رفتن به مطلب

دلال بودن جرم نیست !!!

عبد فرار
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دلال کیست؟>>کسی که یه جنسی رو میخره و میفروشه!

کسی که اگه نباشه نه یه سری جنس هاشون رو تا ته ....قیمت میبرن بالا و میفروشن

دلال کسی هست که هر وقت جنست رو دستت باد کرد میخره..به قیمت میخره چون بازار وضعش مشخصه

دلال کسیه که تعادل رو حفظ میکنه دوستان عزیز!!

از هر کی خرید کردیم یه قرون چونه نزدیم...خودشون بیان بگن..قیمت گذاشتن...اکی بود گفتیم چشم..نبود نخریدیم

جالب دوستانی هست که این حرف ها رو میزنند و امتیازشون سر به فلک میزنه!
خرید شخصیشون زیاده آخه :D

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

یوزر بودن افتخار و دلال بودن جرم رو ندیده بودیم که دیدیم!
دلال معتاد نیست>>مریض است او را به جامعه راه دهید :D

لینک به دیدگاه

:-?  :-?  :-?  :-?  :-?  :-?  :-?  :-?  :-?  :-?  :-?  :-?  :-?  :-?  :-?  :-?  :-?  :-?  :-?  :-?  :-?  :-?  :-?  :-?  :-?

تو پست بعدی نتبجه تفکرم میگم   =))  =))  =))  =))  =))

لینک به دیدگاه

آدم دلالی هم میکنه حداقل دلالی ماشینی...ملکی...یه چیزه سنگین بکنه نه دلالی برای 40 تومن 50 تومن که وقتی هم حرفی پاش هست برات اهمیت نداشته باشه...کلا مردم بدشون میاد چون اولا 99% دلالها بز خر هستن...دومن کلا کار بی کلاسیه...دیگه آدم از تو هر سوراخی نباید پول بکشه بیرون که...آره میدونم اوضاع خرابه همین 40 تومنا هم کار راه میندازه ولی در نهایت از این راه ارزش نداره...(((این نظر شخصی من بود))) به دل نگیر دلال :D @};-

لینک به دیدگاه

دلال کسی است که از مبدا جنسی رو مفت میخرد و در مقصد پول خون پدرش را برای همان جنس طلب میکند

نگید اینجوری نیست که صبح تا شب تو بازار باهاشون سروکار دارم :mad:

لینک به دیدگاه

آدم دلالی هم میکنه حداقل دلالی ماشینی...ملکی...یه چیزه سنگین بکنه نه دلالی برای 40 تومن 50 تومن که وقتی هم حرفی پاش هست برات اهمیت نداشته باشه...کلا مردم بدشون میاد چون اولا 99% دلالها بز خر هستن...دومن کلا کار بی کلاسیه...دیگه آدم از تو هر سوراخی نباید پول بکشه بیرون که...آره میدونم اوضاع خرابه همین 40 تومنا هم کار راه میندازه ولی در نهایت از این راه ارزش نداره...(((این نظر شخصی من بود))) به دل نگیر دلال :D @};-

عارضم خدمتتون که ملک و ماشین اگه در جریانش باشین ..همچین نرخته هر روزه..ملک خوب تقریبا ماهی چند ماهی خوبش گیر میاد و یک ماهی هم طول فروش داره

دوم ماشین که هفته ای یکی میخوره اگه تو پاچت نکنند و خیلی هم مهارت میخواد و تازه اگه تو پارکینگ باشی...

سوم:کلاس؟؟؟پرستیژ؟؟یا نمیدونی کجا هستی و داری زندگی میکنی و هدفت مشخص نیست...یا اینکه تحت تاثیر محیط و آدماش هستی..

اینکه این واژه چه بار معنایی رو القا میکنه رو باید از نو ارزش یابی کرد.

