نداشتن نور داخل کیس) چیزی جز تصویری مبهم از پشت کارت نمیبینیم.

۳. اگر کیس مان ویندو ساید داشته باشد و داخلش واضح باشد تصویر پشت کارت را میبینیم. که آن هم اگر بک پلیت نداشته باشد تصویر یک برد الکتریکی را به عنوان گرافیک کارت میبینم و نهایتا وجه کناریش رو. اگر هم بک پلیت داشته باشد تصویر پلیت پشت کارت و وجه کناری آنرا میبینیم.

درصد بسیار زیادی از ما دوستان در یک همچین موقعیتی کنار کارت گرافیکمان زندگی مصالحت آمیزی داریم. یعنی هیچ تصویر از وجه زیبای کارت و طراحی فوق العادش نداریم ولی در حال کیف کردن با آن هستیم.

سه دسته اول که خودمم جزشان هستم باید یک فکری به حال گرافیک سر به زیر خود بکنند.

درصد بسیار قلیلی از دوستان یا دارای کیسی خاص هستند که نمای زیبای کارت را برایشان نمایش میدهد (این دسته از دوستان همانهایی که خوش به حالشان هست)

درصد بسیار انگشت شماری از دوستان هم کیسشان به گونه ای ماد شده که با وجه رویین کارتشان ار ارتباط نزدیک هستند.

و درصد کمی هم کیس را در ارتفاع قرار داده و سعی میکنند از زیر به ویندو ساید بغل نگاه کنند و فکر کنند نمای زیبای کارتشان جلوی چشمشان هست.

و در آخر دو دسته اورکلاکر های عزیز و دسته بی کیسها هستند که هیچ پوششی بر روی کارت گرافیکشان نمیبینند. و میتوانند با کارتشان احساس رفاقت کنند.

ولی فکر میکنم بیش از نود درصد از کاربران و گیمرها تصویر درستی از وجه زیبای کارتشان بعد از اسمبل و قبل از فروش به عنوان کارکرده نمیبینند پس در نتیجه کارت گرافیک زیبا برای پشت ویترین و دیدن عکس و ریویو در سایتها هست و بس.

موفق باشید

ویرایش شده توسط fireinpole
لینک به دیدگاه

بنظر من زیباترین و مخوف ترین کارتها,کارتهای سری لایتنینگ ام اس آی هستن.

اصلا اسمش آدمو به وجد میاره لامصب :wub: :wub: :wub:

x9cyu9k9mtftixxhwwiv.png

@-) @-) @-)

kdbo9qqhyge28cyin02l.png

:blink: :blink: :blink:

e909z60uar7jiczehmtc.png

دقیقا,

نظر منم این بود که شما زحمتشو کشیدید و گفتین و عکسهای سری لایتینگ رو قرار دادین

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام بر استارتر عزیزو دوستان گلم.

گرافیک بسیار زیبایی را تهیه میکنیم و با عشق فراوان ظاهرش رو برانداز میکنیم. بعد از اسمبل شدن چندین حالت پیش می آید:

۱. اگر کیس مان ویندو ساید نداشته باشد که کلا هیچی از کارت نمیبینیم.

۲. اگر کیس مان ویندو ساید داشته باشد و داخلش واضح نباشد (شفاف نبودن ویندو ساید یا نداشتن نور داخل کیس) چیزی جز تصویری مبهم از پشت کارت نمیبینیم.

۳. اگر کیس مان ویندو ساید داشته باشد و داخلش واضح باشد تصویر پشت کارت را میبینیم. که آن هم اگر بک پلیت نداشته باشد تصویر یک برد الکتریکی را به عنوان گرافیک کارت میبینم و نهایتا وجه کناریش رو. اگر هم بک پلیت داشته باشد تصویر پلیت پشت کارت و وجه کناری آنرا میبینیم.

درصد بسیار زیادی از ما دوستان در یک همچین موقعیتی کنار کارت گرافیکمان زندگی مصالحت آمیزی داریم. یعنی هیچ تصویر از وجه زیبای کارت و طراحی فوق العادش نداریم ولی در حال کیف کردن با آن هستیم.

سه دسته اول که خودمم جزشان هستم باید یک فکری به حال گرافیک سر به زیر خود بکنند.

درصد بسیار قلیلی از دوستان یا دارای کیسی خاص هستند که نمای زیبای کارت را برایشان نمایش میدهد (این دسته از دوستان همانهایی که خوش به حالشان هست)

درصد بسیار انگشت شماری از دوستان هم کیسشان به گونه ای ماد شده که با وجه رویین کارتشان ار ارتباط نزدیک هستند.

و درصد کمی هم کیس را در ارتفاع قرار داده و سعی میکنند از زیر به ویندو ساید بغل نگاه کنند و فکر کنند نمای زیبای کارتشان جلوی چشمشان هست.

و در آخر دو دسته اورکلاکر های عزیز و دسته بی کیسها هستند که هیچ پوششی بر روی کارت گرافیکشان نمیبینند. و میتوانند با کارتشان احساس رفاقت کنند.

ولی فکر میکنم بیش از نود درصد از کاربران و گیمرها تصویر درستی از وجه زیبای کارتشان بعد از اسمبل و قبل از فروش به عنوان کارکرده نمیبینند پس در نتیجه کارت گرافیک زیبا برای پشت ویترین و دیدن عکس و ریویو در سایتها هست و بس.

