رفتن به مطلب

رسیدن به اوج حس رانندگی با کمترین خطر جانی و مالی

MEHDI-GTX
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام خدمت دوستان عزیز

صنعت بازی در سالهای اخیر پیشرفت خوبی رو بخصوص در بازی های شبیه سازی رقم زده

کسانی که عاشق رانندگی هستند (مثل خودم) بوسیله این شبیه سازها بدون صرف هزینه خرید تجهیزات رانندگی در دنیای واقعی بخاطر ضعف مالی و همچنین وجود خطر تصادف و تامین هزینه های تعمیرات و از دست رفتن جان و مال میتوانند  از این طریق لااقل تا حدی آن حس زیبای رانندگی رو تجربه کنند

شرکتهای سازنده شبیه سازی مثل بازی های اخیر asseto corsa و project cars به شدت روی مسئله هندلینگ و فیزیک بازی تمرکز کردند و بازی به شدت اگه از لحاظ گرافیک نگیم از لحاظ حس رانندگی و هندلینگ یا باصطلاح عامیانه (گیم پلی) داره واقعا به واقعیت نزدیک میشه

اکثر دوستان از فرمان های شبیه ساز بازی مخصوصا logitech g27 اطلاع دارند که یکی از بهترینها داخل کشور هست. پیشنهاد میکنم این کلیپ رو که از بازی asseto corsa بهمراه این فرمان تهیه شده رو مشاهده بکنید.

از پشت مانیتور خودتون میتونید حس رانندگی گیمر رو تشخیص بدید از مد سیستم گیم واضحه که عاشق ریسینگ هست 

پس اگه شما هم یکی از عاشقان رانندگی هستید از همین الان به فکر تهیه یه فرمان بازی حرفه ای باشید

post-12892-0-76172800-1426204815_thumb.jpg

چیزشـــکن لازمه

http://r7---sn-nwj7knek.googlevideo.com/videoplayback?upn=T9z-cMDuF-c&ip=65.49.14.60&expire=1426227356&fexp=900242%2C907263%2C913444%2C916641%2C916726%2C924627%2C927622%2C934952%2C934953%2C934954%2C9406089%2C9407103%2C9407569%2C9407641%2C9407663%2C9407717%2C943917%2C948124%2C951703%2C952302%2C952612%2C952901%2C955301%2C957201%2C959701&id=o-AMFA9MXzCyNhLcIERynHUzIE3usjSOXcAST-TxyPJ6l0&sver=3&source=youtube&ratebypass=yes&signature=067CC6FB752611FC40A65453854C0843E807C0A4.0B99BE7CE1D77D16D659117FE14553BF0CC799E6&key=cms1&ipbits=0&pl=25&itag=18&dur=358.980&sparams=dur,expire,id,initcwndbps,ip,ipbits,itag,mm,ms,mv,pl,ratebypass,source,upn&title=ASSETTO+CORSA+DRIFT+NISSAN+240SX+SR20DET+BY+PYLE+LOGITECH+G27&redirect_counter=1&req_id=857ebf65db6fa3ee&cms_redirect=yes&mm=30&ms=nxu&mt=1426205745&mv=m

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0CCcQtwIwAg&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D_M9cbd_1G5E&ei=2CMCVY3XCYXYywPMhIKwDQ&usg=AFQjCNEEN-IOFd7bspwPRzkbQwalICufBg&bvm=bv.88198703,d.bGQ

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دیگه از این واقعی تر هم میشه؟!  

یکی دیگه از قابلیت های asseto corsa یعنی دارم به برتری asseto نسبت به project cars ایمان میارم

یعنی اگه طرف تو فیلم مشخص نبود ادم نمیفهمید بازیه

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=video&cd=8&cad=rja&uact=8&ved=0CDsQtwIwBw&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D5vrQ7zJT2DU&ei=9zACVe2oLseqyASjw4DQCQ&usg=AFQjCNF_BXCtytnAwRW2ESSVnVokzh2N4w&bvm=bv.88198703,d.bGQ

نام کیت 

Oculus Rift DK2

قیمت این کیت 2.890.000 تومان موجود داخل ایران

لینک به دیدگاه

خواب نداری ؟ :D

از دیروز که Dream pack اومد خواب منم پریده :D

این پیست spa (تو ویدئو دوم از Rift) همون پیستیه که stefan bellof، نگه دارنده لپ تایم وحشتناک 6:11 پیست Nordschleife تو سال 1983، کشته میشه ! (ویدئو)

کی فکرش رو می کرد که یه روزی بدست اوردن چنین تجربه هایی برای هر فردی ممکن شه ؟!