چهارم:رفیق این که میگین چهل پنجاه تومن :D خب بستگی به حجم خرید و فروش داره عزیزم

لینک به دیدگاه

دلال کسی است که از مبدا جنسی رو مفت میخرد و در مقصد پول خون پدرش را برای همان جنس طلب میکند

نگید اینجوری نیست که صبح تا شب تو بازار باهاشون سروکار دارم :mad:

موافقم...

لینک به دیدگاه

الان بسته میشه  

100%   قول میدم.

چرا آخه؟

لینک به دیدگاه

به نظرم دلال داریم تا دلال

دوستان و خود من متاسفانه از این صنف اکثرا آدم های بز خر و گرون فروش رو تو ذهنمون داریم

لینک به دیدگاه

آخه میدونی از چی حرصم میگیره رفتیم نمایشگاه ماشین بخریم طرف ماشینو خریده 15.5 بعد گذاشته بر فروش 16.700 خب لامصب میخوای بخوری 200 تومن 300 تومن دیگه مگه جنگه 1200 سود میگیری تازه پولی که هیچ زحمتی هم براش نمیکشه این وسط من و امثال من که داریم با کارگری پول درمیاریم پول که چه عرض کنم جون میکنیم باید 2 برابر ارزش واقعی یه جنس پول بدیم

خواهشا یه عده روشنفکر نیان بگن که پول تجربه و زرنگی و کاربلدیشونو میخورن که مجبورشم یه مثالایی بزنم که خودم دلم نمیخواد

واقعا پول دلالی حرومه آقا حروم :mad:  :mad: البته بعضیا که دارن سود مناسب یه جنسو میگیرن منظورم نیست @};-

لینک به دیدگاه

آخه میدونی از چی حرصم میگیره رفتیم نمایشگاه ماشین بخریم طرف ماشینو خریده 15.5 بعد گذاشته بر فروش 16.700 خب لامصب میخوای بخوری 200 تومن 300 تومن دیگه مگه جنگه 1200 سود میگیری تازه پولی که هیچ زحمتی هم براش نمیکشه این وسط من و امثال من که داریم با کارگری پول درمیاریم پول که چه عرض کنم جون میکنیم باید 2 برابر ارزش واقعی یه جنس پول بدیم

خواهشا یه عده روشنفکر نیان بگن که پول تجربه و زرنگی و کاربلدیشونو میخورن که مجبورشم یه مثالایی بزنم که خودم دلم نمیخواد

واقعا پول دلالی حرومه آقا حروم :mad:  :mad: البته بعضیا که دارن سود مناسب یه جنسو میگیرن منظورم نیست @};-

ببین همه بچه هایی که با من کار کردند...میدونند من نقاش ساختمونم..27 سالمه..کلی سال هم کارگریمون رو کردیم و داریم میکنیم

اون دلال ماشین...یه پولی داره که داره براش کار میکنه و صد در صد براش خیلی زحمت کشیده(البته اگه حلال باشه)

وقتی شما میخوای ماشین رو بفروشی و هی میخوابه و میخوابه و تو دوست و اشنا میچرخه و فروش نداره..بعد یه آقای دلال هر موقع بگی در جا میخره..مثل خودت باید آبش کنه و رد کنه...صد در صد ریسک خواب پول و رد نشدن مثل واسه جنس یه ادم عادی وجود داره...طبیعتا باید کمتر بخره از عرف و به قیمت عرف رد کنه که اگه پا بده بیشتر هم رد میکنه...

اقا به قول سهراب چشم ها را باید شست(مغازه دار کارش چیه مگه؟>)کمترین خرید از بازار و بیشترین فروش در غالب عرف به مشتری یوزر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دلال اصلا اسمش روشه یک ادمی هست که نه کالا مال اونه نه خریدار اون هست این وسط پول مفت میگیره میره...  :D از اونجایی که در این شغل باید انصاف رو رعایت کرد و اکثرا رعایت نمی کنند و سعی می کنند تا هرجا که تیغشون میبره از خریدار و فروشنده ببرند همه با این افراد مشکل دارند... بطور مثال عرض می کنم دوست بنده یک اکانت رو از چنگش دراوردند 1.700 با این توصیف که بیشتر از این حریدار نداره و کسی نمی خره از دست میپره و این حرفا درحالیکه تو آب نمک خوابونده بود یکی رو و بعد که با خریدار صحبت شد گفت 2.200 خریده تازه چونه زده می خواسته 2.500 بهش بفروشه، خب این چه وضعش هست ؟؟؟   :-?  :-?  :-?

