رفتن به مطلب

لگ گرفتن در texture بالا

اشتراک گذاری

Recommended Posts

خ راستشو بخوای هم سی پی یو هم رم ضعیفه.

رم که 6 گیگ دیگه شده پیش نیاز باس 1333 هم هستش.

این مدل ای 3 هم که اسم بردی خیلی ضعیفه و حتی شاید گلوگاه ایجاد کنه برا گرافت

من این مدل گراف رو داشتم 650ti boost برا فول اچ دی اصلا نمیشه رگیم زد بیشتر برا رزلوشن 1366 خوبه ن بیشتر

2100 تو تست بازیها براحتی 1075T شش هسته ای رو پشت سر میذاره مشکل باگ بازیهاست که با سخت افزار ها هماهنگ نیست

واچ داگز هم این درد رو داشت مشکل از لود تکسل ها روی موتور بازی بود که تا حدی مودر ها برطرف کردن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

پیرو پست قبلیم، الان که کاتالیست رو به 14.12 آپدیت کردم از 14.4 که بود اول، مشکلم 99% رفع شد ...  ^_^

لینک به دیدگاه

کارت گرافیک 760 هم ممکنه کم بیاره تو این بازی با اینکه خیلی قویه بعد 650 حدودا 45% از کارت شما ضعیفتره بعد خودت حساب کن چه تنظیماتی بزار

لینک به دیدگاه

دوستان من نمیخوام که فریم بالاتری بگیرم همونطور توی عکس ها میبینید متوسط فریم 40 هستش همین برا من کافیه الان مشکل من لگ بازی هستش باید کدوم سخت افزارو ارتقا بدم تا فقط دیگه لگ نزنه ؟ تا اونجایی که فهمیدم مشکل از کارت هستش 

حالا یه سوال دیگه اگر من کارت رو ارتقا بدم و گلوگاه ایجاد بشه باز هم لگ میگیرد؟

لینک به دیدگاه

عزیز شما حداقل باید برای گیم های امروز cpu core i5  به بالا نیاز دارد  و گرافیک  تون رو ارتقا بدین یعنی یه چیزه درست حسابی اگه می خواین بگیرین باید 1.5 سر بزارین به غیر از این سیستم فعلیتون اون دو مورد هم که تو تنظیمات  گیم بهش اشاره کردین تو texture یا anti analiz . fxaa  اینا تو کیفیت بازی انقدر تاثیر نمیزاره که شما متوجه بشین  وباید دقت زیادی کنید و بیشتر تو این رزولیشن  full hd   و  4k  خودشو نشون میده  که نیازمند یه گرافیک حرفه ای   و بهتره اینارو رو اوتوماتیک بزارین با غیر فعالش بکنید بازی های امروزی از رم گرافیک زیاد استفاده میکنه  بیشتر سعی کنید اگه می خواین گرافیک بگیرین زیره 3 گیگ نباشه 

میخوان بازی بهتون حال بده و تو حس ببره شما رو  و یا مثه من حساس هستین و جزئیات بازی رو همه رو اخر میکنید

core i5 4690k   750t

gtx970   1250t

manitor full hd 22 ya 23 inch   700t

ویرایش شده توسط W/!\NTED
لینک به دیدگاه

برای تکسچر high اونم تو دایینگ لایت یا یونیتی،به بالاتر از 2 گیگ vram احتیاج داری(یونیتی برای اجرای خوب به بالاتر از 3 گیگ نیاز داره)

مشکل لگ به خاطر کمبود vram یا همون حافظه گرافیکته

با msi afturburner تست بگیر ببین چقدر پر میشه

در حال حاظر من خودم با تکسچر high کارتم تا 3 گیگش به راحتی پر میشه تو یونیتی هم تا 3700 واین حدودا

بازم میگم مشکل از کارت و vram پایینش هست اگر میخای ارتقا بدی +2 گیگ باید بگیری

ویرایش شده توسط ehsancj
لینک به دیدگاه

برای تکسچر high اونم تو دایینگ لایت یا یونیتی،به بالاتر از 2 گیگ vram احتیاج داری(یونیتی برای اجرای خوب به بالاتر از 3 گیگ نیاز داره)

مشکل لگ به خاطر کمبود vram یا همون حافظه گرافیکته

با msi afturburner تست بگیر ببین چقدر پر میشه

در حال حاظر من خودم با تکسچر high کارتم تا 3 گیگش به راحتی پر میشه تو یونیتی هم تا 3700 واین حدودا

بازم میگم مشکل از کارت و vram پایینش هست اگر میخای ارتقا بدی +2 گیگ باید بگیری

خیلی ممنون

لینک به دیدگاه

عزیز شما حداقل باید برای گیم های امروز cpu core i5  به بالا نیاز دارد  و گرافیک  تون رو ارتقا بدین یعنی یه چیزه درست حسابی اگه می خواین بگیرین باید 1.5 سر بزارین به غیر از این سیستم فعلیتون اون دو مورد هم که تو تنظیمات  گیم بهش اشاره کردین تو texture یا anti analiz . fxaa  اینا تو کیفیت بازی انقدر تاثیر نمیزاره که شما متوجه بشین  وباید دقت زیادی کنید و بیشتر تو این رزولیشن  full hd   و  4k  خودشو نشون میده  که نیازمند یه گرافیک حرفه ای   و بهتره اینارو رو اوتوماتیک بزارین با غیر فعالش بکنید بازی های امروزی از رم گرافیک زیاد استفاده میکنه  بیشتر سعی کنید اگه می خواین گرافیک بگیرین زیره 3 گیگ نباشه 

میخوان بازی بهتون حال بده و تو حس ببره شما رو  و یا مثه من حساس هستین و جزئیات بازی رو همه رو اخر میکنید

core i5 4690k   750t

gtx970   1250t

manitor full hd 22 ya 23 inch   700t

خیلی ممنون

لینک به دیدگاه

سیستمتون  برای بازی های امروزی با تنظیمات بالا کمی ضعیف است ممکنه در حالت ثابت تو بازی افت فریم نداشته باشی ولی در بعضی از جاها با جزئیات زیاد و سرعت لود سریع تصاویر بازی سیستمتون تو تنظیمات بالا کم میاره مخصوصا گرافیک شما

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

درود

دوستان ممکنه که لگ از رم هم باشه؟ چون یه دونه 4gb هستش و یه دونه 2gb که شرکتهاشون هم فرق میکنند ولی باسشون  یکیه.

