رفتن به مطلب

Recommended Posts

1 ساعت قبل، Mori.hz گفته است:

سلام دوستان یه راهنمایی میخواستم من بعد کلی مقایسه بین کارتها با توجه به پولم رسیدم به ۲۰۶۰ سوپر برند گیگابایت که ۸ گیگ حافظه داره،حالا به ۲۰۶۰ برند evga دیدم با ۱۲ گیگ حافظه به نظرتون واسه گیم کدومش بهتره 

سلام.

100 درصد 2060 سوپر. ولی اگه میتونید کارت 3060 یا 6600xt رو بخرید.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۶/۲۰ در 05:48، Mr علی گفته است:

سلام خسته نباشید.  من میخواستم بگم که من میخوام ی گرافیک بخرم که موندم و بودجه به اون چیزی که میخوام بخرم میرسه اینه من rx6700xt بخرم برند ای ام دی یا rtx3060 ti  برند انویدیا. بعدش چرا بعضی ها میگن ای ام دی خوب نیس این واقعیت داره برای چی ممنون میشم بگید؟

۶۷۰۰ قویتره ولی برای انودیا ریسترکینگ قویتره و احتمالا بهضی از نرم افزارهای تخصصی رندی پشتیبانی بهتره ولی برا گیم ای ام دی با صرفه تره  الان دست دو ۶۷۰۰ حدود ۱۱ تومان تو دیوار موحوده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱۴۰۱/۶/۲۳ در 13:15، Sandor گفته است:

دوستان من بالاتر این سوال رو پرسیدم کسی پاسخ نداد

دوستان اهل فن و باتجربه یه سوال در مورد کیفیت برندهای نه چندان معروف کارت گرافیک داشتم.
از بین برندهای زیر، تجربه کار با کدوم رو داشتید؟ میزان دوام و دما و خراب شدگی این برندها به چه صورته؟

PNY

Palit

Gainward

Inno3D

Zotac

Colorful

مشخصا منظورم کارت‌های RTX 3000 هست

درود

بین سازنده ها برای برد رفرنس خیلی فرقی نیست. شما مدلی رو که مد نظرت هست  review گوگل کن. معمولا چندجا بررسی شده، فریم ریت، کولینگ، مصرف، بعضا مدار تغذیه و ... رو بررسی می کنند و در آخر نقاط قوت ضعف رو می نویسن.

لینک به دیدگاه

23 ساعت قبل، HeX گفته است:

رود

بین سازنده ها برای برد رفرنس خیلی فرقی نیست. شما مدلی رو که مد نظرت هست  review گوگل کن. معمولا چندجا بررسی شده، فریم ریت، کولینگ، مصرف، بعضا مدار تغذیه و ... رو بررسی می کنند و در آخر نقاط قوت ضعف رو می نویسن.

خسته نباشی برادر! اینا رو خود منم بلدم! می‌خواستم تجربه عملی و عینی دوستان رو بپرسم

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، Sandor گفته است:

خسته نباشی برادر! اینا رو خود منم بلدم! می‌خواستم تجربه عملی و عینی دوستان رو بپرسم

گرامی ایرانی جماعت بیشتر از 4تا برند نمیشناسه ؛چیزی که شما دنبالش هستی رو باید تو  ردیت دنبالشو بگیری .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان اهل فن و باتجربه یه سوال در مورد کیفیت برندهای نه چندان معروف کارت گرافیک داشتم.
از بین برندهای زیر، تجربه کار با کدوم رو داشتید؟ میزان دوام و دما و خراب شدگی این برندها به چه صورته؟

PNY

Palit

Gainward

Inno3D

Zotac

Colorful

2 ساعت قبل، Sandor گفته است:

حالا فهمیدی که چرا کسی جوابت رو نمیده!؟

لینک به دیدگاه

PNY

Palit

Gainward

Inno3D

Zotac

Colorful

سلام دوست عزیز
بنده 3090 تمامی این برند هارو تست کردم
در مورد خنکی کارت 3090 Vulcan کالرفول از همه خنک تر بود بعد هم 3090 gamerock پالیت
در مورد دوام هم صد درصد gamerock پالیت
و میزان خرابی برند inno3d نسبت به باقی برند هایی که مطرح کردیدکمتره (تاجایی که بنده دیدم)