یه ست آپ دیگه هم هست که به نظرم جالبه. استفاده از 3 عدد ویدئو پروژوکتور 1080 روی یه پرده نیم دایره 4 متری ! بگذریم از اینکه معمولی ترین پروزکتور های 1080 تو ایران دونه ایی بالای 20 میلیون تومن قیمت دارن و خود پرده حداقل 2 3 میلیون تومن در میاد ! ولی خب در هر حال از نظر من ستاپ فوق العاده جالبی هست ! حداقل سردرد و مشکلات Rift رو نداره :D

ویدئو 1

ویدئو 2

ویدئو 3

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فوق العاده بود مخصوصا ویدیو 2 بخاطر تاریک بودن اتاق بیشتر حس داخل کابین بودن منتقل میشه

ویدیو 3 هم که در یک کلام اقا مگه تو این دنیا بازی ماشین هم داریم :D

ولی در کل به نظرم انعطاف rift و کیتهای سه بعدی بیشتره 

rift گیمر رو بیشتر به واقعیت نزدیک میکنه چون گیمر خودش رو در اون محیط تصور میکنه

دقت کنی بوسیله rift وقتی سر پیچ میرسه با چرخش سر دید رو منطبق بر مسیر جاده میکنه برای بهترین چرخش 

ولی در این ویدیو فقط صحنه ها به خاطر تصویر کروی فقط از کناره ها عبور میکنند و حس سه بعدی به اندازه rift نداره

چرا عاشقان همیشه باید در حسرت دیدار یار بمانند :D

مگه ما دل نداریم واقعی و مجازیش گیرمون نمیاد

لینک به دیدگاه

خب بخوایم مقایسه کنیم هیچکدوم ایده ال نیستن. ریفت کلاً در دسترس نیست واسه خرید، ظاهراً هم حالا حالا ها قصد عرضش رو ندارن. بهترین حالت vive امسال عرضه شه، و چند ماه بگذره برای وارد شدن و ثبات قیمت، و این تازه زمانیه که قیمت اصلیه تعیین شده توسط استیم قابل قبول باشه، دقت کن که با 900 دلار میشه یه ست اپ تریپل مانیتور خوب جمع کرد همین الان ! و از طرف دیگه پرده کروی کلاً منتفیه چون پروزکتور 1080 قیمت خیلی بالایی داره، مصرف برق، فضای مورد نیاز و غیره کلاً این روش هم منتفی میکنه. پس عملاً روش های الترنیتیو رها خیلی طولانیی رو دارن تا اتاق منو شما ! ولی خب بحث خود تکنولوژی که باشه، یه جور سلیقست، من زیاد از VR خوشم نمیاد، یکسری ضعف های اولیه داره مثل تکه شدن تصویر یا کیفیت پایین اطراف تصویر و مهمتر اینکه طول میکشه تا عنوان های مختلف پشتیبانی کامل ازش داشه باشن .

از طرف دیگه این تکنولوژی های خاص رو باید شخصا تست کرد، زیاد از ویدئو نمیهش مطمئن شد. مخصوصاً که حرف اول و آخر رو همیهش قیمت میزنه ! درسته کسی که سراغ بهتر از یک ماینتور، میره و ستآپ ریسینگی مثل G27 هم داره آنچنان قیمت ممکنه براش مطرح نباشه ولی خب همیشه باید p/p رو در نظر داشت ...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حالا به نظرت با توجه به قیمت این ریفت و تجربه کردن واقعیت مجازی از این طریق  نسبت به پروژکتور و تریبل مانیتور ارزش خرید داره؟

در مقام مقایسه با قیمت پروژکتور بله ارزش داره ولی تریبل مانیتور چی چون برابری میکنه قیمتش؟