سوال دومم اینه که اگر یه gtx960 بگیرم گلو گاه ایجاد میشه؟

لینک به دیدگاه

درود

دوستان ممکنه که لگ از رم هم باشه؟ چون یه دونه 4gb هستش و یه دونه 2gb که شرکتهاشون هم فرق میکنند ولی باسشون  یکیه.

cpu benazare man bishtar tasir gozar tare albate dar bareye ram nemidonam asaatid lotfan nazar bedan

لینک به دیدگاه

درود

درود

نه به خاطر رم فکر نکم لگ داتشته باشی. البته اگر 2تا4 گیگ بود بهتر بود .

بیشتر لگ بازی به خاطر گرافیک و سی پی یو هست .تو بازی گرافیک و سی پی یو بیشترین تاثیر رو داره

لینک به دیدگاه

گرافیک شما 1گیگه.درسته؟

چون بعضی بازیها بیشتر از 1گیگ VRamنیاز دارن این مشکل پیش میاد.خود ویندوز مقداری از م رو Share میکنه برای گرافیک که وقتی مموری گرافیک پر شد از اون استفاده کنه و چون سرعت مموری Ram از مموری گرافیک پایینتره باعث لگ میشه.

نباید توقع داشته باشید گرافیکتون بازیهای روز رو با تنظیمات بالا اجرا کنه

درود 

بند درشت صحیح است.

ولی بند قرمز رنگ اشتباه است و  هیچ ربطی نداره.

مشکل اینشون از مموری گرافیک هستش.

برای بازی های فعلی بهتره مموری کارت گرافیک حداقل دو گیگابایت باشه.

مگر این که رم سیستم بالاتر از 6 گیگ یا حتی حداقل 8 گیگبایت باشه.

درود

بله با پردازنده i3 که یک دو هسته ای هست مشکل گلوگاه پردازنده رو خواهید داشت.البته در صورت استفاده از کارت 960 !

cpu benazare man bishtar tasir gozar tare albate dar bareye ram nemidonam asaatid lotfan nazar bedan

دوست عزیز زبان فروم پارسی هست لطفا فنگلیش تایپ نکنید.

درود

نه به خاطر رم فکر نکم لگ داتشته باشی. البته اگر 2تا4 گیگ بود بهتر بود .

بیشتر لگ بازی به خاطر گرافیک و سی پی یو هست .تو بازی گرافیک و سی پی یو بیشترین تاثیر رو داره

بیشترین لگ ایشون به خاطر شرایط زیر هست:
1- رم پایین سیستم
2-رم پایین گرافیک. که برای بازی های روز چیزی بیش از 2 گیگابایت نیازمنده.
3-در مرحله اخر مشکل پردازنده هست که برای بازی های روز میشه گفت بسیار ضعیفه  ، که البته با توجه به کارتی که دارن مشکل گلوگاه وجود هم وجود داره.

این یک i3 از نسل قبل هستش که در زمان حال کارایی بین یک i3 نسل جدید و یک پنتیوم نسل قبل رو داره.

ویرایش شده توسط Aliover
لینک به دیدگاه

به مسیر زیر برید :
C:\Users\In ghesmat name pc shomast\Documents\My Games\Far Cry 4\RLD!/GamerProfile.xml

سپس فایل GamerProfile رو با Notepad اجرا کنید و DisableLoadingMip0=”1 کنید و Save کنید

این کار کنید مقدار رم گرافیک مورد نیاز بازی فارکرای 4 زیر 1800 میاد

در مورد فریم ثابت با برنامه افتر بورنر فریم روی  مثلا   40 /  limit framraite  ثابت کنید

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

دوستان من نمیخوام که فریم بالاتری بگیرم همونطور توی عکس ها میبینید متوسط فریم 40 هستش همین برا من کافیه الان مشکل من لگ بازی هستش باید کدوم سخت افزارو ارتقا بدم تا فقط دیگه لگ نزنه ؟ تا اونجایی که فهمیدم مشکل از کارت هستش 

حالا یه سوال دیگه اگر من کارت رو ارتقا بدم و گلوگاه ایجاد بشه باز هم لگ میگیرد؟

بنده پیشنهاد میکنم از نرم افزار RAZER CORTEX استفاده کنید...

چون از تمامه قدرته سیستم برای اجرای بازی استفاده میکنه...

لینک به دیدگاه

بنده پیشنهاد میکنم از نرم افزار RAZER CORTEX استفاده کنید...

چون از تمامه قدرته سیستم برای اجرای بازی استفاده میکنه...

عزیز دل بیس سخت افزار وقتی ضعیف باشه نرم افزار هیچ کاری نمیتونه بکنه.

فوقش نرم افزار میتونه اولویت بندی دسترسی رو بهتر بکنه.

ویرایش شده توسط Aliover
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام 

چرا کارتهای gigabyte gtx 960 4gb با این که کم مصرفند یه کنکتور 6پین و 8پین با هم میخواد ؟ حتما باید هردو کانکتور وصل باشند؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...