رفتن به مطلب

ارور در هنگام نصب ویندوز

amir311
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

http://uupload.ir/files/wy7_20150331_190324.jpg

این مشکل برام پیش اومده لطفا راهنمایی کنند دوستان

ویرایش شده توسط amir311
لینک به دیدگاه

پیش از هر کار بروی توی تنظیمات بایاس ببین گزینه‌ی بوت غیر EFI داره یا نه. اگرداشته باشه نیازی نیست هارد رو به GPT تبدیل کنی. در غیر این‌صورت باید با یک ویندوز لایو یا دیسک بوت پاراگون رایانه رو بوت کنی و تبدیل هارد رو انجام بدی. پیامها رو با دقت بخون، مواردی هست که حین تبدیل، پارتیشنها از بین می‌رن.

اگردیسک بوت نداری و هارد از رایانه‌ات جدا می‌شه می‌تونی وصل کنی به یک دستگاه دیگه و با اون تبدیل کنی.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

نمیخواهم تبدیل کنم چون هاردم ا ترا است حالا این مشکل مربوط به نسخه ویندوز هستش چون من وین 8.1رو دارم الان بدون اینکه تبدیل کنم

لینک به دیدگاه

نمیخواهم تبدیل کنم چون هاردم ا ترا است حالا این مشکل مربوط به نسخه ویندوز هستش چون من وین 8.1رو دارم الان بدون اینکه تبدیل کنم

نوتبوک که نیست؟

ویندوز رو روی همون رایانه که می خوای نصب کنی بدون تغییر سخت افزاری داری؟

مادر بردت چیه؟

توی تنطیمات مادر برد گزینه ی uefi بوت انتخاب شده که باید تغییر کنه. فکر نمی کنم به نسخه ی ویندوز ارتباطی داشته باشه.

ویندوز قبلی رو خودت تصب کردی؟

الان هم روی همون هارد و همون پارتیشن می خوای نصب کنی؟

لینک به دیدگاه

بله سخت افزارم رو تغییر دادم مادربوردم vii hero هستش

درباره ی اینی که می گم اطمینان ندارم.

توی تنظیمات مادربورد بخش گزینه های بوت رو نگاه کن.اگر windows8 efi یا همچین چیزی داره گزینه های دیگه اش رو برگزین و بیازما.

فکر کنم مادربوردهای جدید پیشفرض شون دیسکهای gpt هست.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز وقتی میخوای ویندوز را نصب کنی و DVD یا Flash Memory حاوی ویندوز را داخل DVD Drive یا USB Port قرار دادی وقتی سیستم را روشن میکنی کلید F8 را چند بار فشار بده تا Boot Menu باز بشه و بتونی انتخواب کنی که ویندوز بصورت معمولی نصب بشه یا UEFI که شما نباید UEFI را انتخواب کنی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...