رفتن به مطلب

خطای صفحه آبی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.  سیستم نو  (خرید کمتر از یک ماه پیش) حین مرور کرد ن وب با فایرفاکس توی ویندوز سون 64 بیت برای اولین بار خطای صفحه آبی داد و ریستارت شد. بعدش هم الان دو روزه بدون مشکل کار میکنه.

توی اسمبل و نصب ویندوز، رم و هارد اصلا خطایی نداده بود. فقط بدلیل جدید بودن سی‌پی‌یو و عدم ساپورت توسط مادربرد، بایوس به ورژن 1.5 آپدیت شد و سیستم بدون مشکل و خطا راه‌اندازی شد.

درایورها رو از سی‌دی مادربرد نصب کردم و به آخرین ورژن آپدیت نکردم. آپدیت ویندوز رو هم خاموش کردم و آپدیتی نصب نشده. آنتی‌ویروس nod32 نصبه و آپدیت میشه.

سیستم رو shutdown نمی‌کنم و بحالت sleep یا همون standby خاموش میکنم.

مشخصات سیستم:

MB: MSI H81-P33 garanti sazgar

CPU: i3-4150

VGA: Onboard

RAM: Apacer 2x4GB 1600MHz garanti sazgar

HDD: 1TB WD Green (Windows) + 500GB Samsung

PSU: Green GP430A

با BlueScreenView داخل فایل دامپ نگاه کردم، میگه علت خطا ntoskrnl.exe+75bc0 هست که مربوط به کرنل یا درایورهای نرم افزاری سطح هسته میشه.

آپدیت نبودن درایورها و ویندوز میتونه باعث صفحه آبی بشه؟

بعد از خطای صفحه آبی با memtest86 از رم‌ها تست گرفتم و قبل از اینکه به 100٪ برسه 8 تا خطا داد! بنظرتون مشکل از رم هست؟ باید رم ها رو یکی یکی دربیارم تست کنم؟

گارانتی سازگار همچین چیزی رو قبول میکنه؟ اصلا ارزش داره بخاطر همچین چیزی دردسر گارانتی رو کشید؟

میتونه مشکل از اسلات‌های رم مادربرد باشه؟

پاور گرین GP430A از سیستم قبلی مونده و مال 5 سال پیش هست. میتونه باعث صفحه آبی بشه؟ با برنامه HWinfo نگاه کردم، ولتاژهای 3.3 و 5 و 12 بترتیب 3.44 و 5.12 و 12.23 بودن. ولتاژها چطورن؟

فایل دامپ خطای صفحه آبی رو هم گذاشتم اگه خواستین ببینین.

http://speedy.sh/w2Y36/030815-17503-01.dmp

ممنون میشم راهنمایی کنین

ویرایش شده توسط lioncomputer457
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
لینک به دیدگاه

ممنون از راهنمایی‌تون.

BlueScreenView میگه علت خطا ntoskrnl.exe+75bc0 هست که مربوط کرنل میشه، یعنی خطا نرم‌افزاری بوده. ولی نگرانی من از این بابته که وقتی با memtest امتحان کردم رم خطا داد (البته هر دوتا ماژول رم رو مادربرد بودن و یکی یکی تست نکردم).

بنظرتون گارانتی سازگار قبول میکنه چنین چیزی رو؟

یه بار صفحه آبی تو یه ماه ارزش دردسر کشیدن واسه گارانتی رو داره؟

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنمایی‌تون.

BlueScreenView میگه علت خطا ntoskrnl.exe+75bc0 هست که مربوط کرنل میشه، یعنی خطا نرم‌افزاری بوده. ولی نگرانی من از این بابته که وقتی با memtest امتحان کردم رم خطا داد (البته هر دوتا ماژول رم رو مادربرد بودن و یکی یکی تست نکردم).

بنظرتون گارانتی سازگار قبول میکنه چنین چیزی رو؟

یه بار صفحه آبی تو یه ماه ارزش دردسر کشیدن واسه گارانتی رو داره؟

درود بر شما

اگه در میم تست خطا داده صد درصد رم شما مشکل داره عزیز اتفاقا اونا خودشون با میم تست تست میکنند

لینک به دیدگاه

با سلام

اول اینکه خودت به مشکلاتی در رمها پی بردی ولی قبل از هر اقدامی رمها را یکی یکی بصورت جداگانه تست کن .......من پیشنهاد میدم که اگر تونستی با یه سیستم دیگه هم تست کنی

مورد بعدی باید بگم پاور از نظر ولتاژ خوب و پایدار هست و سیستمی که داری مصرف برقش خیلی کم هست

یه سوال هم دارم !!!!!! چند تا هارد درایو داری ؟

لینک به دیدگاه

با سلام

اول اینکه خودت به مشکلاتی در رمها پی بردی ولی قبل از هر اقدامی رمها را یکی یکی بصورت جداگانه تست کن .......من پیشنهاد میدم که اگر تونستی با یه سیستم دیگه هم تست کنی

مورد بعدی باید بگم پاور از نظر ولتاژ خوب و پایدار هست و سیستمی که داری مصرف برقش خیلی کم هست

سلام. سعی میکنم جدا جدا تستشون کنم ببینم چی میشه!  (حالا کی حوصله رم رو ببره گارانتی سازگار! مگه به همین سادگی قبول میکنن!)