بازم به نظرم جواب بله هست فقط و فقط بخاطر قضیه تصور و ذهنیت قرار گرفتن در محیط بازی فارق از قیمتش چه برابر با تکنولوژی های دیگه باشه چه کمتر

http://www.mdc.ir/products/view/3293/oculus-rift-dk2-%D8%B9%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%D9%88%DA%A9%D9%88%D9%84%D9%88%D8%B3-%D8%B1%DB%8C%D9%81%D8%AA-%D8%AF%DB%8C-%DA%A9%DB%8C-2

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این هست که باهاش میشه سوار لامبورگینی شد؟

لینک به دیدگاه

پروژکتور که کلاً منتفیه ! خیلی دنبالش بودم ولی پروژکتور 1080 قیمت فضایی داره تو ایران ! با 3تاش میشه یه ماشین مدل بالا خرید !

بحثی که من میکنم بین تریپل مانیتور با ریفت هست. اما قبلش نظر شخصیم، مدتهاست دنبال تریپل ماینتور هستم و تقریباً تصمیم نهاییم 3تا 2k هست، ولی به محض دیدن vive درجا تصمیم گرفتم برای اون محصول سیو کنم !

اما خارج از تصمیم شخصی و بحث مثبت ها و منفی ها باشه، خب اگه ریویو های ریفت رو خونده باشی، اصولاً راه طولانیی تا ایده اد بودن داره، به عبارتی مثل تمام تکنولوژی های نوپا مثل ماینتور 4k، الان صرفه خرید نداره، درسته که خود ریفت ارزونتر از 3تا ماینتور در میاد (اصولاً برای تریپل مانیتور خیلی 22" پیشنهاد نمیشه و بهترین انتخاب 27" هست که حدود 1.1 تا 1.3 قیمتش میشه) ولی دقیقاً جایگاه 4k رو داره، هنوز مونده تا یه انتخاب ایده ال و جایگزین باشه ! (بحث پشتیبانی عنوان های متخلف بماند، در نظر بگیر تریپل مانیتور برای هر عنوانی عالی محصوب میشه از ریسینگ تا شوتر، ولی ریفت برای گیمر های شوتر حرفه ایی اصلاً جالب نیست، بیشتر به درد شوتر های ادونچر یا سرگرمی میخوره و بازدهی مانیتور و دقتش رو به هیچ وجه نداره ) ولی خب اگر بحث ماجراجویی، و همراه بودن با خط پیشرفت یک محصول و تکنولوژی نوپا باشه، خب هیجان فوق العاده ایی داره ! VR، قدمی هست برای وارد شدن به دنیای مجازی، اگر فیلم Gamer  رو دیده باشی دقیقاً منظورم رو متوجه میشی، به عنوان مثال شما با کنترل کنسول ، auto-aim داری، ولی ایا به یه موس ریزر و یه مانیتور 144 هرتز ترجیح میدیش؟

بحث ریفت هم همینه، جایگزین تریپل ماینتور ؟ به هیچ وجه  دقت هم کنی تمام ریوی هایی که انجام میدن، شخص یه ست تریپل مانیتور هم داره، که خب دلیلش مشخصه، ریفت فوق العادست ! ولی حالا حالا ها مونده بخواد جایگزین بشه ! و به خاطر همین اصولاً به کسی که دنبال یه ستاپ خوب باشه، من تریپل ماینتور رو پیشنهاد میکنم ...

* یه نکته ایی خیلی مهمه، ریفت تا به امرزو بسیار کند پیشرفته و بزرگترین انتقادی که از این شرکت میشه، یه مضت ریویو کاملاً مشابه هست، همه فقط در حال تحسین اولین تجربه هستن، و خب همین ! هیچ چیز دیگه ایی در دسترس نیست، مثل عمر مانیتور های 1080 میمونه، و یا دایرکت ایکس ویندوز، که بعد از این همه سال تازه به زور منتل، داره یه تکونی به خودش میده ..

حالا تو این وضعیت، vive قراره نقش منتل رو بازی کنه، چه بسا کلاً برتر هم شد ! که خب طبق ریویو هایی که موجوده ظاهراً حتی تو "اولین نگاه" هم بهتر از ریفت ظاهر شده. پس در واقع عصر vr تازه داره شروع میشه و خب اگه جیب هر شخص علاقه مند به تکنولوژی کفاف بده، مسلماً سفر هیجان انگیری خواهد بود !

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...