رفتن به مطلب

کمک در انتخاب پرینتر با رزولیشن 1200

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من بنا به احتیاجم ( مهرسازی ) باید پرینترم رزولیشن چاپش 1200 باشه که مدل هایی مثل کانن6020 و اچ پی 1102 رزولیشن 600*600 دارن . البته منظورم dpi هستش وگرنه رزولیشن کوالیتی 2400*600 دارن

اینجوری که تو اینترنت گشتم ظاهرا پرینترهای سامسونگ رزولیشن 1200*1200 دارن . از طرفی هزینه کارتریج سامسونگ بالاست . البته من روزی یک یا دو برگ پرینت میگیرم . حالا نمیدونم واقعا سامسونگ بهتره یا نه ؟ بخرمش ؟

الان یه 4کاره اچ پی M127fn دارم که خیلی اذیتم میکنه و مجبورم طرح مهر رو دوبار رو هم چاپ کنم و خیلی سخته

لطفا راهنماییم کنید

http://www.samsung.com/us/computer/printers/SL-M2020W/XAA

http://support.hp.com/us-en/product/HP-LaserJet-P1100-Printer-series/4110394/model/4110303/document/c01999607/

http://www.canon.co.uk/for_home/product_finder/printers/laser/i-sensys_lbp6020/

ویرایش شده توسط mobaraki18
لینک به دیدگاه

دوستان اگه کسی چاپگر سامسونگ داره راهنماییم کنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

سامسونگ دارم ،چون شما پررنگ چاپ می کننین(Negative) و کارتریج سامسونگ کم ظرفیته اصلا به صرفه نیست،ضمن اینکه داشتن اسپری تونر اورجینال اهمیت چاپگر رو کمتر میکنه.

از اسپری تونر یا همون پررنگ کننده/حجم دهنده که استفاده میکنی؟

چاپگر چندکاره هم اصلا برا شما کارایی نداره

اینم که میگن حتما باید 1200Dpi باشه درست نیست،اسپری تونر خوب 600 رو هم قابل استفاده میکنه.

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

آره اسپری دارم ولی بازم جوابگو نیست . اسپری ایتالیایی هم هست بهترین چیزی که تو بازار هست

درسته پررنگ چاپ میکنم ولی مقدارش کمه روزی یک یا دوبار ، هربار در حد 4*5 در صفحه

با این مقدار چاپ در روز ، هر بار شارژ کارتریج شیش ماه دوام نمیاره ؟

لینک به دیدگاه

اچ پی و سامسونگ بیشتر تو سری خانگی فعالیت دارن

اما اگه می خوای عکس هایی با کیفیت بالا پرینت بگیری epson و canon انتخاب های یهتری هستن

اگر هم دقت کرده باشی عکاس ها برای چاپ عکس هاشون از این 2 نوع پرینتر استفاده می کنن.

و در ضمن سعی کن تک کاره یا حداکثر 2 کاره انتخاب کنی.چون فکر نکم به فکس یا سکنر اضافه نیاز داشته باشی حتما تو لوازم کارت هست.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

سلام

من سامسونگ دارم.مدل 3400

خودم شارژش کردم. به هیچ عنوان کمرنگ نشد. حتی از قبل پر رنگ تر هم میزنه.هر دفعه شارژ 65 گرم پودر میخواد و حدود 1000 تا a4 میزنه.

طبق گفته تعمیرکار درام کارتریجش تا 10000 تا برگ کار میکنه و مثل اچ پی نیستش که هر دو بار شارژ نیاز باشه تعویض بشه.

به سادگی هم شارژ میشه.

از نظر کیفیت چاپ تمام پرینتر های لیزری کیفیت بالایی دارن و در حقیقت dpi اونها جنبه تبلیغاتی داره.

ولی سامسونگ خیلی جزئی از اچ پی و کانن کیفیتش بالاتره و خطوطش شارپ تره.

سوالی داشتین در خدمتم.

در ضمن سری جدید سامسونگ هزینه شارژ اولیشون ( ریختن فریم ویر کرک شده ) بالا هستش. فکر کنم حدود 50 تومان باشه. ولی فقط دفعه اول این هزینه رو می کنید و برای شارژ دفعات بعدی 15 تومان می گیرین و شارژ می کنن.خودتون هم با 5 تومان می تونید شارژش کنید.

ویرایش شده توسط bijan darbari
لینک به دیدگاه

سلام

من سامسونگ دارم.مدل 3400

خودم شارژش کردم. به هیچ عنوان کمرنگ نشد. حتی از قبل پر رنگ تر هم میزنه.هر دفعه شارژ 65 گرم پودر میخواد و حدود 1000 تا a4 میزنه.

طبق گفته تعمیرکار درام کارتریجش تا 10000 تا برگ کار میکنه و مثل اچ پی نیستش که هر دو بار شارژ نیاز باشه تعویض بشه.

به سادگی هم شارژ میشه.

از نظر کیفیت چاپ تمام پرینتر های لیزری کیفیت بالایی دارن و در حقیقت dpi اونها جنبه تبلیغاتی داره.

ولی سامسونگ خیلی جزئی از اچ پی و کانن کیفیتش بالاتره.

سوالی داشتین در خدمتم.

لینک به دیدگاه

در ضمن سری جدید سامسونگ هزینه شارژ اولیشون ( ریختن فریم ویر کرک شده ) بالا هستش. فکر کنم حدود 50 تومان باشه. ولی فقط دفعه اول این هزینه رو می کنید و برای شارژ دفعات بعدی 15 تومان می گیرین و شارژ می کنن.خودتون هم با 5 تومان می تونید شارژش کنید.

ریختن فریم ویر و کرک کردن رو حتما میخواد ؟

تو قسمت Start - Device And Printer وقتی رو چاپگر کلیک کنی و تو قسمت تنظیمات حداکثر رزولیشنی که میشه انتخاب کرد چنده ؟

لینک به دیدگاه

ریختن فریم ویر و کرک کردن رو حتما میخواد ؟

تو قسمت Start - Device And Printer وقتی رو چاپگر کلیک کنی و تو قسمت تنظیمات حداکثر رزولیشنی که میشه انتخاب کرد چنده ؟

سلام

1200 dpi هستش.

بله. حتما باید فریم ویر ریخته بشه تا کرک بشه. با اینکه هر 1500 برگ باید چیپ کارتریج رو عوض کنی که از نظر اقتصادی به صرفه نیست.

مدل های قدیمی تر به هزینه کمتری کرک میشن.( حدود 15 تومان ).

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...