رفتن به مطلب

کمک برای خرید هارد

Recommended Posts

سلام و درود به همه من یه لپتاپ سونی مدل svf14219sgb دارم مشکلم اینه که سنگینه هنگ میکنه یک سال واسه حل مشکلش همه کار کردم نتیجه نداد اخر فهمیدم مشکل از هاردشه خواستم هارد ssd بزارم که نمایندگی گفت نمیشه اصلا این کار ممکن نیست با ضمانتش هم تماس گرفتم  (ایران رهجو)گفت نمیشه حالا من چه کار کنم لطفا کمکم کنیدpost-18319-0-14879700-1425490832_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

ممنون واسه جواب دادن میگن اصلا غیر ممکنه اصلا ssd به این مادربوردا نمیخوره ،دو سال باقی مونده

لینک به دیدگاه

برای چی نمیشه‌اس‌اس دی بگذاری روش؟

ممکنه با برخی نمونه‌ها سازگاری نداشته باشه ولی این که نشه‌ اس‌اس‌دی نصب کنی مسخره‌است.

چیپ‌بردش اینه

Intel HM76 Express Chipse

توی خیلی نوتبوکهای دیگه هم استفاده شده. مثلا یک ایسوس بود که من روش دو نمونه transcend گذاشتم کار نکرد و با ocz vertex3 کار کرد.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

0fe7m8859o7pzfxdkkt0.pngاین عکس واسه گرمای لپتاپه ،مشکل از گرماش نیست ؟ اخه اول که روشن میکنم صدا فنش نمیات بعد صداش بلند میشه لطفا کمک کنید ممنون

لینک به دیدگاه

سلام و درود به همه من یه لپتاپ سونی مدل svf14219sgb دارم مشکلم اینه که سنگینه هنگ میکنه یک سال واسه حل مشکلش همه کار کردم نتیجه نداد اخر فهمیدم مشکل از هاردشه خواستم هارد ssd بزارم که نمایندگی گفت نمیشه اصلا این کار ممکن نیست با ضمانتش هم تماس گرفتم  (ایران رهجو)گفت نمیشه حالا من چه کار کنم لطفا کمکم کنیدattachicon.gifUntitlefd.jpg

درود

خوب ظاهرا هارد شما بد سکتوری نداره

ولی برای اطلاع از سلامتی هارد بهتره از سربرگ health برنامه HD Tune یه تست بزارید

هنگ و کندی میتونه یه وقتایی از ویروس یا اخطلال در فایلهای ویندوز باشه(انتی ویروس روی سیستم دارید؟ایا بروز و فعال هست؟

لینک به دیدگاه

ممنون از چوابتون ،مشکل نرم افزاری نیست من کل ویندوزو رفرش کردم همشو  پاک کردم یعنی،اما مشکل حل نشد حالا واقععا نمیدونم چکار کنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...