رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد خرید یک هدفون حرفه ای

W/!\NTED
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان همان طور که از عنوان تایپیک مشخصه دنبال یک هدست حرفه ای هستم و برای گوش دادن مکالمات زبان نیاز دارم هدست طوری باشه که ریز ترین و حساس ترین صدا ها احساس بشه و تمام صدا های اطراف بنده به گوش نرسه در کل دنبال یه چیز حرفه ای هستم 

دوستان رنج قیمت هم از 150 تا 250 بیشتر نشه  دوستانی که هدست رو پیشنهاد میدن اگر اون هدست رو دارن یا باهاش کار کردن بنده رو راهنمایی کنند از اساتید اهل فن در این زمینه ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنند .

دوستان بنده عنوان  دنبال هدفون حرفه ای  نوشتم منظورم همون هدست بود اشتباه شد :D 

ویرایش شده توسط W/!\NTED
لینک به دیدگاه

دوستان همان طور که از عنوان تایپیک مشخصه دنبال یک هدفون حرفه ای هستم و برای گوش دادن مکالمات زبان نیاز دارم هدفون طوری باشه که ریز ترین و حساس ترین صدا ها احساس بشه و تمام صدا های اطراف بنده به گوش نرسه در کل دنبال یه چیز حرفه ای هستم 

دوستان رنج قیمت هم از 150 تا 250 بیشتر نشه  دوستانی که هدفونی رو پیشنهاد میدن اگر اون هدفون رو دارن یا باهاش کار کردن بنده رو راهنمایی کنند از اساتید اهل فن در این زمینه ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنند .

سلام.من

Razer HammerHead رو پیشنهاد میدم.8 ماه خریدمش و واقعا راضیم.من 170 خریدمش.
لینک به دیدگاه

عزیز  بنده دنبال هدست خوب هستم این شما میگید خویه بنده به اشتباه نوشتم چون ماله کسی میخواهم حتما باید هدست باشه 

ویرایش شده توسط W/!\NTED
لینک به دیدگاه

درود

AKG K99، صدای شفاف عالی و بدون بهم ریختگی. مناسب وکال هست کلاً. روی سر هم راحت هست. البته نویز کنسلینگ نداره ولی خب با این قیمت هدفن نویز کنسلینگ خوب نمیشناسم .

لینک به دیدگاه

درود

AKG K99، صدای شفاف عالی و بدون بهم ریختگی. مناسب وکال هست کلاً. روی سر هم راحت هست. البته نویز کنسلینگ نداره ولی خب با این قیمت هدفن نویز کنسلینگ خوب نمیشناسم .

قیمتش چنده عزیز اینی که شما میگید؟

لینک به دیدگاه

حدود 300. البته ناگفته نباشه برای هر هدفونی، صدای خوب بخواید، ساند کارت خوب هم لازمه، حالا نه حتماً کارت صدای حرفه ایی 400 500 تومنی، ولی خب در هر حال.

از سننهایزر هم مدل خوب HD419 هست حدود 250 تومن، 429 و 439 هم هست که بالای 300 تومنه حدوداً. به نظرم بین 419 و K99، سعی کنید تست کنید، هر کدوم راحت تر بودید بهتره ...

رنج زیر 200 هم انتخاب های خوبی هست،  Beyerdynamic DT 231 PRO حدود 150 تومن نسبت به قیمت خوبه ولی مثلاً نباید با 419 مقایسش کرد. هرچند AKG K44 رو کاملاً ترجیح میدم (150 تومن) چون کمی راحت تره ! 

ویرایش شده توسط vandelin
لینک به دیدگاه

اساتید منتظر پیشنهاد های شما برای خرید هدست هستیم  :(  :(

لینک به دیدگاه

درود

هدفون های رازر حرف نداره من خودم یکی خریدم راضی هم هستم من مدل Razer Kraken Neon Headphone رو خریدم ولی با قیمت بالا تری بعدش تو این سایت پیدا کردم دیدم چقدر قیمتاش بهتره خواستس تو هم میتونی یه سر بزنی به این سایتی که می گم http://www.zanbil.ir/filter?f=p7291,b157&o=b

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...