لینک به دیدگاه

دوستان گراف های این نسل خیلی ریزش دارن البته اون ور به نظرتون کی تو ایران اعمال میشه مثلا 6700 xt شده ۳۵۰ دلار Screenshot_20220924-224119_Chrome.thumb.jpg.81a77ee4cb78a4d257cb457389edfe25.jpg

Screenshot_20220924-224224_Chrome.jpg

ویرایش شده توسط EHSAN.K
لینک به دیدگاه

22 ساعت قبل، esy2011 گفته است:

دوستان گراف های این نسل خیلی ریزش دارن البته اون ور به نظرتون کی تو ایران اعمال میشه مثلا 6700 xt شده ۳۵۰ دلار 

کاربر گرامی الان قیمت ها همخوانی داره ؛همین الان خودتون ضرب در 32 هزار تومن کنید قیمت دلاریشو و 30 درصد سود بازرگانی ؛ همین حدود قیمت در ایران بدست میاد(بدون گارانتی شرکتی)

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

کاربر گرامی الان قیمت ها همخوانی داره ؛همین الان خودتون ضرب در 32 هزار تومن کنید قیمت دلاریشو و 30 درصد سود بازرگانی ؛ همین حدود قیمت در ایران بدست میاد(بدون گارانتی شرکتی)

قیمت تک حساب کنید بله. و البته در شرایط خرید کلی قیمت فرق دارد. به نظرم شاید پایین تر بیاد من خودم می خواهم سیستم جمع کنم کمی صبر کردم

لینک به دیدگاه

13 ساعت قبل، ali m گفته است:

قیمت تک حساب کنید بله. و البته در شرایط خرید کلی قیمت فرق دارد. به نظرم شاید پایین تر بیاد من خودم می خواهم سیستم جمع کنم کمی صبر کردم

رفرنس شما همین قیمت تک باشه، سود سفارش زیاد تو جیب خود واردکننده هست 

لینک به دیدگاه

سلام

پیشبینی شما از قیمت کارت گرافیک چیه در وضعیت فعلی و بعد از merge ؟ خوشحال میشم نظراتتونو بشنوم. در حال حاضر داخل خود ایران کارکرده داره تا 40 درصد زیر قیمت نو معامله میشه و به دلیل عرضه زیادی که وجود داره سرعت فروش پایینه احتمالا بزودی قیمت نو هم به حدی کاهش پیداکنه.

لینک به دیدگاه

سلام
الان پایین ترین قیمت 3080 3 فن که میشه خرید چه گرافیکی هست؟
نو البته

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، m.b.z گفته است:

سلام
نو البته

inno3d ichill البته بدون گارانتی = 22 الی 23 تومن

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، m.b.z گفته است:

سلام
نو البته

پیشنهاد میدم اگر قصد تهیه دارید 3080gaming z  بدون گارانتی خرید کنید که قیمتشم 25 هست (اطمینان بیشتری هست)

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، AMI_R گفته است:

inno3d ichill البته بدون گارانتی = 22 الی 23 تومن

جسارتا کنجکاو شدم بپرسم، کجا با این قیمت می‌دن؟

لینک به دیدگاه

14 ساعت قبل، Sandor گفته است:

جسارتا کنجکاو شدم بپرسم، کجا با این قیمت می‌دن؟

یکی از دوستان دو هفته پیش داشتن inno3d I chill x3 رو باقیمت ۲۳۲۰۰۰۰۰ تومن میفروختن نمیدونم موجود دارن هنوز یا نه

لینک به دیدگاه

سلام دوستان کسی تا حالا تجربه خرید از سایت اترین کالا رو داشته میخوام گرافیک بدون گارانتی بگیرم

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، HaFez گفته است:

سلام دوستان کسی تا حالا تجربه خرید از سایت اترین کالا رو داشته میخوام گرافیک بدون گارانتی بگیرم

به نظر من معتبر است. من گرافیک دیدم که با برچسب سایت شون در شهر ما پشت ویترین برای فروش بوده