دلالی حساب کتاب داره میان ارزش جنس رو در نظر میگیرند یک درصدی به دلال میدهند نه اینجوری کار کردن، به این میگن دزدی و خیانت به دو طرف که اکثر اوقات در بنگاه های مختلف شاهد هستیم و در صنف های مختلف نیز رواج پیدا کرده... !  *dry#  *dry#  *dry#

نمونه دیگش tv رو قیمت گرفتم از تعاونی فرهنگان که قدیما جنس هایی رو بصورت اقساطی و با سود بسیار کم به فرهنگان می فروخت ، این tv رو شنیدیم دارن قسطی میدن گفتیم بریم از طریق فامیلمون یدونه بگیریم، اقا اومدن tv که خود نمایندگی اصلیش و واردکنندش در تهران با پستش 3 تومن میفروشه رو 3.800 میدن ، میگم چجوری قسط بندی کردی اینقدر شده میگه 3.200 قیمت شه بیا بدون قسطی بهت بدیم !!! 

یعنی از همه طرف مردمو میچاپند بعد بهش می گم این جنستون رو خود نمایندگی میده 3 تومن چجوری شما که نمایندگی اینجا هستین اینقدر میدین؟؟؟ میگه اون مونتاژ ایرانه این مونتاژ مالزیه؟؟؟ بعد جلو روش زنگ زدم نمایندگی میگه هرچی ما گارنتی کردیم مونتاژ ایرانه دروغ گفته هرکی بهت گفته... بعد یارو سرخ شده میگه من فقط مسئول فروشم برو پیش مدیر تعاونی... اخرشم ته حرفشون این بود برو از خود نمایندگی بخر!!! خب من قسطی می خواستم بخرم اما با قیمت عادلانه نه با کلاه برداری، خلاصه منصرف شدیم رفت... چقدر مردم سادن تو دو هفته چهل پنجاه تا تا فروخته بودن به مردم به خیال اینکه چی خریدند... می خواستم به 124 زنگ بزنم بگم حیف من رفته بودم باهاش بحث کرده بودم و معلوم میشد من زنگ زدم یجورایی خوب نبودش...  :D

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

من تولید کننده بدبخت باید بدم دست دلال بی همه چیز بی پدر مادر اونم چون فقت توی ماشین سازی اراک اشنا داره جنس منو بفروشه هم از این سمت بزنه به جیب هم از اون سمت 

مجبورم با اینتور ادما کار کنم فقت هم دلیلش فساد هست و بس 

لینک به دیدگاه

خودت میگی در غالب عرف 

عرف میگه جنسی که با هزار دوز کلک پایین خریدی بخوای اینقدر روش سود کنی

ما هم تو بعضی از خرید و فروش ها بعضی چیزا رو لحاظ میکنیم که هیچکس ضرر نکنه 

هیچ وقت هم برا خودمون درصد ثابت تعیین نمیکنیم  چه تو خرید چه تو فروش مثلا مثل این دلالها چیزی رو میخوایم بخریم با هزار تا قسم تو سر مال نمیزنیم 35 درصد هم ملاک نیست رو هر چیزی

تو هر معامله ای وارد شدیم همیشه حرف این 3 درصد و 35 درصد بوده به خدا دیگه حالم از این دلالهای بی خدا بهم میخوره

تقصیر خودشونم نیست این جامعه کثیف و این مدیریت ضعیف این شغلای کاذب رو ایجاد میکنه