هارد 2 تا دارم. یه هارد نو 1 ترا وسترن که ویندوز تو اون نصب شده + یه هارد 500 سامسونگ از سیستم قبلی (از 5 سال پیش!)

ممکنه بد سکتور تو یکی از هاردها باعث ارور صفحه آبی بشه؟

لینک به دیدگاه

درود بر شما

اگه در میم تست خطا داده صد درصد رم شما مشکل داره عزیز اتفاقا اونا خودشون با میم تست تست میکنند

سلام. اگه اینطور باشه امیدوار شدم. اگه تعویض درجا بدون جر و بحث بکنن واقعا عالی میشه!

لینک به دیدگاه

سلام. سعی میکنم جدا جدا تستشون کنم ببینم چی میشه!  (حالا کی حوصله رم رو ببره گارانتی سازگار! مگه به همین سادگی قبول میکنن!)

هارد 2 تا دارم. یه هارد نو 1 ترا وسترن که ویندوز تو اون نصب شده + یه هارد 500 سامسونگ از سیستم قبلی (از 5 سال پیش!)

ممکنه بد سکتور تو یکی از هاردها باعث ارور صفحه آبی بشه؟

احتمالش هست بدسکتور باعثش شده باشه

حتما تست بگیرید

حتما رم ها رو تکی امتحان کنید

سلام. اگه اینطور باشه امیدوار شدم. اگه تعویض درجا بدون جر و بحث بکنن واقعا عالی میشه!

بستگی داره واسه چی اینطوری شده باشه

لینک به دیدگاه

با سلام

سلام. آره جدا جدا باید تست کنم! سیستم دیگه که رم 1600 ساپورت کنه ندارم. حتما باید با یه سیستم دیگه تست کنم؟

لینک به دیدگاه

بنظرتون درایورها و ویندوز رو آپدیت کنم و چند هفته‌ای صبر کنم ببینم دوباره صفحه آبی میده یا نه؟ یا بنظرتون یکی از رم‌ها 100٪ مشکل داره باید بره گارانتی؟

لینک به دیدگاه

احتمالش هست بدسکتور باعثش شده باشه

حتما تست بگیرید

حتما رم ها رو تکی امتحان کنید

بستگی داره واسه چی اینطوری شده باشه

ببخشید، تست هارد با کدوم برنامه انجام میشه؟

لینک به دیدگاه

سلام. آره جدا جدا باید تست کنم! سیستم دیگه که رم 1600 ساپورت کنه ندارم. حتما باید با یه سیستم دیگه تست کنم؟

تو همین سیستم فقط تکی امتحان کنید

بنظرتون درایورها و ویندوز رو آپدیت کنم و چند هفته‌ای صبر کنم ببینم دوباره صفحه آبی میده یا نه؟ یا بنظرتون یکی از رم‌ها 100٪ مشکل داره باید بره گارانتی؟

هنوز چیزی مشخص نیست بعد از امتحان کردن رم ها مشخص میشه

ببخشید، تست هارد با کدوم برنامه انجام میشه؟

hd tune

http://soft98.ir/software/optimization/2620-HD-Tune.html

ویرایش شده توسط #MESSI#
لینک به دیدگاه

دوست عزیز سیستم امضاء ینده را میتونی مشاهده کنی

دقیقا توی 2 روز گزشته 2 بار خطلی صفحه ابی داشتم ولی رمهای سیستم من مشکلی ندارن

مشکل من این بود که وقتی هارد دوم سیستم چند دقیقه بیکار مونده بود به حالت خودکار خاموش شده بود و وقتی میخواست دوباره روشن بشه این خطا را بوجود می اورد و باید بگم هارد دوم سیستم من هم Samsung 500GB هست

شاید مشکل سیستم شما هم به هارد مربوط بشه

لینک به دیدگاه

سلام.  سیستم نو  (خرید کمتر از یک ماه پیش) حین مرور کرد ن وب با فایرفاکس توی ویندوز سون 64 بیت برای اولین بار خطای صفحه آبی داد و ریستارت شد. بعدش هم الان دو روزه بدون مشکل کار میکنه.

توی اسمبل و نصب ویندوز، رم و هارد اصلا خطایی نداده بود. فقط بدلیل جدید بودن سی‌پی‌یو و عدم ساپورت توسط مادربرد، بایوس به ورژن 1.5 آپدیت شد و سیستم بدون مشکل و خطا راه‌اندازی شد.

