رفتن به مطلب

کارت گرافیک gtx 960 یا r9 280x

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.من بین خرید دو کارت گرافیک gtx 960 و r9 280x مردد موندم.سیستمی که خواهم داشت سی پی یو اش 4790k و مادربردش گیگابایت z97 d3h و 8 گیگ رم 1866 مگاهرتز و مانیتور فول اچ دی دارد.میخواهم بدونم روی رزولوشن فول اچ دی کدوم یک از کارتهای بالا فریم بیشتری به من میده و همچنین کدوم یکی ساپورت بهتری از directx 12 داره؟آیا ساپورت کارت r9 280x از رابط کاربری منتل یک مزیت برای اون حساب میشه؟و در نهایت بین r9 280x و r9 280 و gtx 960 به ترتیب قدرت در انجام بازیها کدامیک هستند؟متشکرم.

لینک به دیدگاه

بنظر من gtx960 بگیر 280 ایرادهای زیادی داره مثلا کرش کردن تو بازی

مصرفشم تقریبا دوبرابر 960 هستش پس به لحاظ دما هم 960 بهتره

تا اونجایی که من یادمه 960 پیش 280 کم نمیاره فریمدهیش بالاتر هم هست

فقط تو یکی دو مورد از بازیا مثل اسیسین فریمدهیش کم بود

اگه960 ورژن 4 گیگشو بگیری عالی میشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز dmcmasoud  من خودمم قسط خرید 960 رو داشتم اما تو اکثر بنجمارکها که نگاه کردم دیدم فریم دهی 280x همیشه چند فریم بالاتر از 960 بوده.واسه همین دو دل شدم.در ضمن وضعیت r9 280 این وسط چطوریه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود،بنظر من اگه میتونی و هزینشو داری یکم دیگه صبر کن سری جدید و قدرتمند R9 300x رو بگیر ،سرعت بالاتر،فریم دهی بیشتر،مصرف کمتر.

لینک به دیدگاه

280x قویتره اما 960 تکنولوژی جدیدتر دما و مصرف کمتر داره ...

اگه صرفا دنبال قدرت میگردی و پاورت 750 یا بالاتر هست و تهویه کیس خوبه به نظر من 280x بگیر

لینک به دیدگاه

من با پاور 680 خودم 280x xfx داشتم نه کرش میکرد دما هم به 65 نمیرسید حتی تو لود {کارت های سافایر و برند دیگه رو نمیگم} از نظر تکنولوژی هم دوستان میگن شما یه سرچ کن من چیزی نمیگم بگن ای ام دی فن هستم 

از نظر من شک نکن تو خریدش اگه نمیخوای تا سری 300 صبر کنی

لینک به دیدگاه

مشکل 960 دو گیگ بودنش هست که باعث شده در بخش زیادی از  تست ها از 280X در بازی های جدیدی که بیش از دو گیگ وی رم می خوان کم بیاره و نتونه از تمام قدرتش استفاده کنه جوری که در تست هایی که می بینیم بهترین  مدل های غیر رفرنس این کارت  از نمونه  رفرنس 280x کم میارن مثلآ  در Battlefield Hardline  میانگین تا ده فریم کمتر میده در فول اچ دی! دلیلش هم این هست که وی رم اشغال شده 280X تا 2.5 گیگ در این بازی در فول اچ دی می رسه ولی برای 960 به حدود 1950 مگابایت اجبارآ محدود میشه   حالا شما حساب کن که 280x های وارد شده همه غیر رفرنس هستن و اور شده و  برخی مدل ها  مثل TOXIC سافایر در HD  تا 11 فریم بالاتر نسبت به نمونه مرجع 280X میدن در بخشی از بازی ها!