لینک به دیدگاه

درود

دلال اصلا اسمش روشه یک ادمی هست که نه کالا مال اونه نه خریدار اون هست این وسط پول مفت میگیره میره...  :D از اونجایی که در این شغل باید انصاف رو رعایت کرد و اکثرا رعایت نمی کنند و سعی می کنند تا هرجا که تیغشون میبره از خریدار و فروشنده ببرند همه با این افراد مشکل دارند... بطور مثال عرض می کنم دوست بنده یک اکانت رو از چنگش دراوردند 1.700 با این توصیف که بیشتر از این حریدار نداره و کسی نمی خره از دست میپره و این حرفا درحالیکه تو آب نمک خوابونده بود یکی رو و بعد که با خریدار صحبت شد گفت 2.200 خریده تازه چونه زده می خواسته 2.500 بهش بفروشه، خب این چه وضعش هست ؟؟؟   :-?  :-?  :-?

دلالی حساب کتاب داره میان ارزش جنس رو در نظر میگیرند یک درصدی به دلال میدهند نه اینجوری کار کردن، به این میگن دزدی و خیانت به دو طرف که اکثر اوقات در بنگاه های مختلف شاهد هستیم و در صنف های مختلف نیز رواج پیدا کرده... !  *dry#  *dry#  *dry#

نمونه دیگش tv رو قیمت گرفتم از تعاونی فرهنگان که قدیما جنس هایی رو بصورت اقساطی و با سود بسیار کم به فرهنگان می فروخت ، این tv رو شنیدیم دارن قسطی میدن گفتیم بریم از طریق فامیلمون یدونه بگیریم، اقا اومدن tv که خود نمایندگی اصلیش و واردکنندش در تهران با پستش 3 تومن میفروشه رو 3.800 میدن ، میگم چجوری قسط بندی کردی اینقدر شده میگه 3.200 قیمت شه بیا بدون قسطی بهت بدیم !!! 

یعنی از همه طرف مردمو میچاپند بعد بهش می گم این جنستون رو خود نمایندگی میده 3 تومن چجوری شما که نمایندگی اینجا هستین اینقدر میدین؟؟؟ میگه اون مونتاژ ایرانه این مونتاژ مالزیه؟؟؟ بعد جلو روش زنگ زدم نمایندگی میگه هرچی ما گارنتی کردیم مونتاژ ایرانه دروغ گفته هرکی بهت گفته... بعد یارو سرخ شده میگه من فقط مسئول فروشم برو پیش مدیر تعاونی... اخرشم ته حرفشون این بود برو از خود نمایندگی بخر!!! خب من قسطی می خواستم بخرم اما با قیمت عادلانه نه با کلاه برداری، خلاصه منصرف شدیم رفت... چقدر مردم سادن تو دو هفته چهل پنجاه تا تا فروخته بودن به مردم به خیال اینکه چی خریدند... می خواستم به 124 زنگ بزنم بگم حیف من رفته بودم باهاش بحث کرده بودم و معلوم میشد من زنگ زدم یجورایی خوب نبودش...  :D

:laughing:

لینک به دیدگاه

من تولید کننده بدبخت باید بدم دست دلال بی همه چیز بی پدر مادر اونم چون فقت توی ماشین سازی اراک اشنا داره جنس منو بفروشه هم از این سمت بزنه به جیب هم از اون سمت 

مجبورم با اینتور ادما کار کنم فقت هم دلیلش فساد هست و بس 

خودت که نمیتونی بفروشی..به کسی هم میخوای ندی بفروشه؟؟؟

اگرم به کسی میدی بفروشه کلی فحش بهش میدی؟؟؟؟؟؟؟ :eek:

لینک به دیدگاه

من برای جنسم یه قیمت مد نظر می گیرم . هرکس که بیاد و به قیمت مد نظرم جنسم رو بخره می فروشم (البته با در نظر گرفتن سابقه خریدار چون دنبال دردسر نمی گردم.) قشنگ چندتا جنس فروختم خود خریدار گفته که دلال (واسطه اسم با کلاس) هستم. به هر حال همیشه به خانواده و دوستام و ... توصیه می کنم جنس از خود فروشنده بخره نه از واسطه. این فروم ها هم کارشون همینه . فروش کالا بین خریدار و مصرف کننده بدون واسطه . اما خوب خیلی ها با این فروم ها آشنا نیستن . وگرنه من راحت می تونستم  نصف سود دلال رو هم نصیب خودم کنم نصفش هم نصیب خریدار بشه که اینجوری هر دو برنده بودیم.