موفق باشید

مرسی. نظر خیلی خوبی بود. یه چیزی بگم ... هم با نظرت موافقم، هم مخالف.

موافق از این جهت که خودم اولین فاکتورم برای خرید قطعه رنگ و ظاهر اونه که به سیستم بیاد. یه جوری نشه که همه رنگی قاطی پاتی بشه مثل مداد رنگی. رو این حسابه که به ماد کردن کیس علاقه دارم و دستی هم به سرو کله کیسم کشیدیم.

مخالف از این جهت که به سرعت، ظاهر خوب دل آدمو میزنه. کافیه دو روز از خرید گرافیک رویایتون بگذره، چنان براتون عادی میشه که یادتون میره جلوه ای هم داشته و شما برای همین جلوه خریدینش. دوستانی که گرافیک های RGB دارن چقدرشون در طول زمان برنامه مخصوص گرافیکشونو باز میکنن و مثلا رنگشو از زرد به سبز تغییر میدن بعد میرن سر کار های روزمرره؟ بیشترمون یه مُد مثلا تغییر رنگ میزاریم و دیگه میریم رد کارمون، تا زمانی که دوباره ویندوز بزنیم مثلا یا بخوایم به کسی که تاحالا کیسمونو ندیده نشون بدیم که کیس ما چه کارایی بدله. ملق بزن عمو ببینه! :D

خب بریم سر نظر بنده حقیر.

کلا سری HOF فعلا رقیب نداره چون uniq بودن رو به معنای واقعی با PCB سفید تعریف کرده از نظر زیبایی.

اما ارباب من که جاش تو این دوره زمونه خیلی خالیه اینه:

rqcm7z98ejsw3wdm74j.jpg

احترام بگذارید!

passbcpc26e887eywil8.jpg

الان که 1080 محدودیت SLI داره یه برد دوال GPU تو این دوره زمونه خیلی خوب جواب میده. شاید باید صبر کرد برای GP100. کی میدونه؟

و در آخر یادی هم بکنیم از در گذشت این فرشته که هیچ وقت رنگ تولید رو برای عموم ندید:

k2ggqe48q5shgno9wdxt.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مرسی. نظر خیلی خوبی بود. یه چیزی بگم ... هم با نظرت موافقم، هم مخالف.

موافق از این جهت که خودم اولین فاکتورم برای خرید قطعه رنگ و ظاهر اونه که به سیستم بیاد. یه جوری نشه که همه رنگی قاطی پاتی بشه مثل مداد رنگی. رو این حسابه که به ماد کردن کیس علاقه دارم و دستی هم به سرو کله کیسم کشیدیم.

مخالف از این جهت که به سرعت، ظاهر خوب دل آدمو میزنه. کافیه دو روز از خرید گرافیک رویایتون بگذره، چنان براتون عادی میشه که یادتون میره جلوه ای هم داشته و شما برای همین جلوه خریدینش. دوستانی که گرافیک های RGB دارن چقدرشون در طول زمان برنامه مخصوص گرافیکشونو باز میکنن و مثلا رنگشو از زرد به سبز تغییر میدن بعد میرن سر کار های روزمرره؟ بیشترمون یه مُد مثلا تغییر رنگ میزاریم و دیگه میریم رد کارمون، تا زمانی که دوباره ویندوز بزنیم مثلا یا بخوایم به کسی که تاحالا کیسمونو ندیده نشون بدیم که کیس ما چه کارایی بدله. ملق بزن عمو ببینه! :D

خب بریم سر نظر بنده حقیر.

کلا سری HOF فعلا رقیب نداره چون uniq بودن رو به معنای واقعی با PCB سفید تعریف کرده از نظر زیبایی.

اما ارباب من که جاش تو این دوره زمونه خیلی خالیه اینه:

rqcm7z98ejsw3wdm74j.jpg

احترام بگذارید!

passbcpc26e887eywil8.jpg

الان که 1080 محدودیت SLI داره یه برد دوال GPU تو این دوره زمونه خیلی خوب جواب میده. شاید باید صبر کرد برای GP100. کی میدونه؟

و در آخر یادی هم بکنیم از در گذشت این فرشته که هیچ وقت رنگ تولید رو برای عموم ندید:

k2ggqe48q5shgno9wdxt.jpg

آقا ولم کنید بذارید منم بیوفتم به پاش  =))

من در کل ظاهر کارتهای ایسوس رو بیشتر می پسندم(منظورم فقط ظاهر هست و نه کارایی بالا در خنک کنندگی)....به جز این 980ti طلایی  :D

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

کارت گرافیک هرچی قوی تر، خوشگل تر!  :daydreaming:

ببینید چه چیز خوشگلی براتون آوردم!   :wub:

post-21762-0-99804200-1463363383_thumb.jpg

post-21762-0-90208700-1463363393_thumb.jpg

AMD Radeon Pro Duo

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شاید به نظر خیلی ها زشت باشه ، اما من وژدانی دوسش دارم :x  :D  :D  :D

2bzz51o86y8y7twdg0jg_thumb.jpg

nggmb1qcodqht3djbzyj_thumb.jpg

pp8ksw8pu8edo6o2xdt5_thumb.jpg

ویرایش شده توسط rahmanshahi
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...