لینک به دیدگاه

سلام 

m.b asus x370 a

ram 16gb gskill

psu 550 cooler master

apu a10-9700

میخوام یه کارت گرافیک بگیرم تا 15-16 تومن نظرم روی 3060 نمیدونم دو فن بگیرم یا سه فن تغریبا دوتومن باید برای یه فن اضافه و یکم اورکلاک پول بدم ایننو 3d و asus

سی پی یو قبلی سوخت اینو از قبل داشتم یکی دوماه دیگه باید اینم عوض کنم

بنظرتون بهترین کارت با این قیمت چیه؟

لینک به دیدگاه

14 ساعت قبل، reza52463a گفته است:

سلام 

m.b asus x370 a

ram 16gb gskill

psu 550 cooler master

apu a10-9700

میخوام یه کارت گرافیک بگیرم تا 15-16 تومن نظرم روی 3060 نمیدونم دو فن بگیرم یا سه فن تغریبا دوتومن باید برای یه فن اضافه و یکم اورکلاک پول بدم ایننو 3d و asus

سلام.

میتونید به rx6600xt هم فکر کنید. ارزش خرید بالایی داره. بین کارت گرافیک های ۲ فن و ۳ فن حتما ۳ فن رو انتخاب کنید چون دمای کمتر و کارایی بهتری دارن.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۶/۲۰ در 05:48، Mr علی گفته است:

سلام خسته نباشید.  من میخواستم بگم که من میخوام ی گرافیک بخرم که موندم و بودجه به اون چیزی که میخوام بخرم میرسه اینه من rx6700xt بخرم برند ای ام دی یا rtx3060 ti  برند انویدیا. بعدش چرا بعضی ها میگن ای ام دی خوب نیس این واقعیت داره برای چی ممنون میشم بگید؟

انویدیا معمولا کارتهاش بهینه تر و کم مصرف ترن و بعضا عمر بیشتری هم دارن. اما ای ام دی هم خوبه....

بین این دوتا 3060ti انتخاب بهتریه.

لینک به دیدگاه

16 ساعت قبل، reza52463a گفته است:

rx6700xt

خریدید در اسرع وقت با پاور  مدل 700واتی تعویض کنید

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۳/۱۰ در 20:49، vah_xii.s گفته است:

سلام و عرض ادب خدمت دوستان

من قصد خرید کارت گرافیک داشتم که به این مورد بر خوردم.اول نظره خودم رویه 3060 بود ولی قیمتا تو این چند روز خیلی تغییر کرد.حالا با اینکه مادربردم pcie 3.0 هست,نظرم رویه rx 6600xt.حالا اینا به کنار.

این مدل بدون گارانتی چقد ریسک داره و کلان بدون گارانتی چجوریه؟ماین شده و کاکرده نیست؟

SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon™ RX 6600 XT

ایسوس rx470,rx570,rx580 پیش من سه بار خراب شد توی مکس فریم رو حالت ultra  چیپ اش رفت صحفه تمام قرمز میشه هنگ می کنه ولی سافایر یه ۵۸۵۰ دارم با هاش اپکس بازی می کنم ولی تا الان مشکلی براش پیش نیومده کارت ماین شده یکم ریسک داره حالا اگه ای ام دی باشه احتمال چیپ اش خراب بشه بیشتر ولی اگه مدت کم ماین شده باشه و سرویس ماهانه انجام شده باشه مشکلی نخواهد داشت ولی حتما با گارانتی بخر انویدیا هم خر کار هست ولی باز چیپ اش میره تنها تفاوت که دارن تو حالت rtx یعنی سایه زنی محیط بازی ولی هر دو انتخاب خوبی هستن فقط amd   یکم هات تره 

PNY

Palit

Gainward

Inno3D

Zotac

Colorful

من زوتک قبول دارم هم گارانتی بهتری داره هم طراحی جالبی تجربه ای از بقیه کارت ها ندارم 

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۷/۱۰ در 17:22، reza52463a گفته است:

سلام 

m.b asus x370 a

ram 16gb gskill

psu 550 cooler master

apu a10-9700

زوتک 3060 asus 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...