ولی به نظرم صبر کردن برای نسخه 4 گیگی این کارت و همینطور منتظر R9 380X ماندن و حتی R9 370X خیلی بهتر هست

ویرایش شده توسط nasir1367
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بنظر من gtx960 بگیر 280 ایرادهای زیادی داره مثلا کرش کردن تو بازی

مصرفشم تقریبا دوبرابر 960 هستش پس به لحاظ دما هم 960 بهتره

تا اونجایی که من یادمه 960 پیش 280 کم نمیاره فریمدهیش بالاتر هم هست

فقط تو یکی دو مورد از بازیا مثل اسیسین فریمدهیش کم بود

اگه960 ورژن 4 گیگشو بگیری عالی میشه

کارت مورد نظر استارتر 280X هست که به صورت میانگی حدود 15-20 درصد در 1080Pبرتری فریم دهی داره نسبت به 960 ....

دوست عزیز dmcmasoud  من خودمم قسط خرید 960 رو داشتم اما تو اکثر بنجمارکها که نگاه کردم دیدم فریم دهی 280x همیشه چند فریم بالاتر از 960 بوده.واسه همین دو دل شدم.در ضمن وضعیت r9 280 این وسط چطوریه؟

بله کارت 280X از نظر فریم دهی برتر هست ! بخصوص در رزولوشن های بالاتر این فریم دهی بیشتر هم میشه ! کارت 960 یه کارت 200 دلاری هست و با قیمت حدود 1 میلیون تومانی (یکی دو مدل رو با این قیمت دیدم تو بازار) ارزش خرید پایینی داره مگر اینکه قیمتش بیاد حدود 750 تومان...

280x قویتره اما 960 تکنولوژی جدیدتر دما و مصرف کمتر داره ...

اگه صرفا دنبال قدرت میگردی و پاورت 750 یا بالاتر هست و تهویه کیس خوبه به نظر من 280x بگیر

با یه 600 وات مثل 600EU هم میشه براحتی از 280X استفاده کرد بدون هیچ مشکلی !!! این کارت در بدترین حالت حدود 20 آمپر از شاخه 12 ولت می کشه در صورتی که یه پاور مثل همین 600EU میشه تا بیش 35 آمپر روش حساب باز کرد!

با یه 450 مثل این هم خیلی عالی میشه از 280X استفاده کرد :

http://www.techpowerup.com/reviews/Seasonic/SSR-450RT/1.html

البته هیچ کدوم 450 وات های تو بازار ما مثل این پاور نیستن   :D

مشکل 960 دو گیگ بودنش هست که باعث شده در بخش زیادی از  تست ها از 280X در بازی های جدیدی که بیش از دو گیگ وی رم می خوان کم بیاره و نتونه از تمام قدرتش استفاده کنه جوری که در تست هایی که می بینیم بهترین  مدل های غیر رفرنس این کارت  از نمونه رفنرس 280x کم میارن مثلآ  در Battlefield Hardline  میانگین تا ده فریم کمتر میده! دلیلش هم این هست که وی رم اشغال شده 280X تا 2.5 گیگ در این بازی در فول اچ دی می رسه ولی برای 960 به حدود 1950 مگابایت اجبارآ محدود میشه   حالا شما حساب کن که 280x های وارد شده همه غیر رفرنس هستن و اور شده و  برخی مدل ها  مثل TOXIC سافایر در HD  تا 11 فریم بالاتر نسبت به نمونه مرجع 280X میدن در بخشی از بازی ها!

ولی به نظرم صبر کردن برای نسخه 4 گیگی این کارت و همینطور منتظر R9 380X ماندن و حتی R9 370X خیلی بهتر هست

نکته دیگه رابط 128 این کارت هم هست که در رزولوشون های بالا حتی از 7950 بدتر عمل می کنه ! البته کسی هم از کارت میدرنج 200 دلاری توقع اجرای 4K نداره مسلما ...

