رفتن به مطلب

زوتاک یا گیگابایت 970؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام از لحاظ کیفیت ساخت و گارانتی و کارایی کدام دو مدل بهتره..؟؟؟
هر کدام چند سال گارانتی آواژنگ دارند؟
gigabyte g1 gaming gtx 970=1670
Zotac GTX 970 AMP! Extreme Edition 4GB GDDR5=1420

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام از لحاظ کیفیت ساخت و گارانتی و کارایی کدام دو مدل بهتره..؟؟؟

هر کدام چند سال گارانتی آواژنگ دارند؟

gigabyte g1 gaming gtx 970=1670

Zotac GTX 970 AMP! Extreme Edition 4GB GDDR5=1420

سلام دوست عزیز.  

هر دو کارت توی بازی یه نرخ فریم رو بهتون میده و فوقش این دو مدل توی بازی 1 فریم شاید کمتر یا بیشتر بهتون بده . 

خب از لحاظ اورکلاک هم زوتاک قاعدتا بهتر اورکلاک میشه طبق تستایی که دوستان عزیز گذاشتن و هر دو هم دارای گارانتی شرکت اواژنگ هستند و من بهتون همان زوتاک اکستریم رو پیشنهاد میکنم . 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه تفاوت قیمت رو در نظر نگیریم بدون شک گیگا جی 1

میلاد جان ، این دو تا هیچ فرقی با همدیگه ندارن و حتی کارت زوتاک رو اگر بخوایم خیلی مقایسه ی ریزی کنیم اسکور بیشتری رو به نسبت میگیره و همچنین این کارت بسیار هم خنک هست که خب این رو نمیشه برتری دونست چرا که کارت گیگا هم بسیار خنک هست اما بنظر من با توجه به خنک بودن بینظیر ، اورکلاک پذیری بسیار بالا و گارانتی عالی که هر دو کتارت یکی هست رو من باشم زوتاک رو انتخاب میکنم مگر اینکه کسی خیلی به برند گیگا علاقه مند باشه و بخاد سستمشو ست کنه و یا یه جورایی از ظاهر مدل اکستریم زوتاک خوشش نیاد .  

صرفا اکثرا کسایی که کارت گرافیک HIGE END میخوان بخرن برای گیم میخان باید بدون هیچ شکی بگم که تو بازی ها این دو تا کارت هیچ فرقی ندارن و شاید اگر خیلی حساسیت به خرج بدیم 1 فریم با هم فرق داشته باشند و از لحاظ اورکلاک زوتاک برتر هست در حالی که گیگا جی واتن هم به خوبی اورکلاک میشه و هر دو هم یه گارانتی دارن .

ویرایش شده توسط EHSAN BAHAVAR
لینک به دیدگاه

من هم پیشنهادم زوتاکه

هم اقتصادی تره هم برند خیلی خوبی هست(البت قاعدتا خیلی تو بازار عمومی نیست)

که 100 البت با خدمات خوب اواژنگ و کارایی خوب این برند در ایند شاهد حضور بیشتری از این برند در بازار خاهیم بود(البت اگه وارداتش محدود نشه)

گیگا هم که کاملا امسال سری جی وانش گل کرد ولی خوب گرون تره

ویرایش شده توسط mehrxad( مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما که داری هزینه میکنی یخرده بیشتر هزینه کن 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من هم پیشنهادم زوتاکه

هم اقتصادی تره هم برند خیلی خوبی هست(البت قاعدتا خیلی تو بازار عمومی نیست)

که 100 البت با خدمات خوب اواژنگ و کارایی خوب این برند در ایند شاهد حضور بیشتری از این برند در بازار خاهیم بود(البت اگه وارداتش محدود نشه)

گیگا هم که کاملا امسال سری جی وانش گل کرد ولی خوب گرون تره

البته مهرزاد جان ، همین مدل اکستریم چند وقت پیش که وارد بازار شد کسی که داشت کمتر از 1700 نمیداد تازه اون هم بسیار تعداد محدود و کمیاب شده بود که باز دوباره وارد و این قیمت رو پیدا کرد حتی در حقیقت این کارت زوتاک اکستریم در خارج هم قیمت بالایی داره به نسبت مدلهای دیگر. 

صد در صد تنها دلیل گرانی گیگابایت هم چون این برند بسیار رایج هست دارن به این قیمت میدن وگرنه همان جی 1 هم بیشتر از 1400 ارزش خریدن نداره و فقط و فقط بخاطر استقبلاش اون قیمت میدن . 