درایورها رو از سی‌دی مادربرد نصب کردم و به آخرین ورژن آپدیت نکردم. آپدیت ویندوز رو هم خاموش کردم و آپدیتی نصب نشده. آنتی‌ویروس nod32 نصبه و آپدیت میشه.

سیستم رو shutdown نمی‌کنم و بحالت sleep یا همون standby خاموش میکنم.

مشخصات سیستم:

MB: MSI H81-P33 garanti sazgar

CPU: i3-4150

VGA: Onboard

RAM: Apacer 2x4GB 1600MHz garanti sazgar

HDD: 1TB WD Green (Windows) + 500GB Samsung

PSU: Green GP430A

با BlueScreenView داخل فایل دامپ نگاه کردم، میگه علت خطا ntoskrnl.exe+75bc0 هست که مربوط به کرنل یا درایورهای نرم افزاری سطح هسته میشه.

آپدیت نبودن درایورها و ویندوز میتونه باعث صفحه آبی بشه؟

بعد از خطای صفحه آبی با memtest86 از رم‌ها تست گرفتم و قبل از اینکه به 100٪ برسه 8 تا خطا داد! بنظرتون مشکل از رم هست؟ باید رم ها رو یکی یکی دربیارم تست کنم؟

گارانتی سازگار همچین چیزی رو قبول میکنه؟ اصلا ارزش داره بخاطر همچین چیزی دردسر گارانتی رو کشید؟

میتونه مشکل از اسلات‌های رم مادربرد باشه؟

پاور گرین GP430A از سیستم قبلی مونده و مال 5 سال پیش هست. میتونه باعث صفحه آبی بشه؟ با برنامه HWinfo نگاه کردم، ولتاژهای 3.3 و 5 و 12 بترتیب 3.44 و 5.12 و 12.23 بودن. ولتاژها چطورن؟

فایل دامپ خطای صفحه آبی رو هم گذاشتم اگه خواستین ببینین.

http://speedy.sh/w2Y36/030815-17503-01.dmp

ممنون میشم راهنمایی کنین

سلام داداشم

مقاله خبات رو مطالعه کن حتما کمکت میکنه

اما چند نکته بگم خدمتت که بنده تجربه کردم

1.کابل SATA که ممکنه خراب یا نامرغوب باشه برید کابل سالم و مرغوب بگیرید بهتره که اسم یکی از بردندها روش هک شده باشه

2.هاردهاتون رو با نرم افزاره Acronis پارتیشن بکنید و بعد هارد وسترن دیجیتالتون رو با نرم افزار Acronis Format WD فرمت کنید که هم سرعتش بالا بره هم امکان خطا در جدول فرمت و فتتون رو برطرف کنه (تاثیر فراوانی در سرعت هاردتون داره می تونید امتحان کنید)

3.رم هاتونه با نرم افزار بوتیبل تست رم چک کنید و اگه امکان داشت شکاف های رمتون رو تغییر بدین

4.ویندوز خوب دانلود کنید و نصب کنید بهترین ویندوز های بدون مشکل و آپدیت شده توی این سایت میتونید دانلود کنید

http://p30download.com/fa/software/category/os/windows/

5.توی تنظیمات بایوس مادربردتون هاردتون رو از IDE به AHCI تغییر بدین و دوباره نصب ویندوز کنید

6.اگه چیزی روی شکاف PCI دارید مثل مودم دیالاپ و... اون رو در بیارید

7.درایور و بایوس رو حتما تغییر بدین و آپدیت بکنید

ویرایش شده توسط Abolfazl-like
لینک به دیدگاه

دوست عزیز سیستم امضاء ینده را میتونی مشاهده کنی

دقیقا توی 2 روز گزشته 2 بار خطلی صفحه ابی داشتم ولی رمهای سیستم من مشکلی ندارن

مشکل من این بود که وقتی هارد دوم سیستم چند دقیقه بیکار مونده بود به حالت خودکار خاموش شده بود و وقتی میخواست دوباره روشن بشه این خطا را بوجود می اورد و باید بگم هارد دوم سیستم من هم Samsung 500GB هست

شاید مشکل سیستم شما هم به هارد مربوط بشه

سلام. رم‌هاتون رو یکی یکی با memtest تست کردین؟

تو تست هارد دوم با HD Tune چیزی نشون داد؟

با BlueScreenView داخل فایل دامپ نگاه کنین. علت (cause) چی نوشته؟

(از کنترل پنل خاموشی اتوماتیک هاردها رو به بعد از 1 ساعت بیکاری تنظیم کنین. من اینجوری کردم، از اونوقت تا حالا ندیدم هارد دوم خاموش بشه.)

ویرایش شده توسط lioncomputer457
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...