لینک به دیدگاه

دلال داریم . نصف سیب زمینی های بازار رو جمع میکنه به موقعش وقتی کمبود تو بازار احساس شد سه برابر قیمت میفروشه. پدر این دلالان رو باید در آورد. :D

لینک به دیدگاه

اره بابا معتاد هم مجرم نیست بیمار ه.

LOL

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

باور کن ;)

لینک به دیدگاه

دلال داریم . نصف سیب زمینی های بازار رو جمع میکنه به موقعش وقتی کمبود تو بازار احساس شد سه برابر قیمت میفروشه. پدر این دلالان رو باید در آورد. :D

اون تیکه رو خوب اومدی پدرشون در بیارن البته دلال های بی انصاف :D

اما اتفاقا دلالی رو که بتونه انقدر خوب تشخیص بده مردم به چیزی در طی روز های آتی نیاز دارن نباید پدرش رو در آورد بلکه باید جذب بشه، باید بهش درس داد که بتونه از استعدادش بهتر استفاده کنه در راه مملکت بجای کلی آدم که هیچی نمیدونن و فقط باعث نابسامانی این مملکت و مردم اون میشن

در عوض اینطوری هم دلاله به اعتبار و جایی میرسه، هم میتونه هم نوع های خودش رو بشناسه و اون هارو هم تو راه بیاره و هم البته و صد البته مردم اینجا بهتر، راحت تر و با امید بیشتری میتونن مایحتاج روزانشون رو بخرن و تحریم محریم ها هم کمتر اثر بکنه و مخصوصا شب عیدی هرکسی بتونه برای زن و بچه اش شیرینی، لباس و کادو بخره

ویرایش شده توسط vampirekain
لینک به دیدگاه

کارگر!!!!

کارگر بودن جرمه بخدا!!

عرق ریختن و پول در آوردن جرمه!!!

لعنت به .........(حیف که . . . . . )

کاش هیچ وقت به دنیا نمیومدم یا شاید تو 7 هشت دهه پیش زندگی میکردم و اصلا چیزی به اسم تورم و رکود اقتصادی و حباب و .... رو نمیدونستم.

حرفام هیچ ربطی ب تاپیک نداشت دوستان معذرت

لینک به دیدگاه

کارگر!!!!

کارگر بودن جرمه بخدا!!

عرق ریختن و پول در آوردن جرمه!!!

لعنت به .........(حیف که . . . . . )

کاش هیچ وقت به دنیا نمیومدم یا شاید تو 7 هشت دهه پیش زندگی میکردم و اصلا چیزی به اسم تورم و رکود اقتصادی و حباب و .... رو نمیدونستم.

حرفام هیچ ربطی ب تاپیک نداشت دوستان معذرت

:-?

عاقا بر اعصابت مسلسل باش :)

لینک به دیدگاه

:-?

عاقا بر اعصابت مسلسل باش :)

قشنگ بود =))

فدات @};-

لینک به دیدگاه

دلال هم یک جور مردم سرکیسه میکنه فروشنده ها هم طوریی دیگر 

طرف یک پیرهن تی شرت همسایه ما هست لباس فروش هست 

از بازار دونه ایی 7 تومن میخره 20 تومن میفروشه  :laughing:

طرف میره تا غروب جون میکنه 30 تومن بذور در میاره 

در کل این مملکت جسارت نباشه همه یک جور سر هم نوع خودشون کلاه میذارند  :wacko:  

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...