رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد اخطار ===> Out Of Frequency

اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام
بنده یه مانیتور ال جی مدل F700p دارم که سالمه و بدون مشکل داره کار میکنه.
اما هنگام اجرای بعضی از بازی های خاص اخطار Out Of Frequency میده و صفحه سیاه میشه. اما بازی در حال اجرایه. چون صدای شروع شدن بازی میاد.
توی همه بازیها اینجوری نمیشه. فقط توی اجرای بعضی از بازیها این مشکل پیش میاد که خیلی کلافم کرده.
چند وقت پیش هم یه مانیتور LED ال جی مدل 20EN32s داشتم که اونم توی اجرای بعضی از بازیها همینجوری میشد.
مشکل رو میدونم از کجاس. اما راه حلشو بلد نیستم که چیکار کنم.
*مشکلش اینه که: بازی که میخوام اجراش کنم. به صورت پیش فرض فرکانسش بالاتر از حدی هست که مانیتورم میتونه ساپورت کنه. برای همین اینجوری میشه*
*اما من راه حل رفع این مشکل رو نمیدونم چیه و چیکار کنم*
لطفا اگه دوستان اطلاعاتی دارن منو کمک کنن
باتشکر از همکاری شما

اینم عکسی که از مانیتور گرفتم:

post-13793-0-86456700-1425219994_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Aventador1988
لینک به دیدگاه

سلام

گرافیکتون چیه؟

حد اکثر رزولشنی ک در محیط ویندوز میتونید اعمال کنید چقدره؟؟

ایا درایو گرافیک نصبه؟؟

لینک به دیدگاه

این مانیتور نهایت رزولوشن  1280.1024  پشتیبانی میکنه بیشتر باشه این اور گاهی مانیتور میده

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

مشکل مىتونه از کابل وى جى اى باشه .

بعضى مواقع وىندوز فرکانس هاىى ( رزولىشن ) رو که مانىتور پشتىبانى مىکنه رو اشتباه ٽبت مىکنه . و اگر شما توى اون فرکانس هاى اشتباه سوىچ کنىد اىن مشکل بروز مىکنه .بعضى از بازى ها به طور خودکار رزولىشن خودشون رو روى اخرىن رزولىشن ساپورت شده توسط مانىتور سوىچ مىکنه .

لینک به دیدگاه

اما راه حل .

قبل از هرکارى در دکستاپ خود کلىک راست کرده و از اسکرىن رزولىشن ىک عکس بگذارىد .

بهتره که مانىتور خود رو با ىک کابل دىگه امتحان کنىد .

در بعضى از بازى ها لانچر وجود داره که مىتونىد رزولىشن رو قبل از اجراى بازى مشخص کنىد . با استفاده از اىن امکان رزولىشن رو پاىىن بىارىد .

در بازى هاىى که اىن امکان نىست بعد از اجراى بازى الت و تب رو بزنىد بازى هاىى مٽل فار کراى ۴ در اىن حالت در پس زمىنه دارن اجرا مىشن و مىتونىد محىط بازى رو ببىنىد . ( بهتره پوشه اى چىزى مٽلا تسک مننجر باز باشه تا از طرىق زدن الت و تب روى اون سوىچ کنىد نه روى دسکتاب ) حالا اگر روى بازى کلىک کنىد باز هم تصوىر مىره اما اىنبار شما مىتونىد با استفاده از کىبرد به اوپشن بروىد سپس به قسمت رزولىشن برىد و رزولىشن رو پاىىن بىارىد . هربار که خواستىد مىتون با زدن الت و تب دوباره ىک نگاهى به محىط بازى بندازىد تا بدونىد کجا هستىد و ادامه بدىد . بعضى بازى ها مٽل مترو به اىن شکل مشکلشون حل نمىشه . که من فعلا اىده اى براش ندارم .

