رفتن به مطلب

اپدیت بایوس کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان کسی اپدیت کردن بایوس کارت ATI/AMD رو کار کرده ؟ و بلد هستش ؟

می خوام خودم اخر بایوس کارت رو اپدیت کنم

asus r7 260x مشکل بالا بودن دما و کلاک ها این مشکل خیلی می ره رو عصابم تو یک بازی دمای کارت تا 85 می ره ! الان تو این 19 درجه کیسم هست حالا اگه تابستون شه 85 می شه 100 درجه ~x( گرانتی هم فرستادم معلوم نشد چه کار کردن !

حالا اگه کسی بلد هستش ممنون می شم راهنمایی کنه :x

لینک به دیدگاه

سلام

از برنامه های زیر استفاده کند ، ابتدا یک فلش خالی به سیستم وصل کنید و بعد نرم افزار HP USB Disk Storage Format Tool را نصب و اجرا کنید ، سپس از قسمت Format Option گزینه Quick format و Create a DOS startup disk را تیک بزنید بعد تیک Usiung DOS system file located at را انتخاب کرده و مسیر پوشه Boot ضمیمه شده به به برنامه داده و کلید استارت را بزنید در این حالت فلش شما به یک فلش Bootable تبدیل شده ، حالا فایل atiflash.exe و فایل آپدیت مورد نظر را داخل فلش کپی کنید .

حالا سیستم را ریست کرده و از روی فلش بوت شوید ، سپس دستور زیر را تایپ کنید :

atiflash.exe -p 0 imagename.rom -f

imagename.rom نام فایل آپدیتی هست که شما روی فلش ریختید و هر نامی داشته باشه شما باید اونو تایپ کنید .

دقت کنید با افزایش دور فن با نرم افزار MSI Afterburner هم میتونید مقدار دما رو کاهش بدید ، آپدیت فقط وقتی برای کاهش دما مفید هست که خود شرکت سازنده اینکار رو توصیه کرده باشه ، در نهایت اگر باز هم مشکل حل نشد میتونید همین بایوسی که روی کارت هست رو با نرم افزار GPU-Z ذخیره کنید و یک مقداری اونو Underclock کنید ، اینطوری یک مقداری گرما کمتر میشه  / یا حق

Download from 4shared

ویرایش شده توسط Service Manual
لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزیز

فقط همونطوری که تو عکس می بینید Clocks رو ماکسیمم خودش هستش

اگه من با همین برنامه clocks رو تا اخر بیارم پایین تو دما فرقی می کنه ؟ مشکلی پیش نمی یاد ؟ چون همین الان به یک چیزی بر خوردم اینه که بهترین اپدیت بایوس همین اپدیتی که دارم هستش !

طبق این سایت که نمی دونم انجمن asus همینه یا نه !

http://rog.asus.com/forum/showthread.php?46791-ASUS-R7-260X-DirectCU-II-OC-Black-SC-graphical-artifacts-high-temp-no-Power-Save

jgpdn3g0xb07nskpw5mp_thumb.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهترين راه هم که دوستان به اون اشاره کردن بالا بردن دستي دور فن و کم کردن ولتاژ هسته در لود کامل هست.
برنامه مخصوص اسوس به نام GPU-tweak و يا شرکت سافاير Trixx نيز قابل استفاده هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...