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

دوستان تشکر فراوان از شما.فقط بفرمایید که 280x حدودا چقدر از 960 گرونتر هستش؟و آیا با این گرونتر بودن ارزش خریدش پایین نمیاد؟در مورد کارتهای r9 3xx هم با توجه به محدود بودن بودجه فکر کنم در بدو ورودشون خریدشون مقرون به صرفه نباشه.مگر اینکه در حدود همین قیمت 1 میلیون باشند که فکر کنم خیلی خیلی بیشتر از این حرفها باشند.در آخر هم آیا کلا رابط کاربری منتل در کارتهای amd خودش یک مزیت در برابر کارتهای انویدیا محسوب میشه یا نه؟

لینک به دیدگاه

دوستان در این کلیپ مقایسه ای تصویری شده از مقدار فریم دهی چند کارت گرافیک تقریبا هم رده که 280x هم بینشون هست.حجم کلیپ 25 مگابایت هستش.لطفا اگه میشه کلیپ رو ببینید و نظرتون رو درباره gtx960 و r9 280x بگین.البته در کلیپ 960 وجود نداره اما کارت تقریبا همرده اون یعنی 770 موجوده.

لینک به دیدگاه

عزيز به نتيجه رسيدي اگه قصد خريد اكبند داري اين حتما به كارت مياد . بخ كن (البته بنده نظري در مورد اين 2 كارت نميدم به دليلي كه خودتون ملاحظه ميكنيد . ولي دوستان فرمودند )

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=40011

لینک به دیدگاه

دوست عزیز daniel.hz من همچنان منتظرم تا با کمک شما و بقیه دوستان از بین دو کارتی که گفتم یکی رو انتخاب کنم و منتظر راهنماییهای بیشتر از طرف دوستان هستم.

لینک به دیدگاه

اگر فقط بین این دوتا مد نظرتون هست من نظر شخصیم قطعا 280X هستش در مورد دایرکت ایکس 12 هم بطور 100% پشتیبانی نمیشه منتل هم اینطور که من متوجه شدم دسترسی و استفاده بهینه تر از سخت افزار سیستم هستش اما چقدر فراگیر بشه و مورد استفاده قرار بگیره اطلاعی ندارم توی لینک زیر می تونید توضیحاتی در مورد منتل بدست بیارید اگه هم خیلی عجله ای نداری صبر کن تا سری 300 AMD بیاد.

http://intotech.ir/encyclopaedia/mantle-%D8%A7%DB%8C%E2%80%8C%D8%A7%D9%85%E2%80%8C%D8%AF%DB%8C-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%D8%AB%D8%B1-%D9%85%D9%86%D8%AA%D9%84-amd-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C/

لینک به دیدگاه

اگر فقط بین این دوتا مد نظرتون هست من نظر شخصیم قطعا 280X هستش در مورد دایرکت ایکس 12 هم بطور 100% پشتیبانی نمیشه منتل هم اینطور که من متوجه شدم دسترسی و استفاده بهینه تر از سخت افزار سیستم هستش اما چقدر فراگیر بشه و مورد استفاده قرار بگیره اطلاعی ندارم توی لینک زیر می تونید توضیحاتی در مورد منتل بدست بیارید اگه هم خیلی عجله ای نداری صبر کن تا سری 300 AMD بیاد.

http://intotech.ir/encyclopaedia/mantle-%D8%A7%DB%8C%E2%80%8C%D8%A7%D9%85%E2%80%8C%D8%AF%DB%8C-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%D8%AB%D8%B1-%D9%85%D9%86%D8%AA%D9%84-amd-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C/

با تشکر از شما.اتفاقا اصلا عجله ندارم.اما چون بودجه ام محدود به حدود 1 میلیون تومان هست اصلا حتی نمیتونم فکر سری r9 3xx رو بکنم.بازهم متشکرم.و در نهایت هم با دیدن این کلیپ که مقایسه ای هست تصویری از میزان فریم دهی 280x و gtx 960 در بازیهای مختلف دیگه 100 درصد به این نتیجه رسیدم که 280x بهتر است.اما باز هم خوشحال میشم نظرات شما رو بشنوم.

ویرایش شده توسط david-ebi
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...