امىدوارم دوستان کمک کنن . اگر بشه تعدادى از رزولىشن هاىى که در اسکرىن رزولىشن مىان رو حذف کرد مشکل حل مىشه اما من در اىن مورد اطلاعى ندارم .

موفق باشىد .

لینک به دیدگاه

سلام

گرافیکتون چیه؟

حد اکثر رزولشنی ک در محیط ویندوز میتونید اعمال کنید چقدره؟؟

ایا درایو گرافیک نصبه؟؟

سلام

گرافیکم 660ti هست

حداکثر رزولوشنی که میتونم تو محیط ویندوز بالا ببرم 2560x1440 هست. که اگه بالاتر ببرم همین اخطارOut Of Frequencyمیده

بله. جدیدترین درایور هم نصبه

لینک به دیدگاه

اما راه حل .

قبل از هرکارى در دکستاپ خود کلىک راست کرده و از اسکرىن رزولىشن ىک عکس بگذارىد .

بهتره که مانىتور خود رو با ىک کابل دىگه امتحان کنىد .

در بعضى از بازى ها لانچر وجود داره که مىتونىد رزولىشن رو قبل از اجراى بازى مشخص کنىد . با استفاده از اىن امکان رزولىشن رو پاىىن بىارىد .

در بازى هاىى که اىن امکان نىست بعد از اجراى بازى الت و تب رو بزنىد بازى هاىى مٽل فار کراى ۴ در اىن حالت در پس زمىنه دارن اجرا مىشن و مىتونىد محىط بازى رو ببىنىد . ( بهتره پوشه اى چىزى مٽلا تسک مننجر باز باشه تا از طرىق زدن الت و تب روى اون سوىچ کنىد نه روى دسکتاب ) حالا اگر روى بازى کلىک کنىد باز هم تصوىر مىره اما اىنبار شما مىتونىد با استفاده از کىبرد به اوپشن بروىد سپس به قسمت رزولىشن برىد و رزولىشن رو پاىىن بىارىد . هربار که خواستىد مىتون با زدن الت و تب دوباره ىک نگاهى به محىط بازى بندازىد تا بدونىد کجا هستىد و ادامه بدىد . بعضى بازى ها مٽل مترو به اىن شکل مشکلشون حل نمىشه . که من فعلا اىده اى براش ندارم .

امىدوارم دوستان کمک کنن . اگر بشه تعدادى از رزولىشن هاىى که در اسکرىن رزولىشن مىان رو حذف کرد مشکل حل مىشه اما من در اىن مورد اطلاعى ندارم .

موفق باشىد .

در مورد عکس که فرمودین. رزولوشن مانیتورم الان روی 1280x1024 هست.

در مورد مانیتور هم باید ذکر کنم که این مانیتورهای crt قابلیت جدا شدن کابل vga توسط کاربر رو ندارن و کابل به داخل مانیتور متصله.

بنده توی زمینه کامپیوتر و نحوه اجرای بازیها اطلاعات و تجربه کافی دارم و اگه کوچکترین راهی برای دسترسی من به تنظیماتش رو داشته باشه. حتما پیداش میکنم و مشکل رو حل میکنم. اما تو این مورد. من به هر دری زدم به در بسته خوردم. برای همین گفتم بیام اینجا مطرح کنم شاید کسی راه حلی داشته باشه.

اون راه حلهایی هم که شما فرمودید که ساده ترین راه هاست و من رفتم و نتیجه نگرفتم.

لینک به دیدگاه

ختم تاپیک رو اعلام میکنم

تو فروم همسایه (پرشین تولز) به نتیجه رسیدم و خداروشکر مشکل بر طرف شد

ممنون از همه عزیزانی که همکاری کردند

لینک تاپیک:

(صرفا جهت اطلاعات عمومی افراد)

http://forum.persiantools.com/threads/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D8%AE%D8%B7%D8%A7%D8%B1-out-of-frequency.671183/#post-10893513

ویرایش شده توسط Aventador1988
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...