کسی که براش برند و زیبایی تفاوتی نداره بدون شک ، 970 اکستریم یکی از به صرفه ترین کارتهای موجود بازار هست  و هیچ تفاوتی با گیگا و ... نداره خیلی و در بعضی از مواقع سرتر از گیگابایت هم ظاهر میشه توی اورکلاک های حرفه ای .چرا که همین کارت هم بنظرم برای مدت محدودی موجود خواهد بود و بعیده بعد از اتمامش و بعد از عید به این قیمت وارد بشه . 

ویرایش شده توسط EHSAN BAHAVAR
لینک به دیدگاه

درود . خب اگه بحث سر برنده مطمعنا گیگا . اصولا شرکتایی که برند باشند پول برندیشونم میگیرن (البته کارایی فوق العاده ای داشتن که برند شدن و این امر غیر قابل انکاره) . ولی از نظر من وقتی برای گیم میخواید و تو کارایی و فریم دهی تفاوت محسوسی مشاهده نمیشه چرا خرج اضافه ؟ من بودم به همین زوتاک که خاصیت اور کلاک پذیریه بالایی هم داره اکتفا میکردم .   باز این نظر شخصیه بنده هست . در اخر نظر خودتون ملاکه که چیزی که میخرید در کنار کارایی باهاش عشق کنید و باب میل دلتون باشه  @};-  . 

لینک به دیدگاه

دوستان همین گیگا هم مطمئن باشین قیمتش پایین میاد...

با توجه به قیمت های فعلی صددرصد زوتاک بهتره.....

لینک به دیدگاه

سلام

به نظر من اگه هر دو كارت هم قيمت بودن خوب ميشد گيگا رو انتخاب بهتري دونست ولي با قيمتاي فعلي صددرصد انتخاب زوتك بهتره

در ضمن دوستان قبلا مقايسه اين كارت ها رو تو همين سايت گزاشتن و نه تنها زوتك كم نياورده در بعضي جاها جلو هم زده

در كل ميشه گفت به قول آقا احسان هيچ فرقي تو كارايي ندارن اين دو كارت

لینک به دیدگاه

سلام

با این تفاوت قیمت 100 درصد زوتاک، مهم پردازنده گرافیکیشونه که یه چیز و مطمئنا تفاوت خیلی زیادی ندارن شاید در حد یکی دو درصد، که

فاصله ی قیمتی اونو توجیه میکنه، در ضمن بعید میدونم کیفیت برند زوتاک کمتر باشه، زوتاک یک شرکت معتبره، شاید تو ایران زیاد شناخته شده نیست.

زوتاک یک شرکت چینی نوپا و پیشرو در صنعت تکنولوژیه و سال 2006 تاسیس شده و در سرتاسر جهان بیش از 6000 کارمند داره.

ویرایش شده توسط NaeemSameti
لینک به دیدگاه

http://us.hardware.info/reviews/5867/15x-nvidia-geforce-gtx-970-and-980-review-what-card-to-pick

یه نیگا به این لینک بنداز یه بررسی دسته جمعی شده

توی کارایی نهایتا اکثر کارتها دو سه درصد با هم فرق دارن اینم به خاطر تفاوت فرکانس هاشونه چیز خاصی نیست تفاوت اصلی تو سیستم خنک کننده و سروصدای تولید شده از اوناست قابلیت اورکلاک هم میتونه مهم باشه

تو این موارد کارت زوتاک خنک تره و بیشتر اورکلاک میشه با توجه به قیمت داخل کشور من شخصا زوتاک انتخاب میکنم

همه ی دوستان تست کارت گرافیک inno3d رو ببینن گیگا و ایسوس رو تو همه موارد میبلعه

بعدشم دوستان فکر نکنین کارت زوتاک کارت ارزونیه تو امازون 409 دلار قیمت زده اینجا قیمتش مناسبه

ویرایش شده توسط amin-nvidia
لینک به دیدگاه

کلا برای سری 900 زیاد حساسیت به خرج نده جز داشتن گارانتی و قیمت مناسب.

چون کارت ها از لحاظ تولید گرما مثل کارت های متوسط نسل های قبل اند و خنک کننده خفن و پیشرفته نیاز ندارن.

لینک به دیدگاه

OMG این inno3D  ترکونده از G1 هم بهتر هست هم تو کولینگ هم توی فریم !!!!!!!!!!

فقط مشکل نویز داره  عجب!!!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...